Meni su oni i pedofili isti. I pedofili koriste sve slabosti sistema i ne poštuju državu.LSD wrote: ↑09/09/2025 16:22Tako je.STR69 wrote: ↑09/09/2025 16:06Ok, slažemo se da su Lynch mob.LSD wrote: ↑09/09/2025 15:39
Lynch Mob je sasvim logicna pojava u drustvima u kojima decenijama nema pravne drzave. U drustvima u kojima je kompletno sudstvo, tuzilastvo i policija korumpirano do srzi. Zapravo cudim se kako se ranije nisu pojavile slicne grupe.
Neko napisa - hocemo li divlji zapaddobro jutro Kolumbo, kako si jesi se naspavao, samo da te obavjestim - mi ovdje u Bosni zivimo divlji zapad vec 20 godina, ako nisi pimjetio. Panteri su samo posljedica toga.
Jos samo da se slozimo da je Lynch mob posljedica stanja jednog drustva, nedostatak pravne drzave, korumpiranost i zapustenost tog drustva - a ne uzrok ii neka prirodna pojava poput kise koja se desava sama od sebe.
Drugim rijecim, bavimo se posljedicama (Panterima) umjesto da se bavimo uzrokom toga - nerad sudova, tuzilastva, policije. Umjesto da policija rijesava pedofiliju, to rade neki Panteri.
Trecim rijecima, Panteri sibaju po ulicama vise od godinu dana, dok korupirano tuzilastvo i policija pusta to i drkaju qrcyebe se njima za pantere
cirkus od drzave.
E zato i podrzavam Pantere![]()
![]()
Organizacija Panteri
-
STR69
#551 Re: Organizacija Panteri
Last edited by STR69 on 09/09/2025 17:21, edited 1 time in total.
-
LSD
#552 Re: Organizacija Panteri
Ne mozes to raditi, kad imaju vec sluzbe koje to rade.pezzar wrote: ↑09/09/2025 17:10Jbg, bar pročitaj za šta je Dodiku suđeno prije pametovanja. Idem i ja samoorganizovati grupu građana da naplaćujemo parking po trotoaru.LSD wrote: ↑09/09/2025 15:20A na kojem sudu da dokazujem to sto mi prizeljkujes ? na onom sto Dodika za drzavni udar osudi na godinu dana zatvora, a kaznu ce platiti 36 miljajel na tu sprdnji od "institucije" mislis ? jbt ponasate se ovdje kao da postoji neka pravna drzava
kao da ste pali s Marsa.
Zbog takvih korumpiranig sudova i ostalih intitucija i postoje Panteri. Građani vide da je sve korumpirano, pa se poceli samoorganizovati.
Nabavićemo i šlep službu, da možemo ukloniti vozilo ko neće da plati.
A nek se neko drugi samoorganizuje za neplaćene račune za vodu, neko treći za provalničke krađe itd. Jel idemo tim putem?
Pedofiliju niko ne rijesava, pa su morali Panteri volonterski poceti raditi posao za koju je korumpirana policija placena. Vrlo jednostavno.
Minus im je sto pored pedofilije ne rijesevaju ni probleme kao sto su ubistva, dilanja droge, organizovane prostitucije i ostalih kriminalnih aktivnosti na koje nasa nesposobna policija decenijama
-
kakavdanakneiskustvu
#553 Re: Organizacija Panteri
otkud pedofili po zatvorima ako niko to ne rjeava?
-
STR69
#554 Re: Organizacija Panteri
Pamteri hin pofatali.
-
STR69
#555 Pesma o pamterima
Panteri
U sjeni grada, kad tama se spušta,
javlja se snaga što istinu sluša.
Nisu vojnici, nit’ traže slavu,
oni su ljudi što štite pravdu.
Panteri bdiju, srce im gori,
za one nevine što niko ne čuje,
njihova riječ je oštar mač,
protiv zla što djecu truje.
Pedofilija – sramota i rana,
pred njom Panteri ne sklapaju oka.
U ime pravde, u ime života,
njihova borba je čista i duboka.
