Fudbal se igra dok debeli sudija ne odsvira kraj. Tako i Vinko priča kako su bili sjajni 70 minuta. Cveta rovit bio, Adžem u najavi tekme rekao. Jbg oni su dobra ekipa, ali boj bije srce u junaka. Fizicki i psihicki spremni za cijelu utakmicu. Sjeti se u zadnje 2,3 sezone koliko smo tekmi okrenuli u finisu.darius_maximus wrote: ↑16/09/2025 09:35Ne zajebavaj, do 60-70 minute haman bez krila igrali.Tromblon wrote: ↑16/09/2025 08:04 KAKO DA TE NE VOLIM!!!!
Gdje su svi oni sto ih Adžem smara, psovaci i misevi. Popisao vas Ado. Al, takvi smo vazno je psovati i siriti negativu.
Mi smo Zeljeznicar. I nikad nema predaje. Nije ovo slučajan preokret. Koliko ih je bilo samo u zadnje dvije sezone. Kod golova se vidjelo kakva je atmosfera u ekipi i kako se svi raduju. Divota.
Kod 0:2 kontam samo da je na vrijeme prvi zabiti jer su se ovi rasirili i htjeli treći zabiti.
Cvetanovski kao Nikic nekada protiv Univerzitatee.
Miske otišao u Zeljo 3 na ćevape i nema ga nigdje poslije.
Oni nam krilom do ruba 16 vazda dođu, mi je ne možemo haman preko centra prenijeti po krilima.
Vazda lopta ili kasni ili se vraća nazad.
Kad si dobio brze igrače na krilima (Cvetu i Vinija) i igra se raširila, prodisalo se i moglo se igrati.
I to je sve uprkos Adžemu koji na klupi drži Cvetu, Vinija, Šošića i totalno lošu postavku igra do haman sredine drugog poluvremena.
Ako mi iko objasni zašto više ne koristi igrača koji ima brzinu k'o Vini...
A, treneru je posao da mijenja, trazi, pokušava. I pogodio je. Nema se poslije ovakve pobjede nista reći.