Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj neke debilcine upravo verglaju motore, pucaju auspusi na relaciji Skenderija - Obala nije normalno kako je bucno, nigdje jedne jedine patrole ja ne mogu da shvatim.
hopi wrote: ↑19/09/2025 21:06
Kakav je ovo vatromet šta ovo roka?
Još sam daleko.
Znam da sada zvučim ko kakva baba seratorska, je li vatromet petarde dozvoljeno?
Još sam daleko.
Znam da sada zvučim ko kakva baba seratorska, je li vatromet petarde dozvoljeno?
Još sam daleko.
Cini mi se na Skenderiji....bar odavde meni tako izgleda
Velkoski wrote: ↑19/09/2025 20:58
sad sam 'sov'o, imam osjećaj da je deset metara iznad zgrade
još samo da opet nestane struje i eto doživljaj rata
Prodje mescini tacno izmedju nas. Jebe me u zdrav mozak.
I sad ovaj vatromet ko neko bombardovanje Marindvora
svaki dan, a evo sad i svaku noć, smara baš
od 9-26.9 ces imati svaki bogovi dan prelete super puma preko tvog naselja k kcusu u dnevnim i nocnim satima dok traje euforova vježba, svaki dan imaju trening letove a na to ces se navici jer nakon desetak godina je od početka septembra aktivirana ponovno saradnja izmedju kcus i eufora za medevac i transplantacione letove
Prodje mescini tacno izmedju nas. Jebe me u zdrav mozak.
I sad ovaj vatromet ko neko bombardovanje Marindvora
svaki dan, a evo sad i svaku noć, smara baš
od 9-26.9 ces imati svaki bogovi dan prelete super puma preko tvog naselja k kcusu u dnevnim i nocnim satima dok traje euforova vježba, svaki dan imaju trening letove a na to ces se navici jer nakon desetak godina je od početka septembra aktivirana ponovno saradnja izmedju kcus i eufora za medevac i transplantacione letove
Još sam daleko.
5 min roka, ja ga u NS čuo, a nek se populistički izbjegne novogodišnji, kad treba da puca, a tokom godine ga roka ko hoce, kad hoce i koliko dugo hoće. Ne znam fakat kako je planeta drugačija ljeti i 31.12.
Još sam daleko.
5 min roka, ja ga u NS čuo, a nek se populistički izbjegne novogodišnji, kad treba da puca, a tokom godine ga roka ko hoce, kad hoce i koliko dugo hoće. Ne znam fakat kako je planeta drugačija ljeti i 31.12.
Poenta je da nema vatrometa na događajima koje organizira i finansira grad, nisu zabranjeni u potpunosti
Poenta je da nema vatrometa na događajima koje organizira i finansira grad, nisu zabranjeni u potpunosti
Sufinansira grad, Kanton, Federacija i ko sve ne SFF, pa bude vatromet. Je li tako?