Ona Australijanka spavala sa šesto frajera, pa se vjerila.
Ne treba biti sitničav.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Prvi put kada ti drugi put ponovi, okreces ledja i ides dalje.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑26/03/2025 19:45 gdje je doslo do toga da jedna strana govori da ne zeli nastaviti
Ne znam ali trebao si je odma blokirati, cuj Bajram da ti cestita, kvari ti forumsku reputaciju kjafiraVjecita_zavrzlama wrote: ↑02/04/2025 15:38
![]()
Zapravo, cestitala mi je bajram ali je prica tekla hladno nije se spominjala nasa svadja niti sta.kako da ovo tumacim?![]()
Zašto ju je još zeliš?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑26/03/2025 19:45 U slucaju svadje s djevojkom gdje je doslo do toga da jedna strana govori da ne zeli nastaviti, koliki period treba cekati prije no sto se pokusa opet javiti? Da li cekati i vidjet hoce li se ona javiti? Ili se javiti prvi, Npr bar da razjasni se jer je zavrsilo burno u svadji
Imas tehnologiju kao saveznika, iznenada i u po bijela dana ono nicim izazvan posalji joj dickpic i vidi sta ce reciVjecita_zavrzlama wrote: ↑02/04/2025 15:38![]()
Zapravo, cestitala mi je bajram ali je prica tekla hladno nije se spominjala nasa svadja niti sta.kako da ovo tumacim?![]()
Da ti ja ukratko pojasnim ...Vjecita_zavrzlama wrote: ↑26/03/2025 19:45 U slucaju svadje s djevojkom gdje je doslo do toga da jedna strana govori da ne zeli nastaviti, koliki period treba cekati prije no sto se pokusa opet javiti? Da li cekati i vidjet hoce li se ona javiti? Ili se javiti prvi, Npr bar da razjasni se jer je zavrsilo burno u svadji
snijeg_led wrote: ↑10/09/2025 21:48 Koji je jos automehanicar masnih ruku od ulja, moga ikad da shvata i prica o ljubavi.
Vrati se ti ipak na temu gdje si bolji, mislim bolji muzijaci.
Zavisi koliko ti je stalodo nje, ako ti je bitna nazovi jeVjecita_zavrzlama wrote: ↑26/03/2025 19:45 U slucaju svadje s djevojkom gdje je doslo do toga da jedna strana govori da ne zeli nastaviti, koliki period treba cekati prije no sto se pokusa opet javiti? Da li cekati i vidjet hoce li se ona javiti? Ili se javiti prvi, Npr bar da razjasni se jer je zavrsilo burno u svadji
Ovo to je glupa ideja, nemo to raditSamprotivsviju wrote: ↑09/04/2025 01:57Imas tehnologiju kao saveznika, iznenada i u po bijela dana ono nicim izazvan posalji joj dickpic i vidi sta ce reciVjecita_zavrzlama wrote: ↑02/04/2025 15:38![]()