nisam ti odgovorio na post, jer sam rekao da je uzaludno odgovarati na iste. odgovorio sam na bezobrazluk koji pokusavas.teodati wrote: ↑14/09/2025 11:47Pa što onda odgovaraš na moje postove, drži se toga da ne pišeš gluposti i biti će dobro, dan prvi, e da.belfy wrote: ↑13/09/2025 16:57prvo - tebe nista nisam pitao. pitanje je upuceno drugom forumasu.teodati wrote: ↑13/09/2025 15:26
Škola je dobra za osnovne stvari, da naučiš čitati i pisati, neki jezik, nešto računati, zemljopis, povijest, sport, umjetnost, i tak dalje, ali je problem što tamo ne možeš naučiti kako logično razmišljati, ti garant imaš neki fakultet, ali razmišljaš ponekad gore od nekoga malog djeteta, dokazao si to do sada mnogo puta, a najviše imaš problema s čitanjem s razumijevanjem, ne samo da sam ti ja morao deset postova napisati da bi nešto konačno shvatio, nego je tako i sa mnogim drugima s kojima raspravljaš, vidim da ne razumiješ od prve što netko hoće reći, trebao bi ići barem na neki lakši tečaj logike, bio bi onda zanimljiviji sugovornik, ovako je to sasvim druga priča, samo kažem, i bez zamere, seveda.![]()
drugo - vec sam ti rekao da je tebi uzaludno odgovarati i da to vise necu ciniti. uzalud pokusavas...
![]()
![]()
ti tu ne vidis i ne razumijes ni tu razliku, jel tako...?