Organizacija Panteri

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
PM72

#851 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

kakavdanakneiskustvu wrote: 14/09/2025 09:50
PM72 wrote: 14/09/2025 09:37
Haris.ba wrote: 14/09/2025 09:28

Zrtve pedofila su dijeca koja jos nisu kako treba u pubertet zakoracila. Pocinioci su veoma cesto iz porodice.
Hajde ovako. Pokusaj se staviti u ulogu oca. I dijete ti dodje iz skole gdje ga zovu silovani. Da, dijeca znaju biti tako okrutna.
Upravo radi ostale djece treba da se zna ko je pedofil.Pa recimo vidim ga kako tumači sa mojim djetetom ili unučetom pa drito štoc u glavu i pod noge.
E tako ja tumačim pravo i pravdu.Možda živim u blizini pored takvog a ne znam.Svak nek snosi posljedice svojih djela i nedjela
hoćeš svakog ko je počinio neko krivično djelo pokušati pretuci??

i zbog toga i ti počiniti k. djelo i ici u zatvor?
Pošto nema zakona i države za male ljude poput recimo mene,uzeo bih pravdu u svoje ruke.U zatvor se ne ide ako prebiješ nekog takvog nego platiš kaznu za remećenje javnog mira.Već sam platio jednu.Ako mi on mene išibao onda idu druga sredstva poput metka u koljena.Uglavnom,ja znam kako sebe i svoju porodicu zaštititi a i zatvor je za ljude.
kakavdanakneiskustvu

#852 Re: Organizacija Panteri

Post by kakavdanakneiskustvu »

PM72 wrote: 14/09/2025 10:05

Upravo radi ostale djece treba da se zna ko je pedofil.Pa recimo vidim ga kako tumači sa mojim djetetom ili unučetom pa drito štoc u glavu i pod noge.
E tako ja tumačim pravo i pravdu.Možda živim u blizini pored takvog a ne znam.Svak nek snosi posljedice svojih djela i nedjela

Pošto nema zakona i države za male ljude poput recimo mene,uzeo bih pravdu u svoje ruke.U zatvor se ne ide ako prebiješ nekog takvog nego platiš kaznu za remećenje javnog mira.Već sam platio jednu.Ako mi on mene išibao onda idu druga sredstva poput metka u koljena.Uglavnom,ja znam kako sebe i svoju porodicu zaštititi a i zatvor je za ljude.
u zatvor se ide ako si nekome nanijeo teske povrede, nije valjda da bi šamar opucao i to je to?

hoces svakog ko je počinio neko k. djelo ti pokusatio pretuci i time rizikovati odlazak u zatvor?
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 14/09/2025 10:36, edited 1 time in total.
Chloe
Photo mod

#853 Re: Organizacija Panteri

Post by Chloe »

PM72 wrote: 14/09/2025 09:25 Objaviti ime pedofila,nek svi znaju
Zrtve pedofila su dijeca koja jos nisu kako treba u pubertet zakoracila. Pocinioci su veoma cesto iz porodice.
Hajde ovako. Pokusaj se staviti u ulogu oca. I dijete ti dodje iz skole gdje ga zovu silovani. Da, dijeca znaju biti tako okrutna.
Treba pokrenuti inicijativu, uz peticiju da se Registar osuđenih pedofila stavi kao Javni ... :)

https://fbihvlada.gov.ba/hr/3-zakon-o-p ... ercegovini
PM72

#854 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

kakavdanakneiskustvu wrote: 14/09/2025 10:35

u zatvor se ide ako si nekome nanijeo teske povrede, nije valjda da bi šamar opucao i to je to?

hoces svakog ko je počinio neko k. djelo ti pokusatio pretuci i time rizikovati odlazak u zatvor?
Meščini,tebi treba crtat...
Ko udari na moju djecu neće se dobro provesti.Kontaš? Kuri me bolac hoćul platit kaznu ili odležat.Ne diram nikog,nisam agresivan nit se kurčim al moje dijete ,da budem prostak,da neko zguzi -bilo bi mu zguženo sve što mu živi pod krovom.
vjeshalica

