Organizacija Panteri

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
tokio25

#701 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

ne stite nego jednostavno ih nema kod pantera niti su ih kad imali izgleda
dječak sa šibicama

#702 Re: Organizacija Panteri

Post by dječak sa šibicama »

Ma da, cijela se policija digla zbog Haseta i sad ce reci "nasli smo snimke".

Naravno da ih "nema" :lol:
Ironmen

#703 Re: Organizacija Panteri

Post by Ironmen »

Panteri, Culumi, Stosici, Srmkovi, Vukovi, Tigrovi nastavi niz sve ista mantra, velike cvike i velike torbice prsluci crni air max paticike i hrpetine tona droge u svakoj prici.
tokio25

#704 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

policija je vjerovatno svo vrijeme njihovog djelovanja skupljala dokaze protiv njih
pa ima u tekstu da nisu htjeli suradjivati sa policijom na rasvjetljavanju slucajeva pedofilije sto ocito znacii da nisu imali dokaze
eventualno jedini dokazi su te prepiske preko aplikacija poruka i sl a i to nisu htjeli dati
Maxi_Cosi

#706 Re: Organizacija Panteri

Post by Maxi_Cosi »

Samo se nadam da su bili pametni i nekoga ovlastili da pusti video u javnost o kojem pričaju

Jer oni sada ne mogu

Mogao bi se narod dici masovno ko za jmbg ako se stvarno iapostavi da je htio zuzit djecaka ovaj politicar
Haris.ba

#707 Re: Organizacija Panteri

Post by Haris.ba »

Da imaju neki snimci ne moze se to unistiti ako si imalo informaticki pismen.

Znaci, ako nesta postoji ni policija ni osa to ne moze sprijeciti da se pusti. Ne mora u javnost. Dovoljno je poslati na mail raznoraznih portala. Neki bi objavili.
dječak sa šibicama

#708 Re: Organizacija Panteri

Post by dječak sa šibicama »

Ne sumnjam, usutili se botovi vjv cekaju da iz centrale dodje avaz "nema snimaka" ili "sve je laz" a moguce i "panteri su agenti BIA" :lol:
Naslovnica

#709 Re: Organizacija Panteri

Post by Naslovnica »

Crvene_brigade wrote: 13/09/2025 12:30 Akcija “Kavez”: Uhapšeno pet članova grupe “Panter”, kod jednog pronađena droga i oružje

U današnjoj akciji kodnog naziva “Kavez” više policijskih agencija uhapšeno je pet osoba. Riječ je o članovima grupe “Panter”.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva KS, kod jednog od njih prilikom pretresa pronađena je droga i oruẓ̌je.

Istovremeno istražitelji policijskih agencija rade na pronalasku materijalnih i digitalnih dokaza navodnih snimaka na štetu djece.

Podsjećamo, u akciji “Kavez” vršili su se pretresi desetak objekata na području Sarajeva, Zeničko-dobojskog kantona, Unsko-sanskog i Hercegovačko-neretvanskog kantona.

“Sumnjiče se da su zajedničkim djelovanjem počinili krivična djela; nasilničko ponašanje, neovlašteno snimanje, ucjena, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma. Istovremeno, istražitelji policijskih agencija tragaju za materijalnim i digitalnim dokazima navodnih snimaka počinjenih na štetu djece. Akcija koja je u toku realizira se uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije BiH”, saopćeno je ranije iz Tužilaštva KS.[/b]

U današnjoj akciji kodnog naziva “Kavez” više policijskih agencija uhapšeno je pet osoba. Riječ je o članovima grupe “Panter”.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva KS, kod jednog od njih prilikom pretresa pronađena je droga i oruẓ̌je.

Istovremeno istražitelji policijskih agencija rade na pronalasku materijalnih i digitalnih dokaza navodnih snimaka na štetu djece.

Podsjećamo, u akciji “Kavez” vršili su se pretresi desetak objekata na području Sarajeva, Zeničko-dobojskog kantona, Unsko-sanskog i Hercegovačko-neretvanskog kantona.

“Sumnjiče se da su zajedničkim djelovanjem počinili krivična djela; nasilničko ponašanje, neovlašteno snimanje, ucjena, ugrožavanje sigurnosti i narušavanje nepovredivosti doma. Istovremeno, istražitelji policijskih agencija tragaju za materijalnim i digitalnim dokazima navodnih snimaka počinjenih na štetu djece. Akcija koja je u toku realizira se uz asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije BiH”, saopćeno je ranije iz Tužilaštva KS.

Preuzeto sa: https://crna-hronika.info/akcija-kavez- ... zje/761784
Ja kont' da će im naći slikovnice i bojanke...
Bosanski_kralj

#710 Re: Organizacija Panteri

Post by Bosanski_kralj »

Ma obični reketari i ucjenjivači. Samo lud čovjek može podržati njihovo djelovanje
Logovan

#711 Re: Organizacija Panteri

Post by Logovan »

PM72

#712 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

Tačno mi džigericu jede kad vidim da se o "panterima" pišu hvalospjevi ili pravi kakva organizacija ko da je Patriotska liga.Skupina klošara,kokošara,sitnih dilera i besposličara.Udarili su na rogatog,bez obzira bio pedofil ili šupak.Sad će im prisjest
archi_a

#713 Re: Organizacija Panteri

Post by archi_a »

Image

Kao što rekoh, nema tu puno priče. :wink:
last mohicans

#714 Re: Organizacija Panteri

Post by last mohicans »

Haris.ba wrote: 13/09/2025 12:39 Da imaju neki snimci ne moze se to unistiti ako si imalo informaticki pismen.

