Pravis gresku u tome sto mislis da su to prvo. Za razumjeti je, jer se tako predstavljaju. Ali su u biti milje ovog drugog.kakabanja213 wrote: ↑08/09/2025 10:14 Ja ni u najludjim snovima nisam mogao da vjerujem da je forumasima koji su kao nazovi socijademokratskog ili nazovi liberalnog opredjeljenja onaj ustasa pjevac ok
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Prpa.ba
#42851 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- DaysleepeR
#42852 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne može se braniti neodbranjivo.
- banjaluka078
#42853 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Svetlana od zločina u Krajini ima onaj da je pEvala svako veče u hotelu Bosna dok joj je muž bio "na terenu". I to je to. Eventualno brojala ratni plijen. Preko dana je blejala u bašti, rijetko u Parkiću.neraaaa wrote: ↑08/09/2025 00:25
Nije baš isto. Mnogi svjedoci kažu da je činila zločine po Bosni, najviše po krajini. “Srpska majka” za koju postoje brojna svjedočenja da je lično učestvovala u ubistvima i silovanjima, nažalost nikad nije odgovarala, zbog indolentnosti našeg tužiteljstva koji ne može, ili ne smije, pa procesuira takve osobe. I nije ona jedina. Za donedavnog premijera RS-a također postoje svjedočenja očevidaca da je direktno učestvovao u genocidu i prekopavano tijela iz masovnih grobnica. Za Stevandića i crveni kombi i ptice na grani znaju sve, samo naše tužilaštvo “ne zna” i pravi se nijemo.
To je velika razlika kada je Thompson u pitanju. On može imati lijepih pjesama, ali osoba poput Cece ne može, taman da krene kaside izvoditi.
Očima, a ni ušima je ne mogu, ali ne treba ići u priče na nivou "Hanka mučila zatvorenike u logoru".
Zatekla sam se u Livnu za vrijeme nekih koncerata MPT. Fašizam, najkraće. Crne košulje, crne kape i sve što ide uz to. I nimalo simpatije prema komšijama Bošnjacima uz čiju imovinu se prolazi. Na takav koncert se ne ide zbog dvije ljubavne pjesme, nego da istreseš mržnju iz sebe. Sve ono što on predstavlja ili izazove u ljudima, ga ne čini mi sekundu boljim ili prihvatljivijim od Cece.
Smeće i jedno i drugo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#42854 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
tomsonov jedini grijeh za forumsko pučanstvo je što ne pjeva o BiH košto se blaž borio za nju 
sve ostalo pada u vodu samo da je pjevao o BiH ne o HiB
jer ako je jedan krilnik hosa a zna se što je hos
Te snage su nastale ujedinjenjem Hrvatskog domobranstva i Ustaške vojnice u studenom 1944. godine.
i sasvim slučajno pravaška privatna vojska u crnim košuljama kojoj pripada blaž ima sličnu skraćenicu i isti bojni poklič kao i časnički kadar npr krilnik = general
samo budi za BiH i svi će ti grijesi biti otpisani
sve ostalo pada u vodu samo da je pjevao o BiH ne o HiB
jer ako je jedan krilnik hosa a zna se što je hos
Te snage su nastale ujedinjenjem Hrvatskog domobranstva i Ustaške vojnice u studenom 1944. godine.
i sasvim slučajno pravaška privatna vojska u crnim košuljama kojoj pripada blaž ima sličnu skraćenicu i isti bojni poklič kao i časnički kadar npr krilnik = general
samo budi za BiH i svi će ti grijesi biti otpisani
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- sinuhe
#42856 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jeste dosadni s tim nacionalizmom pjevača.
Pa skandal je bio i prije 35 godina kada su prvi put na jarbol stavili šahovnicu.
Pa skandal je bio i prije 35 godina kada su prvi put na jarbol stavili šahovnicu.
- Styling
#42857 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zukan otpjeva pjesmu nekog pro-ustase i digne se kuka i motika. Zukan je star i ne moze biti indoktriniran.
