Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#43176 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Danguba wrote: 11/09/2025 20:52
_BataZiv_0809 wrote: 11/09/2025 20:51
Danguba wrote: 11/09/2025 20:50 Haj recimo, krupne rijeci bez pokrica.
Kada se desi onda se ucute kao misevi.

Forto, sto ga ne uhapsi dok je bio bjegunac od pravde?
Tada si imao priliku a sada ce ti opaliti sljagu i poniziti ali to je tvoje prirodno ponasanje.
Ti navijas za Dodika
Ejbga.
Navijam za pravnu drzavu ali nikako da profunkcionise.
Umjesto da kazes podrzavam ti se segacis
Danguba

#43177 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Joj Bato.
Neko mora biti neki autoritet da tako nesto izjavi.
Mora imati neko pokrice za izgovoreno a ne samo ''da ja ispalim obajavu''.

Dovoljno smo se obrukali sa SIPAom.

Naravno da bih ih i ja provodao po cijeloj BiH.
Javljao sam se kao dobrovoljac da 'apsim Dodika kada SIPA nece ali mi ne daju. :mrgreen:
ultima_palabra

#43178 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ultima_palabra »

Mislite da se ne moze Forto prosetati Banjalukom pod ruku sa Fajon? Moje misljenje je da moze.
PM72

#43179 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PM72 »

ultima_palabra wrote: 11/09/2025 21:04 Mislite da se ne moze Forto prosetati Banjalukom pod ruku sa Fajon? Moje misljenje je da moze.
Ko da ih čuva? SIPA? :run:
DonieBrasco

#43180 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DonieBrasco »

Koliko su oni tamo zadojeni i zaluđeni ja mislim da oni jedva cekaju incidente da glume nove srBske svate.
palermo

#43181 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

ultima_palabra wrote: 11/09/2025 21:04 Mislite da se ne moze Forto prosetati Banjalukom pod ruku sa Fajon? Moje misljenje je da moze.
Ma naravno da moze. Kao da bi neko prepoznao Fortu I gospodju Fajon. A I kao da bi nekom se.nastetilo a.bogami I koristilo od te setnje
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#43182 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Danguba wrote: 11/09/2025 21:01 Joj Bato.
Neko mora biti neki autoritet da tako nesto izjavi.
Mora imati neko pokrice za izgovoreno a ne samo ''da ja ispalim obajavu''.

Dovoljno smo se obrukali sa SIPAom.

Naravno da bih ih i ja provodao po cijeloj BiH.
Javljao sam se kao dobrovoljac da 'apsim Dodika kada SIPA nece ali mi ne daju. :mrgreen:
Image
Danguba

#43183 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Mozes misliti 30 god. od rata i ovolika policija nekoga mora da stiti.
Nesto je truHlo u drzavi Danskoj.

Dok Dodik i drugi mogu komotno setati bilo kojim dijelom BiH(i treba tako).
Jes da nekada Ramo odnekud iskoci ali i to je BiH i demokratija.

diason

#43184 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by diason »

Za ismijavanja je lik koji je dobio fiskalni racun BiH za otkup zatvorske kazne, koji se redovno javlja bh sudstvu, koji nema nikakvu funkciju a kao brani ulazak u jedan od bh entiteta.Branio je i Šmitu pa mu ovaj sutra u Banja Luku dosao.
Dodik je najbolji primjer da ima Bosne i Hercegovine.
Edin H.

#43185 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Edin H. »

PM72 wrote: 11/09/2025 21:07
Ko da ih čuva? SIPA? :run:
Nije Fajon po glavi izgorila pa da eksperimentiše.

Ne bi joj se ništa desilo, ali malo ko bi se usudio da ide…
Thorgerson

#43186 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Thorgerson »

diason wrote: 11/09/2025 21:45 Za ismijavanja je lik koji je dobio fiskalni racun BiH za otkup zatvorske kazne, koji se redovno javlja bh sudstvu, koji nema nikakvu funkciju a kao brani ulazak u jedan od bh entiteta.Branio je i Šmitu pa mu ovaj sutra u Banja Luku dosao.
Ima ali na koliko teritorija. To je problem druze.