Znaci, ako nesta postoji ni policija ni osa to ne moze sprijeciti da se pusti. Ne mora u javnost. Dovoljno je poslati na mail raznoraznih portala. Neki bi objavili.
Avdo bi objavio da mu je ćaća rođeni.
Edin H.

#715 Re: Organizacija Panteri

Post by Edin H. »

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#716 Re: Organizacija Panteri

Post by Chmoljo »

PM72 wrote: 13/09/2025 12:44 Tačno mi džigericu jede kad vidim da se o "panterima" pišu hvalospjevi ili pravi kakva organizacija ko da je Patriotska liga.Skupina klošara,kokošara,sitnih dilera i besposličara.Udarili su na rogatog,bez obzira bio pedofil ili šupak.Sad će im prisjest
Ma upravo.

Al najjace mi je ovo kao imaju snimci al eto nisu ih uspjeli distribuirati.

Da bas u to vjerujem u vrijeme kada ni ozbiljna i tehnoloski napredna drzava poput izraela ne mzoe napraviti potpunu medijsku blokadu pa opet procure snimci.

Gluposti. Da imaju snimci, objavili bi ih. Kratko jasno.
last mohicans

#717 Re: Organizacija Panteri

Post by last mohicans »

PM72 wrote: 13/09/2025 12:44 Tačno mi džigericu jede kad vidim da se o "panterima" pišu hvalospjevi ili pravi kakva organizacija ko da je Patriotska liga.Skupina klošara,kokošara,sitnih dilera i besposličara.Udarili su na rogatog,bez obzira bio pedofil ili šupak.Sad će im prisjest
Uđi na CH, i dalje retardi, neke influenserice punu podršku daju. Kazu udarili na jačeg od sebe, a dok su udarali na deduke od 60-70, to je bilo u redu.
tokio25

#718 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

ma predali bi ih policiji i odmah bi svi vjerovatno bili pusteni da je tako kako pricaju
ovako samo paravan za veci kriminal
suspect_zero

#719 Re: Organizacija Panteri

Post by suspect_zero »

Jednim udarcem dvije govnjive muhe, ove bratmojljepi a i svako normalan ce se sada kloniti ovog hadzije, velikog mumina....bar ce djecu od njega sklanjati.

A ova prica "navuku te"?
Kako ces me navuci na nesto ako tamo ne cackam i ne trazim to?
black

#720 Re: Organizacija Panteri

Post by black »

Edin H. wrote: 13/09/2025 12:47 https://fb.watch/C51dxrvXdJ/?fs=e

Dižu na veći nivo :oops:
"ozbiljnost situacije" :lol:
PM72

#721 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

Chmoljo wrote: 13/09/2025 12:48
Ma upravo.

Al najjace mi je ovo kao imaju snimci al eto nisu ih uspjeli distribuirati.

Da bas u to vjerujem u vrijeme kada ni ozbiljna i tehnoloski napredna drzava poput izraela ne mzoe napraviti potpunu medijsku blokadu pa opet procure snimci.

Gluposti. Da imaju snimci, objavili bi ih. Kratko jasno.
Ma meni je to bilo šega u startu kad sam vidio Porobića i Bibana...ko ih iole poznaje...čuj panteri...a oni olinjale mahalske škevrije
tokio25

#722 Re: Organizacija Panteri

Post by tokio25 »

ali zasto uvijek ovi prsluci torbice ove i sl
u svakom jebenom trenutku
ide u opstinu prsluk trenerka i sl
ide na sud isto
ide izlazak isto
pa jbt ides na sud imas li farmerke i obicnu majicu ako vec nemas ili en volis kosulju jbt
Ken_M

#723 Re: Organizacija Panteri

Post by Ken_M »

PM72 wrote: 13/09/2025 12:51 Ma meni je to bilo šega u startu kad sam vidio Porobića i Bibana...ko ih iole poznaje...čuj panteri...a oni olinjale mahalske škevrije
Kad pročitah imena kontam samo im onaj iz prikolice fali... 😆
Moenx

#724 Re: Organizacija Panteri

Post by Moenx »

Otkud Ahmed Dzinovic u zatvoru, mislim kaze da je naizdrzavanju i kada je on presudjen i za sto
Drugo kako je snimak nasilnickog ponasanja tj citaj previjanja u ovom slucaju Haseta Tirica dosao u javnost
Neki scenario da te noci kada du ih presreli bivsi specijalci uzeli su im mobitel i zapis previjanja koji je dovoljan da se tuzba okrene na njih
Trece zasto iz Pantera a ako je istina da je snimak objavila strana Hasetova nije reagirao niko i rekao da su im to oduzeli ako su oduzeli
I svakako ko bi mogao pomisliti da su ovi.likovi na strani pravde bez obzira.na sve
PM72

#725 Re: Organizacija Panteri

Post by PM72 »

suspect_zero wrote: 13/09/2025 12:50
Jednim udarcem dvije govnjive muhe, ove bratmojljepi a i svako normalan ce se sada kloniti ovog hadzije, velikog mumina....bar ce djecu od njega sklanjati.

A ova prica "navuku te"?
Kako ces me navuci na nesto ako tamo ne cackam i ne trazim to?
Ne sekiraj se.Haseta će oprat od svih sumnji,biće smjestili mu iz recimo SDA ili DF-a,koja džuma i resetovanje na fabričke postavke.
Zlatni ljiljan,pukovnik,hadžija... :D
Last edited by PM72 on 13/09/2025 12:55, edited 1 time in total.
Post Reply