Poljaci su bili bolji fizicki, takticki, suterski....canvra888 wrote: ↑08/09/2025 18:19Nisu nas Poljaci nadigrali, nego su prošli na neki vid iskustva i tome je još pridodala povreda Robersona koji je bio 50% napada kroz utakmicu.Priglavke wrote: ↑08/09/2025 18:15Care ti k'o dijete... Kako mozes tako postavljati stvari...canvra888 wrote: ↑08/09/2025 18:01
Eto i u hipotezi da je Giannis igrao i da su nas rasturili, je l' stvarno misliš da bi u zadnjem kolu onda Grčka onako grizla kako je grizla protiv Španije? Naravno da ne bi, jer im je tada ,zbog poraza protiv nas, u pitanju bilo prvo ili treće mjesto od ishoda te zadnje utakmice. Sa Grčkom pobjedom protiv Španije (i BiH porazom od Grčke), opet bi BiH išla dalje, a Gruzija ispala.
Ako si gledao utakmice, jasno je da je Gruzija daleko najmanje prikazala od 5 konkurentnih ekipa u našoj grupi. Džikić koji otvoreno priča sedmicama unazad da kalkuliše za tu zadnju utakmicu protiv nas opet biva pobijeđen. O čemu mi pričamo dalje?
Nije to poenta. Nema smisla pisati, koliko je ko prikazao. Mi smo prikazali mozda vise u grupi, al' su nas Poljaci nadigrali. Dok je Gruzija prikazala manje u grupi, al' je uzela Francusku i prosli zasluzeno dalje. Spanija je prikazala vise od nas, al' ispadose... Svedska ispade od Turske, a bili su bolji tri cetvrtine...Turci samo jedno cetvrtinu bolji bili...
To koliko je Gruzija zasluženo prošla Francusku je upitno. Da ponovim još jednom, 16% za 3 od strane Francuske. Više su sami sebe izbacili nego što ih je Gruzija izbacila.
Oni su nas pobijedili u 3/4, nisu u 4/4. I to najvise zahvaljujuci POljskom treneru. Robersona i Jusafa su ugusili i izmorili, tako da zadnjih 10 minuta nisu mogli da izdrze. Sve je to taktika... .. Pogledaj drugo poluvrijeme, pa ces i sam uociti koliko su bili Poljaci superironiji u drugom poluvremenu.
Jbg, kad te sut ne ide, ne mozes ni pobijediti utakmicu, kao sto je to slucaj sa Francuzima... Ali govoriti da je prolaz Gruzije "nezasluzen" zato sto je Francuska lose sutala je "non sense"...