Imal' kakve fajde od njega?
Nadam se muštuluku.
Imal' kakve fajde od njega?
Piješ sine, puno piješ.sumirprimus wrote: ↑09/09/2025 21:58Ahahahahaha aaaaaa hahahahahaha bogu milePoint. wrote: ↑09/09/2025 21:53Misliš bogumilske?sumirprimus wrote: ↑09/09/2025 21:45
djes Ivo nisam te prepozno, ne bih rekao po tvom pisanju
P.s svoje bosanske, krscanske. Ili cete I to nijekati? Osmanlije su bili okupatori, koji su nam unistili kraljevinu Bosnu I nametnuli svoju vjeru, islamsku. Kao sto je I cudna buba unistila vinograde sirom bosne al od 14 vijeka. Da se ne lazemo. Andricu
A ovo za krcenje smijesan si ko neuki hudi rothmans![]()
Ako ti to toliko smeta, vratiš se veri pradedovskoj, skineš ikonu sa tavana. Ili više naginješ Hrvatima, možeš i do kardinala skoknuti, tvoj izbor, meni svejedno.![]()
![]()
![]()
Legendo bosna je bila krscanska zemlja do itomanske okupacije. Nasi prapraprqdjedovi su bili krscani. Kakvi hrvati tacno ko rothmans levl
Pijem, dovoljno taman, za tebe tata. Kad se vratiš u Bosnu mozes pametovati dotad drz se internacionalnih tema patrioto na daljinu. I dalje ništa konkretno i argumentovano, ala hamo vid mu glave.Point. wrote: ↑09/09/2025 22:10Piješ sine, puno piješ.sumirprimus wrote: ↑09/09/2025 21:58Ahahahahaha aaaaaa hahahahahaha bogu mile![]()
![]()
![]()
Legendo bosna je bila krscanska zemlja do itomanske okupacije. Nasi prapraprqdjedovi su bili krscani. Kakvi hrvati tacno ko rothmans levl
Znaci sef pojacao apanazu. Dozvolio da se ponovi krajnji cilj, da se pusti sjedinjenje sprskih vam drzava, da napokon neku pobjedu ostvarite, nakon Kosova naravno. Cuj price RS nas koci pa kao neka idu a mi cemo vama dati neke teritorije. Kakve crne teritorije, ja imam svoju drzavu sa granicama kakve jesu, a ti se odvajaj pa sjedinjuj sa maticom ti Sumadijom koliko god hoces i onda slavi sve vase mitoloske pobjede u zadnjih 200.000 godina.sumirprimus wrote: ↑09/09/2025 17:54 Osnova je legendo postavljena u Vašingtonu 94te a cementirana u dejtonu.
Bosna cijela iz više dijelova.
A igrom rijeci nećeš ništa rijesiti naprotiv.
Pa rs nas samo koči i kosta nasih para, ne tvojih nego mojih. Narsvno da bi ih sad pustio niz vodu. Za određenu teritoriju
Malo je apanaza vjeruj, bez obzira na investitora.kakabanja213 wrote: ↑09/09/2025 22:30Znaci sef pojacao apanazu. Dozvolio da se ponovi krajnji cilj, da se pusti sjedinjenje sprskih vam drzava, da napokon neku pobjedu ostvarite, nakon Kosova naravno. Cuj price RS nas koci pa kao neka idu a mi cemo vama dati neke teritorije. Kakve crne teritorije, ja imam svoju drzavu sa granicama kakve jesu, a ti se odvajaj pa sjedinjuj sa maticom ti Sumadijom koliko god hoces i onda slavi sve vase mitoloske pobjede u zadnjih 200.000 godina.sumirprimus wrote: ↑09/09/2025 17:54 Osnova je legendo postavljena u Vašingtonu 94te a cementirana u dejtonu.
