Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- GandalfSivi
#33426 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Guiliani ozbiljno povrijedjen u saobracajnoj nesreci.
-
sumirprimus
-
zilog
#33428 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
drug_profi wrote: ↑31/08/2025 21:32 Moram da ispričam svoju noćnu moru. Ustao ko slomljen.
Nekako se ja obreo u ameriki i spengali me ovi da me deportuju jer nemam nekakav papir.
Prije svega ja nisam ni htio u ameriku nego se tamo slucajno nasao i ja ih molim da me vrate u BiH, makar u kontinentalnu Europu pa cu pjeske...
Kazu jok, prvo sudjenje, zatvor pa deportacija.
Ja hocu da zovem ove svoje amerikance da ambasadu cimaju, nema mi telefona, negdje mi ga oduzeli. Strpali me u nakav cumez ko u Rusiji da sam i vode me na nekakva predavanja o necemu sto nisam naravno nista razumio iako nekakav srbin drzi vaz.
Probudim se, kontam budale sta ovo sanjam, jebote forum vise...
Opet zaspem i nastavim isto sanjat... Ustao ko prebijen, napola lud...
Dobro si prosao, mogao si sanjati da si u Rusiji, pa zavrsiti negdje oko Pokrovska...
-
Labirint
#33429 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Odmah ga kod doktora Djajica prebacit na lijecenje.
- GandalfSivi
#33430 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Irelevantan lik, samo ga se Dodik jos sjeca.
-
zilog
#33431 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To sam se i ja pitao, a onda sam skontao da polusvijet, vidi svoju sansu, upravo u tim "liderima" - slicnim sebi. Ogranicenim i nekompetentnim.Hendrix wrote: ↑31/08/2025 14:32Ideal kako gazdaThiel kazejeza u ledja wrote: ↑31/08/2025 07:20Vance “Trump je Hitler” je predan idealima?dječak sa šibicama wrote: ↑30/08/2025 15:11 Nije Trump budala, on samo lupeta kao klasicni bahati kauboj, ali sve sto radi radi proracunato. Sve je u svrhu njegovih i americkih interesa.
Njegov nastup je takav, jbt lik se "tukao" u WWE ringovima, klasicni klovn.
Vance je inteligentniji i mogu reci podmukliji, i vise predan idealima nego ovaj sto jebiga, idealizira samo dolar.![]()
Lik je prevara u svakom mogucem smislu.![]()
Al hajd, kako objasniti da odrasli ljudi i dalje pushe ovu pricu o idealima i porodicnim vrijednostima?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#33432 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Je l' ovo počinje invazija Venecuele? 
- eltroxin
#33433 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mozda sanjas da sada pises na forumu, a ti fakat u zatvoru?drug_profi wrote: ↑31/08/2025 21:32 Moram da ispričam svoju noćnu moru. Ustao ko slomljen.
Nekako se ja obreo u ameriki i spengali me ovi da me deportuju jer nemam nekakav papir.
Prije svega ja nisam ni htio u ameriku nego se tamo slucajno nasao i ja ih molim da me vrate u BiH, makar u kontinentalnu Europu pa cu pjeske...
Ja hocu da zovem ove svoje amerikance da ambasadu cimaju, nema mi telefona, negdje mi ga oduzeli. Strpali me u nakav cumez ko u Rusiji da sam i vode me na nekakva predavanja o necemu sto nisam naravno nista razumio iako nekakav srbin drzi vaz.
- drug_profi
#33434 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
E vidis i tom treba razmislit, ali dobra piva u ovom zatvoru...eltroxin wrote: ↑01/09/2025 00:23Mozda sanjas da sada pises na forumu, a ti fakat u zatvoru?drug_profi wrote: ↑31/08/2025 21:32 Moram da ispričam svoju noćnu moru. Ustao ko slomljen.
Opet zaspem i nastavim isto sanjat... Ustao ko prebijen, napola lud...![]()
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#33435 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jebe tramp0nja, ne vadi niti ima kad stić koliko guzova razmaknutih čeka...
