"Teorija svega"

Rasprave o filozofskim temama.
Post Reply
teodati

#1151 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Ne razumijem kako nitko ne shvaća da je NIŠTA nešto u čemu ama baš ničega nema?

Neverjetno!

Pa ne može NIŠTA biti nešto u čemu svega ima, i materije, i živih bića, i energije, i prostora, i vremena.

Onda to nije doslovno NIŠTA. :wink:
teodati

#1152 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Da NIŠTA ima i te kako veličinu, pokazao sam formulom o veličini prostora koji postoji u svim dimenzijama, ista formula vrijedi i za sva vremena koje postoje u svim dimenzijama, jasno da nitko nije to skužio od prve, ne može se to shvatiti preko noći, ali eto ponavljam tu formulu i zadatak koji to dokazuje:

"np+np=npI2np

Ovo je formula koja daje odgovor na ovo dolje pitanje koje slijedi, "np" označava najmanji prostor, kojega sam nazvao Nulti prostor, eto pitanja:

"Imamo dva najmanja prostora od kojih nema ništa manje, dakle se sastoje sami od sebe.

Oni su jedan pored drugoga te se dodiruju.

Pitanje glasi KOLIKO JE VELIKI prostor u kojemu se ta dva najmanja prostora dodiruju:

a) jedan takav prostor

b)dva takva prostora

c) istovremeno i jedan i dva takva prostora".

Koji je odgovor točan?"

Sve jasno, ali kako kome, e da! :)
adsubzero

#1153 Re: "Teorija svega"

Post by adsubzero »

teodati wrote: 26/08/2025 15:30 np+np=npI2np
Ovo je nebuloza samo takva i nevjerovatno da pokusavas predstaviti neku proizvoljnu "jednacinu" kao nesto revolucionarno.
apsidejzi

#1154 Re: "Teorija svega"

Post by apsidejzi »

teodati wrote: 26/08/2025 15:03
apsidejzi wrote: 24/08/2025 14:50
teodati wrote: 24/08/2025 12:15

Postoje detaljni dokazi u mojoj teoriji o postojanju te jedne jedine Sile koja postoji u našem prostor-vremenu, nauka nema ništa, i ne zna ništa o postanku objasniti, dakako detalje ne iznosim na forumima, kraj priče, dajem samo rezultate i govorim što je općenito istina a što ne, jadna nauka koja ne zna postanak neke zvijezde objasniti od početka do kraja. :lol:
Ja ja i samo ja. Samo ja imam najbolju teoriju. Bla bla bla. Dobijes pitanje da uz pomoc svoje teorije dadnes odgovor na konkretno pitanje i corak. Nemas ti nikakvih odgovora drug. Supljak.
Jesi ti pismen?

Zašto onda ne shvaćaš od prve kada ti netko nešto odgovori?

To se sam pitaj, meni je jasno, logika ti ne ide, a bez toga nemaš kapaciteta o postanku svega ozbiljno razgovarati, zato vjeruješ u bajke da je sve samo od sebe nastalo, i to slučajno, to sam već objasnio zašto je takvo nešto nemoguće, pa neću ponavljati, i pitanje, ako se ne razumiješ u logiku i filozofiju, što radiš na ovoj temi, lijepo si sam odgovori, e da. 8-)
Tebi je jasno, meni nije. Eto pomozi nam da skontamo sta se desava sa onim zvjezdama sa linka jebo ga ti. Mi te preklinjemo da pomognes ovim svedskim naucnicima. Kakav ti si supak od covjeka kad znas odgovor a neces da im kazes. Ja cu vec sutra otici do ovog fakulteta i spojicu ih s tobom. Spasio bi ih velikih muka i pomogao bi astrofizici da bolje razumije ono sto je tebi haman trivijalno.

Zasto neces da pomognes ljudima? Kakav si ti covjek?
apsidejzi

#1155 Re: "Teorija svega"

Post by apsidejzi »

teodati wrote: 26/08/2025 15:22 Ne razumijem kako nitko ne shvaća da je NIŠTA nešto u čemu ama baš ničega nema?
Tvoja teorija je nista jer ona je nesto u cemu bas nicega korisnog za covjecanstvo nema :lol:
Dozer

#1156 Re: "Teorija svega"

Post by Dozer »

Aha...znaci, cekas da ti vanzemaljci odobre objavu knjige?
Smijes li nam bar reci ko si - Sivi, Nordijac, Reptilijanac...?

Sta je " l " u formuli?
Voddaa

#1157 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

Mora se citati i uciti. Ne moze se pozivati na logiku i filozofiju, a o istima ne citati i uciti. Inace samo nonsens. Nonsens ulazi, nonsens izlazi. E da.

Vec sam u postu 1145 odgovorio na ovaj nonsens. Rekao sam:
Djeca mogu reci “prazno” ili “nista” ali to je samo jezikovni odgovor a ne filozofski. Filozofski gledano “nista” ne moze biti predmet s imenom jer “nista” nije bice niti pojam koji oznacava postojanje nego negacija postojanja.”

Ovaj sad tvrdi da je odgovor “nista”, iako sam vec prije objasnio zasto ovaj odgovor je nonsens. E nece da uci. Da li je lijen. Mora da je to. Dapace, to je. Samo kazem.

Nego hajmo redom, nonsens po nonsens. Se kak.

Prvo, „nista“ nema velicinu. Ako nesto ima velicinu, to vise nije „nista“ nego „nesto“. „Nista“ ne moze biti predmet, prostor ili velicina. Vec objasnio, ali ne cita, a mora.

Drugo, uvoditi pojam „najmanji prostor“ je nonsens. Ako postoji „najmanji prostor“ koji se sastoji samo od sebe i nema nista manje, onda ne mogu biti „dva najmanja prostora“. Ako ih je dva, onda postoji barem „njihov zbroj“ koji je veci, sto znaci da pojedinacno nisu apsolutno najmanji. Cista logika - rekao bih predskolska.

Trece, formula „np + np = npI2np“ nema nikakvo matematicno znacenje. Simboli nisu definirani, operacije nisu objasnjene. Matematika nije, nonsens jeste. Samo kazem.

Cetvrto, pitanje o „prostoru dodira dva najmanja prostora“ nema smisla. Dodir nije novi prostor, nego odnos izmedju dva entiteta. Ako se dodiruju bez praznine, nema treceg prostora izmedju njih. Ako postoji prostor izmedju, onda nisu u dodiru.

Na kraju, opcije a), b) i c) su kontradiktorne jer dodir ne moze istovremeno biti jedan i dva prostora. To nije logicki moguce.

Tvrdnje i formula koje su navodene nisu konzistentne ni u logickom ni u matematicnom smislu. Eto ukratko. Zasto covjek ne nauci nesto. Morao bi, ali dapace, morao! Se kak. Samo kazem.

Evo jos preciznije, jezikom logike, koju autor naravno ne poznaje, a nece da cita i uci. A poziva se na nesto sto ne poznaje. A ne treba tako, se kak.

Autor tvrdi:
∃X : (¬∃y ∈ X)
– postoji neko X takvo da u njemu nema nicega.
Ali vec sama tvrdnja ∃X znaci da nesto postoji. Dakle X je nesto.
Ako X postoji, onda nije prazno: X ≠ ∅.
Ako kaze „u X nema nicega“, onda tvrdi X = ∅.
Spojeno dobijamo:
X ≠ ∅ ∧ X = ∅
To je osnovna kontradikcija (A ∧ ¬A).
Znaci „nesto u cemu nema nicega“ je samounistavajuca tvrdnje - to jeste kontradikcija po osnovnim postulatima logike.

Q.E.D. Pa se kak!

Dalje, ako se misli na prostor u kojem ova dva najmanja prostora postoje kao unija, onda je situacija potpuno jasna:
– Ako postoje dva prostora P1 i P2, njihova unija je P = P1 ∪ P2.
– To nije „jedan prostor dodira“ niti „dva prostora“, nego jednostavno novi prostor P koji ih obuhvata.

