Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
- HarTar
#9451 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Kazali pa slagali: Mossad i Bijela kuća obećali Dohi da Izrael neće izvoditi napade u Kataru
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kaza ... /250910073
- HarTar
#9452 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Normalno da su tropa kada misle da se je dovoljno pomisliti i da onda sve samo padne sa neba......Haris.ba wrote: ↑10/09/2025 11:30Pa i kod njih ima klik. Ves masina i kuhalo vode te prate, a kamoli sta ozbiljnije.sime_cipol wrote: ↑10/09/2025 08:29 Jebo napad. Izgleda da svak svakoga moze napasti i praviti se budala. Nego prica sedmice je ova.
Uzmu ti milijarde za opremu i onda ti je ugase na klik
Da su neki, sad bi zvali Xi-ja i dogovorili paket opreme sa kinezima![]()
Sto mozes sam napraviti to ti je. A, tu su Arapi tropa.
-
Sefket007
#9453 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Takve su bacali sa mosta u Drinu 92....JovicSA wrote: ↑10/09/2025 11:18damirc_sa wrote: ↑10/09/2025 10:21Kada bi napali Tursku tu bi im bio kraj. Turska je druga sila u NATO savezu po broju vojnika, da ne pricamo o opremi. Turci zadnjih 5 godina masovno ulazu u naoruzanje i mislim da bi im to bio zajeb kada bi napali Tursku.
Pokusali su sa Iranom da se gadjaju raketama pa su podvili rep i povukli se, sa Turcima bi to bilo 10 puta gore pogotovo jer bi to bio napada na clanicu NATO saveza a svi znamo za famozni clan 5 NATO savezaNakon svega zar ima ovako naivnih ljudi? Meni ih bude žao...sutra da kod nas krene sranje oni bi vjerovali u neke strane intervencije.
Ko nije skontao do sada da se treba naoruzat do zuba nece nikad.
- HarTar
#9454 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
U Višegradu 92. naivnim Bošnjama rekli da će im iz opštine podijeliti neke pare, kao nekakvu pomoć u kriznim situacijama i da se okupe ispred iste. Ko god je došao, a bilo ih je mnogo, završio je u Drini.Sefket007 wrote: ↑10/09/2025 12:37Takve su bacali sa mosta u Drinu 92....JovicSA wrote: ↑10/09/2025 11:18damirc_sa wrote: ↑10/09/2025 10:21
Kada bi napali Tursku tu bi im bio kraj. Turska je druga sila u NATO savezu po broju vojnika, da ne pricamo o opremi. Turci zadnjih 5 godina masovno ulazu u naoruzanje i mislim da bi im to bio zajeb kada bi napali Tursku.
Pokusali su sa Iranom da se gadjaju raketama pa su podvili rep i povukli se, sa Turcima bi to bilo 10 puta gore pogotovo jer bi to bio napada na clanicu NATO saveza a svi znamo za famozni clan 5 NATO savezaNakon svega zar ima ovako naivnih ljudi? Meni ih bude žao...sutra da kod nas krene sranje oni bi vjerovali u neke strane intervencije.
Ko nije skontao do sada da se treba naoruzat do zuba nece nikad.
-
plavi_E
#9455 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Bosnjaci nikako da skontaju da je Darvin neumoljiv i nema milosti i da kod Darvina ne pomaze "help Baznija". Ali da bi se skontao Darvin treba se ispostovati prva naredba iz Kurana "ikre!". A Bosnjaci tu naredbu masovno nepostuju. Cak sto vise reklo bi se sto je veci vjernik vise ignorise prvu naredbu iz vlastite svete knjige. I onda se takvima lako dogodi a i ponovi Visegrad.
-
Sefket007
#9456 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Da vidim ko ce vise ikad ici na neke pregovore sa Cionistima posebno one koje organizuje USA...
Prava ona Pi*kasta taktika namame ljude na razgovor i ovi ih pobiju...
Ne znam dal historija pokazuje da su takvi ikad na kraju dobro zavrsili.
Prava ona Pi*kasta taktika namame ljude na razgovor i ovi ih pobiju...
Ne znam dal historija pokazuje da su takvi ikad na kraju dobro zavrsili.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#9457 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Pa dobili su u BiH svoj genocidni entitet. Nema pravde samo sila.
