Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne treba zaboravit' ni njegove napore za zaštitu okoliša i promovisanje nezavisnih filmova sa Sundance Festivalom, kroz koji je se mnoga krema današnjeg Holivuda iz anonimusa probila u zvijezde (poput Tarantina, Soderbergha, i mnogih drugih).
Dodao sam jos 5 njegovih filmova na listu a bio sam uvjeren da sam pregledao sve relevantno od njega
Kralj je Robert.
Index ha er je fino poslozio:
Bio je "zlatni dečko" Hollywooda, nešto kao talentiranija i daleko zanimljivija varijanta Brada Pitta (što je Tarantino savršeno uočio u Bilo jednom u Hollywoodu) čiji su izgled i karizma privlačili milijune, a u isto vrijeme imao je imidž samotnjaka i buntovnika, u vječnom sukobu s mainstreamom.
_BataZiv_0809 wrote: ↑16/09/2025 19:33
Dodao sam jos 5 njegovih filmova na listu a bio sam uvjeren da sam pregledao sve relevantno od njega
Kralj je Robert.
Index ha er je fino poslozio:
Bio je "zlatni dečko" Hollywooda, nešto kao talentiranija i daleko zanimljivija varijanta Brada Pitta (što je Tarantino savršeno uočio u Bilo jednom u Hollywoodu) čiji su izgled i karizma privlačili milijune, a u isto vrijeme imao je imidž samotnjaka i buntovnika, u vječnom sukobu s mainstreamom.
Ja se nikako ne sjećam da je neko glumio Redforda il' ga čak spomen'o u Once Upon a Time in Hollywood. Da ga Index nije pobrk'o sa Steve McQueenom (kojeg glumi Damian Lewis sa prilično memorabilnim monologom)?
vicious wrote: ↑16/09/2025 16:34
Nije on u Bonnie and Clyde
Kreno editovat kad sam skonto
Pa prvo da tebi odgovorim
Buč kesidi and Sundance
Lapsus mentis
Ma jasno... I ja sam se na trenutak dvoumio, iako sam prilično siguran bio da je Warreh Beatty bio Klajd.
I još je Faye bila i u 3 dana kondora, pa dodatna zbrka u glavi
Btw, autocorrect mi stalno mijenja na 3 dana kondoma
Buč kesidi and Sundance
Lapsus mentis
Ma jasno... I ja sam se na trenutak dvoumio, iako sam prilično siguran bio da je Warreh Beatty bio Klajd.
I još je Faye bila i u 3 dana kondora, pa dodatna zbrka u glavi Btw, autocorrect mi stalno mijenja na 3 dana kondoma
Buč kesidi and Sundance
Lapsus mentis
I još je Faye bila i u 3 dana kondora, pa dodatna zbrka u glavi
Btw, autocorrect mi stalno mijenja na 3 dana kondoma
Osmi Socrates wrote: ↑24/09/2025 08:02
Claudia Cardinale RIP
Fantastična uloga u Once Upon a Time in the West. Vanvremensko pojavljivanje u 8½.
Nekad su se pravili bolji filmovi izgleda.
Da. Fantastična uloga u kultnom filmu velikog Sergia Leona. Charles Bronson je također odradio odličnu ulogu, kao i Henry Fonda. Bila je prelijepa i odlična glumica. Počivaj u miru.
sinuhe wrote: ↑19/09/2025 08:58
Sinoć gledam Butch i Sundance. Dijele ženu u filmu snimljenom 1969. prateći neke tadašnje društvene pojave.
Na imdb dosta visoka ocjena 8/10.
o negativnim aspektima ovog filma sam pisao u svome diplomskom radu
ne sjećam se o čemu ali se sjećam o onoj željezničkoj stanici
kopija nije spašena...rw CD propo a sebi nisam printao
možda negdje na faksu
Sinoć gledam Butch i Sundance. Dijele ženu u filmu snimljenom 1969. prateći neke tadašnje društvene pojave.
možda negdje na faksu
možda negdje na faksu
Napisi sad magistarski na temu negativnih aspekata ovog foruma