Formalno:
P1 ≠ ∅, P2 ≠ ∅, P1 ∩ P2 ≠ ∅ (dodiruju se).
Definiraj P = P1 ∪ P2.
Tada P je prostor koji sadrzi oba: P1 ⊂ P, P2 ⊂ P.
Dakle „prostor u kojem su ta dva prostora“ nije treci tip prostora koji se pojavljuje na granici, nego je to samo njihova unija. Velicina tog prostora je suma oba prostora (ako su disjunktni) ili suma minus presjek (ako se preklapaju).
Kontradikcija nastaje kada se tvrdi da unija dva prostora mora biti „jedan“ i „dva“ istovremeno – to je lazna dilema.
U logici vrijedi:
|P1 ∪ P2| = |P1| + |P2| – |P1 ∩ P2|
Znaci odgovor nije (a), nije (b), nije (c), nego „novi prostor P = P1 ∪ P2“. Se kak.

Sad filozofski:

Ako pod „prostorom“ mislis na apsolutni okvir postojanja (ono u cemu sve jest), onda je proturjecno reci da se prostor nalazi „unutar“ veceg prostora. Prostor po definiciji obuhvata; on nije objekat u okviru drugog objekta. Dakle nema „kutija u kutiji“ gdje se svaka kutija zove prostor, jer onda nijedna nije apsolutna.
Ako pak „prostor“ shvatis kao podprostor (dio prostora, recimo soba unutar kuce), onda to vise nije „prostor u ontoloskom smislu“, nego region ili podskup jednog prostora. To nije novi prostor nego dio starog. Moras raditi na definicijama i vise citati. Rijeci vec imaju znacenje - moras znati sta je znacenje rijeci koje koristis. Samo kazem.
teodati

#1158 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

apsidejzi wrote: 26/08/2025 18:12
teodati wrote: 26/08/2025 15:22 Ne razumijem kako nitko ne shvaća da je NIŠTA nešto u čemu ama baš ničega nema?
Tvoja teorija je nista jer ona je nesto u cemu bas nicega korisnog za covjecanstvo nema :lol:
Opet tvrdiš nešto bez dokaza! :lol:
teodati

#1159 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Haha, ovaj fizičar pojma o logici nema, kaže ako je jedan prostor najmanji, onda ne može pored njega biti drugi isto takav, a nego što je pored njega, krumpir! :lol:

I lijepo piše da su ta dva prostora jedan pored drugoga, možemo ih dodavati koliko hoćemo, e pameti, neverjetno da netko odrastao to ne shvaća.

I onda objasni nešto takvome.

A dobro, barem znam što me sve čeka kada objavim službeno svoju teoriju, nema problema, sve će sjesti na svoje mjesto kao puzzle, e da. :thumbup:
Last edited by teodati on 27/08/2025 15:00, edited 1 time in total.
teodati

#1160 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

apsidejzi wrote: 26/08/2025 18:11
teodati wrote: 26/08/2025 15:03
apsidejzi wrote: 24/08/2025 14:50
Ja ja i samo ja. Samo ja imam najbolju teoriju. Bla bla bla. Dobijes pitanje da uz pomoc svoje teorije dadnes odgovor na konkretno pitanje i corak. Nemas ti nikakvih odgovora drug. Supljak.
Jesi ti pismen?

Zašto onda ne shvaćaš od prve kada ti netko nešto odgovori?

