Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anex wrote: ↑27/08/2025 18:22
Imam drugi al nije kod mene.
Keyless je...
Otvorim ja auto, upalim, vozim...sve je OK. Ali svo vrijeme blinka lampica...u intervalima 10-15 sekundi...nekad i duže.
Jesi mijenjao bateriju?
Ima fazon na youtubeu sa nekim brzim davanjem kontakta, al' će zaboraviti drugi ključ, pa ćeš morat i njega u istom intervalu. Ako nije kod tebe, preporučujem ili Profu ili kod Sivca on će ti to napraviti a nagodan je pravo.
Keyless je...
Otvorim ja auto, upalim, vozim...sve je OK. Ali svo vrijeme blinka lampica...u intervalima 10-15 sekundi...nekad i duže.
Jesi mijenjao bateriju?
Ima fazon na youtubeu sa nekim brzim davanjem kontakta, al' će zaboraviti drugi ključ, pa ćeš morat i njega u istom intervalu. Ako nije kod tebe, preporučujem ili Profu ili kod Sivca on će ti to napraviti a nagodan je pravo.
Keyless je...
Jesi mijenjao bateriju?
Profu znam...
Gdje Sivac?
Bio nekad u Brce, mislim da se prebacio dole iza nekadašnje Selecte.
Casual's wrote: ↑30/08/2025 16:46
Šta ovo bingo pravi tržnicu od šoping centra?
Nisam ulazio podugo, ali cuo sam nesto kafic da ce biti napolju ono gdje superior bio kao da je bašta napolju ? Ali nema mi smisla to u ovo godišnje doba
Likovi su iz nekog razloga cijeli parking ispred ulaza zatvorili, a o tuzlanski pilsner suncobranima nema govora.
Onog ko upravlja centrom treba na robiju poslati
Tačno nekada razmišljam da napravim stranicu koja bi se zvala Nebuloze Tržnog centra Zenica ili tako nekako i da dokumentujem šta sve rade od istog s obzirom da sam tamo svaki dan. Monthy Pythonovci bi pozavidili, i tačno jesu ovi koji ga vode za robije...
A radno vrijeme im je takvo da je praktički nemoguće ovjeriti knjižicu ako i sam radiš, ali neka, treba dodatno otežati stvari jer što bi važilo tri mjeseca kad može jedan.
macchiato wrote: ↑01/09/2025 06:42
A radno vrijeme im je takvo da je praktički nemoguće ovjeriti knjižicu ako i sam radiš, ali neka, treba dodatno otežati stvari jer što bi važilo tri mjeseca kad može jedan.
Treba skratiti važenje ovjere na tri dana kad smo toliko glupi da Omer Škaljo dobije toliko glasova na izborima.
cenecimoveocino wrote: ↑31/08/2025 19:13
Da li odnedavno moramo ovjeravati zdravstvenu knjizicu svaki mjesec? Kao da sam negdje cuo da je odnedavno to pravilo...
cenecimoveocino wrote: ↑31/08/2025 19:13
Da li odnedavno moramo ovjeravati zdravstvenu knjizicu svaki mjesec? Kao da sam negdje cuo da je odnedavno to pravilo...