Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Prpa.ba

#42851 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

kakabanja213 wrote: 08/09/2025 10:14 Ja ni u najludjim snovima nisam mogao da vjerujem da je forumasima koji su kao nazovi socijademokratskog ili nazovi liberalnog opredjeljenja onaj ustasa pjevac ok
Pravis gresku u tome sto mislis da su to prvo. Za razumjeti je, jer se tako predstavljaju. Ali su u biti milje ovog drugog. :mrgreen: I nikad bolje nisu zivjeli nego ovih par godina. Pa ti vidi. :mrgreen:
DaysleepeR

#42852 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Ne može se braniti neodbranjivo.
banjaluka078

#42853 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by banjaluka078 »

neraaaa wrote: 08/09/2025 00:25

Nije baš isto. Mnogi svjedoci kažu da je činila zločine po Bosni, najviše po krajini. “Srpska majka” za koju postoje brojna svjedočenja da je lično učestvovala u ubistvima i silovanjima, nažalost nikad nije odgovarala, zbog indolentnosti našeg tužiteljstva koji ne može, ili ne smije, pa procesuira takve osobe. I nije ona jedina. Za donedavnog premijera RS-a također postoje svjedočenja očevidaca da je direktno učestvovao u genocidu i prekopavano tijela iz masovnih grobnica. Za Stevandića i crveni kombi i ptice na grani znaju sve, samo naše tužilaštvo “ne zna” i pravi se nijemo.

To je velika razlika kada je Thompson u pitanju. On može imati lijepih pjesama, ali osoba poput Cece ne može, taman da krene kaside izvoditi.
Svetlana od zločina u Krajini ima onaj da je pEvala svako veče u hotelu Bosna dok joj je muž bio "na terenu". I to je to. Eventualno brojala ratni plijen. Preko dana je blejala u bašti, rijetko u Parkiću.
Očima, a ni ušima je ne mogu, ali ne treba ići u priče na nivou "Hanka mučila zatvorenike u logoru".

Zatekla sam se u Livnu za vrijeme nekih koncerata MPT. Fašizam, najkraće. Crne košulje, crne kape i sve što ide uz to. I nimalo simpatije prema komšijama Bošnjacima uz čiju imovinu se prolazi. Na takav koncert se ne ide zbog dvije ljubavne pjesme, nego da istreseš mržnju iz sebe. Sve ono što on predstavlja ili izazove u ljudima, ga ne čini mi sekundu boljim ili prihvatljivijim od Cece.

Smeće i jedno i drugo.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#42854 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

tomsonov jedini grijeh za forumsko pučanstvo je što ne pjeva o BiH košto se blaž borio za nju :D
sve ostalo pada u vodu samo da je pjevao o BiH ne o HiB

jer ako je jedan krilnik hosa a zna se što je hos
Te snage su nastale ujedinjenjem Hrvatskog domobranstva i Ustaške vojnice u studenom 1944. godine.
i sasvim slučajno pravaška privatna vojska u crnim košuljama kojoj pripada blaž ima sličnu skraćenicu i isti bojni poklič kao i časnički kadar npr krilnik = general

samo budi za BiH i svi će ti grijesi biti otpisani
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#42855 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Truba wrote: 08/09/2025 10:47 samo budi za BiH i svi će ti grijesi biti otpisani
Pa naravno. Ima nas kojima je Bosna iznad svega.
sinuhe

#42856 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sinuhe »

Jeste dosadni s tim nacionalizmom pjevača.
Pa skandal je bio i prije 35 godina kada su prvi put na jarbol stavili šahovnicu.
Styling

#42857 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

Zukan otpjeva pjesmu nekog pro-ustase i digne se kuka i motika. Zukan je star i ne moze biti indoktriniran.

