Fino dati da projektom upravlja OSCE, sa njihovim softverom i njihovim ljudima. Kao što banke drže stranci (zato nam je bankarski sektor jedan od najboljih u svijetu), tako fino dati i sve ostalo.
Koliko vii u Sa plaćate parking mjesta koje koristite u sklopu stambenih zgrada?kakotakonikako wrote: ↑16/09/2025 14:08A da neko od ovih uhljeba osmisli nove parkinge ( recimo nadogradnja iznad postojecih parkinga ). Ali sto bi oni ulagali u dobrobit gradjana od kojih itekako uzimaju novac po raznoraznim osnovama i trpaju sebi u dzepove. Za dobrobit gradjana - malo ili nista a za sebe i svoje - uzimaj lopatom. Fuj.Chloe wrote: ↑16/09/2025 11:11Znači, ljudi parkirali na nedozvoljenim mjestima?kakotakonikako wrote: ↑16/09/2025 09:14 Sinoc nakon utakmice na Grbavici, negdje oko 23.30 vracam se i pored Bosnama ( u onoj slijepoj ulici ) oni se nasli i lijepe pod rotacijom kazne na auta koja nisu nikoga ugrozavala - ni saobracaj a ni pjesake. Valjda po nalogu svojih nesposobnih sefova i stranackih uhljeba pune budzet. Tako su radili i oko stadiona Grbavice na dvije prethodne Zeljine utakmice.
Valja opravdati uniforme nove
![]()
Policija kaznila.![]()
Šta se tu ima komentarisati.
![]()
Nista, i nemamo ga, da ga imam, platio bi. Dođe lik iz Hrvatske, meni pred ulaz, dođeš ti iz Krajine, laga pred ulaz. Nesto malo ima po SG rezervisanih koje su od 175 do 250. Ima na Dobrinji garaza, na Ciglanama i Kosevskom brdu. Ne znam ove Semine nove parkinge po AP koliko su.Chloe wrote: ↑16/09/2025 17:45Koliko vii u Sa plaćate parking mjesta koje koristite u sklopu stambenih zgrada?kakotakonikako wrote: ↑16/09/2025 14:08A da neko od ovih uhljeba osmisli nove parkinge ( recimo nadogradnja iznad postojecih parkinga ). Ali sto bi oni ulagali u dobrobit gradjana od kojih itekako uzimaju novac po raznoraznim osnovama i trpaju sebi u dzepove. Za dobrobit gradjana - malo ili nista a za sebe i svoje - uzimaj lopatom. Fuj.
![]()
Nisam ni ja primjetila da tu ima reda nekog. Ali to je do vas stanara. Vama ako je u interesu imati svoj parking, uređen, ucrtana parking mjesta, u sklopu stambenog bloka, tražite da se to odradi, rampe, ključevi, plaćanje i rahat.last mohicans wrote: ↑16/09/2025 17:56Nista, i nemamo ga, da ga imam, platio bi. Dođe lik iz Hrvatske, meni pred ulaz, dođeš ti iz Krajine, laga pred ulaz. Nesto malo ima po SG rezervisanih koje su od 175 do 250. Ima na Dobrinji garaza, na Ciglanama i Kosevskom brdu. Ne znam ove Semine nove parkinge po AP koliko su.SpoilerShowChloe wrote: ↑16/09/2025 17:45Koliko vii u Sa plaćate parking mjesta koje koristite u sklopu stambenih zgrada?kakotakonikako wrote: ↑16/09/2025 14:08
A da neko od ovih uhljeba osmisli nove parkinge ( recimo nadogradnja iznad postojecih parkinga ). Ali sto bi oni ulagali u dobrobit gradjana od kojih itekako uzimaju novac po raznoraznim osnovama i trpaju sebi u dzepove. Za dobrobit gradjana - malo ili nista a za sebe i svoje - uzimaj lopatom. Fuj.
![]()
Ja bih volio da znam gdje ima tih javnih površina da prisvojim, znam da samo starograđani imaju taj običaj redati fosne, kante, kamenje oko svojih rezidencija, kao to je apriori njihovo jerbo tu žive.
Od 30 - 50 KMChloe wrote: ↑16/09/2025 17:45Koliko vii u Sa plaćate parking mjesta koje koristite u sklopu stambenih zgrada?kakotakonikako wrote: ↑16/09/2025 14:08A da neko od ovih uhljeba osmisli nove parkinge ( recimo nadogradnja iznad postojecih parkinga ). Ali sto bi oni ulagali u dobrobit gradjana od kojih itekako uzimaju novac po raznoraznim osnovama i trpaju sebi u dzepove. Za dobrobit gradjana - malo ili nista a za sebe i svoje - uzimaj lopatom. Fuj.
![]()
Ništa nije do nas, niti nas ko šta pita. Semir otima zelene povrsine da ko biva širi..MZ ničemu ne služe, a načelnici se po jajcima ne češu. Mi bi rado da se to uredi, obiljeze mjesta, stave rampe i neka se placa. Ja bih jedva dočekao.Chloe wrote: ↑16/09/2025 18:35Nisam ni ja primjetila da tu ima reda nekog. Ali to je do vas stanara. Vama ako je u interesu imati svoj parking, uređen, ucrtana parking mjesta, u sklopu stambenog bloka, tražite da se to odradi, rampe, ključevi, plaćanje i rahat.last mohicans wrote: ↑16/09/2025 17:56 Nista, i nemamo ga, da ga imam, platio bi. Dođe lik iz Hrvatske, meni pred ulaz, dođeš ti iz Krajine, laga pred ulaz. Nesto malo ima po SG rezervisanih koje su od 175 do 250. Ima na Dobrinji garaza, na Ciglanama i Kosevskom brdu. Ne znam ove Semine nove parkinge po AP koliko su.
