Kakvo ludilo jebo te, traze od Jimmya da donira familiji Kirk i njegovoj kompaniji Turning point

. I u petak kad je trebao ici Jimmy Kimmel Show pustit ce program posveceno Charlie Kirku, ne moze covjek da vjeruje

.
Sad mi je jasnije malo sto je otpusten i kako se sve izdesavalo. Ista situacija kao i sa Colbertom. Grupa koja drzi ABC lokalne kanale koja se zova Nexstar je u procesu da kupi drugu grupu Sinclair menscini da se tako zove, a ne mogu je kupit ako FCC ne promjeni zakon koliko koja kompanija moze da drzi ovih lokalnih tv stanica. Glavni covjek u FCC je bio gost kod onog Benny-a na podcastu i javno rekao da ce nesto uraditi u vezi Kimmela, i dao je opciju Nextsaru da mogu uraditi "easy was or hard way" znacenje easy way je otpusti Kimmela i odobrit cemo vam deal, ako necete nema nista od deal. ABC nebi nikad otpustio Kimmela al' ove kompanije sto drze lokalne tv stanice su problem. Malo je to u Americi cudno ti zivis u Cikagu ja u Atlanti kazem ti okreni ABC kod tebe pici film kod mene vijesti

. Samo neka znacajnija desavanja idu u isto vrijeme.
Ako se sjecate kad je Colbert otpusten, Trump je rekao da je Kimmel slijedeci jer je "cuo" tako, a znali su sta spremaju i da nece odobriti kupovinu ako ga se ne rijese.
Ide project 2025 bez problema:izet: