Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Didier
#29752 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Iskreno, nisam oduševljen danas bio atmosferom.
BH Fanaticosi su stvarno jedna skupina manje inteligentnih ljudi, ali opet mora ih se pohvaliti jer dolaze na svaku utakmicu, nema se tu šta mnogo reći.
Što se utakmice tiče, teško je tu nešto reći. Sami smo sebe pobijedili, zbog nedostatka hrabrosti da se okrene rezultat u određenim momentima. Sjajno smo krenuli, ali znamo i sami da visoka vodstva u početku ne moraju ništa značiti.
Ne bih nikoga pretjerano kritikovao, a pohvalio bih sve, od igrača koji nisu ni ulazili, pa sve do selektora Adisa.
Sumnjam da bi iko mogao bolje od njega. Čovjek je prošao svašta, od trčanja preko piste da bi zaigrao na Eurobasketu, preko rada s Bošom Tanjevićem, pa sve do Kosova i nekvalitetne lige, i na kraju reprezentacije s kojom je napravio ipak nekoliko veoma dobrih rezultata. Mislim da većina nas na ovom forumu ne zna kako se postavljaju košarkaške taktike, kako se motivišu igrači, i kako se 12 igrača drži na okupu, od kojih su neki od njih velike zvijezde i veliki egoisti.
Glupo je govoriti i da su tu trebali biti Đedović, Garza, Sulejmanović, Kondić, ovaj ili onaj, Srbi ne žele da igraju, osim Lazića, Hrvata nema trenutno dobrih, a i da ima, gledali bi igrati za Hrvatsku. Takvi nam i ne trebaju.
Od naših igrača, Sulejmanović je sam sebi zatvorio vrata, i jednostavno nije vredniji od selektora, i ne treba da bude. Đedović je pokušao da se na kvarnjaka ponovo domogne državljanstva. Garzina mama očigledno nije na vrijeme izganjala djetetu državljanstvo, kao i većina naše dijaspore, uostalom.
Niko tu nije kriv, jednostavno je tako.
Ovim turnirom smo bogatiji za jedno iskustvo, a vjerujem da će dosta ovih igrača igrati i naredni Eurobasket, ako se kvalifikujemo. Treba probati otići i na SP, zašto da ne... Ako smo mogli Hrvatsku izbaciti, zašto ne bismo i Tursku ili Srbiju.
Nastavljam avanturu automobilom. I pored poraza, nije mi žao što sam došao u Rigu.
BH Fanaticosi su stvarno jedna skupina manje inteligentnih ljudi, ali opet mora ih se pohvaliti jer dolaze na svaku utakmicu, nema se tu šta mnogo reći.
Što se utakmice tiče, teško je tu nešto reći. Sami smo sebe pobijedili, zbog nedostatka hrabrosti da se okrene rezultat u određenim momentima. Sjajno smo krenuli, ali znamo i sami da visoka vodstva u početku ne moraju ništa značiti.
Ne bih nikoga pretjerano kritikovao, a pohvalio bih sve, od igrača koji nisu ni ulazili, pa sve do selektora Adisa.
Sumnjam da bi iko mogao bolje od njega. Čovjek je prošao svašta, od trčanja preko piste da bi zaigrao na Eurobasketu, preko rada s Bošom Tanjevićem, pa sve do Kosova i nekvalitetne lige, i na kraju reprezentacije s kojom je napravio ipak nekoliko veoma dobrih rezultata. Mislim da većina nas na ovom forumu ne zna kako se postavljaju košarkaške taktike, kako se motivišu igrači, i kako se 12 igrača drži na okupu, od kojih su neki od njih velike zvijezde i veliki egoisti.
Glupo je govoriti i da su tu trebali biti Đedović, Garza, Sulejmanović, Kondić, ovaj ili onaj, Srbi ne žele da igraju, osim Lazića, Hrvata nema trenutno dobrih, a i da ima, gledali bi igrati za Hrvatsku. Takvi nam i ne trebaju.
Od naših igrača, Sulejmanović je sam sebi zatvorio vrata, i jednostavno nije vredniji od selektora, i ne treba da bude. Đedović je pokušao da se na kvarnjaka ponovo domogne državljanstva. Garzina mama očigledno nije na vrijeme izganjala djetetu državljanstvo, kao i većina naše dijaspore, uostalom.
