Kad nam policija za nista sluzi i treba nas ismijavati.
Blokada kamiondzija ALL ABOUT
-
Trappist
- JohnnyS
#353 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Vidim po stanju na cesti da Ursula još nije promijenila pravila EU zbog šleperdžija iz Bosne
-
mali_balon
#354 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Eto dogovorise se logisitka i ministarstvo transporta i komunikacija (koje ima najmanje veze sa protestima)....vise 8maju finamsije i UIO.....ko fol.....skontali da su pojeli govno i da ih je narod skontao
- stubrijez
#355 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
MIruhovi za nargile i farba za brade...
- Edin H.
#356 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
- Point.
#357 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Ti postao neki glasnogovornik sviju na forumu i govoriš u ime svih nas?
Čestitamo!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#358 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Je li vrijeme za katanac na temu?
Znamo li sta je tacno dogovoreno?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#359 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
nemoj ddok ne saznamo je li dogovr pao u kancelariji kosarca, sda ili forte_BataZiv_0809 wrote: ↑03/09/2025 07:29 Je li vrijeme za katanac na temu?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#360 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Botovi cupaju sebi kose na twitteru zbog prestanka blokade.izvrsni direktor wrote: ↑03/09/2025 07:44nemoj ddok ne saznamo je li dogovr pao u kancelariji kosarca, sda ili forte_BataZiv_0809 wrote: ↑03/09/2025 07:29 Je li vrijeme za katanac na temu?
Cudi me da neke postove nismo ovdje vidjeli.
Znas ono, postavljac se ne slaze sa njima, ali eto postavlja za svaki slucaj. Da se nadje. Istine radi.
- xoklix
#361 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Zar ne rekošte da je ovo u režiji SDFA i SNSDa ? 
- manuchao91
#362 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
sad dobijam informaciju da nista nije dogovorenosamo obećano
ako ne ispune ide totalna blokada
obećala oba ent.premijera
- Haris.ba
#363 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Jedan entitetski "premijer" mozda cak i nije premijer. Moze obecavati svasta.manuchao91 wrote: ↑03/09/2025 08:28 sad dobijam informaciju da nista nije dogovorenosamo obećano
-
balks
#364 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Što im je konkretno obećano?manuchao91 wrote: ↑03/09/2025 08:28 sad dobijam informaciju da nista nije dogovorenosamo obećano
Ako dođe do novih blokada, mislim da će ih narod ovaj put motkama tjerati.
Ne sjećam se kad je ovoliko običnih ljudi bilo protiv ovakvog načina protesta.
- Haris.ba
#365 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
To sto narod gundja nist ne znaci. Nece niko nikoga tjerati motkama. Cekamo da sistem proradi konacno i policija se zafrka i pocne svoj posao raditi.
- manuchao91
#366 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
ok hajd mi sad reci kako mislis motikama pomjerit kamion od 18,5 metara i 15 tona (prazan)balks wrote: ↑03/09/2025 08:38Što im je konkretno obećano?manuchao91 wrote: ↑03/09/2025 08:28 sad dobijam informaciju da nista nije dogovorenosamo obećano
Ako dođe do novih blokada, mislim da će ih narod ovaj put motkama tjerati.
Ne sjećam se kad je ovoliko običnih ljudi bilo protiv ovakvog načina protesta.
-
balks
#367 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Slažem se da policija nije radila svoj posao.
Na pojedinim mjestima ovi koji blokiraju određuju tko može, a tko ne može proći, pa jel to normalno?
@manuchao91 makar od 10 ljudi sam čuo izjave da im treba gume bušiti, bilo je kamiona koji su stajali parkirani sa strane po parkinzima pa se naknadno kad ljudi krenu sa posla uključivali u blokade.
Normalnim ljudima je pun ku... toga, nitko nije da kamiondžije traže svoja prava, ali ne da ugrožavaju tuđa prava, već da to rade na mjestima koja to mogu riješiti od Bruxellesa do blokadi naših političara.
Znači ili će policija početi raditi svoj posao, ili će narodu puknuti film.
I nisi mi odgovorio što je dogovoreno/obećano?
- manuchao91
#368 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
kako mislis izbusiti gume kad svaka guma ima 18 vlakana i i treba ti pištolj da je probusis i kako kad kraj svakog kamiona stoji pobješnjela kamiondzija sa palijom koja je spremna braniti svoj kapital koji košta više od tvoje kuce ili stanabalks wrote: ↑03/09/2025 09:10Slažem se da policija nije radila svoj posao.