- Tigar1
#9458 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Genocidlije samo tako i znaju
Ubij, tlači, pokolji, potari
Ubij, tlači, pokolji, potari
-
Dimu1927
#9459 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Kakav usrani nato, pa da turska baci kamen na izrael momentalno bi bila izbacena iz nato i taj isti nato bi na njoj demonstrirao silu vjerovatno u zastiti genocidasadamirc_sa wrote: ↑10/09/2025 10:21Kada bi napali Tursku tu bi im bio kraj. Turska je druga sila u NATO savezu po broju vojnika, da ne pricamo o opremi. Turci zadnjih 5 godina masovno ulazu u naoruzanje i mislim da bi im to bio zajeb kada bi napali Tursku.
Pokusali su sa Iranom da se gadjaju raketama pa su podvili rep i povukli se, sa Turcima bi to bilo 10 puta gore pogotovo jer bi to bio napada na clanicu NATO saveza a svi znamo za famozni clan 5 NATO saveza
-
mishic
#9460 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
"KATARSKI PREMIJER DIŽE UZBUNU: "Mora postojati odgovor cijele regije na izraelske barbarske postupke!"
Regija je i do sada imala bezbroj razloga da uzvrati ali nije. Tako neće ni ovaj put.
Vi sjedite i uživajte dok Izrael određuje koga će, kada i kako klepiti.
Regija je i do sada imala bezbroj razloga da uzvrati ali nije. Tako neće ni ovaj put.
Vi sjedite i uživajte dok Izrael određuje koga će, kada i kako klepiti.
-
elcaliente
#9461 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Jak reality show Izraelci prave za mentalnu sirotinju.
Holivudski savrseno.
Cuj kao Katar sada govori treba ovo, treba ono.
Ista sema kao kod turskog brke i iranaca.
Treba ovo , pa treba ono, pa prst pa onda ako oni samo jos jednom odmah cemo mi i tako Erdo style godinama a sve u dogovoru sa jehudama.
Holivudski savrseno.
Treba ovo , pa treba ono, pa prst pa onda ako oni samo jos jednom odmah cemo mi i tako Erdo style godinama a sve u dogovoru sa jehudama.
-
swanfilter
#9462 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Cemu Iran koji trpi 50 godina?elcaliente wrote: ↑10/09/2025 17:14 Jak reality show Izraelci prave za mentalnu sirotinju.
Holivudski savrseno.
-
elcaliente
#9463 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Pa rekao samo, zbog puno price a malo rada.swanfilter wrote: ↑10/09/2025 19:15Cemu Iran koji trpi 50 godina?elcaliente wrote: ↑10/09/2025 17:14 Jak reality show Izraelci prave za mentalnu sirotinju.
Holivudski savrseno.
Prijetnje pa prst, pa prijetnje na kraju uvjek kao neki dogovor a iz aviona se vidi da je rezirano i da i Iran ima svoju ulogu koju treba odglumiti.
- Haris.ba
#9464 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Vidi ovog jade....
Ovaj jos jaci.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kata ... /250910189Katarski premijer Sheikh Mohammed Bin Abdulrahman al-Thani izjavio je u intervjuu za CNN da će uslijediti odgovor na izraelski napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi te je kazao da se o svemu razgovara s regionalnim partnerima.
Ovaj jos jaci.
Saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman pozvao je u srijedu na arapsku, islamsku i međunarodnu akciju nakon izraelskog zračnog napada na Dohu, obećavajući punu podršku Kataru.
- alijagoro
#9465 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Cudna jada od Saudije pa sve do Katara.Haris.ba wrote: ↑10/09/2025 22:47 Vidi ovog jade....
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/kata ... /250910189Katarski premijer Sheikh Mohammed Bin Abdulrahman al-Thani izjavio je u intervjuu za CNN da će uslijediti odgovor na izraelski napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi te je kazao da se o svemu razgovara s regionalnim partnerima.
Ovaj jos jaci.
Saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman pozvao je u srijedu na arapsku, islamsku i međunarodnu akciju nakon izraelskog zračnog napada na Dohu, obećavajući punu podršku Kataru.