Ne traže hvalu, nit’ zlato sjajno,
njihovo ime odzvanja trajno.
Ulice znaju njihove stope,
oni su štit što pravednost krote.
I dok društvo ponekad šuti,
oni se dižu, glasno i hrabro:
„Za djecu čistu, za budućnost bolju,
pravda će uvijek da pobijedi zlobu!“
U sjeni grada, kad tama se spušta,
javlja se snaga što istinu sluša.
Nisu vojnici, nit’ traže slavu,
oni su ljudi što štite pravdu.
Panteri bdiju, srce im gori,
za one nevine što niko ne čuje,
njihova riječ je oštar mač,
protiv zla što djecu truje.
Pedofilija – sramota i rana,
pred njom Panteri ne sklapaju oka.
U ime pravde, u ime života,
njihova borba je čista i duboka.
Ne traže hvalu, nit’ zlato sjajno,
njihovo ime odzvanja trajno.
Ulice znaju njihove stope,
oni su štit što pravednost krote.
I dok društvo ponekad šuti,
oni se dižu, glasno i hrabro:
„Za djecu čistu, za budućnost bolju,
pravda će uvijek da pobijedi zlobu!“
Last edited by STR69 on 09/09/2025 17:49, edited 2 times in total.
-
Malisa11
#556 Re: Organizacija Panteri
objasne vam ljudi sa jasnim primjerima o kriminalcima u tim panterima i vi i dalje iste podrzavate?
Znaci bitno je samo naci nishu koja nam odgovara i sve je dozvoljeno?
-
STR69
#557 Evo i Haiku
I
U tihoj noći
korak Pantera bdije –
pravda se rađa.
II
Nevino dijete,
pogledom traži mir sad,
štit ga okružuje.
III
Tama se skriva,
oštri kandžama sijeku
laži i zločin.
IV
Zora donosi
novi svijet bez straha
– djeca se smiju.
U tihoj noći
korak Pantera bdije –
pravda se rađa.
II
Nevino dijete,
pogledom traži mir sad,
štit ga okružuje.
III
Tama se skriva,
oštri kandžama sijeku
laži i zločin.
IV
Zora donosi
novi svijet bez straha
– djeca se smiju.
-
neraaaa
#558 Re: Organizacija Panteri
Mene ovi Panteri podsjećaju na parapolicijsku formaciju “Narodne patrole” u Srbiji.
Pedofilija im je samo paravan za reket.
Ok da su oni neka grupa koja pravi lažne profile i navlači pedofile, te taj materijal proslijedi tužilaštvu, međutim djelovati po ulici i utjerivati neku pravdu, pa to ni Juka nije radio.
Ok da su oni neka grupa koja pravi lažne profile i navlači pedofile, te taj materijal proslijedi tužilaštvu, međutim djelovati po ulici i utjerivati neku pravdu, pa to ni Juka nije radio.
-
kakavdanakneiskustvu
#559 Re: Organizacija Panteri
neraaaa wrote: ↑09/09/2025 17:59 Mene ovi Panteri podsjećaju na parapolicijsku formaciju “Narodne patrole” u Srbiji.
-
STR69
#560 Re: Organizacija Panteri
Juka je za ove dingospo bio.neraaaa wrote: ↑09/09/2025 17:59 Mene ovi Panteri podsjećaju na parapolicijsku formaciju “Narodne patrole” u Srbiji.
-
LSD
#561 Re: Organizacija Panteri
Zasto onda poliicja ne hapsi i jedne i druge ?
Znam, nezgodno pitanje, a nigdje odgovora....pa cemo umjesto odgovora sklepati neke duhovite pjemsice i okrenuti na zaebanciju
Last edited by LSD on 09/09/2025 18:21, edited 2 times in total.
