Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑18/09/2025 18:38
Prije 2 godine smo gubili 2x od slovacke, 2x od luksemburga, jednom od islanda. ?!
Ove godine smo dobili kipar, dobili rumuniju, i izgubili jedva od nositelja grupe. I dobili 7-8 igraca za sljedece desetljece.
Bas nema razlike, jel? Pa jebote, sad cemo vjerovatno biti u igri do zadnjeg kola za direktni plasman, u ciklusu prije smo se borili za cetvrto mjesto. I popusili i to.
Jel vas imalo stid dok pisete te svoje hejtove, i to sve zato sto vam nema druga Anela?
Da smo izgubili 2:1 kod kuće od Brazila, opet bi se pisalo o debaklu i sramoti. Ono, ispade Austrija u rangu sa nama a onih 50 mjesta razlike na FIFA listi (da je pet mjesta pa da kažemo da nije mjerilo) su dobili na lijepe oči.
N/FS BiH je među sedam evropskih federacija koje su podržale potpuni povratak Rusije u međunarodni fudbal, tvrdi Kiril Terešin, direktor Odjeljenja za događaje i marketing Ruskog fudbalskog saveza
Sastanak u Dubrovniku čelnih ljudi NS BiH i Vahida Halilhodžića nije urodio plodom.
Prvi čovjek Saveza Vico Zeljković:
- Jedina želja nam je bila i ostala Vahid Halilhodžić!
Vahid Halilhodžić:
- Nudili su mi pomoćnike po nacionalnom ključu i to nisam mogao prihvatiti.
Ja sam tražio da izaberem saradnike koji su za mene najbolji.
Taj nacionalni ključ neda nam naprijed.
Na slici: Vahid Halilhodžić i Vico Zeljković
Tvrdoglavi i nefleksibilni Hercegovac, zato ga je i Mamić napenalio iz Dinama.
Sad je prestar za trenera ionako.
Zna on posao, ali sa tim kapricom ne bi nikada kod nas sastavio tim, osim da igra sa igračima iz Premijer lige.
Edin H. wrote: ↑19/10/2025 19:47
Tvrdoglavi i nefleksibilni Hercegovac, zato ga je i Mamić napenalio iz Dinama.
Sad je prestar za trenera ionako.
Zna on posao, ali sa tim kapricom ne bi nikada kod nas sastavio tim, osim da igra sa igračima iz Premijer lige.
Naravno da ne bi sastavio jer ne bi dozvolio fa u reprezentaciju dolaze nedokazani klocevi koji odigraju par minuta ,uvale se u neke sporove ili jos gore od sporova i nestanu iz reprezentacije
luckylaka wrote: ↑19/10/2025 22:19
Naravno da ne bi sastavio jer ne bi dozvolio fa u reprezentaciju dolaze nedokazani klocevi koji odigraju par minuta ,uvale se u neke sporove ili jos gore od sporova i nestanu iz reprezentacije
Dosao vikend, opet po selektoru.
Valja normu nakucati, sta li.
PS on topic, Vaha bi nam valjao ko budali samar al mi nemamo ni sistema a bogami ni para za njega. Tako da je o njemu konkretno i bespredmetno raspravljati.
Edin H. wrote: ↑19/10/2025 23:04
Mislio Vaha da je veći i važniji od Hakima Ziyecha
Pa Vaha je rekao svoje uslove.Nece Vaha u strucni stab Mrkobrdu,Milinkovica,Hrgovica i sl.ojebine.Ne saginje se Vaha vici
Ne da Vico cash
Sto nece dati,ne daje svoje.Vladar saveza moze dati koliko hoce on ne pita nikoga za misljenje.To ce i uraditi u slucaju ne plasmana na s.p.,sutnuce ove i dati Vahi odrijesene ruke
VLADIMIR PETKOVIĆ: "Zašto sam odbio da vodim Reprezentaciju BiH? Zbog neodgovornih, rekao bih nesavjesnih ljudi koji vode Savez.
Žao mi je naših ljudi, žitelja i navijača naše zemlje i duboko im se izvinjavam, ali ja sam ubijeđen da sam postao selektor BiH s tim ljudima koji vode Savez, ne bih samo obrukao sebe već sve građane i zemlju koju vodim. Volim odriješene ruke i idem tamo gdje mi se niko ne miješa u posao
Ista uvijena Halilhodziceva priča, eto po onim afričkim plemenima se sve pitao, pa su ga tri zemlje otkačile nakon sto ih je kvalifikovao ili dvije, nije ni bitno, pa tako i ovaj lafo Sarajlija.
Niti je Petkoviceva ni Bahina prica uvijena.Ljudi postavljaju svoje uslove sta tu ima cudno.Jednostavno dovodimo svoju ekipu na klupu i nece nam niko odredjivati da to bude podobni srbin,hrvat,musliman