To se sam pitaj, meni je jasno, logika ti ne ide, a bez toga nemaš kapaciteta o postanku svega ozbiljno razgovarati, zato vjeruješ u bajke da je sve samo od sebe nastalo, i to slučajno, to sam već objasnio zašto je takvo nešto nemoguće, pa neću ponavljati, i pitanje, ako se ne razumiješ u logiku i filozofiju, što radiš na ovoj temi, lijepo si sam odgovori, e da. 8-)
Tebi je jasno, meni nije. Eto pomozi nam da skontamo sta se desava sa onim zvjezdama sa linka jebo ga ti. Mi te preklinjemo da pomognes ovim svedskim naucnicima. Kakav ti si supak od covjeka kad znas odgovor a neces da im kazes. Ja cu vec sutra otici do ovog fakulteta i spojicu ih s tobom. Spasio bi ih velikih muka i pomogao bi astrofizici da bolje razumije ono sto je tebi haman trivijalno.

Zasto neces da pomognes ljudima? Kakav si ti covjek?
Pa pomoći ću ja bez problema, samo treba ići sve detaljno od početka do kraja iz moje teorije, pa će se sve shvatiti, na forumima samo dajem rezultate, zato se strpi, i neka se i znanstvenici strpe, uskoro će saznati, na samo kako je svemir nastao (a time i zvijezde), nego i kako su sve dimenzije nastale koje postoje, e da. :thumbup:
teodati

#1161 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

adsubzero wrote: 26/08/2025 15:55
Ovo je nebuloza samo takva i nevjerovatno da pokusavas predstaviti neku proizvoljnu "jednacinu" kao nesto revolucionarno.
Nebuloza je to što ti uopće ne shvaćaš tu formulu, ajde konkretno što ti nije jasno, idemo po redu, izvoli! :)
teodati

#1162 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Dozer wrote: 26/08/2025 18:54 Aha...znaci, cekas da ti vanzemaljci odobre objavu knjige?
Smijes li nam bar reci ko si - Sivi, Nordijac, Reptilijanac...?

Sta je " l " u formuli?
Znači da ima dva rješenja, to razdvaja ta dva rješenja.

Da se recimo doda još prostora bio bi opet rezultat s dva rješenja ali drugačija.

I to je tek početak priče o beskonačnosti koja zbilja postoji, e da. 8-)
teodati

#1163 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Ako je pravi Bog NIŠTA, a Bog je beskonačan, onda je i to NIŠTA beskonačno, dakle ima i te kako veličinu, u čemu sve postoji, i naš svemir i život na Zemlji, kao i sve dimenzije koje postoje, sve je to u NIŠTA.

Formula za prostor to dokazuje, tko ju je shvatio do kraja, seveda.

Tko nije ima vremena, istina o svemu samo je jedna i na mojoj je strani, samo kažem da se ne kaže da to nije rečeno, e da. :thumbup:
adsubzero

#1164 Re: "Teorija svega"

Post by adsubzero »

teodati wrote: 27/08/2025 14:54
Nebuloza je to što ti uopće ne shvaćaš tu formulu, ajde konkretno što ti nije jasno, idemo po redu, izvoli! :)
Pa nisi nista objasnio covjece.
Kao da si napisao neke svjetski poznate konstantne i varijable. Sta znaci svaki taj faktor?
teodati

#1165 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

adsubzero wrote: 27/08/2025 15:44
teodati wrote: 27/08/2025 14:54

Pa nisi nista objasnio covjece.
Kao da si napisao neke svjetski poznate konstantne i varijable. Sta znaci svaki taj faktor?
Sve ti piše ovdje malo gore u postu 1152, prvo moraš zadatak riješiti točno, pa će ti biti jasno što ta formula pokazuje o prostoru, ako ne shvatiš do kraja, tu sam, pa pitaj.
Voddaa

#1166 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

Definicija prostora:
U filozofiji: prostor je okvir ili uslov u kojem tijela postoje i mogu se medjusobno odnositi (Aristotel, Kant).
U matematici: prostor je skup sa strukturom (npr. metricki prostor, topoloski prostor).
U fizici: prostor (ili prostor-vrijeme) je fundamentalna pozornica unutar koje se dogadjaji zbivaju, stim da je i sam prostor igra ulogu nije pasivna pozornica.