Veca je sramota buljuk ompladine koji idu na Zvezde Granda i otimaju se kome ce Ceca biti mentor. To je prava opasnost. Zuka otpjevao, pa sta? Hoce li zbog toga biti manje patriota? Nece sigurno. Da mi je znati sta ovi vrli kriticari pjevaju "u tisini doma svog".
Veca je sramota buljuk ompladine koji idu na Zvezde Granda i otimaju se kome ce Ceca biti mentor. To je prava opasnost. Zuka otpjevao, pa sta? Hoce li zbog toga biti manje patriota? Nece sigurno. Da mi je znati sta ovi vrli kriticari pjevaju "u tisini doma svog".
- drug_profi
#42858 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
TO je minimum da se sa nekim uopšte išta pokušava raditi.
Nemam nikakav problem sa RS kada bi RS rekla BiH je naša zajednička država, glavni grad je Sarajevo.
Izborili se, dobili jeftino etnički očišćenu teritoriju, može vam se, ali dosta brate.
Isto i Ćirilo. Da nemam sumnje u njegove/njihove namjere u vezi BiH, ne bih imao ništa protiv izbornog zakona kakav im paše, ali znam da će biti zloupotrijebljen protiv BiH.
Znači može sve, svaki dogovor, naći ćemo se na pola puta, ali BiH je nedodirljiv ai neupitna. Sve što slabi BiH ili je čini manje funkcionalnom, odbija se bez pregovora.
-
Malisa11
#42859 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sta ja radim u svom domu je moja stvar. Sta politicar na visokoj poziciji, te jedan od predsjednika stranke radi javno, pjeva, govori, etc. je jako bitno.
Seljacina, kao i svi koji ga brane. Isto kao sto bi neko branio cecardu. Debilno.
Mada hej, znam ja nas, ujutro na Bajram, navece kafacuga. Nasa story of the life.
- Truba
#42860 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa zato je nedzad branković novi stari premijer
a ujko ima svoju statuu u predsjednistvu
- Truba
- Danguba
#42862 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.vijecenarodars.net/index.ph ... kog-naroda
Nema mjesta za cudjenje.
Dragane, ima li te gdje da odredis legitimnost?
Nema mjesta za cudjenje.
Dragane, ima li te gdje da odredis legitimnost?
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#42863 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ministar Helez predložio uklanjanje jedine kasarne u većinsko-bošnjačkom dijelu Hercegovine, i prebacivanje kapaciteta u Čapljinu i Hadžiće.
Naš veli ministar, bit će da ipak pjeva iz ubjeđenja.
https://www.biznisinfo.ba/kasarna-armij ... -autoputa/
-
doktor78
#42864 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Malisa11 wrote: ↑08/09/2025 12:10Sta ja radim u svom domu je moja stvar. Sta politicar na visokoj poziciji, te jedan od predsjednika stranke radi javno, pjeva, govori, etc. je jako bitno.
Seljacina, kao i svi koji ga brane. Isto kao sto bi neko branio cecardu. Debilno.
Mada hej, znam ja nas, ujutro na Bajram, navece kafacuga. Nasa story of the life.
Da i zanemarimo kakve i čije pjesme je pjevao, ali ministar odbrane jedne države da se popne na sto i da lumpuje?
Teško nama ako su nam ovakvi poput Zukana i Rame postali standard.
- xoklix
#42865 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve u skladu sa tipom i modelima ljudi koji su ostali ovdje pa tako i ministri.
- crno_sa_zlatnim
#42866 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ono sto priuceni politicari u koje ubrajam Heleza ne mogu shvatiti u svom malom ogranicenom mozgu jeste cinjenica da kompletan kadar HDZ na svim pozicijama od vozaca u CIKu do ministara slijedi jedan narativ, a to je sve u korist hrvatskog naroda i UZPa a preko ledja Bosnjaka.sehohari wrote: ↑08/09/2025 13:50 Ministar Helez predložio uklanjanje jedine kasarne u većinsko-bošnjačkom dijelu Hercegovine, i prebacivanje kapaciteta u Čapljinu i Hadžiće.
