Nesto i lijepo u mom gradu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1 Nesto i lijepo u mom gradu.
Mnooogo turista, raznih kultura, rasa, nacija, vjera itd itd... uglavnom nesta i pozitivno. Nema pljuvanja na ovoj temi, imamo ih i previše. Hvala.
-
neki
#2 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
Teško da će ti ova tema zaživjeti, nažalost...
Narod kod nas voli čitati samo loše vijesti. Pogledaj temu crna hronika, ima više upisa nego sve ostale zajedno na ovom podforumu.
Narod kod nas voli čitati samo loše vijesti. Pogledaj temu crna hronika, ima više upisa nego sve ostale zajedno na ovom podforumu.
-
mali_balon
#3 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
Ima dosta tih turistickih videa.....i fakat te malo dozovu.....ono ljudi cijene cesme s pitkom vodom....svasta nesta.....dozovu te kao pa ipak zivis u nekoj ljepoj sredini koji turisti vole i cijene.....nedavni je bio jedan kolega kod mene iz Podgorice hoce lik da se doseli u Sarajevo
malo reci da je odusevljen
-
ljubijankic
#4 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
I ja sam bio odušvljan Sarajevom dok nisam poceo da zivim u njemumali_balon wrote: ↑09/09/2025 13:30 Ima dosta tih turistickih videa.....i fakat te malo dozovu.....ono ljudi cijene cesme s pitkom vodom....svasta nesta.....dozovu te kao pa ipak zivis u nekoj ljepoj sredini koji turisti vole i cijene.....nedavni je bio jedan kolega kod mene iz Podgorice hoce lik da se doseli u Sarajevomalo reci da je odusevljen
-
mali_balon
#5 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
ljubijankic wrote: ↑09/09/2025 13:31I ja sam bio odušvljan Sarajevom dok nisam poceo da zivim u njemumali_balon wrote: ↑09/09/2025 13:30 Ima dosta tih turistickih videa.....i fakat te malo dozovu.....ono ljudi cijene cesme s pitkom vodom....svasta nesta.....dozovu te kao pa ipak zivis u nekoj ljepoj sredini koji turisti vole i cijene.....nedavni je bio jedan kolega kod mene iz Podgorice hoce lik da se doseli u Sarajevomalo reci da je odusevljen
Odgovori ga ako mu zelis dobro
![]()
- muha_sa
#6 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
Zezaš ljubijankiculjubijankic wrote: ↑09/09/2025 13:31I ja sam bio odušvljan Sarajevom dok nisam poceo da zivim u njemumali_balon wrote: ↑09/09/2025 13:30 Ima dosta tih turistickih videa.....i fakat te malo dozovu.....ono ljudi cijene cesme s pitkom vodom....svasta nesta.....dozovu te kao pa ipak zivis u nekoj ljepoj sredini koji turisti vole i cijene.....nedavni je bio jedan kolega kod mene iz Podgorice hoce lik da se doseli u Sarajevomalo reci da je odusevljen
![]()
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#7 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
Sarajevo je jako lijep grad.
Ima i svoje manje, ali ono što ga čini unikatnim, to je taj neki spoj svega, u pravom smislu te riječi.
Neki dan sam nakon dosta, dosta godina bio na Vidikovcu u Sedreniku. Pošto imam problem sa autom, išao sam autobusem, i baš iskoristio priliku da malo prošetam kroz mahalu.
Inače sam uvijek na Ilidži, i ne mogu opisati koliko je različita atmosfera kada si "gore", a onda opet neka treća dok se spustiš u Marijin dvor.
Ima i svoje manje, ali ono što ga čini unikatnim, to je taj neki spoj svega, u pravom smislu te riječi.
Neki dan sam nakon dosta, dosta godina bio na Vidikovcu u Sedreniku. Pošto imam problem sa autom, išao sam autobusem, i baš iskoristio priliku da malo prošetam kroz mahalu.
Inače sam uvijek na Ilidži, i ne mogu opisati koliko je različita atmosfera kada si "gore", a onda opet neka treća dok se spustiš u Marijin dvor.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
Da, sve je to zbog kolektivne anksioznosti. Narod misli da se stiti od zla i da ga kontrolise tako sto stalno o njemu prica.
@pici svaka cast za temu
Dva razlicita grada su to.
-
ljubijankic
#9 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
Uskoro, ako Bog damuha_sa wrote: ↑09/09/2025 16:35Zezaš ljubijankiculjubijankic wrote: ↑09/09/2025 13:31I ja sam bio odušvljan Sarajevom dok nisam poceo da zivim u njemumali_balon wrote: ↑09/09/2025 13:30 Ima dosta tih turistickih videa.....i fakat te malo dozovu.....ono ljudi cijene cesme s pitkom vodom....svasta nesta.....dozovu te kao pa ipak zivis u nekoj ljepoj sredini koji turisti vole i cijene.....nedavni je bio jedan kolega kod mene iz Podgorice hoce lik da se doseli u Sarajevomalo reci da je odusevljen
![]()
Da ne valja vrno bi se ti nazad
![]()
-
suspect_zero
#11 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
Kakvo god da je, kad me huja ne uhvati, volim ga .....narocito svoju mahalu
Istina, neke ljude ne volim ali sada imam toliko godina da me boli dupe sto im to otvoreno dam do znanja.
- muha_sa
#12 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
suspect_zero wrote: ↑09/09/2025 18:38 Kakvo god da je, kad me huja ne uhvati, volim ga .....narocito svoju mahaluIstina, neke ljude ne volim ali sada imam toliko godina da me boli dupe sto im to otvoreno dam do znanja.
Kažu mi često--šta ćeš ba na čaršiji, nije to više to to
Meni je vazda to to
-
suspect_zero
#13 Re: Nesto i lijepo u mom gradu.
muha_sa wrote: ↑09/09/2025 18:58suspect_zero wrote: ↑09/09/2025 18:38 Kakvo god da je, kad me huja ne uhvati, volim ga .....narocito svoju mahaluIstina, neke ljude ne volim ali sada imam toliko godina da me boli dupe sto im to otvoreno dam do znanja.
![]()
Kažu mi često--šta ćeš ba na čaršiji, nije to više to to![]()
Meni je vazda to toLimvo te rajvosa ševi od votaži
![]()
Promijenilo se, sto je i normalno....ali ima nas starije generacije sto kontamo međusobnu zajebanciju I niko se ne ljuti....mene zimi zajebavaju " siđe Mrka, đe's ligure parkirala" ili ona teta sto prodaje marame a zna da ja to ni zimi ni ljeti ne nosim...." joj evo stigle nove, plahe, taman da tobe dođeš, valja ti još malo selit''