#855 Re: Organizacija Panteri

Post by vjeshalica »

Chloe wrote: 14/09/2025 10:35

Treba pokrenuti inicijativu, uz peticiju da se Registar osuđenih pedofila stavi kao Javni ... :)

https://fbihvlada.gov.ba/hr/3-zakon-o-p ... ercegovini
Sex ofenderima treba registarsku oznaku na vrata i auto staviti i u dokumenta pa nek hodaju sa žigom kad su takva govna
kakavdanakneiskustvu

#856 Re: Organizacija Panteri

Post by kakavdanakneiskustvu »

PM72 wrote: 14/09/2025 10:45

Ko udari na moju djecu neće se dobro provesti.Kontaš? Kuri me bolac hoćul platit kaznu ili odležat.Ne diram nikog,nisam agresivan nit se kurčim al moje dijete ,da budem prostak,da neko zguzi -bilo bi mu zguženo sve što mu živi pod krovom.
sve ok, shvatam te u potpunosti

bi li htio da se taj i takav označi u javnosti i logicno sazna da je tvoje dijete zlostavljano pa da ga druga djeca proziovaju i zajebavaju zbog toga?

samo pitam bi li isto tako reagovao i da neko počini neko drugo k. djelo tebi na štetu??
SmokingMan

#857 Re: Organizacija Panteri

Post by SmokingMan »

Nije dovoljno unijeti x,y osobu u registar, šta raditi sa njom nakon presude, ne možete pustit da život ide tek tako "dalje" kao da se ništa nije ni desilo, a da ta osoba koja je učinila krivično djelo ne bude tretirana od strane specijalne ustanove, i radom sa psihijatrima na duži period. Nije doivoljno samo izreći kaznenu mjeru, već i doći do suštinskih uzreoka zašto je ta osoba postala to što jeste.
PM72

#858 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

kakavdanakneiskustvu wrote: 14/09/2025 10:51
PM72 wrote: 14/09/2025 10:45

sve ok, shvatam te u potpunosti

bi li htio da se taj i takav označi u javnosti i logicno sazna da je tvoje dijete zlostavljano pa da ga druga djeca proziovaju i zajebavaju zbog toga?

samo pitam bi li isto tako reagovao i da neko počini neko drugo k. djelo tebi na štetu??
Sve ok ali ja tebe ne shvatam u potpunosti...
Ako je moje dijete stradalo od takvih manijaka-potrudio bih se da druga djeca ne stradaju...

A što se tiče tih "drugih krivičnih dijela" ne znam na šta misliš? Bude sudar ili ne znam ti šta,nisam manijak da ubijam ljude što mi je sjebo karambolku.
Nije šteta što se može nadoknaditi.Život bilo čijeg djeteta je meni svetinja.
Chloe
Photo mod

#859 Re: Organizacija Panteri

Post by Chloe »

SmokingMan wrote: 14/09/2025 10:56 Nije dovoljno unijeti x,y osobu u registar, šta raditi sa njom nakon presude, ne možete pustit da život ide tek tako "dalje" kao da se ništa nije ni desilo, a da ta osoba koja je učinila krivično djelo ne bude tretirana od strane specijalne ustanove, i radom sa psihijatrima na duži period. Nije doivoljno samo izreći kaznenu mjeru, već i doći do suštinskih uzreoka zašto je ta osoba postala to što jeste.
To se valjda podrazumjeva.
Nadam se da nismo toliko nepismeni da nemamo te tretmane nad presuđenim pedofilima. :hm:
dječak sa šibicama

#860 Re: Organizacija Panteri

Post by dječak sa šibicama »

Jel pocela faza "Hasetu sve napakovano a on nevin ko beba" ili je jos rano
Silvester071

#861 Re: Organizacija Panteri

Post by Silvester071 »

Ali kada vidiš da je "član" tih Pantera (otkud im taj naziv, odmah mi napamet padaju ona četnička formacija iz Bijeljine) i Ismet Porobić 🤣, sve ti je jasno.
Još glavni im u zatvoru valjda, cirkusa majko moja, sitni kriminalci i reketaši.
Doduše komplet država je cirkus, tako da je sve "jasno".