Veca je sramota buljuk ompladine koji idu na Zvezde Granda i otimaju se kome ce Ceca biti mentor. To je prava opasnost. Zuka otpjevao, pa sta? Hoce li zbog toga biti manje patriota? Nece sigurno. Da mi je znati sta ovi vrli kriticari pjevaju "u tisini doma svog".
drug_profi

#42858 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Truba wrote: 08/09/2025 10:47 samo budi za BiH i svi će ti grijesi biti otpisani
TO je minimum da se sa nekim uopšte išta pokušava raditi.
Nemam nikakav problem sa RS kada bi RS rekla BiH je naša zajednička država, glavni grad je Sarajevo.
Izborili se, dobili jeftino etnički očišćenu teritoriju, može vam se, ali dosta brate.
Isto i Ćirilo. Da nemam sumnje u njegove/njihove namjere u vezi BiH, ne bih imao ništa protiv izbornog zakona kakav im paše, ali znam da će biti zloupotrijebljen protiv BiH.

Znači može sve, svaki dogovor, naći ćemo se na pola puta, ali BiH je nedodirljiv ai neupitna. Sve što slabi BiH ili je čini manje funkcionalnom, odbija se bez pregovora.
Malisa11

#42859 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Malisa11 »

Styling wrote: 08/09/2025 12:05 Veca je sramota buljuk ompladine koji idu na Zvezde Granda i otimaju se kome ce Ceca biti mentor. To je prava opasnost. Zuka otpjevao, pa sta? Hoce li zbog toga biti manje patriota? Nece sigurno. Da mi je znati sta ovi vrli kriticari pjevaju "u tisini doma svog".
Sta ja radim u svom domu je moja stvar. Sta politicar na visokoj poziciji, te jedan od predsjednika stranke radi javno, pjeva, govori, etc. je jako bitno.

Seljacina, kao i svi koji ga brane. Isto kao sto bi neko branio cecardu. Debilno.

Mada hej, znam ja nas, ujutro na Bajram, navece kafacuga. Nasa story of the life.
Truba

#42860 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

_BataZiv_0809 wrote: 08/09/2025 10:53
Pa naravno. Ima nas kojima je Bosna iznad svega.
pa zato je nedzad branković novi stari premijer :D
a ujko ima svoju statuu u predsjednistvu :D
Truba

#42861 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

sinuhe wrote: 08/09/2025 10:57 Jeste dosadni s tim nacionalizmom pjevača.
Pa skandal je bio i prije 35 godina kada su prvi put na jarbol stavili šahovnicu.
a nije škandal kad divac dere hrvatske zastave :D
Danguba

#42862 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

https://www.vijecenarodars.net/index.ph ... kog-naroda

Nema mjesta za cudjenje.
Dragane, ima li te gdje da odredis legitimnost?
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#42863 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PreWiBa »

Ministar Helez predložio uklanjanje jedine kasarne u većinsko-bošnjačkom dijelu Hercegovine, i prebacivanje kapaciteta u Čapljinu i Hadžiće.

Naš veli ministar, bit će da ipak pjeva iz ubjeđenja.

https://www.biznisinfo.ba/kasarna-armij ... -autoputa/
doktor78

#42864 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by doktor78 »

Malisa11 wrote: 08/09/2025 12:10
Styling wrote: 08/09/2025 12:05 Veca je sramota buljuk ompladine koji idu na Zvezde Granda i otimaju se kome ce Ceca biti mentor. To je prava opasnost. Zuka otpjevao, pa sta? Hoce li zbog toga biti manje patriota? Nece sigurno. Da mi je znati sta ovi vrli kriticari pjevaju "u tisini doma svog".
Sta ja radim u svom domu je moja stvar. Sta politicar na visokoj poziciji, te jedan od predsjednika stranke radi javno, pjeva, govori, etc. je jako bitno.

Seljacina, kao i svi koji ga brane. Isto kao sto bi neko branio cecardu. Debilno.

Mada hej, znam ja nas, ujutro na Bajram, navece kafacuga. Nasa story of the life.
:thumbup:
Da i zanemarimo kakve i čije pjesme je pjevao, ali ministar odbrane jedne države da se popne na sto i da lumpuje?
Teško nama ako su nam ovakvi poput Zukana i Rame postali standard.
xoklix

#42865 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by xoklix »

Sve u skladu sa tipom i modelima ljudi koji su ostali ovdje pa tako i ministri.
crno_sa_zlatnim

#42866 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by crno_sa_zlatnim »

sehohari wrote: 08/09/2025 13:50 Ministar Helez predložio uklanjanje jedine kasarne u većinsko-bošnjačkom dijelu Hercegovine, i prebacivanje kapaciteta u Čapljinu i Hadžiće.

