Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šaren na sve strane, ne bih ja ovo razmatrao, džaba kilometri
Da, cudan je s vana skroz. Sad, auta ovih godina ima dosta problema sa lakom, Jel bio na suncu puno, Jel opaljen pa lose uradjeno...
Lose farban. Pa zadnji desni rub i donji dio vrata je neko slijep uspricavao, ni ostalo na njemu nije dobre nijanse. Nije frka sto je farban, nego sto je lose uradjeno i vidi se izdaleka
Ma dok se ne ode pogledati uzivo djaba sve, juce odem da pogledam https://olx.ba/artikal/69103009 na slikama ko lampa dok uzivo je katastrofa
Fiat grande punto iskustva?
sime_cipol wrote: ↑11/09/2025 08:54
Da, cudan je s vana skroz. Sad, auta ovih godina ima dosta problema sa lakom, Jel bio na suncu puno, Jel opaljen pa lose uradjeno...
Lose farban. Pa zadnji desni rub i donji dio vrata je neko slijep uspricavao, ni ostalo na njemu nije dobre nijanse. Nije frka sto je farban, nego sto je lose uradjeno i vidi se izdaleka
Ma dok se ne ode pogledati uzivo djaba sve, juce odem da pogledam https://olx.ba/artikal/69103009 na slikama ko lampa dok uzivo je katastrofa
Sto nisi kupio, kazu da je za te pare bitno da je mehanicki ispravan samo
sime_cipol wrote: ↑11/09/2025 08:54
Sta ocekivati od visockih prevaranata koji su izgubili ople licencu
konektovan wrote: ↑12/09/2025 11:18
Evo pitanje za milion maraka?? Sta vi ocekujete od auta koje kosta 5 000 KM??
farbanje kako treba cijelog auta 1500-2000 KM
vrijednost auta 5000 KM
Gume da su dobre min Premijumi 600 KM
Kocnice 400-450 KM
Trap 200 po strani
lamela 300>
pa majku mu, takva auta covjek kupuje valjda zbog prijeke potrebe, ne zbog sminke. Podrazumijeva se da je tehnicki ispravan, a ostalo tipa packice, ogrebotine, lak...ne moze nikako biti prioritet za tu cijenu.
konektovan wrote: ↑12/09/2025 11:29
pa majku mu, takva auta covjek kupuje valjda zbog prijeke potrebe, ne zbog sminke. Podrazumijeva se da je tehnicki ispravan, a ostalo tipa packice, ogrebotine, lak...ne moze nikako biti prioritet za tu cijenu.
Ma to ne sporim, al gotovo citavo auto da je oljusteno ko da si ga u kiselinu spustio pa izvukao
konektovan wrote: ↑12/09/2025 11:18
Evo pitanje za milion maraka?? Sta vi ocekujete od auta koje kosta 5 000 KM??
Očekujem da nije baraka. Bolje da je starije godiste il model nego da gledam hamelj u avliji. Ja sam imao dva auta koja sam prodao za 3000 i oba su bila spejs šatl za većinu auta koja se ovdje nude kao best baj.
Takoreći, očekujem da auto bude ovakvo kao moje bivše, makar
Opel Vectra B Zender Sport (3 500 KM) https://olx.ba/artikal/44317445
E sad, hebiga, kontam da je auto malo bolje od ovog klija a meni bilo viška pa ga dao realno za siću
Da ne bude uhljupsko auto i da imam osnovne sisteme ispravne. Znači pogon, kočnice signalizacija.
I da nije uljepljen prljavim i znojavim rukama posvuda.
Kako se pokazao 1.5 TSI sa deaktivaciom cilindara? Ugrađivao se nekoliko godina u VAG modele.
E te detalje ti ne bi znao.
Uglavnom bi izabrao prije 1.5 tsi od 1.4 tfsi što je pitao cijenjeni forumaš.
Zanimao me 1.5 tsi kada sam sebi mjerkao Oktaviju i nisam bio naletio na neke veće probleme. Tj barem ona vozila koja sma ja gledao, polovna do 50k km i gajnc novo, mada tu svakako ne bi trebalo biti problema.
Ne kupih ništa na kraju, tj ništa od auta jesam stan.
Da li je bolje uzeti pouzdanu Octaviu 3 iz 2020 za 15.000 eur
Ili za 16 uzeti Octaviu 4 ne poznam vlasnika ali servisno uredna ? Obe su Combi varijante
kaw_liga wrote: ↑12/09/2025 13:58
Da li je bolje uzeti pouzdanu Octaviu 3 iz 2020 za 15.000 eur
Ili za 16 uzeti Octaviu 4 ne poznam vlasnika ali servisno uredna ? Obe su Combi varijante
Za tu razliku bih prije uzeo Octaviu IV. Izgleda dosta svježije i modernije. Ima i malo veću zapreminu gepeka.
Ne bih mogao gledati one podijeljene farove na modelu 3 FL