Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote: ↑15/09/2025 19:36
Vidim mnogo pederluka na temi......sto se tice tena jel.....
Nemoj ih, naletit ce nekad i na muške....treba se zarovit'
Ma zna sta, i ne krivim ih tako im se servira......ne znaju za bolje oprastam im..... me znnau oni kako je kad ti babo 01.09. kupi sangajke i kaze ove su ti do ljeta pa ti vidi....
Je li iko u zadnje vrijeme imao problema sa patikama kupljenim u SV, NFashion i Juventi? Dvoje sam već nosio na reklamaciju i tražio zamjenu, tačno me sramota Ili deru palac sa strane kao da su najgore špicoke ili pritišću zgobove prstiju ili stvaraju bol u petama
Domaci izdajnik wrote: ↑29/09/2025 08:31
Je li iko u zadnje vrijeme imao problema sa patikama kupljenim u SV, NFashion i Juventi? Dvoje sam već nosio na reklamaciju i tražio zamjenu, tačno me sramota Ili deru palac sa strane kao da su najgore špicoke ili pritišću zgobove prstiju ili stvaraju bol u petama
Šta se dešava?
Zato sto je sve fejk, neovisno od marke. Kradu pošten narod.
Znači isti problem sa Nike, Puma i Adidas modelima. Nike Waffle mi ispuštaju pucketavi zvuk kad hodam jer kako kaže obućar imaju neku plastiku u đonu koji se za kratko vrijeme izlomi pa krcka a inače jako udobne i dobre patike...
Domaci izdajnik wrote: ↑29/09/2025 09:38
Znači isti problem sa Nike, Puma i Adidas modelima. Nike Waffle mi ispuštaju pucketavi zvuk kad hodam jer kako kaže obućar imaju neku plastiku u đonu koji se za kratko vrijeme izlomi pa krcka a inače jako udobne i dobre patike...
E meni tako adidas, pucketa svi znaju da idem
Bas dosadno i nervira
Sto se tice juvente, kupio mizuno skyrise 5 i evo oko 400km pretrcao u njima, izgledaju kao tek kupljene
Mizuno i Hoka se kod nas ne kopira jer nisu popularani i hype brendovi, a jaki cijenom. Sa Salomonom je već druga priča, ima kopija ko u priči znam da su ih preko OLX valjali jedno vrijeme.
U DE sam kupio Pume sa membranom prezadovoljan koliko su udobne, a suve noge bile po svim onim kišama i bljuzgama. Kupio sam u Juventi slične Pume bez membrane sijeku mi palac sa strane, bole me prsti i prednji dio tabana kao da su me pendrekom tukli po njima
Last edited by Domaci izdajnik on 02/10/2025 08:40, edited 1 time in total.
Ja sam u Intersportu uzeo sebi za brda Asics GEL-TRABUCO 13 GTX. Predobre i preudobne i imaju goretex membranu. Dobio 20% popusta na člansku kartu planinarskog društva i dobio još nekih 7 do 10% popusta što sam se učlanio u njihov klub. Testirao sam ih i prezadovoljan sam.
Je li ko kupovao u zadnje vrijeme nesta tipa adidas gorotex i sl?
Prosle godine kupio xander i ne propustaju, tople su ali bacaju vodu pozadi do ispod guzice. Jebo f1 pneumatike kako ja susim trotoar
Ima li sta isprobano da ne moram svaki dan pantole mjenjati i hodati kao da sam iz svinjca izasao?
Domaci izdajnik wrote: ↑02/10/2025 10:52
Ja imam Adidaske sa G-tex membranom od 2018, ali kupljene vani. Odlične i ne bacaju vodu, ali to je do oblika i dezena gazišta.
Ali haj ubodi u radnji, odoka ne znam poznati po sari jbg
Vjerovatno zaobljen dzon nazad, nije ravan, i kod mene gojzerice gorotex adidas prskaju haos nazad po listovima, ali eto nakon 10 godina zamijenjene su sa Jack Wolfkskin gVojzDericama
Haris033 wrote: ↑03/10/2025 21:36
Adidas Originals G-Tex gojzerice - Made in Yu, su 80-tih bile
Uh sto me ubode ko nozem u sred prsa....prodje mi pubertet i sva desavanja kroz glavu u sekundi....julijske alpe su se obisle u njima...od triglava pa svi drugi vrhovi......ehhhhhh.....eksta udobne gojzerice
Kada se ove pojavise poslije rata, najezda jbte onda krenuse i po pijacama sa kopijama i jebat ih, nestadose skroz.
Haman je stari i u vojsci dobio jedne, crne, kozne…i dan danas su na vikendici neĐe.
N.N. wrote: ↑04/10/2025 22:38
Kada se ove pojavise poslije rata, najezda jbte onda krenuse i po pijacama sa kopijama i jebat ih, nestadose skroz.
Haman je stari i u vojsci dobio jedne, crne, kozne…i dan danas su na vikendici neĐe.
Poslje rata ovakvih nije bilo...bile su one obicne jednobojne...nisu isti model
Kakva je Umbro marka, kako znam valja ili griješim. Govori mi sestra u Wink da uzmem.
A ja vidio Umbro na akciji. Koje je bolje? Upućeniji ste.
Ona kaže Wink ima za oko 60 maraka, a ove Umbro su duplo skuplje ali na akciji bi izašle za oko 80 ili 90 maraka, ima popust sada od 30 do 50% neka radnja ovdje na što šta.