Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kravamuzara wrote: ↑18/09/2025 17:01
Bacio sam oko na hrvatsku i slovensku stranicu posto je na bosanskoj jos 2024. godina, i vitara po novom ima 110 konja.
nepass1 wrote: ↑18/09/2025 09:20
Sjedim za volanom, zena suvozac djete u sjedalici
Ti bi uvjek polovnog bmw ja bih uvjek novog suzukija
Kraj price
Sjedio sam i ja a i vozao bmw x5, 3, onaj ko kupe 4 ili kako vec
Ono post ti je tipa da ja sad pisem tebi krivo sto amar i ja vozamo novo auto
Nemam pojma ni sta vozis, ni da ti je novo, niti me zanima.....iznosim ti cinjenice vezane za konkretno auto!
Amarov je auto fin i njemu se svidja, ja ga gledao i meni je to malo auto za 4clanu porodicu i slab motor za ono sto ja volim, i tu je kraj i pocetak price!
Gospodski komentar
ja recimo ne volim kad se poredi i hvalisa polovnjak, a pljuje se novo, a nema se za novo i naprdjivanja oko nekih gluposti.
kabal1337 wrote: ↑18/09/2025 19:01
vala ako je to puno i kida
Ma dobro to kida malo u šali.
Medutim kada se uzme u obzir masa vozila, veličina, motor, ide sasvim solidno s ovim 1.4 hibrid u svojoj klasi. Mislim da joj je ispod 10s do stoje, što je sasvim ok za tu klasu vozila. Ovo govorim samo za ubrzanje dakako.
Nećemo naravno sada porediti s nekim ozbiljnijim mašinama 2.5 3.0 v6 to je već druga kategorija.
kabal1337 wrote: ↑18/09/2025 19:01
vala ako je to puno i kida
Ma dobro to kida malo u šali.
Medutim kada se uzme u obzir masa vozila, veličina, motor, ide sasvim solidno s ovim 1.4 hibrid u svojoj klasi. Mislim da joj je ispod 10s do stoje, što je sasvim ok za tu klasu vozila. Ovo govorim samo za ubrzanje dakako.
Nećemo naravno sada porediti s nekim ozbiljnijim mašinama 2.5 3.0 v6 to je već druga kategorija.
Slazem se,
ali da kazes KIDA je 0-100km/h ispod 6s realno.
Znaci super je kad se tehnologija davno isplacena prodaje po trenutnim cijenama, i jos je best buy, pa se jos uporedi sa i novijim i drukcijim…i bolja od svega toga.
Stvarno za proucavanja.
basicm wrote: ↑19/09/2025 01:24
Znaci super je kad se tehnologija davno isplacena prodaje po trenutnim cijenama, i jos je best buy, pa se jos uporedi sa i novijim i drukcijim…i bolja od svega toga.
Stvarno za proucavanja.
Za proucavanja je tvoje shvatanje diskusije
Ko ima 150k viska za auto bujrum bmw 3 ili 5 koji vec moze za te pare. I ja bih isto.
Pricamo o odredjenoj svoti novca i autu koje je medju jeftinijima u bih!
Ne znam da ti se jos nacrta jedino
Stvarno za proucavanja.
Jbg takvo je stanje na tržištu zadnjih godina. Bilo je slučajeva da kupiš polovno auto za 25 hiljada, voziš ga i habaš 2-3 godina, napraviš dodatnih 50k km, i na kraju ga prodaš za istih tih 25 hiljada KM, jer je cijena polovnjaka u tom periodu znatno narasla.
Stvarno za proucavanja.
a sta to ova skoda nudi revulucionarno? Sem losije kvalitete, pogona na jednoj osovini.