- TAFKAP
#9466 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Pa do prije koju godinu isti ti Saudi su htjeli da unište Katar, šta im bi da dođu tobe? 
-
Crvene_brigade
#9467 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Ovako su hrabre žene ispratile iz restorana bitangu Trumpa i njegovu ološ...
Last edited by Crvene_brigade on 10/09/2025 23:18, edited 1 time in total.
- Haris.ba
-
Vjecita_zavrzlama
#9469 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Jesi l iti ozbiljandamirc_sa wrote: ↑10/09/2025 10:21Kada bi napali Tursku tu bi im bio kraj. Turska je druga sila u NATO savezu po broju vojnika, da ne pricamo o opremi. Turci zadnjih 5 godina masovno ulazu u naoruzanje i mislim da bi im to bio zajeb kada bi napali Tursku.
Pokusali su sa Iranom da se gadjaju raketama pa su podvili rep i povukli se, sa Turcima bi to bilo 10 puta gore pogotovo jer bi to bio napada na clanicu NATO saveza a svi znamo za famozni clan 5 NATO saveza
-
Bossona
#9470 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Američki predsjednik kaže da je naredio svom izaslaniku da obavijesti katarske zvaničnike o "predstojećem napadu", priznajući da je "nažalost" prekasno da se on zaustavi
https://www.aa.com.tr/ba/svijet/trump-t ... ar/3683222
-
mishic
#9471 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Bin Salman je nakon napada Izraela na pet suverenih zemalja u okruženju konačno shvatio da će i njegov režim doći na red i da je taj napad blizu. I sada se sjetio da poziva na otpor iako je i sam u velikoj mjeri doprinio bahatosti Izraela.
"Bin Salman traži arapsku i islamsku akciju na napade Izraela, za Gazu poručio: "Ta je zemlja palestinska"
I kao što Kataru njihovi basnoslovno skupi pokloni nisu pomogli da se dodvore "velikom bratu" ni Bin Salman se neće izvući ma koliko skupo to plaćao. I opet Bin Salman poziva druge umjesto da sam stane na čelo, da sazove i povede sve one koji su bili dužni da stanu na put genocidu.
"Bin Salman traži arapsku i islamsku akciju na napade Izraela, za Gazu poručio: "Ta je zemlja palestinska"
I kao što Kataru njihovi basnoslovno skupi pokloni nisu pomogli da se dodvore "velikom bratu" ni Bin Salman se neće izvući ma koliko skupo to plaćao. I opet Bin Salman poziva druge umjesto da sam stane na čelo, da sazove i povede sve one koji su bili dužni da stanu na put genocidu.
-
mishic
#9472 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
"Baerbock bez stida laže čitavom svijetu na oči: Opravdavala izraelske napade na civile, sada se ne sjeća"
Svejedno, sječala se ona ili ne sječaju se ruski militaristi koji svoje "sijanje" dronova po Poljskoj pravdaju slučajem Izraela!
Različiti aršini i neprincipijelan pristup u rješavanju sporova u svijetu vodi sve većem haosu.
Svejedno, sječala se ona ili ne sječaju se ruski militaristi koji svoje "sijanje" dronova po Poljskoj pravdaju slučajem Izraela!
Različiti aršini i neprincipijelan pristup u rješavanju sporova u svijetu vodi sve većem haosu.
- Porodice Foht
#9473 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
E pa nije ni taj cionisticki rezim svemocan i zveznajuci. Sinoc slusao analizu na CNN-u. Hamasovce je u Dohi spasila -ikindija. Otisli ljudi klanjati u drugu prostoriju a ova buranija i security valjda ostao u toj sobi za koju su cionisti znali da je mjesto sastanka. I boom, ode buranija i jedan domaci Kataranin.
- Point.
#9474 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Oni će fol nešto.Haris.ba wrote: ↑10/09/2025 22:47 Vidi ovog jade....
Ovaj jos jaci.
-
mishic
#9475 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Dok pet do sada napadnutih zemalja i pet koje su naredne mete cionističkog režima ne shvate da moraju odmah i hitno reagovati, udružiti se i uzvratiti cionistima za svo dosadašnje zlo koje im je nanešeno dotle se nije moguće nadati prestanku ovoga terora koji se tamo čini. A da pogođeni to shvataju ne bi se reklo.