Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑17/09/2025 11:53
jel trazio avion?
jel dobio avion?
ne znam u čemu je problem
a građevina je puna i poso sa nekretninama neispunjenih obveza
to je kao kad doniraš novac za kampanju kamale haris pa ti se ne vrati uloženo
moji su roditelji bili u građevinskom poslu nema čega se nisam naslušao
najbolja je stara fora prije kamera i dronova sa šeširom u dimnjaku i zapušenjem dimnjaka ako ti gazda ne plati ili vidiš da keš ne stiže
završiš poso al je kuća neuseljiva zimi mora se rušiti dimnjak ili štemat
samo neplaćeni radnik zna na kojoj visini i što je
Ima li nesto sto nisi ti, roditelji ti ili šira i uza rodbina. Koja patologija.
Truba wrote: ↑17/09/2025 11:53
jel trazio avion?
jel dobio avion?
ne znam u čemu je problem
a građevina je puna i poso sa nekretninama neispunjenih obveza
to je kao kad doniraš novac za kampanju kamale haris pa ti se ne vrati uloženo
moji su roditelji bili u građevinskom poslu nema čega se nisam naslušao
najbolja je stara fora prije kamera i dronova sa šeširom u dimnjaku i zapušenjem dimnjaka ako ti gazda ne plati ili vidiš da keš ne stiže
završiš poso al je kuća neuseljiva zimi mora se rušiti dimnjak ili štemat
samo neplaćeni radnik zna na kojoj visini i što je
Ima li nesto sto nisi ti, roditelji ti ili šira i uza rodbina. Koja patologija.
Ma bezveze se zamarate oko njega.
Pola tema čovjek ragebaita takvim izjavama, samo ga ignore i pokušati probrati oko njegovog sranja pokoji post...
arman1 wrote: ↑17/09/2025 14:23
Što bi po nas bolje ispalo nego ovako, ali eto....
wtf
Pa istorijski Hitleru nismo smetali, jedva da je i znao za Bosnu, ali što nas ove "civilizirane demokrate" nemogu to je priča za sebe.
Historijski gledano, Hitlerov konačni plan je bio (između ostalog) istrijebiti slavenske narode, naravno, počevši od Poljaka.
Ne znam gdje misliš da bi u konačnici smjestio slavenske narode iz naše pripizdine, ali mislim da se varaš ako misliš da bi bio neki ravnopravni građanin Rajha.
darius_maximus wrote: ↑17/09/2025 15:11
Ne znam gdje misliš da bi u konačnici smjestio slavenske narode iz naše pripizdine, ali mislim da se varaš ako misliš da bi bio neki ravnopravni građanin Rajha.
Bošnjake (mislim i Hrvate) je smatrao nekakvim gotskim slaveniziranim plemenom. Samo su mu Srbi bili slaveni.
Ne kažem da se slažem sa tim i da ga priželjkujem, ali nešto kontam da smo se zajebali što otjerasmo švabe
Bošnjake (mislim i Hrvate) je smatrao nekakvim gotskim slaveniziranim plemenom. Samo su mu Srbi bili slaveni.
Ne kažem da se slažem sa tim i da ga priželjkujem, ali nešto kontam da smo se zajebali što otjerasmo švabe
To i ja govorim. U WWII moji spašavali jevreje, i većina ih otišla na kraju za gt israel, a sad bi potomci onih koje su moji spasili mene za glavu skratili s merakom.
To i ja govorim. U WWII moji spašavali jevreje, i većina ih otišla na kraju za gt israel, a sad bi potomci onih koje su moji spasili mene za glavu skratili s merakom.
Ja ne poistovjećujem izraelsku vlast sa cijelim narodom. Ne petljaj mene u to. Neki Bosanci su radili ljudsku i humanu stvar i ne treba se radi toga kajati, već se ponositi. Također su neki bili saradnici nacista i sami nacisti, pa to ne znači da je cijeli narod bio takav.
arman1 wrote: ↑17/09/2025 14:23
Što bi po nas bolje ispalo nego ovako, ali eto....
wtf
Pa istorijski Hitleru nismo smetali, jedva da je i znao za Bosnu, ali što nas ove "civilizirane demokrate" nemogu to je priča za sebe.
Ja krivim skolstvo svega mi. Ali opet, ako javno pises, investiraj malo u svoje znanje, procitaj knjigu ili dvije. Ovo je bruka svega mi, ja se crvenim za tebe…
Ja krivim skolstvo svega mi. Ali opet, ako javno pises, investiraj malo u svoje znanje, procitaj knjigu ili dvije. Ovo je bruka svega mi, ja se crvenim za tebe…
arman1 wrote: ↑17/09/2025 14:51
Historijski gledano, pod Hitlerom, Bosna je bila dio NDH...
Nije valjda da zalis za tim?
A čega smo sad dio. NDH mi se gadi kao i nusprodukt hz hb i rs, ali u ndh nisu smjeli da rade neke stvari koje danas rade na teritoriji hz hb i rs.