Ti trenutno ne mozes i ne smijes npr proslaviti pobjedu sopstvene drzavez evo 100m od glavnog grada. Ne mozes.

Evo sutra se repka npr plasira na SP, kolona auta ce doci do Dobrinje i ne smiju ici dalje. Policija u istocnom ce ih zaustaviti, legitimisati i smatrati to provokacijom.

Isto tako, ne mozes to uraditi u jednom dijelu Mostara, Hercegovine. Jer bogati slabljenje uspjega sopstvene drzave neko ce smatrati provokacijom.

Jbg. Ima drzave. Ima je na papiru. Medjutim u glavama ljudi i sto je najgore djece, nazalost, te drzave je sve manje i manje. U tome su uspjeli. Djeca u rs odrastaju trenutno tako sto ih se uci da je rs drzava, republika... sta od te djece ocekivati kada odrastu?
diason

#43187 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by diason »

Istina je sto govoris, ali ipak mi(bosanci) moramo djelovati legalno i zakonski, tako da je ova izjava Forte na mjestu.Neprijatelji BiH iz Srbije i Hrvatske bi voljeli da se i mi ponasamo i djelujemo vaninstitucionalno kao Dodik i slicni, ali to sebi nesmijemo dozvoliti.
Da ne bi neko rekao sto kazem Srbija i Hrvatska, valjda je jasno kao dan da je svaki potez Dodika i Covica vodjen iz Hr i Sr na urusavanju drzave, al za sad im ne ide.

Steta je sto sve stranke nazovimo ih probosanskim nisu zajedno, a mozda i nisu sve probosanske!?
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#43188 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PreWiBa »

Thorgerson wrote: 11/09/2025 21:52
diason wrote: 11/09/2025 21:45 Za ismijavanja je lik koji je dobio fiskalni racun BiH za otkup zatvorske kazne, koji se redovno javlja bh sudstvu, koji nema nikakvu funkciju a kao brani ulazak u jedan od bh entiteta.Branio je i Šmitu pa mu ovaj sutra u Banja Luku dosao.
Ima ali na koliko teritorija. To je problem druze.

Ti trenutno ne mozes i ne smijes npr proslaviti pobjedu sopstvene drzavez evo 100m od glavnog grada. Ne mozes.

Evo sutra se repka npr plasira na SP, kolona auta ce doci do Dobrinje i ne smiju ici dalje. Policija u istocnom ce ih zaustaviti, legitimisati i smatrati to provokacijom.

Isto tako, ne mozes to uraditi u jednom dijelu Mostara, Hercegovine. Jer bogati slabljenje uspjega sopstvene drzave neko ce smatrati provokacijom.

Jbg. Ima drzave. Ima je na papiru. Medjutim u glavama ljudi i sto je najgore djece, nazalost, te drzave je sve manje i manje. U tome su uspjeli. Djeca u rs odrastaju trenutno tako sto ih se uci da je rs drzava, republika... sta od te djece ocekivati kada odrastu?
Nismo nikad ni mogli.
No, ne bih reklo da je sve manje i manje, bili su i crni dani kada si morao paziti da ne nosiš zelenu majicu kada izađeš.
Ne znam šta bih Vam rekao, samo... ne mislim baš da gore od odgoja koji je prethodio činjenju ratnih zločina i genocida 90-ih može biti, pa kud god gonilo.

