koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- vaučer
#12651 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Yep to je to. A kroz radnju kad prođeš divno unutarnje dvorište u kojem je vrijeme stalo. Stvarno preporučam bilo kome ako su u Firenci. Proizvodi su odlični a iskustvo je još i bolje.
- mustang
#12652 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Mancera Amberful?
Misljenja ,,trajnost,120 ml 190 KM
Misljenja ,,trajnost,120 ml 190 KM
-
Adoxxx
#12653 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Na stanju Lattafa Atlas, ako bude kome trebao 
- black
-
IstinitaPoruka
#12655 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kakav je ovaj Hawas Elixir za muškarce? Imam Hawas Black koji je prenapadan, prejak nekakav haha
-
Operativac11
#12656 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Neka njemacka stranica za parfeme pored Notina ?
Hvala.
Hvala.
- eltroxin
- black
#12658 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
https://www.flaconi.de/
https://www.beauty-concept-shop.de/
https://ausliebezumduft.de/
https://essenza-nobile.de/
https://www.thedifferentscent.de/
vidio sam tu stranicu nedje po FB ali ne znam kakvi su tj da li je sigurno, a ja sam platio 80KM lik je spustio cijenu jer je falilo 3-5ml
- mufa1
#12659 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Original Dubai parfemi, taj lik ima radnju sa arapskim parfemima na Arizona pijaci. Lik je regularan 100% i živa legenda. Znam i gdje nabavlja parfeme, zato vjerovatno i ima veće cijene. Koliko znam planira uskoro radit veleprodaju , tako da ce vjerovatno onda imati i konkurentnije cijene..
- Rugafet
#12660 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A meni je dobar. Onako, mint, čokolada, vanilija, i drzi dosta dugo tj “jak je” E sad, najbolje ako imas gdje da probas ga, mozda za tebe odron nprIstinitaPoruka wrote: ↑07/09/2025 23:16 Kakav je ovaj Hawas Elixir za muškarce? Imam Hawas Black koji je prenapadan, prejak nekakav haha
- Tito_i_Partija
#12661 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni je Afnan Supremacy Not Only Intense puno kvalitetniji od ičega Armafovog. Im'o sam bocu CDNIM, i to starija verzija koja je bila jaka i trajala cijeli dan, al' sam je dao nekome na poklon kad sam prob'o Afnan SNOI i toliko se oduševio da sam uzeo bocu njega.
Puno profinjeniji i sofisticiraniji parfem sa boljim sastojcima. CDNIM je baš grub, pogotovo na početku kad ga tek nasprejaš, k'o da ti neko opali hemijski šamar.
- Emojti
#12662 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@Tito_i_Partija
Ja sam citao po redditu i fragrantici da je taj Afnan reformulisan, bilo je nekih problema i sa 9pm takodjer, ko ce ga znat vjerovatno su ga popravili.
Imam CDNIM EDT i EDP. EDT stvarno ima to otvaranje katastrofa kolje prvih par minuta, ali projektuje dobro. EDP nema to lose otvaranje, vec je ispocetka odlican barem moj batch i projekcija mu je osrednja naspram EDT.
Notino zna biti vecinom najskuplji, barem sto se arapa tice.
Deloxx.de
Parfumzentrum
Kaufland
Preporucujem ti da koristis idealo.de , to je pretrazivac cijena za sve stranice.
Ja sam citao po redditu i fragrantici da je taj Afnan reformulisan, bilo je nekih problema i sa 9pm takodjer, ko ce ga znat vjerovatno su ga popravili.
Imam CDNIM EDT i EDP. EDT stvarno ima to otvaranje katastrofa kolje prvih par minuta, ali projektuje dobro. EDP nema to lose otvaranje, vec je ispocetka odlican barem moj batch i projekcija mu je osrednja naspram EDT.
Deloxx.de
Parfumzentrum
Kaufland
Preporucujem ti da koristis idealo.de , to je pretrazivac cijena za sve stranice.
- mufa1
#12663 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Tito_i_Partija wrote: ↑08/09/2025 18:50 Meni je Afnan Supremacy Not Only Intense puno kvalitetniji od ičega Armafovog. Im'o sam bocu CDNIM, i to starija verzija koja je bila jaka i trajala cijeli dan, al' sam je dao nekome na poklon kad sam prob'o Afnan SNOI i toliko se oduševio da sam uzeo bocu njega.
Puno profinjeniji i sofisticiraniji parfem sa boljim sastojcima. CDNIM je baš grub, pogotovo na početku kad ga tek nasprejaš, k'o da ti neko opali hemijski šamar.SNOI je puno ugodniji, a trajnost i projekcija odlični.
Jesi probao Afnan Supremacy Collector's Edition? Ja imam oba i vjeruj neuporedivo je bolji i ugodniji miris od SNOI. Mada se slazem sa tobom da imaju osjetno bolje odn kvalitetnije sastojke od CDNI-a, pogotovo od obicne toilette verzije, koja ima prvih 10-15 minuta taj hemijski samar, dok kod ove elixir verzije, to su sredili i stvarno je od samog starta ugodan i onakav kakav bi trebao da bude..
Btw pojavio se Vulcan Feu danas na notinu i jos par stranica 37€, a ja tek narucio dva parfema
- Tito_i_Partija
#12664 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imam i Supremacy Collector's Edition. U principu je samo "voćnija" verzija od SNOI, al' je možda i najjači parfem što imam u svom repertoaru.mufa1 wrote: ↑08/09/2025 22:37Tito_i_Partija wrote: ↑08/09/2025 18:50 Meni je Afnan Supremacy Not Only Intense puno kvalitetniji od ičega Armafovog. Im'o sam bocu CDNIM, i to starija verzija koja je bila jaka i trajala cijeli dan, al' sam je dao nekome na poklon kad sam prob'o Afnan SNOI i toliko se oduševio da sam uzeo bocu njega.
Puno profinjeniji i sofisticiraniji parfem sa boljim sastojcima. CDNIM je baš grub, pogotovo na početku kad ga tek nasprejaš, k'o da ti neko opali hemijski šamar.SNOI je puno ugodniji, a trajnost i projekcija odlični.
Jesi probao Afnan Supremacy Collector's Edition? Ja imam oba i vjeruj neuporedivo je bolji i ugodniji miris od SNOI. Mada se slazem sa tobom da imaju osjetno bolje odn kvalitetnije sastojke od CDNI-a, pogotovo od obicne toilette verzije, koja ima prvih 10-15 minuta taj hemijski samar, dok kod ove elixir verzije, to su sredili i stvarno je od samog starta ugodan i onakav kakav bi trebao da bude..
Btw pojavio se Vulcan Feu danas na notinu i jos par stranica 37€, a ja tek narucio dva parfema![]()
Baš sam se juče njim namiris'o, i to samo dva spreja, kad sam treb'o malog negdje da vozim. Reče mi žena "de ba molim te otvori prozor u autu kad se budeš vozio, da mi se dijete ne uguši."
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#12665 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ja sam imao cdni edt i afnan not only intense, platio ga skoro duplo skuplje. Armaf bio 75, afnan 140 KM..Emojti wrote: ↑08/09/2025 22:27 @Tito_i_Partija
Deloxx.de
Parfumzentrum
Kaufland
Osim prezentacije, i nesto umjerenijeg otvaranja kod afnana, armaf ga jede u svakon drugom segmentu. Trajnost i projekcija cdni edt je brutalna. Za novac, koliko kosta armaf cdni, tj. ulozeno/dobjeno ne postoji bolji miris na trzistu.
- Emojti
#12666 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@konektovan
Hvala, spasio si me kupovine Afnana.
Moram pohvaliti Rue Broca (Afnan) Theoreme kao odlican ljetni parfem, od samog otvaranja pa do drydowna mirise kao jako skupi dizajner. Ja ne osjetim nikakvu sintetiku niti neki arapski smek u njemu. Prelijepi citrusi stvarno i trajnost je vise nego dobra, ja bi ga licno pio eto kako je dobar.
Dok Afnan Turathi Blue je kako kazu jaca verzija istog parfema, ali ima neki animalic arapski smek u sebi.
Moram pohvaliti Rue Broca (Afnan) Theoreme kao odlican ljetni parfem, od samog otvaranja pa do drydowna mirise kao jako skupi dizajner. Ja ne osjetim nikakvu sintetiku niti neki arapski smek u njemu. Prelijepi citrusi stvarno i trajnost je vise nego dobra, ja bi ga licno pio eto kako je dobar.
Dok Afnan Turathi Blue je kako kazu jaca verzija istog parfema, ali ima neki animalic arapski smek u sebi.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#12667 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nedavno sam naletio na neki batch Armafa CDNI, to je opšta katastrofa otvaranje.
Doduše, malo me i smorio taj parfem
Eto jeseni sad, daj cimeta, duhana, meda, irisa, spajsi
Doduše, malo me i smorio taj parfem
Eto jeseni sad, daj cimeta, duhana, meda, irisa, spajsi
-
Nisamsdaali
#12668 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ima li u BiH kupiti taj parfem?Emojti wrote: ↑09/09/2025 11:24 @konektovan
- Danguba
#12669 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Igrom slucaja dobio a da nisam bio ni svjestan sta je to.
-
suspect_zero
#12670 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Razgodi za pođahkad
neko te dobro pripazio 
- Danguba
#12671 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sin.
Ma nisam ni znao šta je to, iskreno.
Ma nisam ni znao šta je to, iskreno.
-
Nisamsdaali
#12672 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sa Briona na Creed 
- Emojti
#12673 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@Nisamsdaali
Bilo je nesto po FB grupama i vidio sam ga jednom na OLX-u. Trenutno vidim samo dekant prodaju.
Ja nabavio iz DE za 18e.
Bilo je nesto po FB grupama i vidio sam ga jednom na OLX-u. Trenutno vidim samo dekant prodaju.
Ja nabavio iz DE za 18e.
- Danguba
-
suspect_zero