Onda će i Chloe kad dođe platiti ako želi parkirati, i to skuplje nego stanari.![]()
Najjace je kad stave onaj bidon od Ditinog deterdzenta IDAlast mohicans wrote: ↑16/09/2025 18:55Ja bih volio da znam gdje ima tih javnih površina da prisvojim, znam da samo starograđani imaju taj običaj redati fosne, kante, kamenje oko svojih rezidencija, kao to je apriori njihovo jerbo tu žive.
idi u hrasniculast mohicans wrote: ↑16/09/2025 18:55Ja bih volio da znam gdje ima tih javnih površina da prisvojim, znam da samo starograđani imaju taj običaj redati fosne, kante, kamenje oko svojih rezidencija, kao to je apriori njihovo jerbo tu žive.
Ako MZ ne radi kako treba, do vas je, vi birate ko će vas predstavljati ... A kroz MZ se pokreće sve što je u interesu građana te MZlast mohicans wrote: ↑16/09/2025 18:57Ništa nije do nas, niti nas ko šta pita. Semir otima zelene povrsine da ko biva širi..MZ ničemu ne služe, a načelnici se po jajcima ne češu. Mi bi rado da se to uredi, obiljeze mjesta, stave rampe i neka se placa. Ja bih jedva dočekao.Chloe wrote: ↑16/09/2025 18:35Nisam ni ja primjetila da tu ima reda nekog. Ali to je do vas stanara. Vama ako je u interesu imati svoj parking, uređen, ucrtana parking mjesta, u sklopu stambenog bloka, tražite da se to odradi, rampe, ključevi, plaćanje i rahat.last mohicans wrote: ↑16/09/2025 17:56Nista, i nemamo ga, da ga imam, platio bi. Dođe lik iz Hrvatske, meni pred ulaz, dođeš ti iz Krajine, laga pred ulaz. Nesto malo ima po SG rezervisanih koje su od 175 do 250. Ima na Dobrinji garaza, na Ciglanama i Kosevskom brdu. Ne znam ove Semine nove parkinge po AP koliko su.SpoilerShow
Onda će i Chloe kad dođe platiti ako želi parkirati, i to skuplje nego stanari.![]()
Ma ne kontaš, MZ moze nešto proslijediti, a sve je do općina i kantona. Struktura šljama po MZ je sitno ušićarska, bespomoćna, nikakve snage nemaju, sem nesto sebi sitno namaći. Još nesto, saobraćaj u mirovanju je bio na ministarstvu saobraćaja i tek je spušten na općine.Chloe wrote: ↑16/09/2025 19:06Ako MZ ne radi kako treba, do vas je, vi birate ko će vas predstavljati ... A kroz MZ se pokreće sve što je u interesu građana te MZlast mohicans wrote: ↑16/09/2025 18:57Ništa nije do nas, niti nas ko šta pita. Semir otima zelene povrsine da ko biva širi..MZ ničemu ne služe, a načelnici se po jajcima ne češu. Mi bi rado da se to uredi, obiljeze mjesta, stave rampe i neka se placa. Ja bih jedva dočekao.Chloe wrote: ↑16/09/2025 18:35
Nisam ni ja primjetila da tu ima reda nekog. Ali to je do vas stanara. Vama ako je u interesu imati svoj parking, uređen, ucrtana parking mjesta, u sklopu stambenog bloka, tražite da se to odradi, rampe, ključevi, plaćanje i rahat.
![]()
A ako je tako kao što ti kažeš, onda vam je Semir instalirao svoje ljude u odbor i na mjesto predsjednika MZ ... Ne može ni Općina ništa bez MZ i njihovog pečata.last mohicans wrote: ↑16/09/2025 19:14Ma ne kontaš, MZ moze nešto proslijediti, a sve je do općina i kantona. Struktura šljama po MZ je sitno ušićarska, bespomoćna, nikakve snage nemaju, sem nesto sebi sitno namaći. Još nesto, saobraćaj u mirovanju je bio na ministarstvu saobraćaja i tek je spušten na općine.SpoilerShowChloe wrote: ↑16/09/2025 19:06Ako MZ ne radi kako treba, do vas je, vi birate ko će vas predstavljati ... A kroz MZ se pokreće sve što je u interesu građana te MZlast mohicans wrote: ↑16/09/2025 18:57
Ništa nije do nas, niti nas ko šta pita. Semir otima zelene povrsine da ko biva širi..MZ ničemu ne služe, a načelnici se po jajcima ne češu. Mi bi rado da se to uredi, obiljeze mjesta, stave rampe i neka se placa. Ja bih jedva dočekao.![]()
Na forumu, logično. Kao da me neko sluša što kažem, ovdje neko makar pročita.
Napraviti prvi drive-in fudbalski stadion na svijetu, da i mi uđemo u istoriju, a bogami i u povijest.ljubijankic wrote: ↑16/09/2025 11:28Realno iza gola nikom auto ne bi smetalo. 2 PM samo takva
Sta ima MUPKS sa odlukom na Federalnom nivou da uniforme tako izgledaju jedinstvene na podruju Federacije? Adresiraj na Ramu Isaka.