Napisao sam i drugdje već, nije problem koliko Bh. Srbi ne vole BiH već koliko ne žele da imaju išta sa ne-Srbima. Bit će i dresova, bit će i ako ništa tolerisanja navijanja, ali prvo kod njih mora biti makar ok da trolejbus ide par stotina metara dalje, a ne da ovako zarad glumatanja odvojenosti idu par stotina metara, kilometar ekstra svaki dan.
palermo

#43189 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

sehohari wrote: 11/09/2025 22:40

Napisao sam i drugdje već, nije problem koliko Bh. Srbi ne vole BiH već koliko ne žele da imaju išta sa ne-Srbima. Bit će i dresova, bit će i ako ništa tolerisanja navijanja, ali prvo kod njih mora biti makar ok da trolejbus ide par stotina metara dalje, a ne da ovako zarad glumatanja odvojenosti idu par stotina metara, kilometar ekstra svaki dan.
Ma ovo ti je bezveze teza koja nema uporiste u stvarnosti I koju si ispalio onako, haj da pricamo o necem.
Danguba

#43190 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Nismo nikad ni mogli.
No, ne bih reklo da je sve manje i manje, bili su i crni dani kada si morao paziti da ne nosiš zelenu majicu kada izađeš.
Ne znam šta bih Vam rekao, samo... ne mislim baš da gore od odgoja koji je prethodio činjenju ratnih zločina i genocida 90-ih može biti, pa kud god gonilo.

Ta ih je politika i svela na nekih 500-600k(znaci prepolovilo ih).

Kako, pa fino. Djeca po zavrsetku srednje skole u najmanju ruku idu u Srbiju(racunaj da se nikada nece vratiti).
Navijas za zemlju u kojoj ne zivis i samo cekas priliku da odes tamo(trajno).
Politicari otvoreno govore da im nije drzava BiH(a jeste) i ne ostavlja im nista nego da se iseljavaju(a ne moraju).

Narod u takvoj situaciji gleda da ide glavom bez obzira jer ne zna na cemu je/
Imaju to sto imaju, natalitet 0 bodova a iseljavanje puni autobusi.
Ironmen

#43191 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Ironmen »

Moramo svatiti da zivimo sa ljudima kojima je moto "Srbuj pa makar slamu jeo" narod ce i dalje jesti slamu a Dodik ce tesati po svome, mi nemamo drzave niti mehanizme koji mogu zaustaviti stvaranje njegove paradrzave u drzavi BiH, na kraju svi gradjani BiH radi Dodika ce ispastati kao i ovih 30 godina do sada.
pemanapemani

#43192 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pemanapemani »

Sankcije prijateljske Republike Slovenije su plod
lobiranja i rada trojke na terenu. :D
PM72

#43193 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PM72 »

pemanapemani wrote: 12/09/2025 00:15 Sankcije prijateljske Republike Slovenije su plod
Sve i da je tako od toga je korist kao od muške sise...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#43194 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pici »

PM72 wrote: 12/09/2025 06:23
pemanapemani wrote: 12/09/2025 00:15 Sankcije prijateljske Republike Slovenije su plod
po cemu mislis da je slaba korist... do juce se je dodik sastajao sa svim presdtavnicima europske unije i pljuvao po BiH, lobirao, ugovarao poslove u licnu korist itd. Sad niko nece da cuje za njega i domet su mu extremni desnicari i moskva. Uskoro ce mu i madjari puknut zabranu jer nemaju korist od doticnog kriminalnog gradjanina BiH. Trojka ima zasluge i to potrobe dok je u vrijeme sdfa pravio krize i sa bOkirom se sastajao po kafanama. Sad se je sve vratilo u institucije i tu se rjesava a to nacionaliste boli. Vole oni po kafanama da sklapaju poslove uz pevaljku i meze.
pici

#43195 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pici »

Lista sve duža
Putuj Evropo, mene ne čekaj: Ovo su zemlje u koje Dodik ne može ući, to mu donosi niz problema u praksi

