Nista mi to nije poznatoBilly The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:03Koliko me sjećanje služi valjda ju je dočekao go u razvezanom šlafruku, jebo Bosnu i rat, valjda kont'o guziti, pokušavao i na kraju e ne'š jebati._BataZiv_0809 wrote: ↑28/08/2025 16:12Sta je ono bilo tu de me podsjetisumirprimus wrote: ↑28/08/2025 15:13 kad cujem da neko spomene stranku za bih odmah se sjetim price one americke novinarke politicara samante i hotela iz zagreba![]()
![]()
![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#42351 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Danguba
#42352 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
...a da se zadrzalo na razgovoru sa Bakirom ispisale bi se tri stranice.
Toliko o dosljednosti.(ne mislim na tebe)
Sta ima itko da razgovara sa obicnim covjekom koji se lazno predstavlja?
Mozda kao predsjednik stranke ali prvo kada se odrekne drugih funkcija.
Toliko o dosljednosti.(ne mislim na tebe)
Sta ima itko da razgovara sa obicnim covjekom koji se lazno predstavlja?
Mozda kao predsjednik stranke ali prvo kada se odrekne drugih funkcija.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#42353 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Razgovor dva bivsa predsjednika ima vise smisla, slazem se.
- problemnatravunu
#42354 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
More biti sa Dodik prepao sada gostovanja na federalnoj televiziji otkako je Bakir Hadžiomerović direktor ,_BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:01Ne znam, urednik emisije zove goste i odredjuje tematski okvir emisije.Danguba wrote: ↑29/08/2025 10:54Voli on da laze ALI ipak bi kifla razgovarao sa gradjaninom Dodikom._BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 10:28 Kao sto smo i rekli
Opet je slagao
Urednica na FTV: Dodik mi nije rekao da odbija gostovanje, tražio je da se čujemo opet oko termina. Izetbegovića nije spomenuo
O cemu?
šta treba da mu muslimanka Nevzeta podvali i namjesti usred intervjua Bakira Hadžiomerovića da se pojavi iz Teherana ko ono nekada kod Aleksandra Stankovića na HRTu, u Nedjeljom u 2
- Billy The Pljuc
#42355 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše._BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:05Nista mi to nije poznatoBilly The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:03Koliko me sjećanje služi valjda ju je dočekao go u razvezanom šlafruku, jebo Bosnu i rat, valjda kont'o guziti, pokušavao i na kraju e ne'š jebati.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#42356 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Znaci Lepi Hare imao zakazan intervju sa americkom novinarkom a doceko je u bade mantilu?Billy The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:16Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše._BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:05Nista mi to nije poznatoBilly The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:03
Koliko me sjećanje služi valjda ju je dočekao go u razvezanom šlafruku, jebo Bosnu i rat, valjda kont'o guziti, pokušavao i na kraju e ne'š jebati.
- tramvajtrojka
#42357 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Billy The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:16Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše._BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:05Nista mi to nije poznatoBilly The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:03
Koliko me sjećanje služi valjda ju je dočekao go u razvezanom šlafruku, jebo Bosnu i rat, valjda kont'o guziti, pokušavao i na kraju e ne'š jebati.

A tek sto nas je ovaj strucnjak sjebao bukvalno kao iz one antologijske scene iz gori vatra
Zaimeeeeeeeeeeeee ............
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#42358 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
očekivao i violinu_BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:20Znaci Lepi Hare imao zakazan intervju sa americkom novinarkom a doceko je u bade mantilu?Billy The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:16Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#42359 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
On je nesto bio u kombinaciji sa bivsom zenom od Mika Dzegera jeldetramvajtrojka wrote: ↑29/08/2025 11:21Billy The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:16Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše.
A tek sto nas je ovaj strucnjak sjebao bukvalno kao iz one antologijske scene iz gori vatra
Zaimeeeeeeeeeeeee ............![]()
- DaysleepeR
#42360 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
to su high stakes diplomacy likovi
Hare
Sacirbey
Bisera
isto South Park
Hare
Sacirbey
Bisera
isto South Park
Last edited by DaysleepeR on 29/08/2025 11:40, edited 1 time in total.
- Billy The Pljuc
#42361 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da, nađoh neke tragove po netu:_BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:20Znaci Lepi Hare imao zakazan intervju sa americkom novinarkom a doceko je u bade mantilu?Billy The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:16Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše.
"Evo kako je opisala šta joj se desilo.
- Jedne večeri pridružila sam se svojoj prijateljici Stejsi Salivan (Stacy Sullivan), vanjskoj saradnici "Newsweeka" u obilasku Sarajeva kako bismo pronašle vodu za kupanje koja nam je danima bila neophodna.
Zaustavljene smo i uhapšene zbog kršenja policijskog sata i pritvorene u ćeliju sarajevskog zatvora. Nakon što mi je dozvoljeno da telefoniram, umjesto da pozovem američkog ambasadora u Sarajevu, ja sam nazvala bosanskog premijera kojeg sam do tada često intervjuirala i koji je bio ozloglašen kao zavodnik - napisala je Pauer.