Pa rs nas samo koči i kosta nasih para, ne tvojih nego mojih. Narsvno da bi ih sad pustio niz vodu. Za određenu teritoriju
Jesi li zaduzio kisobran?? Je li na dugme ili ga rucno razvlacis? Stavljaju vam nesto u parizer zivota mi.sumirprimus wrote: ↑09/09/2025 22:33Malo je apanaza vjeruj, bez obzira na investitora.kakabanja213 wrote: ↑09/09/2025 22:30Znaci sef pojacao apanazu. Dozvolio da se ponovi krajnji cilj, da se pusti sjedinjenje sprskih vam drzava, da napokon neku pobjedu ostvarite, nakon Kosova naravno. Cuj price RS nas koci pa kao neka idu a mi cemo vama dati neke teritorije. Kakve crne teritorije, ja imam svoju drzavu sa granicama kakve jesu, a ti se odvajaj pa sjedinjuj sa maticom ti Sumadijom koliko god hoces i onda slavi sve vase mitoloske pobjede u zadnjih 200.000 godina.sumirprimus wrote: ↑09/09/2025 17:54 Osnova je legendo postavljena u Vašingtonu 94te a cementirana u dejtonu.
Sta god ponude slabo je to.
Elem. Gledaj ti legendo u kojoj ti sdfa zabludi zivis, kad seen obracas sa vi, kao srbijanskoj strani, koji stepen ludila![]()
Tacno vam je bake mjera ko srbima vucic
Vama ionako nikad nije bilo bolje nego ove dvije godine. Cisto da svi znaju sta ocekivati od ovog novog stembiljaca pasosa.
Da, a da ne pričamo o "slonu u sobi".drug_profi wrote: ↑10/09/2025 00:04 Isto kao sto bi trebalo dosta teritorija nekoj nezavisnoj RS da bi funkcionisala, tako da od mirnog razlaza nema nista sve i da hocemo.
Pa ne znam šta bih ti reko dalje na tu temu, svi su najavljivali da će Ukrajina pasti bez ispaljenog metka kad je Trump izabran pa ništa od toga, još je posebna pažnja usmjerena na region i Srbiju kao destabilizirajućeg faktora zbog blokada studenata. Kako je izgledalo prije godinu dana ili pola
Za koju teritoriju tacno pitas?_BataZiv_0809 wrote: ↑10/09/2025 07:02A i Smit je lazni jelde?
U pravu si.To samo pokazuje koliko smo im bitni.Amerikanci su nas uvalili u govna 1991 i njihov ambasador u Beogradu ,meščini Cimerman kad je Aliji davao podršku da ide bez qrca u svatove.
Da nije njih i dalje bismo ratovali.PM72 wrote: ↑10/09/2025 08:10U pravu si.To samo pokazuje koliko smo im bitni.Amerikanci su nas uvalili u govna 1991 i njihov ambasador u Beogradu ,meščini Cimerman kad je Aliji davao podršku da ide bez qrca u svatove.
Pomogli su nam da preživimo i davali na slamčicu.Kad smo ojačali i kad su hrvati olujom otpuhali svoja govna onda su nam zabranili daljnje napredovanje čak i prijetili.
Oni su kreatori frankeštajna od države,jebavali nas čitavo vrijeme iza rata politikom toplo-hladno,postavljali i birali koga hoće.
Sad imaju preča posla i nas su ostavili ko govno na prtini.Kao dijete kad se zasiti igračke pa je zafrljaci iza kreveta.
Za to vrijeme govno koga su oni doveli na vlast rovari po Moskvi i kuje ko zna kakve spletke i sranja.
I onda me krmojed iz Tuzle pita šta su nas to naguzili...
Daleko od toga da je Srbija americki saveznik. Da Srbija ima veze sa nekim jacim zapadnim zemljama jos od vremena monarhije to svakako. Njihov najjaci saveznik je upravo mrznja Europe prema islamskom kanceru na Balkanu, a tu Srbija mora se reci uspjesno pliva, kao i Hrvatska.