ono sto priuceni politicari u koje ubrajam Heleza ne mogu shvatiti u svom malom ogranicenom mozgu jeste cinjenica da kompletan kadar HDZ na svim pozicijama od vozaca u CIKu do ministara slijedi jedan narativ, a to je sve u korist hrvatskog naroda i UZPa a preko ledja Bosnjaka.
I svi su isti, od Heleza, glupog Konakovića koji dan poslije prijema u cast cionistickih zlocinaca trci na poklonjenje covicu u Mostar pa do kadrova SDA koji su pustili hercegovacke Bosnjake niz vodu jos 93 i nikad nista nisu uradili.
nema mjesta cudjenju, glupi ko iz vica i bezobrazni da je malo rec
Prpa.ba

#42867 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

sehohari wrote: 08/09/2025 13:50 Ministar Helez predložio uklanjanje jedine kasarne u većinsko-bošnjačkom dijelu Hercegovine, i prebacivanje kapaciteta u Čapljinu i Hadžiće.

Imbecil je isto uradio i sa helikopterima, prebacio ih u vojnu bazu koja nije pod kontrolom ministarstva vec odmetnutih pravoslavaca.

Trojka nas planski i namjenski gasi kao politicki narod. Misija, hemija, vizija, zato im je tzv. americka ambasada i dala da budu vlast.
Malisa11

#42868 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Malisa11 »

Prpa.ba wrote: 08/09/2025 14:10 Trojka nas planski i namjenski gasi kao politicki narod. Misija, hemija, vizija, zato im je tzv. americka ambasada i dala da budu vlast.
Ugasili su nas prije trojke sto se tice toga. Ne fakturisi gdje ne treba. Cuj tkz americka ambasada, tobejarabi.
ljubijankic

#42869 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

Prpa.ba wrote: 08/09/2025 14:10

Imbecil je isto uradio i sa helikopterima, prebacio ih u vojnu bazu koja nije pod kontrolom ministarstva vec odmetnutih pravoslavaca.

Trojka nas planski i namjenski gasi kao politicki narod. Misija, hemija, vizija, zato im je tzv. americka ambasada i dala da budu vlast.
:lol: :lol: :lol: Izdajnici :bih: :bih:
Prpa.ba

#42870 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Cinjenica da Trojka ima sta dokrajciti govori u prilog tome da je iza ovih prethodnih makar nesto ostalo. Sad nece vise nista.

A ambasada nego sta nego da je tzv. Prije vlasti g. Trumpa, kolonijalno namjesnistvo gdje se bistrila kadrovska politika svakog sela gdje su Bosnjaci vecina, a sada, pravo im budi, preglomazan objekat za stembiljanje pasosa. :mrgreen:

Cak vam je i hrabro srce i britka sablja priznao da se polahko kupe prnje. :lol: :kiss:
ljubijankic

#42871 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

Mile unisten, a Prpa ocekuje i da Covica dokrajciti do kraja mandata. Ja nesto nisam optimistican po tom pitanju
zigson

#42872 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by zigson »

Styling wrote: 08/09/2025 12:05 Zukan otpjeva pjesmu nekog pro-ustase i digne se kuka i motika. Zukan je star i ne moze biti indoktriniran.

Veca je sramota buljuk ompladine koji idu na Zvezde Granda i otimaju se kome ce Ceca biti mentor. To je prava opasnost. Zuka otpjevao, pa sta? Hoce li zbog toga biti manje patriota? Nece sigurno. Da mi je znati sta ovi vrli kriticari pjevaju "u tisini doma svog".
Ma ja ba nista je to :lol:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#42873 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by izvrsni direktor »

Prpa.ba wrote: 08/09/2025 14:10

A kad su postali odmetnuti pravoslavci? I sta su prije toga bili?
Prpa.ba

#42874 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Image

:lol: :lol:
sumirprimus

#42875 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sumirprimus »

Tko pjeva zo ne misli, mada ja licno preferiram dalmatinsksi stih, tipa v.coceta, ili pojedine uratke grdovica, i raznorazne klape, tko ne bi uzivao u njima. :kiss: :
Post Reply