P.S Ne branim Bože sačuvaj tog delegata što je navodno uhvacen u dopisivanju ili čemu već
dječak sa šibicama

#862 Re: Organizacija Panteri

taj rad
moimoi

#863 Re: Organizacija Panteri

Post by moimoi »

Chloe wrote: 14/09/2025 11:08
SmokingMan wrote: 14/09/2025 10:56 Nije dovoljno unijeti x,y osobu u registar, šta raditi sa njom nakon presude, ne možete pustit da život ide tek tako "dalje" kao da se ništa nije ni desilo, a da ta osoba koja je učinila krivično djelo ne bude tretirana od strane specijalne ustanove, i radom sa psihijatrima na duži period. Nije doivoljno samo izreći kaznenu mjeru, već i doći do suštinskih uzreoka zašto je ta osoba postala to što jeste.
Nadam se da nismo toliko nepismeni da nemamo te tretmane nad presuđenim pedofilima. :hm:
Mismo mega nepismeni. Mi pedofila vratimo medju djecu. Umjesto da takvi vise nikada u zivotu ne smiju prici djeci.
Ili smo svi zaboravili nastavnika fizickog na grbavici?
Ken_M

#864 Re: Organizacija Panteri

Post by Ken_M »

Silvester071 wrote: 14/09/2025 11:25 Ali kada vidiš da je "član" tih Pantera (otkud im taj naziv, odmah mi napamet padaju ona četnička formacija iz Bijeljine) i Ismet Porobić
I braco bi mu bio Panter, ali izgleda da su ga dobro sredili. :D
Ateista

#865 Re: Organizacija Panteri

Post by Ateista »

moimoi wrote: 14/09/2025 11:41
Mismo mega nepismeni. Mi pedofila vratimo medju djecu. Umjesto da takvi vise nikada u zivotu ne smiju prici djeci.
:mrgreen:
moimoi

#866 Re: Organizacija Panteri

Post by moimoi »

Ateista wrote: 14/09/2025 12:21
moimoi wrote: 14/09/2025 11:41

:mrgreen:
So nisi stavio i “ili” nakon tacke? :D
last mohicans

#867 Re: Organizacija Panteri

Post by last mohicans »

Zna to i potpisnik ovih redova kojeg su inspektori MUP-a KS po naredbi Tužilaštva KS promptno nazvali da dođe u stanicu, dadne izjavu, odakle mu snimak "prebijanja muškarca". Podsjećanja radi, "Dnevni avaz" je jedini objavio taj materijal iako je snimak dobilo više sarajevskih redakcija punih prehrabrih, pravdoljubivih a pogotovo "nepotkupljivih" osoba koje se nazivaju novinarima.

Tako su teško korumpirane osobe, koje sebe nazivaju novinarima, danima ignorirale priču o organizaciji "Panter" da bi onda u nekoliko sati saznali da je kod Pantera "nađena droga i oružje", da "Tužilaštvo KS sve zna i sve ima" o ucjenama, nasilničkom ponašanju, raznim iznudama, koje su članovi organizacije "Panter" provodili. U tom smislu, istražne organe treba ostaviti na miru i pustiti ih da sve utvrde i kazne "Pantere".

https://avaz.ba/vijesti/bih/995656/jesu ... iliju-jesu
Avazov novinar veli da su i druge redakcije dobile snimku prebijanja Haseta, a da niko nije imao damu objaviti i da ga je policija zvala na razgovor da objasni odakle mu snimak.
dječak sa šibicama

#868 Re: Organizacija Panteri

Znaci, covjek sa Vratnika jaci od medija, policije, drzave.

