MOVE TV
Moderator: Benq
-
izbjeglica_iz_besmisla
#726 Re: MOVE TV
Danas podjoh obnoviti tromjesecnu pretplatu za Move TV + mobilni internet, kad ono pise da je cijena 40 KM za tri mjeseca umjesto 59.
Ne znam jel to neka ljetna akcija il sta, al je OK ponuda. Pa ako kome znaci, eto informacije
Ne znam jel to neka ljetna akcija il sta, al je OK ponuda. Pa ako kome znaci, eto informacije
-
Mustang1
#727 Re: MOVE TV
Vec je dugo vremena ta cijena. I dobije se 200gb umjesto 100. I moze se unaprijed uplatiti po toj cijeni koliko hoces mjeseci.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑26/08/2025 18:30 Danas podjoh obnoviti tromjesecnu pretplatu za Move TV + mobilni internet, kad ono pise da je cijena 40 KM za tri mjeseca umjesto 59.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#728 Re: MOVE TV
Vidi fakat moze, dodalo mi jos 3 mjeseca.
Uskuga je stabilna, vrijedi tih para. Valjda se nece sad za mjesec nesto ukinuti propasti i sl
Uskuga je stabilna, vrijedi tih para. Valjda se nece sad za mjesec nesto ukinuti propasti i sl
- chakany
#729 Re: MOVE TV
Ja plaćam mjesečno 33 KM, evo već treći mjesec kako koristim akciju umjesto 33 KM plaćam 15 KM. Fina ušteda. Mislim da u septembru idu ponovo na 33 KM, ovo je bila neka ljetna akcija, ali opet fino tri mjeseca po 15 KM izađe 45 KM, umjesto 99 KM.
-
Ajdinn4
#730 Re: MOVE TV
Jedno pitanje (možda je već neko pitao): Da li se u tom paketu sa mobilnim internetom troše gigabajti kad se gleda MOVE aplikacija?
-
Mustang1
#731 Re: MOVE TV
Ne trosi ali svejedno imas 200gb za tri mjeseca
I izgleda da su sada uveli da se prenose GB iz proslog ciklusa od 3 mjeseca. Meni stoji da imam preostalo 240 GB.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#732 Re: MOVE TV
Cini se kao da su cijene i danas 15KM/mjesec. Koliko je realno da ce ostati takve ? 
- chakany
#733 Re: MOVE TV
Vjerovatno do kraja ljeta i to je to. Iskreno; mislio sam da će sa novim sezonama fudbalskih liga i košarkom vratiti cijene, ali eto nisu. Vjerovatno sa završetkom ljeta i cijene idu gore ponovo.
-
sead32
#734 Re: MOVE TV
dobro vece da li na move tv ima BHRT HD posto je jako slab bitrate za vrijeme utakmica?
- semsasuljakovic
-
bogata_sirotinja
#736 Re: MOVE TV
Izgleda da ostaju trajno snižene cijene MOVE TV prepaid paketa, za sada zvanično samo MOVE TV kao samostalne usluge... Nadajmo se da će snižene cijene ostati i za MOVE TV+Mob Net pakete.
https://www.supernovabih.ba/vijesti/340 ... novnika-3/
Ono što će izgleda stvarno uvesti je ograničenje za istovremeno gledanje MOVE TV na više uređaja.
Tako da za samostalnu uslugu MOVE TV (postpaid ili prepaid) će moći samo na 1 velikom tv ekranu i 1 mobilnom uređaju. S druge strane, na MOVE TV+Mob Net paketima će i dalje moći da se gleda na 2 velika tv ekrana i 2 mobilna uređaja.
Ono što će izgleda stvarno uvesti je ograničenje za istovremeno gledanje MOVE TV na više uređaja.