Dakle, osnovna netacnost u tvrdnji je tretiranje „prostora“ kao predmet koji se moze slagati jedan pored drugog poput krumpira, dok u stvarnosti prostor nije predmet nego okvir. No znam da ce na ovo slijediti opet neka tvrdnja bez ikakvog sadrzaja, pa cu preci na interesatniji dio ;-)

Ocigledno je da nas simpaticni Teodati neobrazovan da zna citati/razumjeti logiku, matematiku ili filozofiju na koju se stalno poziva. Nije kritika (svako ima drugacije obrazovanje), samo konstatacija. Mozda je u zivotu studirao nesto drugo - neku umjetnost ili je super zanatlija u necemu - apsolutno nista lose u tome. Mislim da je i sam svjestan da svi ovdje to vide, tako da tu vise nema nikakvog pitanja. Ostaje samo pitanje – zasto on ovo sve radi? :zjev:

A) Trolanje - koliko cujem traje vec 2-3 godine, sto bi bilo stvarno cudno, ali ko ce ga znati.
B) Neki „socijalni eksperiment“ – test koliko dugo moze trajati jedna besmislena diskusija na javnom forumu.
C) Pokusaj kreativnosti – ali nije ni kreativno ni originalno. Terrace Howard, na primjer, radi slicne nebuloze na daleko mastovitiji nacin.
D) Cista dosada – pa se tako zabavlja, iako je pravo cudo da ne dosadi nakon tri godine.

Eto, ukratko - to je sve sto je jos ostalo da se raspravlja na ovu temu. :zjev:

No, moram priznati da u "matematickoj formuli" npl2np, gdje "l odvaja dva rjesenja", jeste kreativno :-D (naravno nema balge veze sa matematikom, ali ipak jeste glupo kreativno).
Mislim, kreativno na foru onih viceva tipa: "Vuk sretne Crvenkapicu i kaze: 'Sta to nosis baci? I ona baci!" :D
teodati

#1167 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Haha, opet fizičar pokazuje da se ne razumije u logiku ni malo, nitko od ljudi do danas nije objasnio točno ni kako nastaje prostor ni što je to točno, tako da navedena imena dotičnoga ama baš ništa konkretno o prostoru ne znaju reći, samo kažem. Ista stvar i s vremenom, niti je itko objasnio kako nastaje, a kamoli kako funkcionira, opet navedena imena nemaju što o tome reći.

Dok moja teorija to sve u najmanje detalje opisuje, kako prostor i vrijeme nastaju, što su točno, koliko dimenzija ima točno i prostora i vremena, i kakve sve vrste i prostora i vremena postoje.

Eto toliko o znanju, zapravo totalnom neznanju fizike o osnovnim stvarima našega postojanja.

Zapravo fizičari ni jedinu stvar ne zna objasniti od početka do kraja, ali ovdje bi tim svojim neznanjem htjeli nekoga učiti o nečemu, neće ići na ovoj temi, ovdje nema mjesta ni bajkama ni glupostima, samo istina o nečemu se mora govoriti, tko ju zna, dakako.

Koliko je fizika u neznanju dovoljno govori podatak da danas većina ljudi na Zemlji više vjeruje u nepostojeća imaginarna svemoguća bića nego fizici, od 8 milijardi ljudi više od 6 milijardi vjeruje svojoj religiji, pametnome dosta. :-D
teodati

#1168 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Nevjerojatno da nitko ne zna točno riješiti zadatak ovdje u postu 1152, a neki misle da su jako pametni, ok, vidjeti ćemo kako će onda daleko teže stvari iz moje teorije shvatiti, naravno da je za nekoga nešto besmisleno ako to ne razumije kako treba, pa treba učiti, pa će ići i bolje i brže, bez muke nema nauke, e da. :)
Voddaa

