Nesto i lijepo u mom gradu.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1 Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by pici »

Mnooogo turista, raznih kultura, rasa, nacija, vjera itd itd... uglavnom nesta i pozitivno. Nema pljuvanja na ovoj temi, imamo ih i previše. Hvala.
neki

#2 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by neki »

Teško da će ti ova tema zaživjeti, nažalost...
Narod kod nas voli čitati samo loše vijesti. Pogledaj temu crna hronika, ima više upisa nego sve ostale zajedno na ovom podforumu.
mali_balon

#3 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by mali_balon »

Ima dosta tih turistickih videa.....i fakat te malo dozovu.....ono ljudi cijene cesme s pitkom vodom....svasta nesta.....dozovu te kao pa ipak zivis u nekoj ljepoj sredini koji turisti vole i cijene.....nedavni je bio jedan kolega kod mene iz Podgorice hoce lik da se doseli u Sarajevo :lol: malo reci da je odusevljen
ljubijankic

#4 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by ljubijankic »

mali_balon wrote: 09/09/2025 13:30 Ima dosta tih turistickih videa.....i fakat te malo dozovu.....ono ljudi cijene cesme s pitkom vodom....svasta nesta.....dozovu te kao pa ipak zivis u nekoj ljepoj sredini koji turisti vole i cijene.....nedavni je bio jedan kolega kod mene iz Podgorice hoce lik da se doseli u Sarajevo :lol: malo reci da je odusevljen
I ja sam bio odušvljan Sarajevom dok nisam poceo da zivim u njemu :-D Odgovori ga ako mu zelis dobro :-D
mali_balon

#5 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by mali_balon »

ljubijankic wrote: 09/09/2025 13:31
mali_balon wrote: 09/09/2025 13:30 Ima dosta tih turistickih videa.....i fakat te malo dozovu.....ono ljudi cijene cesme s pitkom vodom....svasta nesta.....dozovu te kao pa ipak zivis u nekoj ljepoj sredini koji turisti vole i cijene.....nedavni je bio jedan kolega kod mene iz Podgorice hoce lik da se doseli u Sarajevo :lol: malo reci da je odusevljen
I ja sam bio odušvljan Sarajevom dok nisam poceo da zivim u njemu :-D Odgovori ga ako mu zelis dobro :-D
:lol: :lol: pa doobro sad....kad pogledas tudjim ocim opet nije toliko lose..jbga stvarnih problema imas svugdje gdjw god da zivis.....naravno ne opravdavam situaciju ali grah nam je tako pao
muha_sa

#6 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by muha_sa »

Zezaš ljubijankicu :-) Da ne valja vrno bi se ti nazad :D
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#7 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by PreWiBa »

Sarajevo je jako lijep grad.

Ima i svoje manje, ali ono što ga čini unikatnim, to je taj neki spoj svega, u pravom smislu te riječi.
Neki dan sam nakon dosta, dosta godina bio na Vidikovcu u Sedreniku. Pošto imam problem sa autom, išao sam autobusem, i baš iskoristio priliku da malo prošetam kroz mahalu.
Inače sam uvijek na Ilidži, i ne mogu opisati koliko je različita atmosfera kada si "gore", a onda opet neka treća dok se spustiš u Marijin dvor.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by _BataZiv_0809 »

neki wrote: 09/09/2025 13:03 Teško da će ti ova tema zaživjeti, nažalost...
Narod kod nas voli čitati samo loše vijesti. Pogledaj temu crna hronika, ima više upisa nego sve ostale zajedno na ovom podforumu.
Da, sve je to zbog kolektivne anksioznosti. Narod misli da se stiti od zla i da ga kontrolise tako sto stalno o njemu prica.

@pici svaka cast za temu :thumbup:
sehohari wrote: 09/09/2025 18:20 Inače sam uvijek na Ilidži, i ne mogu opisati koliko je različita atmosfera kada si "gore", a onda opet neka treća dok se spustiš u Marijin dvor.
Dva razlicita grada su to.
ljubijankic

#9 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by ljubijankic »

muha_sa wrote: 09/09/2025 16:35
Zezaš ljubijankicu :-) Da ne valja vrno bi se ti nazad :D
Uskoro, ako Bog da :-D
MMM1977

#10 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by MMM1977 »

Image

suspect_zero

#11 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by suspect_zero »

Kakvo god da je, kad me huja ne uhvati, volim ga .....narocito svoju mahalu 💗 Istina, neke ljude ne volim ali sada imam toliko godina da me boli dupe sto im to otvoreno dam do znanja.
muha_sa

#12 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by muha_sa »

suspect_zero wrote: 09/09/2025 18:38 Kakvo god da je, kad me huja ne uhvati, volim ga .....narocito svoju mahalu 💗 Istina, neke ljude ne volim ali sada imam toliko godina da me boli dupe sto im to otvoreno dam do znanja.
:kiss:

Kažu mi često--šta ćeš ba na čaršiji, nije to više to to :-)

Meni je vazda to to :thumbup: Limvo te rajvosa ševi od votaži :D
suspect_zero

#13 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.

Post by suspect_zero »

muha_sa wrote: 09/09/2025 18:58
suspect_zero wrote: 09/09/2025 18:38 Kakvo god da je, kad me huja ne uhvati, volim ga .....narocito svoju mahalu 💗 Istina, neke ljude ne volim ali sada imam toliko godina da me boli dupe sto im to otvoreno dam do znanja.
:kiss:

Kažu mi često--šta ćeš ba na čaršiji, nije to više to to :-)

Meni je vazda to to :thumbup: Limvo te rajvosa ševi od votaži :D

:kiss: :kiss:

Promijenilo se, sto je i normalno....ali ima nas starije generacije sto kontamo međusobnu zajebanciju I niko se ne ljuti....mene zimi zajebavaju " siđe Mrka, đe's ligure parkirala" ili ona teta sto prodaje marame a zna da ja to ni zimi ni ljeti ne nosim...." joj evo stigle nove, plahe, taman da tobe dođeš, valja ti još malo selit'' :lol:
Post Reply