Tako da za samostalnu uslugu MOVE TV (postpaid ili prepaid) će moći samo na 1 velikom tv ekranu i 1 mobilnom uređaju. S druge strane, na MOVE TV+Mob Net paketima će i dalje moći da se gleda na 2 velika tv ekrana i 2 mobilna uređaja.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#737 Re: MOVE TV
To je dobra vijestbogata_sirotinja wrote: ↑09/09/2025 10:25 Izgleda da ostaju trajno snižene cijene MOVE TV prepaid paketa, za sada zvanično samo MOVE TV kao samostalne usluge... Nadajmo se da će snižene cijene ostati i za MOVE TV+Mob Net pakete.
- chakany
#738 Re: MOVE TV
Lijepe vijesti. Ja nekad uzmem i Apollon ili Superstar videoteku uz paket. Sad bi me to moglo izaći oko 22 KM sa Apollon i oko 26.5 KM sa Apollon i Superstar videotekom.
Uskoro će biti promjena i sa Superstar videotekom, barem su tako najavili.
Ima se šta pogledati na Move TV. Svi kablovski kanali Prve TV; Una TV, EURO CINEMA kanali, svi ARENASPORT kanali (iako mene nešto sport i ne zanima), više gledam serije i filmove. Filmova i serija na gore pomenutim kanalima zaista ima.
Uskoro će biti promjena i sa Superstar videotekom, barem su tako najavili.
Ima se šta pogledati na Move TV. Svi kablovski kanali Prve TV; Una TV, EURO CINEMA kanali, svi ARENASPORT kanali (iako mene nešto sport i ne zanima), više gledam serije i filmove. Filmova i serija na gore pomenutim kanalima zaista ima.
- MTV
#739 Re: MOVE TV
Jos kad bi izjednacili pa ubacili kanale kao "na mrezi".
- mirota
#740 Re: MOVE TV
imam ti ja IPTV em radi, em nije skupgentoo wrote: ↑09/09/2025 10:39To je dobra vijestbogata_sirotinja wrote: ↑09/09/2025 10:25 Izgleda da ostaju trajno snižene cijene MOVE TV prepaid paketa, za sada zvanično samo MOVE TV kao samostalne usluge... Nadajmo se da će snižene cijene ostati i za MOVE TV+Mob Net pakete.
Tako da za samostalnu uslugu MOVE TV (postpaid ili prepaid) će moći samo na 1 velikom tv ekranu i 1 mobilnom uređaju. S druge strane, na MOVE TV+Mob Net paketima će i dalje moći da se gleda na 2 velika tv ekrana i 2 mobilna uređaja.. Mislim, ispada da placam 15KM za 6-7 kanala Arene (jer ostale ili ne gledam ili imam na TM), ali sve IPTV's ili su skuplje ili ne valjaju ili i jedno i drugo.
- chakany
#741 Re: MOVE TV
Vidim ove kartice Supernova imaju i po Inovine trafikama. S Bon jako loša realizacija, ali dobra stvar.
Evo nedavno išao na Gazprom pumpu u Briješću; stoji na ulazu u pumpu naljepnica S Bon, hajde rekoh super, mogu uplatiti tu S Bon za Move TV. Dođem na kasu; rekoh treba mi S Bon vaučer, kad ona teta na kasi govori, a kasnije joj se priključi i kolega: Nemamo mi momak nikakve vaučere. Meni došlo da im kažem stoji vas S Bon naljepnica, nego nije mi se dalo prepirati.
I u Crvenoj Jabuci isto problemi oko tog S Bona. Dobra zamisao; loša realizacija. Neki to i imaju u ponudi, a i ne znaju da imaju
Evo nedavno išao na Gazprom pumpu u Briješću; stoji na ulazu u pumpu naljepnica S Bon, hajde rekoh super, mogu uplatiti tu S Bon za Move TV. Dođem na kasu; rekoh treba mi S Bon vaučer, kad ona teta na kasi govori, a kasnije joj se priključi i kolega: Nemamo mi momak nikakve vaučere. Meni došlo da im kažem stoji vas S Bon naljepnica, nego nije mi se dalo prepirati.