Ovim turnirom smo bogatiji za jedno iskustvo, a vjerujem da će dosta ovih igrača igrati i naredni Eurobasket, ako se kvalifikujemo. Treba probati otići i na SP, zašto da ne... Ako smo mogli Hrvatsku izbaciti, zašto ne bismo i Tursku ili Srbiju.
Nastavljam avanturu automobilom. I pored poraza, nije mi žao što sam došao u Rigu.
- Leopard_SA
- Leopard_SA
#29754 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Didier wrote: ↑07/09/2025 21:45 Iskreno, nisam oduševljen danas bio atmosferom.
-
Priglavke
#29755 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Italije me nije impresionirala i mislim da se je mogla uzeti.Imam utisak da je Adis protiv italije na momente bio "negdje drugo". Jedostavno nije imao rjesanja na njihov sut, protok lopte....hrasno38 wrote: ↑07/09/2025 21:29 Da ponovim kvalitet selektora mozes ocjenjivati kada ima na raspolaganju kompletan roster koji je sam izabrao a ovako kad imas krnjav roster to je veoma veoma tesko bilo sta tvrditi. Neke stvari se mogu svidjati ili ne svidjati ali sa ovom ekipom koju je imao na raspolaganju Adis je napravio cudo. E sad ako bi se vratili unazad od pocetka priprema po menu tu je bilo gresaka a najveca mu je Castaneda kojeg ni doktorska ekipa ni selektor nisu prpoznali kao potencijalni problem. Dalje turnir u Kini je bio samo opravdan sa finansijske strane a sve ostalo je bilo cisto gubljenje vremena. Dalje nasumicno okupljanje reprezentatvaca isto tako, jedni dosli danas, drugi za sedam dana treci pred sami pocetak i to nije nikako dobro. Ja znam i to sam vam i napisao da je Adis bio od samog pocetka pa cak i prije priprema u kontaktu sa Robersonom i vjerovatno da je bio od samog pocetka priprema John bi bio 100% spreman. Ova povreda je cisti zamor materijala i nesto sto se vrlo cesto vidja ko previse drilovanih sportista a slabo pripremljenih. Dalje Halilovic nije trebao biti dio tima ali je trebao da bude sa ekspedicijom. Mi smo morali povesti 12 zdravih igraca i sto se tice Halilovica kriv je medicinski dio ekipe koji je uvjerao ASdisa da ce Halilovic biti spreman.
Sto se tice utakmica moja jedina zamjerka Adisu je na utakmicu sa Italijom gdje je losim intervalima izmjena dao Italijanima pobjedu. Sve ostalo je bilo super.
E sad ostaje uvijek ono i ostat ce Garza ili play.....ja ostajem pri svom a to je da je isao Musa trebao bi Garza a posto nije Roberson je bila bolja opcija. Dozvolit cete da svako ima pravo na svoj pogled i svoju percepciju igre a moja u toj situaciji bi bila zestoka centarska linija. I ovako najmanje 50% posjeda lopte je bilo u rukama Atica i Gegica ako nije i vise.
Dakle Adis je ovo polozio sto se mene tice sa ocjenom 9.
Protiv Poljske je dozvolio da u 3/4 Poljaci uguse Robersona; izmorili ga fizicki, sto je i rezultiralo povredom. Onaj Poljak sto ga je cuvao, nije mu dao dise. Dok je trener Poljske Floyda citavu 3/4 ostavio na klupi i cuvao ga za 4/4.
I Juku su takodjer fizicki iscrpili. uvijek je bio udvajan, udaran...Takticki dobro odigrana utakmica POljske..
Sto se Garce tice, pogledaj njegove statistike u NBA(ovdje cesto potenciras valorizacije) i vidjecas da on nije ispravno rjesenje.Plus sto ne poznaje dovoljno europsku kosarku.... Mi ne mozemo igrati bez playa. Uostalom pogedaj da li ima i jedna reprezentacija koja igra bez playa na ovom EP?! Mislim da nema. Gegic, Musa, Atic nisu ti tipovi koji ce 40 minuta kvalietno prenositi loptu, davati ritam etc...
Strucno stabu se mogu zamjeriti pripreme, nisu odradjene na najbolji nacin + povreda Muse. Cini mi se da je Nurkic u jednom interviju rekao" Mi izasli tek iz aviona i odmah na Srbiju i onda povreda" ili nesta slicno... Pripreme, nula bodova..
- canvra888
#29756 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma hrasno je malko tvrdoglav lik
-
sikstinajn
#29757 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Amar Gegic
A.k.a
As known as
Klocevog kloca kloc.
Sjebo je sve što se sjebat dalo.
A.k.a
As known as
Klocevog kloca kloc.
Sjebo je sve što se sjebat dalo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#29758 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
POgledaj ti Garzine statistike iz 5 utakmica odigranih za reprezentaciju.Priglavke wrote: ↑07/09/2025 22:12Italije me nije impresionirala i mislim da se je mogla uzeti.Imam utisak da je Adis protiv italije na momente bio "negdje drugo". Jedostavno nije imao rjesanja na njihov sut, protok lopte....hrasno38 wrote: ↑07/09/2025 21:29 Da ponovim kvalitet selektora mozes ocjenjivati kada ima na raspolaganju kompletan roster koji je sam izabrao a ovako kad imas krnjav roster to je veoma veoma tesko bilo sta tvrditi. Neke stvari se mogu svidjati ili ne svidjati ali sa ovom ekipom koju je imao na raspolaganju Adis je napravio cudo. E sad ako bi se vratili unazad od pocetka priprema po menu tu je bilo gresaka a najveca mu je Castaneda kojeg ni doktorska ekipa ni selektor nisu prpoznali kao potencijalni problem. Dalje turnir u Kini je bio samo opravdan sa finansijske strane a sve ostalo je bilo cisto gubljenje vremena. Dalje nasumicno okupljanje reprezentatvaca isto tako, jedni dosli danas, drugi za sedam dana treci pred sami pocetak i to nije nikako dobro. Ja znam i to sam vam i napisao da je Adis bio od samog pocetka pa cak i prije priprema u kontaktu sa Robersonom i vjerovatno da je bio od samog pocetka priprema John bi bio 100% spreman. Ova povreda je cisti zamor materijala i nesto sto se vrlo cesto vidja ko previse drilovanih sportista a slabo pripremljenih. Dalje Halilovic nije trebao biti dio tima ali je trebao da bude sa ekspedicijom. Mi smo morali povesti 12 zdravih igraca i sto se tice Halilovica kriv je medicinski dio ekipe koji je uvjerao ASdisa da ce Halilovic biti spreman.
Sto se tice utakmica moja jedina zamjerka Adisu je na utakmicu sa Italijom gdje je losim intervalima izmjena dao Italijanima pobjedu. Sve ostalo je bilo super.
E sad ostaje uvijek ono i ostat ce Garza ili play.....ja ostajem pri svom a to je da je isao Musa trebao bi Garza a posto nije Roberson je bila bolja opcija. Dozvolit cete da svako ima pravo na svoj pogled i svoju percepciju igre a moja u toj situaciji bi bila zestoka centarska linija. I ovako najmanje 50% posjeda lopte je bilo u rukama Atica i Gegica ako nije i vise.
Dakle Adis je ovo polozio sto se mene tice sa ocjenom 9.
Protiv Poljske je dozvolio da u 3/4 Poljaci uguse Robersona; izmorili ga fizicki, sto je i rezultiralo povredom. Onaj Poljak sto ga je cuvao, nije mu dao dise. Dok je trener Poljske Floyda citavu 3/4 ostavio na klupi i cuvao ga za 4/4.
I Juku su takodjer fizicki iscrpili. uvijek je bio udvajan, udaran...Takticki dobro odigrana utakmica POljske..
Sto se Garce tice, pogledaj njegove statistike u NBA(ovdje cesto potenciras valorizacije) i vidjecas da on nije ispravno rjesenje.Plus sto ne poznaje dovoljno europsku kosarku.... Mi ne mozemo igrati bez playa. Uostalom pogedaj da li ima i jedna reprezentacija koja igra bez playa na ovom EP?! Mislim da nema. Gegic, Musa, Atic nisu ti tipovi koji ce 40 minuta kvalietno prenositi loptu, davati ritam etc...
Strucno stabu se mogu zamjeriti pripreme, nisu odradjene na najbolji nacin + povreda Muse. Cini mi se da je Nurkic u jednom interviju rekao" Mi izasli tek iz aviona i odmah na Srbiju i onda povreda" ili nesta slicno... Pripreme, nula bodova..
- canvra888
#29759 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Odgovorio sam ti detaljno danas na ovo. Jest se moglo drugačije odgovoriti, tako da rizikuješ još više otvorenih trojka sa raspoloženim Lloydom. Pick your poison situacija.Lug wrote: ↑07/09/2025 20:54Ovo bih izdvojio. Ne znam cija je odgovornost za ovo. Da li se moglo drugacije reagovati, organizovati, kao neki odgovor na ovo?Distortion wrote: ↑07/09/2025 14:58 Ovi blokovi su nam pravili probleme i kod preuzimanja nismo imali rjesenja jer je reket bio prazan pa su nam i skakali.
- Didier
#29760 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kvalifikacije za SP počinju 27. novembra, utakmicom u gostima protiv Turske, dok tri dana kasnije dočekujemo Srbiju.
Krajem februara i početkom marta igramo dvomeč protiv Švicarske, a onda u julu 2026. završavamo kvalifikacije kući protiv Turske, odnosno u gostima protiv Srbije.
Dobra stvar je što ćemo vjerovatno obezbijediti plasman dalje prije zadnjeg kola i utakmice sa Srbijom u gostima.
Dalje idu tri prvoplasirana, a onda će se FIBA reći kako će ići drugi krug. Od 24 ekipe koje prođu dalje, samo 12 će ići na SP.
Ostale grupe su daleko slabije od naše, standardna naša sreća.
Ja bih Adisa ostavio na klupi, a zvao bih ponovo i Robersona.
Ako Garzini roditelji govore istinu, moguće dotad da će se i riješiti njegovo pitanje, mada on svakako neće igrati. Možda neko zna je li ima neki od ovih prozora koji se ne preklapa s NBA-om i Euroligom?
Krajem februara i početkom marta igramo dvomeč protiv Švicarske, a onda u julu 2026. završavamo kvalifikacije kući protiv Turske, odnosno u gostima protiv Srbije.
Dobra stvar je što ćemo vjerovatno obezbijediti plasman dalje prije zadnjeg kola i utakmice sa Srbijom u gostima.
Dalje idu tri prvoplasirana, a onda će se FIBA reći kako će ići drugi krug. Od 24 ekipe koje prođu dalje, samo 12 će ići na SP.
Ostale grupe su daleko slabije od naše, standardna naša sreća.
Ja bih Adisa ostavio na klupi, a zvao bih ponovo i Robersona.
Ako Garzini roditelji govore istinu, moguće dotad da će se i riješiti njegovo pitanje, mada on svakako neće igrati. Možda neko zna je li ima neki od ovih prozora koji se ne preklapa s NBA-om i Euroligom?
- hrasno38
#29761 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I povrijedio se kad je bilo najvaznije zato sto je vec u godinama, zato sto je poprilicno fizicki nespreman, zato sto ga je Beciragic drzao do krajnjih granica koje on nije mogao da izdrzi a poptuno spreman igrac ne bi imao problema sa tim. Roberson je zadnjih mjeseci slabo trenirao jer mu je majka tesko bolesna i uglavnom je bio sa njom i ja njemu mogu samo spomenik dici zbog svega sto je uradio ali kao i Bogdanovic iz Srbije on nije bio spreman za ovo prvenstvo koje je bilo izuzetno fizicki zahtjevno. Doncic je citavo ljeto radio na sebi i eno ga zvijer. Loyd nas je razvalio jer je i on kako su pokazale utakmice 100% spreman i ni jednu utakmicu nije zakazao. Roberson se penjao iz utakmice u utakmicu.canvra888 wrote: ↑07/09/2025 22:26Ma hrasno je malko tvrdoglav likNa kraju je osporavao Robersonovu efikasnost pa mu Robi i na to odgovori megaefikasnom partijom danas, ali džaba, on opet pri svome
![]()
Ja stvarno ne znam koliko moram puta da ponavljam da sam rekao da je isao Musa bolje rjesenje bi bio Garza ali posto je otpao Musa bolje rjesenje je play e sad sto mi nemamo 100% spremnog playa to je druga prica o kojoj se puno puno ranije trebalo razmisljati. I tebi ponavljam posjed lopte je namanje 50% bio kod Atica i Gegica jos da je bio Musa.......ja imam svoj stav i sa ovim stavom se slaze ponavljam jako puno kosarkaskih radnika u BiH koji su isto tako vise bili na strani Garze.