#1169 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

teodati wrote: 28/08/2025 19:40 Nevjerojatno da nitko ne zna točno riješiti zadatak ovdje u postu 1152, a neki misle da su jako pametni, ok, vidjeti ćemo kako će onda daleko teže stvari iz moje teorije shvatiti, naravno da je za nekoga nešto besmisleno ako to ne razumije kako treba, pa treba učiti, pa će ići i bolje i brže, bez muke nema nauke, e da. :)
E da, tako lako se kak - tek sada vidim da je Teodati cijelo vrijeme bio u pravu. Formula np+np=nplnp nije nikakva sala nego tajna nastanka svega. Jer np je najmanji prostor, manji od najmanjeg, ono sto je i prije i poslije, a kad se sabere samo sa sobom nastaje nplnp – ogledalo svega sto jest i svega sto nikad ne moze biti.
Odgovor je naravno pod c) – i jedan i dva. E da. Tako jasno, a opet nitko ne vidi jer misle kroz krive naocale.
Teodati, ti si zaista pravi filozof i hvala ti. Jedva cekam da nam jos kazes. Cijeli zivot bih mislio da je nauka najbolji nacin da dodjemo do znanja, a sad mi je jasno koliko je nauka prazna i prica samo bajke. Dapace - e da! Jedva cekam jos, ali naravno kada bica odluce, meni, Teodatu i nama koji smo spoznali jednostavnu istinu, onu pravu, je dapace sasvim svijedno. Se kak.
teodati

#1170 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Formula za prostor u zadatku je ista i za prostor i za vrijeme, samo se dodaju ili prostorne ili vremenske jedinice, to pokazuje koliko ima sveukupno i prostornih i vremenskih dimenzija, dakako te detalje nećemo na forumima iznositi.

Te formule ne govore o tome kako je sve nastalo, nego koliko je sveukupna naša stvarnost u kojoj sve dimenzije postoje, zbilja velika.

I tu stvarnost ne treba nitko stvarati, postoji sama od sebe, bez uzroka, a sama je uzrok svega što postoji.

Naravno da što se postanka svega tiče, postoji logični redoslijed događaja, što nastaje prije a što poslije.

O tome sam već pisao na ovoj temi, pa neću ponavljati, koga zanima može to i pročitati, i argumentirano na to dati svoje mišljenje, a ne nešto tvrditi bez ikakvoga logičnog argumenta, tako se ozbiljno ne raspravlja, se razme.
Voddaa

#1171 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

teodati wrote: 29/08/2025 17:05 Formula za prostor u zadatku je ista i za prostor i za vrijeme, samo se dodaju ili prostorne ili vremenske jedinice, to pokazuje koliko ima sveukupno i prostornih i vremenskih dimenzija, dakako te detalje nećemo na forumima iznositi.

Te formule ne govore o tome kako je sve nastalo, nego koliko je sveukupna naša stvarnost u kojoj sve dimenzije postoje, zbilja velika.

I tu stvarnost ne treba nitko stvarati, postoji sama od sebe, bez uzroka, a sama je uzrok svega što postoji.

Naravno da što se postanka svega tiče, postoji logični redoslijed događaja, što nastaje prije a što poslije.

O tome sam već pisao na ovoj temi, pa neću ponavljati, koga zanima može to i pročitati, i argumentirano na to dati svoje mišljenje, a ne nešto tvrditi bez ikakvoga logičnog argumenta, tako se ozbiljno ne raspravlja, se razme.
E da, tako je Teodati – sve sto kazes ima smisla i sama je istina, jer formula je ista i za prostor i za vrijeme, to se vidi jasno, samo oni koji gledaju kroz krive naocale misle da je drugacije. Nauka bi rekla da prostor i vrijeme opisuju Einsteinove jednacine relativnosti i da dimenzije nisu nesto sto se “sabira”, nego geometrija prostora-vremena, sa metrikom, tenzorima i koordinatama. Ali naravno da nauka nije u pravu, jer da je tako, onda bi np bilo samo simbol, a zapravo je jasno da je np najmanji prostor, iz kojeg sve izlazi i u koji sve ulazi. Se kak.