Da je jedini, kamo srece.
drag_gost

#869 Re: Organizacija Panteri

Post by drag_gost »

Cek, je li ovo Biban Solic? Ismet Porobic je koliko se sjecam Emirov brat? Ispao sam totalno iz tog fazona. Znam Solice cijeli zivot, nisam ni znao da su Sultanovici jebote.
Last edited by drag_gost on 14/09/2025 13:48, edited 2 times in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#870 Re: Organizacija Panteri

Post by hrasno38 »

Prica o pedofiliji da bi se u pozadini vrsilo reketiranje. Klasicni kriminalci sto ce s ali ocito je da su se na kraju i dokazati. Gdje to na svijetu ima da se skupi grupa ljudi i da ona provodi zakone, hapsi, tuce, maltetira ljude, snima itd itd a da to ne prijavi policiji. U pocetku su bili simpaticni sa zastitom pasa ali ocito je da su smislili bolji nacin kako da dodju do para. Nemam ampatije prema njima ni sekunde sve dok policija ne objavi da je nasla dokaze o pedofilima. Tada sam 100% na njihovoj strani a cisto sumnjma da ce policija ista da nadje.
moonco
Grijem se na: Plin
Horoskop: Vaga

#871 Re: Organizacija Panteri

Post by moonco »

Ovi što su prijavili sad nek se okreću hoće li ih negdje sačekati kad izađu. :D Mogu im auto ili kuću/stan zapaliti. :D
Edin H.

#872 Re: Organizacija Panteri

Post by Edin H. »

kakavdanakneiskustvu wrote: 13/09/2025 20:02
LSD wrote: 13/09/2025 19:11
moimoi wrote: 13/09/2025 19:07 Rekose na vijestima.. kod jednog su pronasli oruzje i droZu.
Al to su likovi sa “visim ciljem” :lol:
Nisu sa visim ciljevima, vec su to likovi koje je korumpirana policija godinu dana pustala da rade sta hoce :wink: godinu dana im dali fore da rade sta hoce po terenu, da oni hapse, privode, tuku, vode neke svoje evidencije od pedofilima... i sad nakon godine se sjetili da ih hapse :lol: :-)
Al eto, bolje ikad nego nikad.
i pronašli im drogu, koja je panterima plaho bila bitna za batinjanje navodnih pedofila

kriminalčići
Neće valjda od have živiti. :oops:
VladaFBiH

#873 Re: Organizacija Panteri

Post by VladaFBiH »

kruži priča, ne znam koliko tačna zato ne navodim imena jer ne želim da pišem nešto u što 100% nisam siguran, da su Panteri pali zapravo jer su uhvatili jednog načelnika i jednog ministra u odrađivanju djevojčica i da to nema baš puno veze s našim dragim direktorom koji je ganjao dječake...
VladaFBiH

#874 Re: Organizacija Panteri

Post by VladaFBiH »

Danguba wrote: 13/09/2025 20:56
TheMule wrote: 13/09/2025 20:51 Labudovi su bili elita, opet ponavljam, zasto se ta jedinica dovodi u vezi s ovim slucajem, ne znam. Optuzenik je bio komandant prije 30 godina...
Zar je vec optuzen?
Nisam znao.
nije niti će biti ali to ne mijenja činjenicu da su ga "uhvatili"

zasluge od prije 30. godina nemaju veze s ovim i ne treba ih dovoditi u istu ravan
Plavo-bijeli

#875 Re: Organizacija Panteri

Post by Plavo-bijeli »

VladaFBiH wrote: 14/09/2025 14:38 kruži priča, ne znam koliko tačna zato ne navodim imena jer ne želim da pišem nešto u što 100% nisam siguran, da su Panteri pali zapravo jer su uhvatili jednog načelnika i jednog ministra u odrađivanju djevojčica i da to nema baš puno veze s našim dragim direktorom koji je ganjao dječake...
E jbg sad :lol: :lol:
Jeste eto trojka imala pedo ring i direktno su radili sa Epsteinom i Panteri su ih razotkrili..

Znači ni manje ni više i ministra i načelnika.. :-) :lol:

Kralju ovakve stvari kad se pričaju onda moraš baš imati dokaze i konkretna imena ...
Post Reply