Image
PM72

#43196 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PM72 »

pici wrote: 12/09/2025 06:40
PM72 wrote: 12/09/2025 06:23
po cemu mislis da je slaba korist... do juce se je dodik sastajao sa svim presdtavnicima europske unije i pljuvao po BiH, lobirao, ugovarao poslove u licnu korist itd. Sad niko nece da cuje za njega i domet su mu extremni desnicari i moskva. Uskoro ce mu i madjari puknut zabranu jer nemaju korist od doticnog kriminalnog gradjanina BiH. Trojka ima zasluge i to potrobe dok je u vrijeme sdfa pravio krize i sa bOkirom se sastajao po kafanama. Sad se je sve vratilo u institucije i tu se rjesava a to nacionaliste boli. Vole oni po kafanama da sklapaju poslove uz pevaljku i meze.
Poslije farse sa "hapšenjem" Mileta vidio sam da ovdje zaista nema ni D od države tako da mi je podatak kako je Miletu rampa u Sloveniji zaista teško pao.On i dalje provodi svoje,niko mu ništa nit smije nit može a izjave kojekakvih ministara poput pobjegulje Forte su samo za domaću upotrebu na potezu Bembaša-Kobiljača
pici

#43197 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pici »

PM72 wrote: 12/09/2025 06:55

Poslije farse sa "hapšenjem" Mileta vidio sam da ovdje zaista nema ni D od države tako da mi je podatak kako je Miletu rampa u Sloveniji zaista teško pao.On i dalje provodi svoje,niko mu ništa nit smije nit može a izjave kojekakvih ministara poput pobjegulje Forte su samo za domaću upotrebu na potezu Bembaša-Kobiljača
Po cemu je bila farsa, jel sto su policajci s dugim cijevima cuvali dodika i onemugucavali inspektorima sipe i suda da mu pridju. Jesul trebali patrijote iz sdfa da se naoruzaju i krenu po ko zna koji put s bOkirom na celu i pijandurom komsicem koji baljezga po predsjednostvu a ne smije u listicu otic. de man se sdfa demagogije i sranja. Bar trojkasima skinite kapu sto su skinuli dodika i vratili sve u institucije. Dok je sdfa vladala imali smo sto puta gore situacije i.... samo krali i punili dzepove a mladi napustali zemlju.
BAK-eV

#43198 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by BAK-eV »

Danguba wrote: 11/09/2025 23:12

Nismo nikad ni mogli.

Kako, pa fino. Djeca po zavrsetku srednje skole u najmanju ruku idu u Srbiju(racunaj da se nikada nece vratiti).
Politicari otvoreno govore da im nije drzava BiH(a jeste) i ne ostavlja im nista nego da se iseljavaju(a ne moraju).

Pa neka ih bude i 300 k opet se nista ne mjenja, drze 50%.

Poenta je da nema Bosnjaka tamo!

Npr:
Evo kaze mi jedan prijatelj, da je recimo Rogatica totalno rasprodana.

Sve stanove i skoro sve kuce kupili Srbi.
PM72

#43199 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PM72 »

pici wrote: 12/09/2025 07:10
PM72 wrote: 12/09/2025 06:55

Po cemu je bila farsa, jel sto su policajci s dugim cijevima cuvali dodika i onemugucavali inspektorima sipe i suda da mu pridju. Jesul trebali patrijote iz sdfa da se naoruzaju i krenu po ko zna koji put s bOkirom na celu i pijandurom komsicem koji baljezga po predsjednostvu a ne smije u listicu otic. de man se sdfa demagogije i sranja. Bar trojkasima skinite kapu sto su skinuli dodika i vratili sve u institucije. Dok je sdfa vladala imali smo sto puta gore situacije i.... samo krali i punili dzepove a mladi napustali zemlju.
Meni ne spočitavaj SDA,jebo te Alija.
Nikad gluplja i nesposobnija vlast otkako postoji ovaj sataraš od države
dr_Evil

#43200 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

BAK-eV wrote: 12/09/2025 09:02
Danguba wrote: 11/09/2025 23:12

Nismo nikad ni mogli.

Pa neka ih bude i 300 k opet se nista ne mjenja, drze 50%.

Poenta je da nema Bosnjaka tamo!

Npr:
Evo kaze mi jedan prijatelj, da je recimo Rogatica totalno rasprodana.

Sve stanove i skoro sve kuce kupili Srbi.
:thumbup:
Post Reply