moćna joj je ova: "ne postoje tuđa djeca"...
naježio sam se bogami...

Mi u Visokom imamo Franjevačku gimnaziju i mnogi Bošnjaci idu tu bez ikakvih problema. Tokom raspusta ima i Ljetna škola, moja kćerka ide već 3 godine i bude im super. A ljudi koji vode projekat, Franjevci, su veći Bosanci nego ijedan SDAovac ovdje. Da se nešto pitam, ja bih tim ljudima dao sutra da vode i grad i državu i sve iako nisu, nazivno, iz mog naroda.Truba wrote: ↑17/09/2025 08:28 https://ika.hkm.hr/novosti/otvorena-i-b ... u-cakovcu/
Varaždinski biskup Bože Radoš otvorio je i blagoslovio u ponedjeljak, 15. rujna, novu Katoličku osnovnu školu Svetoga Josipa u Čakovcu.
zašto kačim ovu vijest
kad sam bio mlad i naivan građanin na FPNu slušao sam bljuvotine protiv segregacije djece i mislio sam da katolicke skole postoje samo u sarajevu zenici i tuzli
kasnije sam odrastao i ostao i dalje naivan ali to vrijeme indoktrinacije ne moze biti zaboravljeno
ali vidim i lady gaga je zavrsila zensku katoličku srednju školu za poznate faceu njujorku
drago mi je za čakovec...nikad nisam tamo bio
Nažalost nikakav.
Meni je fascinantno kako je medju sarajevskim “hdzrvaticima” toliko samaca? Koji vam je klinac?? Nisu to ljudi u mladjim godinama?!