Lagarde: Američka monetarna politika ne smije biti ovisna o diktatu jedne osobe
FRANKFURT - Predsjednica Europske središnje banke (ECB) Christine Lagarde danas je upozorila da koraci koje poduzima američki predsjednik Donald Trump kako bi smijenio predsjednika američke središnje banke (Fed) Jeromea Powella i guvernerku Feda Lisu Cook predstavljaju "vrlo ozbiljnu opasnost za američku i svjetsku ekonomiju".
+
Fed, institucija koja je ovlaštena za regulaciju i kontrolu financijskih i monetarnih institucija i tržišta u SAD-u, utemeljen je 1913. godine. Trump je u više navrata napao Powella zbog oglušivanja na pozive da smanji kamatne stope kako bi se potaknulo rast gospodarstva, nazivajući ga pritom "gospodin Prekasno", te zaprijetio njegovom smjenom.
Guvernerka Lisa Cook, jedna od sedam članova Vijeća guvernera Feda, također je izložena Trumpovim kritikama i njegovom pokušaju da je smijeni. Njegova odluka o smjeni Cook sad je na sudu.
"U slučaju da američka monetarna politika prestane biti neovisna i umjesto toga bude ovisila o diktatu ove ili one osobe, vjerujem da bi učinak na stabilnost američkog gospodarstva, kao rezultat učinaka koje bi to imalo diljem svijeta, bio vrlo zabrinjavajući jer se radi o najvećem svjetskom gospodarstvu", rekla je Lagarde za Radio Classique.
Također je podsjetila na prošlotjednu presudu američkog žalbenog suda da je većina carina koje je Trump nametnuo nezakonita te dodala da presuda predstavlja dodatnu neizvjesnost za ekonomska predviđanja na globalnoj razini.
Lagarde: Američka monetarna politika ne smije biti ovisna o diktatu jedne osobe
FRANKFURT - Predsjednica Europske središnje banke (ECB) Christine Lagarde danas je upozorila da koraci koje poduzima američki predsjednik Donald Trump kako bi smijenio predsjednika američke središnje banke (Fed) Jeromea Powella i guvernerku Feda Lisu Cook predstavljaju "vrlo ozbiljnu opasnost za američku i svjetsku ekonomiju".
+Fed, institucija koja je ovlaštena za regulaciju i kontrolu financijskih i monetarnih institucija i tržišta u SAD-u, utemeljen je 1913. godine. Trump je u više navrata napao Powella zbog oglušivanja na pozive da smanji kamatne stope kako bi se potaknulo rast gospodarstva, nazivajući ga pritom "gospodin Prekasno", te zaprijetio njegovom smjenom.
Guvernerka Lisa Cook, jedna od sedam članova Vijeća guvernera Feda, također je izložena Trumpovim kritikama i njegovom pokušaju da je smijeni. Njegova odluka o smjeni Cook sad je na sudu.
"U slučaju da američka monetarna politika prestane biti neovisna i umjesto toga bude ovisila o diktatu ove ili one osobe, vjerujem da bi učinak na stabilnost američkog gospodarstva, kao rezultat učinaka koje bi to imalo diljem svijeta, bio vrlo zabrinjavajući jer se radi o najvećem svjetskom gospodarstvu", rekla je Lagarde za Radio Classique.
Također je podsjetila na prošlotjednu presudu američkog žalbenog suda da je većina carina koje je Trump nametnuo nezakonita te dodala da presuda predstavlja dodatnu neizvjesnost za ekonomska predviđanja na globalnoj razini.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#33436 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad se sjetim one nene što je grlila i ljubila merkel ojebinu u rajvosa i mislila, kao i ja - evo spasa. Plakao sam kada je Obama dobio izbore, evo promjene u Svijetu - karina.
Zato,... samo se kladi na sebe.
