Alija je nakon rata potpisao amnestiju prvenstveno da bi se njegovi raznorazni logističari i mešetari sa svježim kešom mogli vratiti ovdje i kupovati preduzeća i nekretnine.PM72 wrote: ↑12/09/2025 11:30Forto je moje godište i pobjegulja je.Kuri me bolac ako to nekom smeta.A Bakir je ranjen u odbrani Predsjedništva,ima turska serija Alija pa se uvjeri.Better Man wrote: ↑12/09/2025 11:28Ako već Fortu zoveš pobjeguljom, onda jred da to isto kažeš i za bračni par Izetbegović. Bakir se skriuvao u Trezoru,a Sebija prvo bila u Zagrebu, pa u Turskoj.PM72 wrote: ↑12/09/2025 06:55
Poslije farse sa "hapšenjem" Mileta vidio sam da ovdje zaista nema ni D od države tako da mi je podatak kako je Miletu rampa u Sloveniji zaista teško pao.On i dalje provodi svoje,niko mu ništa nit smije nit može a izjave kojekakvih ministara poput pobjegulje Forte su samo za domaću upotrebu na potezu Bembaša-Kobiljača
Ako je već tako, niko nikoga više ne smije nazivati pobjeguljom.
Baška što je Forto invalid i nije bio sposoban za vojsku, niti treba svako da se u ratu bori sa puškom.
Ne postoji država na svijetu u kojoj su sa puškom svi punoljetni muškarci.
I sama vojska ima VES-ove pa oni što imaju intelektualni potencijal budu u pozadinama i dalje od fronta.
Fakat se provaljuješ po ne znam ti koji put.