-
Priglavke
#29762 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Hrasno je OK, samo ga malo godine pritisle, pa ga malo prebacicanvra888 wrote: ↑07/09/2025 22:26Ma hrasno je malko tvrdoglav likNa kraju je osporavao Robersonovu efikasnost pa mu Robi i na to odgovori megaefikasnom partijom danas, ali džaba, on opet pri svome
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#29763 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
sreca pa se neki ne pitaju oko toga hoće li ekipa imati nula playmakera ili ipak bar jednog
-
frit_i_frut
#29764 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Naprotiv. I trener ima svoj zivotni ciklus sa ekipom. Ovo je bio Adisov maksimum sa ovom reprezentacijom i sad samo moze slijediti pad. Zahvaliti se covjeku na uspjehu, ali sad je pravo vrijeme da ode. I Pesic je vrhunski trener, ali moglo se pretpostaviti da poslije olimpijade slijedi pad.
A probati ovog "Nijemca" uganjati. Covjek je iz Zvornika, mozda bi pristao. Bolje je prvi u selu, nego vrabac u ruci.
A probati ovog "Nijemca" uganjati. Covjek je iz Zvornika, mozda bi pristao. Bolje je prvi u selu, nego vrabac u ruci.
- Logovan
#29765 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
14. mjesto smo zauzeli 
-
drogon2
#29766 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nije meni ni toliko krivo sto smo zijanili koliko mi je krivo sto se vidio strah kod pojedinih igraca da odrade najosnovnije i najinstinktivnije kosarkaske poteze.Pa imao si Kamenjasa u par navrata,dobije loptu u reketu i ne pomislja da krene prema kosu,Lazica i Vrapca koji imaju otvoren sut za tri poena a biraju dodavanje tri sekunde prije isteka napada pa neko mora lansirat loptu na kos sa 10 metara.Zadnjih 5 minuta je katastrofalno odradjeno ,moralo je to nesto bolje i poslije povrede Robersona.Pa valjda je Beciragic imao neki plan bar kad Roberson odmara ili nesto ,neku akciju.Zadnjih 5 minuta smo bili bas,bas pogubljeni a rezultat je bio itekako aktivan .Cak su Poljaci imali i par neiskoristenih napada.
Nurkicu svaka cast ,Robersonu takodjer.Danas je falilo da se uz njih ukljuci jos neko .Svi ostali momci nisu narocito konstantni ,ali svi imaju svojih momenata.Danas se niko nije ukazao.
Nurkicu svaka cast ,Robersonu takodjer.Danas je falilo da se uz njih ukljuci jos neko .Svi ostali momci nisu narocito konstantni ,ali svi imaju svojih momenata.Danas se niko nije ukazao.
- hrasno38
#29767 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne naprotiv godine = iskustvo u prosudbama tj procjenama a one me nisu nikada iznevjerile!
-
Priglavke
#29768 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bez starca nema ni udarca
Da nismo prosli grupu, ti bi sada popov'o kako je Adis pogrijesio sa Robersonom. I da si nam ti to govorio....Samo su Bullsi sa Jordanom bez playa igrali... Uostalom niti jedna ekipa na ovom EP ne igra bez playa...
- canvra888
#29769 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja još nijednog košarkaškog radnika nisam čuo da je osporio Adisov izbor da bira poziciju koje nikako nema, a gostovalo ih je više njih na FTV-u, Novoj i ostalim medijima ovih dana. Svi su rekli da je playmaker prioritet. Ko su ti tvoji?hrasno38 wrote: ↑07/09/2025 22:42ja imam svoj stav i sa ovim stavom se slaze ponavljam jako puno kosarkaskih radnika u BiH koji su isto tako vise bili na strani Garze.
-
Moenx
#29770 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sve stoji sve okDidier wrote: ↑07/09/2025 21:45 Iskreno, nisam oduševljen danas bio atmosferom.
Ton mi je dobar u smislu sta dalje
Sutra cemo zaliti ili likovati za necim drugim
Ovo vezano za navijace vjerovatno je vezano za licno iskustvo
Mislim da danas nisu imali svoj dan
Poljaci su nas znali nekako iskljuciti
To je ono sa malih ekrana sto sam vidio ono kad je krenulo MVP tada su vjerovatno mislili na svog naturaliziranog igraca ili stranca
Eh sto sam se javio sto se tice kval za sv prvenstvo tu su nam konkurenti Srbija Turska Litvanija Italija ja mislim Island i Madzarska isto a mjesta je 4 tako da neko nece ici na sv prvenstvo od tih divova da bi mi prosli
-
giovanni008
#29771 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Steta sto ne pobjedimso Poljake, bili smo blizu, nazalost kratka klupa je ucinila svoje...