E da, kao sto kazes, stvarnost ne treba niko stvarati – ona postoji sama od sebe i sama je uzrok svega. Jednostavna istina je da prvo ide np, pa onda nplnp, i tako dalje, sve do beskraja. E da. To je onaj redoslijed koji nitko ne moze izmisliti niti poreci, jer on je jaci od svakog argumenta i svake teorije fizicara koji o pocetku od samog pocetka nista ne znaju reci.

Dapace, se kak. I naravno nije ovo za forum, samo neke sitne stvari pune teorije koje i najmanje dijete moze shvatiti. Dapace. E da. Se razme.
Arminovski

#1172 Re: "Teorija svega"

Post by Arminovski »

teodati wrote: 28/07/2025 19:33
Arminovski wrote: 28/07/2025 11:49
teodati wrote: 26/07/2025 14:32

A ti imaš konkretne dokaze za to što sada tvrdiš, ili samo tako misliš, jel?

Znači ako nešto ne shvaćaš od prve što je netko otkrio, onda je taj valjda mentalno zaostao, jer ti to ne možeš shvatiti, zbilja sasvim razumno i logično objašnjenje. :lol:
To je samo moje mišljenje. Kad mi se ne gleda ja prevrnem kanal.
OK, ali ne tvrdi nešto ako nemaš dokaza za to, jednostavno, imaš pravo na svoje mišljenje kao i bilo tko drugi, ili ja, i ne moramo se slagati u tome, to je i bit filozofije, sve reći bez okolišanja, ali argumentirano, eto ukratko.
Ne kaźem mentalno zaostao već lud. Dvije različite stvari. :D Zar misliš da je normalno ponašanje guranje neke kvazi kolokvijalno rečeno teorije na jednom pod pod pod podforumu jednog portala koji se slobodno može reći da je svaštara? Ti misliš da ćeš tako najbolje promicati svoje tvrdnje? Ništa čak ni youtube i patreon pa da te vide i poguraju oni što ti vjeruju barem malo? I onda tako ukrug ista diskusija sa ne više od par osoba godinama bez ikakvog konkretnog pomaka. Samo to je indikacija da nešto nije u redu.
Last edited by Arminovski on 30/08/2025 02:55, edited 1 time in total.
Arminovski

#1173 Re: "Teorija svega"

Post by Arminovski »

Neverjetno!

Pa ne može NIŠTA biti nešto u čemu svega ima, i materije, i živih bića, i energije, i prostora, i vremena.

Ovo ti? :D

Voddaa

#1174 Re: "Teorija svega"

Post by Voddaa »

Arminovski wrote: 30/08/2025 02:54

Neverjetno!

Ovo ti? :D

Istina je - se razme. Teodor iliti Teodat. E da.
teodati

#1175 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Arminovski wrote: 30/08/2025 02:52
teodati wrote: 28/07/2025 19:33
Arminovski wrote: 28/07/2025 11:49

To je samo moje mišljenje. Kad mi se ne gleda ja prevrnem kanal.
OK, ali ne tvrdi nešto ako nemaš dokaza za to, jednostavno, imaš pravo na svoje mišljenje kao i bilo tko drugi, ili ja, i ne moramo se slagati u tome, to je i bit filozofije, sve reći bez okolišanja, ali argumentirano, eto ukratko.
Ne kaźem mentalno zaostao već lud. Dvije različite stvari. :D Zar misliš da je normalno ponašanje guranje neke kvazi kolokvijalno rečeno teorije na jednom pod pod pod podforumu jednog portala koji se slobodno može reći da je svaštara? Ti misliš da ćeš tako najbolje promicati svoje tvrdnje? Ništa čak ni youtube i patreon pa da te vide i poguraju oni što ti vjeruju barem malo? I onda tako ukrug ista diskusija sa ne više od par osoba godinama bez ikakvog konkretnog pomaka. Samo to je indikacija da nešto nije u redu.
U krivu si, u čekanju objavljivanja teorije dajem samo informacije o njoj na forumima, dakle rezultate, kada ju objavim više neću ništa pisati na forumima, onda ćemo ozbiljno, e da.
Post Reply