Dobro razmišljanje.
Uvod u još veća klanja i razaranja u svijetu. Ne trebaju atomske bombe da se milioni i milijarde unište. Bit će dovoljno konvencionalnog naoružanja.
Dobro razmišljanje.
Nisi ti to dobro povezo jaraniko, prepoznajem itekakoDead Man Walking wrote: ↑19/09/2025 22:42Obzirom na moc prepoznavanja ironije, gdje bi sebe svrstao u tom nizu?![]()

Oni i Amerika su stvorili/izmislili sve i jednu teroristicku organizaciju da bi ih lovili a ustvari osvajali, unistavali mnoge zemlje.DebelinJoe wrote: ↑21/09/2025 00:41 Komentari sa haartetza. Priča je o tome kako je Izrael podržava i stvarao Hamas kao protivnika Arafata i PLO -a.
Fakat je nevjerovatno da otpor i dalje postoji i da ih izraelci ne mogu uništiti odnosno da ne znaju čak ni gdje ih ima. Nevjerovatno je da su im u Rafahu koji je bukvalno sav sravnjen sa zemljom (ali bukvalno sravnjen!) prije dva dana iz zasjede ubili 4 vojnika. Kako? Čovjek se upita upravo ta tvoja pitanje; odakle, gdje se kriju, kako žive..? Ja isto vjerujem da izraelcima to postaje i veliki psihološki problem.sefket_ramadani wrote: ↑20/09/2025 14:44 dakle, zidovi su preorali gazu, uzduz i poprijeko, sravnili sve sa zemljom, ubili skoro sve sto hoda na dvije i cetiri noge. Genocid.
A gdje onda ovi Hamasovi kriju 50 ljudi?
od cega ovi ljudi zive, mislim na hamas, gdje to boravi, spava, jede, voda, nuzda, mala velika![]()
Imam osjecaj da im ne mogu nista, na fb svaki dan izadje citulja za 4,5 idf-ovaca na njihovoj stranici
Pretpostavljam da je prica sljedeca. Italijani blokirali luke da ne moze nista za Izrael. E sad ce im preuzeti luke pod isprikom mafije, na sliku Venecuele. Mossad nikad ne spava.Otkriće talijanskog medija: Putin potajno naoružava mafiju
Znači, i Putler je njihov čovjekdr_Evil wrote: ↑21/09/2025 12:04 https://www.index.hr/vijesti/clanak/otk ... ostalo_d_0
Pretpostavljam da je prica sljedeca. Italijani blokirali luke da ne moze nista za Izrael. E sad ce im preuzeti luke pod isprikom mafije, na sliku Venecuele. Mossad nikad ne spava.Otkriće talijanskog medija: Putin potajno naoružava mafiju
Za Putlera ne znam. Ali mogu lahko pretpostaviti da ovo oruzje ili ne postoji, ili da je stiglo direktno od Mossada. Cilj uvijek opravdava sredstvo, a ako je cilj unistiti solidarne radnike italijanskih luka, onda jos boljeHarTar wrote: ↑21/09/2025 12:16Znači, i Putler je njihov čovjekdr_Evil wrote: ↑21/09/2025 12:04 https://www.index.hr/vijesti/clanak/otk ... ostalo_d_0
Pretpostavljam da je prica sljedeca. Italijani blokirali luke da ne moze nista za Izrael. E sad ce im preuzeti luke pod isprikom mafije, na sliku Venecuele. Mossad nikad ne spava.Otkriće talijanskog medija: Putin potajno naoružava mafiju![]()