U svakom slucaju cestitke igracima na odlicnom prezentovanju drzave, nadam se da ce u kvalifikacijama za sp nastaviti sa dobrim rezultatima.
Ne znam obim Robersonove povrede, ali smo ga sreli u kaficu sa curom, pa kontam cim hoda po gradu, da povreda nije bas preozbiljna...
Za kvale necemo imati Nurkica, Musu i Kamenjasa (a ni Garzu).
Savez treba dobro razmisliti hocel zvat Robersona ili pak Castanedu.
Izgleda da su Pjanicu sredjeni papiri, a pretpostavljam da ce grk sad dati zeleno svjetlo Garzi.
Bicemo slabi na centarskim pozicijama, pretpostavljam da ce zvati Loncara i Sejfica, ne znam imali jos ko kvalitetan za tu poziciju?
Ako Adis ostane, trebao bi svratiti neko iz saveza do Malage, da rascisti situaciju sa "nasom trojkom".
Takodje treba vidjeti sa Kondicem, hoce li igrati ili ne.....

U svakom slucaju cestitke igracima na odlicnom prezentovanju drzave, nadam se da ce u kvalifikacijama za sp nastaviti sa dobrim rezultatima.
Ne znam obim Robersonove povrede, ali smo ga sreli u kaficu sa curom, pa kontam cim hoda po gradu, da povreda nije bas preozbiljna...
Za kvale necemo imati Nurkica, Musu i Kamenjasa (a ni Garzu).
Savez treba dobro razmisliti hocel zvat Robersona ili pak Castanedu.
Izgleda da su Pjanicu sredjeni papiri, a pretpostavljam da ce grk sad dati zeleno svjetlo Garzi.
Bicemo slabi na centarskim pozicijama, pretpostavljam da ce zvati Loncara i Sejfica, ne znam imali jos ko kvalitetan za tu poziciju?
Ako Adis ostane, trebao bi svratiti neko iz saveza do Malage, da rascisti situaciju sa "nasom trojkom".
Takodje treba vidjeti sa Kondicem, hoce li igrati ili ne.....

- spree
#29772 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma niko nikada ne igra bez playa. Nego za te Bullse paxson, bj i harper se ne bi slozili. Ostalo sve
. Ali ja sam pokušao sve. Što je najgore on i zna nešto o košarci ima fakat i dobrih stvari koje kaže, ali je tvrdoglav i neće da prizna, pa neće. Ovakav roberson, sve proslo, ali jok i dalje garza bi trebao biti. Čak me negdje i vrijedjao na pravdi Boga. Nema veze. Bilo pa prošlo. Što neko napisa iznad sreća pa ima neko pametniji koji odlučuje da nam treba play. Onog drugog da ne spominjem što kaže da je garza vrhunski šuter. Pa se izvlači statistika kad je garza igrao za reprezentaciju, ali bez nurkica. I kao te brojke od koliko 12 poena po utakmici su strašne. Nema poente. Eto za nas prošao Eurobasket valjda grk sad skine zvjezdicu jer im nismo prijetnja više. Iz ove perspektive možda ne bi izgubili da je skinuo zvjezdicu. Čudni su putevi Gospodnji 
- Billy The Pljuc
#29773 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dugo naporniji dan nisam imao, sve jedva nekako stigoh u zadnji čas. Nemam šta momcima zamjeriti, iz mog ugla falilo nam je te neke snage i energije a što je i razumljivo nakon partija protiv Grčke i Gruzije. Odlično otvaranje i kako je vrijeme odmicalo tako smo se polako gasili i za divno čudo nisam se nervirao zbog promašenih otvorenih šuteva, slobodnih bacanja, nemogućih i nerezonskih dodavanja i generalno olako izgubljenih lopti. Ostao je taj utisak da se moglo i ovo proći ali kad se sve sabere i oduzme morem samo napisati hvala momci i svako dobro.

-
kakavdanakneiskustvu
#29774 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
imali su Paxona,kasnije Harpera, plus Pippen koji nije bio pravi play a u stvari je i biio play u ekipi
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#29775 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ako ništa imaće Kamenjaš i Musa dovoljno vremena da pričaju sa Kondićem u Dubaiu oko repke