-
suspect_zero
#562 Re: Organizacija Panteri
404 error stranica nije pronađena isto kao sto vise ne mogu pronaci sliku ovog haseta kada se kandidovao ispred SBB-a nekada za nesta_BataZiv_0809 wrote: ↑09/09/2025 16:28 https://www.avaz.ba/vijesti/bih/994856/ ... enog-cilja
Postavio sam na Sarajevo Crna Hronika a moze i ovdje
Nekako iz ovog saopstenja iscitiavam da im H.T. i nije bitan niti su poletili da ga brane
-
STR69
#563 Re: Organizacija Panteri
Nisu duhovite, ono su panteroljubne, djecoljubne i anti-pedofilske pesme. Jok
-
kakavdanakneiskustvu
#564 Re: Organizacija Panteri
njihov posao je konkretno šta??LSD wrote: ↑09/09/2025 18:19Zasto onda poliicja ne hapsi i jedne i druge ?vise od godine Panteri rade neometano svoj posao na ulicama. Ko je za to nadlezan ?
Znam, nezgodno pitanje, a nigdje odgovora....pa cemo umjesto odgovora sklepati neke duhovite pjemsice i okrenuti na zaebancijunije ni to problem.
ko im je odredio i dopustio da oni nekog hapse??
-
STR69
#565 Re: Organizacija Panteri
Oni su neovlaštena neslužbena lica.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/09/2025 18:23njihov posao je konkretno šta??LSD wrote: ↑09/09/2025 18:19Zasto onda poliicja ne hapsi i jedne i druge ?vise od godine Panteri rade neometano svoj posao na ulicama. Ko je za to nadlezan ?
Znam, nezgodno pitanje, a nigdje odgovora....pa cemo umjesto odgovora sklepati neke duhovite pjemsice i okrenuti na zaebancijunije ni to problem.
-
LSD
#566 Re: Organizacija Panteri
Panteri rade sta rade, jer im se moze.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/09/2025 18:23njihov posao je konkretno šta??LSD wrote: ↑09/09/2025 18:19Zasto onda poliicja ne hapsi i jedne i druge ?vise od godine Panteri rade neometano svoj posao na ulicama. Ko je za to nadlezan ?
Postavio sam slicno pitanju i kolegi STR69
Ali pravo pitanje je - sta konkretno radi policija po pitanju Pantera ?
-
STR69
#567 Re: Organizacija Panteri
Vjerovatno imaju nekog političara iza leđa, priča se i o tome da neki koji ne bi s vlasti 2026 njih angažuju da prave paradržavu...LSD wrote: ↑09/09/2025 18:27Postavio sam slicno pitanju i kolegi STR69kakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/09/2025 18:23njihov posao je konkretno šta??LSD wrote: ↑09/09/2025 18:19
Zasto onda poliicja ne hapsi i jedne i druge ?vise od godine Panteri rade neometano svoj posao na ulicama. Ko je za to nadlezan ?
Pantere rade sta rade, jer im se moze.
Ali pravo pitanje je - sta konkretno radi policija po pitanju Pantera ?al vidim o svemu cemo drugo, samo necemo o tome
![]()
-
suspect_zero
#568 Re: Organizacija Panteri
Ok, neka ih hapse I trebali su davno.....samo sto nisu, jbt pa ima oko godinu dana kako imaju kanal na kojem snimaju, gostuju po medijima....sta radi onda tuzilastvo?
Sada kada su ovog poznatog pedofilicara nasli eto svi saznali za njih
NE ŽELIM DA ME BRANE NIKAKVE PARAPIČKAMATERINA FORMACIJE, HOĆU DA ME BRANI POLICIJA OD RAZNORAZNE BAGRE JER ZA TO JE I PLAĆENA NAŠIM PARAMA !!!!
Sada kada su ovog poznatog pedofilicara nasli eto svi saznali za njih
NE ŽELIM DA ME BRANE NIKAKVE PARAPIČKAMATERINA FORMACIJE, HOĆU DA ME BRANI POLICIJA OD RAZNORAZNE BAGRE JER ZA TO JE I PLAĆENA NAŠIM PARAMA !!!!
-
LSD
#569 Re: Organizacija Panteri
Ja pitam sta radi policija po pitanju Pantera, a ti odgovaras - Vjerovatno imaju nekog političara iza leđa, priča se i o tome, paradrzava, ovo ono.