I svi su isti, od Heleza, glupog Konakovića koji dan poslije prijema u cast cionistickih zlocinaca trci na poklonjenje covicu u Mostar pa do kadrova SDA koji su pustili hercegovacke Bosnjake niz vodu jos 93 i nikad nista nisu uradili.
nema mjesta cudjenju, glupi ko iz vica i bezobrazni da je malo rec
- Prpa.ba
#42867 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Imbecil je isto uradio i sa helikopterima, prebacio ih u vojnu bazu koja nije pod kontrolom ministarstva vec odmetnutih pravoslavaca.sehohari wrote: ↑08/09/2025 13:50 Ministar Helez predložio uklanjanje jedine kasarne u većinsko-bošnjačkom dijelu Hercegovine, i prebacivanje kapaciteta u Čapljinu i Hadžiće.
Trojka nas planski i namjenski gasi kao politicki narod. Misija, hemija, vizija, zato im je tzv. americka ambasada i dala da budu vlast.
-
Malisa11
-
ljubijankic
#42869 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Prpa.ba wrote: ↑08/09/2025 14:10Imbecil je isto uradio i sa helikopterima, prebacio ih u vojnu bazu koja nije pod kontrolom ministarstva vec odmetnutih pravoslavaca.sehohari wrote: ↑08/09/2025 13:50 Ministar Helez predložio uklanjanje jedine kasarne u većinsko-bošnjačkom dijelu Hercegovine, i prebacivanje kapaciteta u Čapljinu i Hadžiće.
Trojka nas planski i namjenski gasi kao politicki narod. Misija, hemija, vizija, zato im je tzv. americka ambasada i dala da budu vlast.
- Prpa.ba
#42870 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Cinjenica da Trojka ima sta dokrajciti govori u prilog tome da je iza ovih prethodnih makar nesto ostalo. Sad nece vise nista.
A ambasada nego sta nego da je tzv. Prije vlasti g. Trumpa, kolonijalno namjesnistvo gdje se bistrila kadrovska politika svakog sela gdje su Bosnjaci vecina, a sada, pravo im budi, preglomazan objekat za stembiljanje pasosa.
Cak vam je i hrabro srce i britka sablja priznao da se polahko kupe prnje.

A ambasada nego sta nego da je tzv. Prije vlasti g. Trumpa, kolonijalno namjesnistvo gdje se bistrila kadrovska politika svakog sela gdje su Bosnjaci vecina, a sada, pravo im budi, preglomazan objekat za stembiljanje pasosa.
Cak vam je i hrabro srce i britka sablja priznao da se polahko kupe prnje.
-
ljubijankic
#42871 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mile unisten, a Prpa ocekuje i da Covica dokrajciti do kraja mandata. Ja nesto nisam optimistican po tom pitanju
-
zigson
#42872 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma ja ba nista je toStyling wrote: ↑08/09/2025 12:05 Zukan otpjeva pjesmu nekog pro-ustase i digne se kuka i motika. Zukan je star i ne moze biti indoktriniran.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#42873 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A kad su postali odmetnuti pravoslavci? I sta su prije toga bili?Prpa.ba wrote: ↑08/09/2025 14:10Imbecil je isto uradio i sa helikopterima, prebacio ih u vojnu bazu koja nije pod kontrolom ministarstva vec odmetnutih pravoslavaca.sehohari wrote: ↑08/09/2025 13:50 Ministar Helez predložio uklanjanje jedine kasarne u većinsko-bošnjačkom dijelu Hercegovine, i prebacivanje kapaciteta u Čapljinu i Hadžiće.
- Prpa.ba
-
sumirprimus
#42875 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Tko pjeva zo ne misli, mada ja licno preferiram dalmatinsksi stih, tipa v.coceta, ili pojedine uratke grdovica, i raznorazne klape, tko ne bi uzivao u njima.
: