Gruzija protiv njih odmarala i tempira se za nas, dok smo mi igrali s Grcima za raju.
Vidjet ćemo čija će se taktika više ispatiti, jer na kraju ta jedna utakmica odlučuje sve.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gruzija protiv njih odmarala i tempira se za nas, dok smo mi igrali s Grcima za raju.
gentoo wrote: ↑02/09/2025 16:27Ti si glavni strucnjak koliko sam ja upratio.. Od tate Lane Pudar i menstrualnog ciklusa do Beciragicahrasno38 wrote: ↑02/09/2025 16:24 Eki strucnjaka sto su izasli iz rupa. Jebo to sto su nas Spanci i Italijani razvalili ko deda opanke.....to sto osim Nurkica mi nemamo drugog centra je nebitno. Kamenjasu kao da je neko sihre svezo. Srecom Penava danas bljesnu. Nebitno velika pobjeda i treba cestitati svim momcima
![]()
Toga se i ja iskreno najvise bojim jer nam je rotacija skracena na max a i danas smo se potrosili. Dobra stvar je sto su Penava i Lazic danas nesto odigrali i nadam se da ce im to podic samopouzdanje za zadnju utakmicu jer ce nam trebat, pogotovo jer Halilovic vjerovatno nece igrat opet a i Alibegovic nakon onog izvrnutog zgloba pitanje kakav ce bit za dva dana. Nadam se da cemo unatoc svemu pokazat snagu i proci dalje
Naša, jer nam je ovo bilo jako važno samopouzdanje.darius_maximus wrote: ↑02/09/2025 16:32Gruzija protiv njih odmarala i tempira se za nas, dok smo mi igrali s Grcima za raju.
Vidjet ćemo čija će se taktika više ispatiti, jer na kraju ta jedna utakmica odlučuje sve.
i ja sam vidio, sreca Juka smiri par put kad uzesmo loptu da se neide brzopleto..amidzazeher wrote: ↑02/09/2025 16:28 Majke mi bas imam osjecaj da smo mi sami sebi najgori neprijatelji! Kad smo vodili 12 razlike gledam pokusaje za trojku u desetoj sekundi napada, brzopleto bacanje lopte u kontru, rekoh evo ga sad smo donji. Ali sreca smirili se i nastavili igrati lagano. Jos da je slobodna popraviti i svakog pobijediti mozemo kad se igra pametno i sa srcem.
Cestitke momcima!!!![]()
Zar na Areni nije prenosio nas Edin Avdić?Edin H. wrote: ↑02/09/2025 16:37Naša, jer nam je ovo bilo jako važno samopouzdanje.darius_maximus wrote: ↑02/09/2025 16:32Gruzija protiv njih odmarala i tempira se za nas, dok smo mi igrali s Grcima za raju.
Odlično igramo, ali zaista ne znam kako možemo popraviti slobodna.
Što reče komentator sa Arene koji je uzgred očigledno navijao za Grčku sa ovom realizacijom slobodnih bacanja Gtprčka da je samo pravila faulove dobili bi utakmicu.
Koju si ti Arenu gledao?! Avdic jeste kritikovao nasa slobodna ali nikad nije navijao za GrckuEdin H. wrote: ↑02/09/2025 16:37Naša, jer nam je ovo bilo jako važno samopouzdanje.darius_maximus wrote: ↑02/09/2025 16:32Gruzija protiv njih odmarala i tempira se za nas, dok smo mi igrali s Grcima za raju.
Što reče komentator sa Arene koji je uzgred očigledno navijao za Grčku sa ovom realizacijom slobodnih bacanja Gtprčka da je samo pravila faulove dobili bi utakmicu.
jeste na areni bhstudeni76 wrote: ↑02/09/2025 16:39Zar na Areni nije prenosio nas Edin Avdić?Edin H. wrote: ↑02/09/2025 16:37Naša, jer nam je ovo bilo jako važno samopouzdanje.darius_maximus wrote: ↑02/09/2025 16:32
Gegic je manekencic i cure su mu udarile u glavu, nije dorastao jos ali da se i to rijesiti.svi u napad wrote: ↑02/09/2025 16:41 Cestitke igracima i strucnom stabu za ovu pobjedu a veliko hvala nasim navijacima. Sad je lako biti genral al brate promasiti toliko slobodnih u zadnje dvije minute je neoprostivo. Cinimi se od 12 pokusaja jedan kos. Drugo Adis mora ocitati bukvicu Gegicu koji se ufurao da je glavni igrac repke. Protiv Italije bio grozan a danas nesto bolji ali nekoliko pokusaja da sam zavrsi napad je previse. Nadam se samo da ce ova pobjeda biti injekcija za veliku igru i pobjedu protiv Gruzije. Zivjeli.
Nije ovo ni do cura. Jednostavno takva japija4L0n3 wrote: ↑02/09/2025 16:45Gegic je manekencic i cure su mu udarile u glavu, nije dorastao jos ali da se i to rijesiti.svi u napad wrote: ↑02/09/2025 16:41 Cestitke igracima i strucnom stabu za ovu pobjedu a veliko hvala nasim navijacima. Sad je lako biti genral al brate promasiti toliko slobodnih u zadnje dvije minute je neoprostivo. Cinimi se od 12 pokusaja jedan kos. Drugo Adis mora ocitati bukvicu Gegicu koji se ufurao da je glavni igrac repke. Protiv Italije bio grozan a danas nesto bolji ali nekoliko pokusaja da sam zavrsi napad je previse. Nadam se samo da ce ova pobjeda biti injekcija za veliku igru i pobjedu protiv Gruzije. Zivjeli.
Na srpskoj ide njihov komentator, bar je tako bilo prvu utakmicu kad sam gledao na iptv.amidzazeher wrote: ↑02/09/2025 16:41Koju si ti Arenu gledao?! Avdic jeste kritikovao nasa slobodna ali nikad nije navijao za GrckuEdin H. wrote: ↑02/09/2025 16:37Naša, jer nam je ovo bilo jako važno samopouzdanje.darius_maximus wrote: ↑02/09/2025 16:32
Ovaj je ekavski pričao, valjda je Arena Srbija?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑02/09/2025 16:43jeste na areni bhstudeni76 wrote: ↑02/09/2025 16:39Zar na Areni nije prenosio nas Edin Avdić?Edin H. wrote: ↑02/09/2025 16:37
Naša, jer nam je ovo bilo jako važno samopouzdanje.