Za pola sata se moze grubo saprati.
Onda opet ostaje avlija, u stilu kad sam vec izvukao pribor, daj da odradim i to usput.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Mene ptice unistise, nakotile se ispod krova gdje mi je garaza. Pet dana nisam vozio auto. Haman spatlom morao skidati govna. Nit je "moja" zgrada gdje su golubovi nit koga boli briga. Sad moram auto u garazu ubacivati ne mogu ispred da ostavljam.
Ova je bila odlicna kada se otvorila, i to je trajalo nekih pola godine. Sada je vjerovatno jedna od losijih.tramvajtrojka wrote: ↑30/06/2024 10:32 samo Mandić i ona na cvrki crvena u istocnom aneks je smijurija![]()
mlaz vode kao neki jaci pish
![]()
ima dobra i uz pumpu brace mulica edner se zove nedavno se otvorila
Ista se otvara u Safeta Zajke, ove boje i logo, ako se ne varam. Skoro je pri kraju.kao_kaoty wrote: ↑01/09/2025 13:17Ova je bila odlicna kada se otvorila, i to je trajalo nekih pola godine. Sada je vjerovatno jedna od losijih.tramvajtrojka wrote: ↑30/06/2024 10:32 samo Mandić i ona na cvrki crvena u istocnom aneks je smijurija![]()
![]()
Podijelit cu svoje nedavno iskustvo na ovoj praonici nakon kojeg vise ne mislim tamo ici:last mohicans wrote: ↑01/09/2025 13:19Ista se otvara u Safeta Zajke, ove boje i logo, ako se ne varam. Skoro je pri kraju.kao_kaoty wrote: ↑01/09/2025 13:17Ova je bila odlicna kada se otvorila, i to je trajalo nekih pola godine. Sada je vjerovatno jedna od losijih.tramvajtrojka wrote: ↑30/06/2024 10:32 samo Mandić i ona na cvrki crvena u istocnom aneks je smijurija![]()
![]()
Lukavica, pumpa braca Marjanovic
Ma najgore ba, ubacis lovu, radi samo jedan program..
To mi se jos nije desilo ali opet, ja po marku ubacujem i onda perem postepeno.konektovan wrote: ↑02/09/2025 10:05Ma najgore ba, ubacis lovu, radi samo jedan program..![]()
Nikakvo "upozorenje" da nema vruce vode, sampona...
Jednom u nedharicina ubacio 3 KM, ne radi nista. Nigdhe nikog da ti vrati novac,...![]()
Koliko je takvih slucajeva na dnevnoj bazi,..?!![]()
Samo da potvrdim da je ova postala bezveze, bila dobra kada se otvorila, pjena dobra gusta itd... Sad ko mijeko i samo neke nebuloze, zadnji put otisao prije nekih 2/3 mjeseca i rekao nikad visekao_kaoty wrote: ↑01/09/2025 13:17Ova je bila odlicna kada se otvorila, i to je trajalo nekih pola godine. Sada je vjerovatno jedna od losijih.tramvajtrojka wrote: ↑30/06/2024 10:32 samo Mandić i ona na cvrki crvena u istocnom aneks je smijurija![]()
![]()
Kad ti nece primiti novac, pritisnes onu plocu gdje su puljke za biranje programa prema unutra i onda prihvati lovu skoro uvijek

Ja imam Lavor, malo jaci, 160 bara al opet najcesce na samousluznim peremZoomZoomKiwi wrote: ↑13/09/2025 09:14 Najbolja samouslužna je ona u vlastitoj avliji![]()
Vakog imam u Zenici, i za auto i za avliju vrhunska stvar
A u Hamiltonu kakva je mašinka i kakve su praonice inače. Ja sam u Njemačkoj jako nezadovoljan iskreno.ZoomZoomKiwi wrote: ↑13/09/2025 09:14 Najbolja samouslužna je ona u vlastitoj avliji![]()
Vakog imam u Zenici, i za auto i za avliju vrhunska stvar