Zato,... samo se kladi na sebe.
- Hame_
#33437 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ribar sam i naravno ribarim i naravno ponekad sanjam i sanjam - Ja pecam, dobar vijer i moglo bi dobro pecanje biti. Kad...drug_profi wrote: ↑31/08/2025 21:32 Moram da ispričam svoju noćnu moru.SpoilerShowUstao ko slomljen.
Dođoše tri (punoljetne) djevojke, skidoše se i u vijer. Joj reko jebaše mi pecanje. Ali... Kako izlaze tako se gole skidaju. I k'meni
Taman ova prva da do mene dođe... probudi se ja. Oči oskolačio i kontam de opet zaspani i nastavi... kurko nastavismo. I danas dan sjećam se tog sna, a evo i dokaz hehe.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#33438 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tocno sam znao kome pripada Legarde
2 sekunde guglanja
Samo vidi sta prica i odmah znas
Tuzno i zalosno mijesanje u unutrasnje stvari jedne zemlje
Ko li se ono precesto mijesa u tudje poslove a nije supersila
Hint bliski istok
2 sekunde guglanja
Samo vidi sta prica i odmah znas
Tuzno i zalosno mijesanje u unutrasnje stvari jedne zemlje
Ko li se ono precesto mijesa u tudje poslove a nije supersila
Hint bliski istok
- GandalfSivi
#33439 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Btw, sve slike Trumpa koje su postavili jucer su od prije. Zakuhava se…
-
MMM1977
#33440 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hoće li biti radosnih vijesti da pripremim vino kakvo?GandalfSivi wrote: ↑01/09/2025 16:34 Btw, sve slike Trumpa koje su postavili jucer su od prije. Zakuhava se…
- GandalfSivi
#33441 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Suti ba, trnci me prolaze svega mi. Od rata nikome nisam zelio ista lose da se desi, ali ovo je druga kategorija.MMM1977 wrote: ↑01/09/2025 16:37Hoće li biti radosnih vijesti da pripremim vino kakvo?GandalfSivi wrote: ↑01/09/2025 16:34 Btw, sve slike Trumpa koje su postavili jucer su od prije. Zakuhava se…
Anyhow, the plot thickens…
- Point.
#33442 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Čekamo od tebe muštulukGandalfSivi wrote: ↑01/09/2025 16:34 Btw, sve slike Trumpa koje su postavili jucer su od prije. Zakuhava se…
- GandalfSivi
#33443 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samo pratiti gdje je JD.
- vaučer
#33444 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Glupi su ko ku’a. Samo jedna odoba je kvalificirana da tweeta umjesto Trumpa - Gavin Newsom.
- GandalfSivi
#33445 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da su demokrati imalo pametni, imali bi par “MAGA” accounta koji bi sada poceli objavljivati stvari tipa “JD to release Trump now” i “The Deep State will not take him from us”.
Ali pretpostavljam da Chuck Schumer se negdje igra sa unucima, dok Hakeem Jeffreys konta kako zajebati Mamdanija…
Ali pretpostavljam da Chuck Schumer se negdje igra sa unucima, dok Hakeem Jeffreys konta kako zajebati Mamdanija…
- ultima_palabra
#33446 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trebali bi valjda traziti da se Trump pokaze, pitati se ko vodi zemlju i tako to…
-
melac
#33447 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Eno i @Point. drzi viski na leduMMM1977 wrote: ↑01/09/2025 16:37Hoće li biti radosnih vijesti da pripremim vino kakvo?GandalfSivi wrote: ↑01/09/2025 16:34 Btw, sve slike Trumpa koje su postavili jucer su od prije. Zakuhava se…
- ultima_palabra
- Peacean
#33449 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bio bi vrh da mu Biden dođe na sahranu 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#33450 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
vidi nije narandžastultima_palabra wrote: ↑01/09/2025 21:56 Kazu da je ova od danas…
https://www.reddit.com/r/thebulwark/co ... ain_today/