Evolution_IV wrote: ↑31/08/2025 20:00
konektovan wrote: ↑31/08/2025 19:58
Evolution_IV wrote: ↑31/08/2025 19:57
ti garantujes?
kao i obicno pojma nemas
na cemu je baziran crossland? na 208 naravno, a sta je on B segment, prkno od auta za 3cu
Da je na fiatu 500 baziran, crossland nista ne zaostaje nazad od mazde 3,...mazda 3 je unutra malo auto.
ne lupaj gluposti, ja sa 191 udobnom sjednem iza i to je malo, jedino u sedan ne mogu nazad jer dohvacam glavom krov, za noge sasvim dovoljno mjesta za tu klasu auta
ne odgovaraj covjeka od necega u sto niai ni usao, mozda nisi ni vidio cak
probao sam mokku, prkno bazirano na 208
Heh, mi smo u salon došli u onih Opelovih 24 h, da gledamo i uzmemo Mokku, bila cca 40-ak hiljada. Kad smo vidjeli zadnju klupu, odustali i uzeli Crosslanda.
Ok nam je auto, služi svrsi, mada nam sad već (dvoje djece su već "gabarita kao odrasli", samo najmanja kćer je baš dijete

) treba malo veći prostor u kabini i malo jači gepek, pouzdan motor, da možemo voziti 10-ak godina, samo uz redovne servise i neke sitne vanredne intervencije.
Volimo voziti auto u garanciji, sa garancijom mobilnosti na barem 4-5 godina.
U cijeloj priči. gledamo i Toyota Corollu, Suzuki Vitaru i S Cross, kao auta u tom cijenovnom rangu.
Nismo neke cicije na potrošnji, nije nam bitno litar -dva, prelazimo do 15 hiljada KM godišnje, ali opet ne bismo da nakon komotnog diesela, koji troši 5-6 litara kakve god vožnje, uletimo u nešto što će nam gutati 12+ litara, zimi i u određenim okolnostima.
Treba nam auto koje će biti cca 10-15 godina kod nas, a da nas glava ne zaboli...