Ima samo jedna u ponudi u drzavi
Eh sad rece evolution da vecina zaradi kvar na ECU-u i ja sam mislio da je nesto skup kvar, kad ono oko hiljade KM.
Tu je izgleda veci problem kako prebaciti auto u drugu drzavu da se napravi, nego cijena tog kvara.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ima samo jedna u ponudi u drzavi

Hvala na savjetu drug,inace me savjetuju da kupim pasata za iste pare i sl. Glupostimk ultra wrote: ↑08/09/2025 07:50 pa vidi, možeš odustati a možeš naknadno doći pameti, ili ćeš pojačati glazbu u kolima![]()
računaj da je većina tih motora trenutno pri kraju svog životnog vijeka, 15-20g voženo.
nije problem ni airmatic ni SBC, sve se to popravi/reparira i za neke normalne novce, ali kad ti popravka postane na dnevnom osnovu "nešto"... e to je druga priča, a postane
eh sad je fazon koliko možeš neke stvari trpiti, pojačati glazbu i tako to
moguće je i da ćeš naći neki koji je "ko nov", ali što je više ruku diralo oko motora, to je veći kurvaluk, a u 15 godina bilo je od ruke do ruke.
sretno u traženju, ali bogami teško, prije W211
(prije par dana vidim dijasporu W211T 320d sportline avantgarda, fkt ko nov, ali to se viđa jednom u 5 godina).
neka ti ovo bude referentno stanje vozila
https://olx.ba/artikal/68144382
sve što ga jeftinije platiš, doći ćeš do ove cifre na kraju da sve funkcioniše.
mada bih ja i ovaj motor gledao
https://olx.ba/artikal/68740689
Pogledao obje. Jedna je otpala, druga je u igri. Panorama, kožna sjedišta, navigacija, dva seta alu felgi i još crvena. Mislim da je to neka jača oprema. Auto se vozi odlično, ima nekih sitnih ulaganja, više kozmetičke prirode, ali ništa strašno. Kad sam iz svojih 90ks sjeo u 170ks, osmijeh od uha do uha, a kada je pogledam, sve bi joj oprostio
prije nekih 15 ak godina sam se ko suvozac vozio u cls-u dizelasu, 200 km/h na sat isli,..nisam ni skontaomk ultra wrote: ↑08/09/2025 07:50 pa vidi, možeš odustati a možeš naknadno doći pameti, ili ćeš pojačati glazbu u kolima![]()
računaj da je većina tih motora trenutno pri kraju svog životnog vijeka, 15-20g voženo.
nije problem ni airmatic ni SBC, sve se to popravi/reparira i za neke normalne novce, ali kad ti popravka postane na dnevnom osnovu "nešto"... e to je druga priča, a postane
eh sad je fazon koliko možeš neke stvari trpiti, pojačati glazbu i tako to
moguće je i da ćeš naći neki koji je "ko nov", ali što je više ruku diralo oko motora, to je veći kurvaluk, a u 15 godina bilo je od ruke do ruke.
sretno u traženju, ali bogami teško, prije W211
(prije par dana vidim dijasporu W211T 320d sportline avantgarda, fkt ko nov, ali to se viđa jednom u 5 godina).
neka ti ovo bude referentno stanje vozila
https://olx.ba/artikal/68144382
sve što ga jeftinije platiš, doći ćeš do ove cifre na kraju da sve funkcioniše.
mada bih ja i ovaj motor gledao
https://olx.ba/artikal/68740689
uff to ona jaca verzija, topLeon16v wrote: ↑08/09/2025 09:57Pogledao obje. Jedna je otpala, druga je u igri. Panorama, kožna sjedišta, navigacija, dva seta alu felgi i još crvena. Mislim da je to neka jača oprema. Auto se vozi odlično, ima nekih sitnih ulaganja, više kozmetičke prirode, ali ništa strašno. Kad sam iz svojih 90ks sjeo u 170ks, osmijeh od uha do uha, a kada je pogledam, sve bi joj oprostio![]()
Imam kupca nadam se do petka za svoje auto, pa bi sa kolegom koji vozi isto giulietu u subotu opet otišao da vidim za papirologiju i konačan dogovor, ako šta ne iskrsne![]()
Vjerovatno ona iz BL, uvoz CH. Nesto su radili oko multimedije, izgleda ok, ali nije originalnoLeon16v wrote: ↑08/09/2025 09:57Pogledao obje. Jedna je otpala, druga je u igri. Panorama, kožna sjedišta, navigacija, dva seta alu felgi i još crvena. Mislim da je to neka jača oprema. Auto se vozi odlično, ima nekih sitnih ulaganja, više kozmetičke prirode, ali ništa strašno. Kad sam iz svojih 90ks sjeo u 170ks, osmijeh od uha do uha, a kada je pogledam, sve bi joj oprostio![]()
Imam kupca nadam se do petka za svoje auto, pa bi sa kolegom koji vozi isto giulietu u subotu opet otišao da vidim za papirologiju i konačan dogovor, ako šta ne iskrsne![]()
tako je sa svakim autom, a cls nije obican auto.
Jeste, multimedija nije fabrička, ali fabrička je ona što se uklapa na tablu tomtom.sime_cipol wrote: ↑08/09/2025 11:36Vjerovatno ona iz BL, uvoz CH. Nesto su radili oko multimedije, izgleda ok, ali nije originalnoLeon16v wrote: ↑08/09/2025 09:57Pogledao obje. Jedna je otpala, druga je u igri. Panorama, kožna sjedišta, navigacija, dva seta alu felgi i još crvena. Mislim da je to neka jača oprema. Auto se vozi odlično, ima nekih sitnih ulaganja, više kozmetičke prirode, ali ništa strašno. Kad sam iz svojih 90ks sjeo u 170ks, osmijeh od uha do uha, a kada je pogledam, sve bi joj oprostio![]()
sime_cipol wrote: ↑08/09/2025 11:36Vjerovatno ona iz BL, uvoz CH. Nesto su radili oko multimedije, izgleda ok, ali nije originalnoLeon16v wrote: ↑08/09/2025 09:57Pogledao obje. Jedna je otpala, druga je u igri. Panorama, kožna sjedišta, navigacija, dva seta alu felgi i još crvena. Mislim da je to neka jača oprema. Auto se vozi odlično, ima nekih sitnih ulaganja, više kozmetičke prirode, ali ništa strašno. Kad sam iz svojih 90ks sjeo u 170ks, osmijeh od uha do uha, a kada je pogledam, sve bi joj oprostio![]()
jest
cejf kostaEvolution_IV wrote: ↑08/09/2025 13:48jest
samo sto se u njega svaki kvar broji u hiljadama![]()
Za šta?milojicabrzi wrote: ↑08/09/2025 14:32 Heh, kad se pojave u projekciji takvi troškovi, gleda se da se auto zamijeni![]()
![]()
I ovaj stedi na porezu i osiguranjima i na gumama. Vozi ga samo ljeti.