I u Crvenoj Jabuci isto problemi oko tog S Bona. Dobra zamisao; loša realizacija. Neki to i imaju u ponudi, a i ne znaju da imaju
-
Mustang1
#742 Re: MOVE TV
Pa kazes da provjeri sa nekim ko zna. I ja sam tako aircash karticu u wwin otisao da kupim radnica nema pojma a iznad glave joj plakat aircash. Reko okreni se. Uzela nazvala nekog objasnio joj i nasla.chakany wrote: ↑10/09/2025 17:39 Vidim ove kartice Supernova imaju i po Inovine trafikama. S Bon jako loša realizacija, ali dobra stvar.
I u Crvenoj Jabuci isto problemi oko tog S Bona. Dobra zamisao; loša realizacija. Neki to i imaju u ponudi, a i ne znaju da imaju![]()
- madesa
#743 Re: MOVE TV
Hocu prvi put da uzmem paket tv+net. Na trafikama imaju samo opcije 7 ili 30 dana Da li ima opcija od 90 (40km) dana da se kupi . Ili moram da uzmem od mjesec pa onda prva nadopuna mogu uzeti od 90 dana?
-
izbjeglica_iz_besmisla
#744 Re: MOVE TV
Tako je.
Ja kad sam uzimao zimus bio je paket od mjesec dana + 100 gb interneta za 35 KM, i onda nadopunio preko web stranice s onom opcijom od 59 KM za 90 dana. To se najvise isplati.
Sad je to nesto eftinije, imaju neku akciju.
Ja kad sam uzimao zimus bio je paket od mjesec dana + 100 gb interneta za 35 KM, i onda nadopunio preko web stranice s onom opcijom od 59 KM za 90 dana. To se najvise isplati.
Sad je to nesto eftinije, imaju neku akciju.
-
Rubik
#745 Re: MOVE TV
Ima li neko link move apk koji radi za firestick?
Probao sam sa apkpure i apkcombo i ne može ih instalirat.
Update: ne treba, uspio sam naći na appstore, samo je trebalo ukucat movetv zajedno a ja prethodno tražio move tv.
Probao sam sa apkpure i apkcombo i ne može ih instalirat.
Update: ne treba, uspio sam naći na appstore, samo je trebalo ukucat movetv zajedno a ja prethodno tražio move tv.
- semsasuljakovic
#747 Re: MOVE TV
Mene zanima gdje se vraća oprema kad istekne ugovor? Dobio sam je poštom.
- crnivrag
#748 Re: MOVE TV
Ja sam potpisao u poslovnici u Istočnom Sarajevu, čekam da mi istekne ugovor na 2 godine krajem decembra, pa da vratim box i raskinem ugovor.semsasuljakovic wrote: ↑19/09/2025 20:36 Mene zanima gdje se vraća oprema kad istekne ugovor? Dobio sam je poštom.
-
bogata_sirotinja
#749 Re: MOVE TV
Je l' to raskidate ugovore zbog povoljnije prepaid varjante?
- semsasuljakovic
#750 Re: MOVE TV
Pa, između ostalog. Ali više je razloga.bogata_sirotinja wrote: ↑19/09/2025 21:19 Je l' to raskidate ugovore zbog povoljnije prepaid varjante?
1. razlog je što je cijena dosta viša od ovih 15 KM (iako, istina, imam MOVE na 2 SMART TV aplikacije i jednom boxu tj. na 3 velika uređaja)
2. razlog je što mi više ne treba na 3 uređaja, nego na 2
3. razlog je što postoji mogućnost da će Arene stići na Telemach prije ili kasnije
4. razlog je što više volim da sam nevezan ugovorom, ako već mogu
Ja sam stvarno zadovoljan sa MOVE uslugom, ali sad kad nude za 15 KM mjesečno (imam Novotel), bio bih lud da to ne uzmem.
P.S. Probao sam sa kastanjem sa telefona - savršeno radi. A s obzirom da sedmično koristim aplikaciju maksimalno 10-ak sati - tako ću raditi. Otac će gledati na Smart TV.