Pa ako je tako,u cemu je razlika policije i Pantera ? jedni ne rade svoj posao za koji su placeni, ne hapse ni pedofile ni Pantere... a drugi volonterski i svojevoljno uzeli da rade posao za koji nisu nadlezni da ga rade
-
STR69
#570 Re: Organizacija Panteri
Šuština cijele priče. Neka institucije rade svoj posao.suspect_zero wrote: ↑09/09/2025 18:30 Ok, neka ih hapse I trebali su davno.....samo sto nisu, jbt pa ima oko godinu dana kako imaju kanal na kojem snimaju, gostuju po medijima....sta radi onda tuzilastvo?
Sada kada su ovog poznatog pedofilicara nasli eto svi saznali za njih![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#571 Re: Organizacija Panteri
sklona vršenju krivičnih djelaSTR69 wrote: ↑09/09/2025 18:25Oni su neovlaštena neslužbena lica.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/09/2025 18:23njihov posao je konkretno šta??LSD wrote: ↑09/09/2025 18:19
Zasto onda poliicja ne hapsi i jedne i druge ?vise od godine Panteri rade neometano svoj posao na ulicama. Ko je za to nadlezan ?
-
kakavdanakneiskustvu
#572 Re: Organizacija Panteri
pitaš policiju jbg, kako mi mozemo0 znati da li je neko od njih bio hapšen i zbog čegaLSD wrote: ↑09/09/2025 18:27Panteri rade sta rade, jer im se moze.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/09/2025 18:23njihov posao je konkretno šta??LSD wrote: ↑09/09/2025 18:19
Postavio sam slicno pitanju i kolegi STR69
Ali pravo pitanje je - sta konkretno radi policija po pitanju Pantera ?al vidim o svemu cemo drugo, samo necemo o tome
![]()
gledajući ih uvjeren sam da su bili zb og nečega do sad hapšeni
-
STR69
#573 Re: Organizacija Panteri
Kako ne hapse? Ima li osuda za pedofiliju(pravno se to malo drukčije definiše)? Policiju i sud je država ovlastila za to, ove gulanfere nije niko. OSim možda Šmrka.LSD wrote: ↑09/09/2025 18:35Ja pitam sta radi policija po pitanju Pantera, a ti odgovaras - Vjerovatno imaju nekog političara iza leđa, priča se i o tome, paradrzava, ovo ono.
Pa ako je tako,u cemu je razlika policije i Pantera ? jedni ne rade svoj posao za koji su placeni, ne hapse ni pedofile ni Pantere... a drugi volonterski i svojevoljno uzeli da rade posao za koji nisu nadlezni da ga radei zasto su samo Panteri tema
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#574 Re: Organizacija Panteri
pa ko uhapsi pedofile koji služe kazne po zatvorima??LSD wrote: ↑09/09/2025 18:35Ja pitam sta radi policija po pitanju Pantera, a ti odgovaras - Vjerovatno imaju nekog političara iza leđa, priča se i o tome, paradrzava, ovo ono.
Pa ako je tako,u cemu je razlika policije i Pantera ? jedni ne rade svoj posao za koji su placeni, ne hapse ni pedofile ni Pantere... a drugi volonterski i svojevoljno uzeli da rade posao za koji nisu nadlezni da ga radei zasto su samo Panteri tema
![]()
panteri?
pa ovo je tama o tim idotima, a na foru u ima i tema o policiji i o pravosuđu pa ti opleti na tim temama o čemu želiš
-
kakavdanakneiskustvu
#575 Re: Organizacija Panteri
itekako imaSTR69 wrote: ↑09/09/2025 18:39Kako ne hapse? Ima li osuda za pedofiliju(pravno se to malo drukčije definiše)? Policiju i sud je država ovlastila za to, ove gulanfere nije niko. OSim možda Šmrka.LSD wrote: ↑09/09/2025 18:35Ja pitam sta radi policija po pitanju Pantera, a ti odgovaras - Vjerovatno imaju nekog političara iza leđa, priča se i o tome, paradrzava, ovo ono.
![]()