Na pojedinim mjestima ovi koji blokiraju određuju tko može, a tko ne može proći, pa jel to normalno?
@manuchao91 makar od 10 ljudi sam čuo izjave da im treba gume bušiti, bilo je kamiona koji su stajali parkirani sa strane po parkinzima pa se naknadno kad ljudi krenu sa posla uključivali u blokade.
Normalnim ljudima je pun ku... toga, nitko nije da kamiondžije traže svoja prava, ali ne da ugrožavaju tuđa prava, već da to rade na mjestima koja to mogu riješiti od Bruxellesa do blokadi naših političara.
ne možeš ništa drug pobjesnjeloj rulji pijanih kamiondzija
-
ljubijankic
#369 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Nije to njegov kapital nego njegovog gazdemanuchao91 wrote: ↑03/09/2025 09:24kako mislis izbusiti gume kad svaka guma ima 18 vlakana i i treba ti pištolj da je probusis i kako kad kraj svakog kamiona stoji pobješnjela kamiondzija sa palijom koja je spremna braniti svoj kapital koji košta više od tvoje kuce ili stanabalks wrote: ↑03/09/2025 09:10Slažem se da policija nije radila svoj posao.
- Haris.ba
-
balks
#371 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Koliko sam pročitao ti imaš kamion i nisi sudjelovao u protestima, jel tako?manuchao91 wrote: ↑03/09/2025 09:24kako mislis izbusiti gume kad svaka guma ima 18 vlakana i i treba ti pištolj da je probusis i kako kad kraj svakog kamiona stoji pobješnjela kamiondzija sa palijom koja je spremna braniti svoj kapital koji košta više od tvoje kuce ili stanabalks wrote: ↑03/09/2025 09:10Slažem se da policija nije radila svoj posao.
Vidio si da su poljoprivrednici i svi sa kvarljivom robom već popizdili, kasnije sam dobio info od prosvjednika da su počeli propuštati takve kamione, ne znam koliko je istina.
Metalci su već popizdili, kao i druge branše, jednostavno kamiondžije koji blokiraju običan narod nemaju nikakvu podršku od ljudi, zato i mislim da su se povukli a ne zbog obećanja.
Slikanje s Dodikom i podrška istog dok ti Dodikovi ljudi mogu riješiti ove neke realne zahtjeve, sve su to bili takvi autogolovi, da je po mom mišljenju ovo stalo samo od sebe.
Još nigdje nisam pročitao što im je obećano da će biti riješeno.
-
balks
#372 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
To si u pravu.
Samo kažem da je običan narod u 90% protiv načina na koji traže svoja prava, a to politika nikad ne ignorira, tako da bi policija po zapovjedi politike ipak morala radit svoj posao i osigurati ostalim ljudima da normalno funkcioniraju.
- Danguba
#373 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
U slucaju nove blokade samo im poslati mljekare, pekare, velike i male dostavljece hrane...pa neka njima objasne zasto su blokirali.
Ministarstvo polako treba razmisljati o alternativama za drumski prijevoz pa neka gazdama kamiona u dvoristu.
p.s. neke stvari koje oni zahtijevaju znaju da nije do ministarstva nego do EU. Kada bi svi kamioni izgorjeli EU se ne bi ni pocesala...prema tome, kamiondzije smanjite malo dozivljaj i ucjene.
Ministarstvo polako treba razmisljati o alternativama za drumski prijevoz pa neka gazdama kamiona u dvoristu.
p.s. neke stvari koje oni zahtijevaju znaju da nije do ministarstva nego do EU. Kada bi svi kamioni izgorjeli EU se ne bi ni pocesala...prema tome, kamiondzije smanjite malo dozivljaj i ucjene.
- Haris.ba
#374 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Zar nije lakse da policija radi svoj posao?Danguba wrote: ↑03/09/2025 09:47 U slucaju nove blokade samo im poslati mljekare, pekare, velike i male dostavljece hrane...pa neka njima objasne zasto su blokirali.
-
drogon2
#375 Re: Blokada kamiondzija ALL ABOUT
Ja samo ne kontam sta im drzava tu moze pomoc osim nekog pojedinacnog ili regionalnog apela.Jedino da im Niksic uvede subvencije za kazneDanguba wrote: ↑03/09/2025 09:47 U slucaju nove blokade samo im poslati mljekare, pekare, velike i male dostavljece hrane...pa neka njima objasne zasto su blokirali.