Ona ne navodi ime "bosanskog premijera", mada je iole upućenom čitatelju jasno da je riječ o Harisu Silajdžiću, ratnom ministru vanjskih poslova a kasnije i predsjedniku Vlade Bosne i Hercegovine.
- Činilo se da on uživa u korištenju svojih veza kako bi osigurao naše oslobađanje, tako da smo kroz nekoliko sati mogle krenuti kući - piše u knjizi.
Zagrljaji umjesto intervjua
- Nekoliko mjeseci kasnije prihvatila sam da se nađem sa (već pomenutim) premijerom na intervjuu u jednom hotelu u Zagrebu, dok se on spremao na put u SAD za lobiranje kod Clintonove administracije u Vašingtonu.
Kada sam stigla u hotelsku sobu u koju me uputio jedan premijerov saradnik, očekivala sam da će me dočekati neko iz njegove pratnje. Umjesto toga, na vratima sobe me dočekao lično premijer i to skoro potpuno neodjeven. Bila sam toliko šokirana da sam, umjesto da smjesta pobjegnem kao što sam trebala učiniti, kao na auto-pilotu prekoračila prag njegove hotelske sobe.
Narednih petnaestak minuta sam provela izbjegavajući njegove stalne nasrtaje i pokušaje da me zagrli, dok sam ga istovremeno, uzaludno, nagovarala da započnemo naš zakazani intervju. Nakon što mi je rekao da mu nije previše zanimljivo da ga se ispituje o ratu koji je pogodio njegov narod, spremila sam se i otišla - piše Pauer u knjizi."
Nema razloga da se ženi ne vjeruje, dobitnica Pulitzera, nekadašnja direktorica USAID-a, ambasadorka USA pri UN-u, izvještavala iz Bosne kad je malo koja žena se usudila doći kod nas.
- dječak sa šibicama
#42362 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Znam zensku koja je radila kod Sacirbeja u kabinetu, ali nista nece da prica o tome, samo odmahuje rukom 
On je i nekakve drzavne tajne odavao nekakvoj holandskoj princezi ili sta je bila, pisalo se o tome. Barbut boy.
On je i nekakve drzavne tajne odavao nekakvoj holandskoj princezi ili sta je bila, pisalo se o tome. Barbut boy.
- Billy The Pljuc
#42363 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da, vrhunac je bio da mu se "kevi" da ime ulice u Sarajevu koja btw nikakvih zasluga za BiH nema osim valjda što je njega rodila, poserem mu se na rodni list.tramvajtrojka wrote: ↑29/08/2025 11:21Billy The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:16Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše.
- DaysleepeR
#42364 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ali nije radi njega nego radi babe koji je bio Alijin najbolji jaran, a Aziza pravila pitu kad bi sjedili kod njih u Ameriki
- drug_profi
#42365 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pričalo se i o nekoj eskort agenciji pod šapom Lepog.
Ne tvrdim da je istina.
Ne tvrdim da je istina.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#42366 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne znas za pricu kako je lepi Hare bario novinarku i zvao u krevet, a ona dosla da pricaju u problemima i razorenoj bosni i gladi?_BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:05Nista mi to nije poznatoBilly The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:03Koliko me sjećanje služi valjda ju je dočekao go u razvezanom šlafruku, jebo Bosnu i rat, valjda kont'o guziti, pokušavao i na kraju e ne'š jebati.
- dječak sa šibicama
#42367 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa jel Hare onda motku u glavu u Cazinu dobio jer je okrenuo ledja The Stranci ili jer je neciju zenu munto, a krajisnici su osjetljivi na zene posebno kad su njihove.
- dembele
#42368 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mo ko Van DammeBilly The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:44Da, vrhunac je bio da mu se "kevi" da ime ulice u Sarajevu koja btw nikakvih zasluga za BiH nema osim valjda što je njega rodila, poserem mu se na rodni list.tramvajtrojka wrote: ↑29/08/2025 11:21Billy The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:16
Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše.
- Danguba
#42369 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne, on je bio u nekoj vezi sa Holandskom princezom._BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:38
On je nesto bio u kombinaciji sa bivsom zenom od Mika Dzegera jelde
Ona je tada bila u nekoj humanitarnoj organizaciji pa ce poslije da se uda za princa.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#42370 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovdje me je izgubilaBilly The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:40Da, nađoh neke tragove po netu:_BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:20Znaci Lepi Hare imao zakazan intervju sa americkom novinarkom a doceko je u bade mantilu?Billy The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:16
Ma mlađi smo svi bili pa se nije obraćala pažnja toliko a ovdje se zataškavalo, meščini da je samo Havaz o tome pisao. Nije ona odmah ni progovorila o tome, to se desilo kad je bila mlada novinarka, tek kasnije navede to u nekim memoarima valjda. Uglavnom jedna crtica iz života govneta, pardon, Lepog Hareta koji je valjda kont'o da je veći od života. Na našu žalost tih govana koja su nas kao predstavljala je bilo i previše.
- Jedne večeri pridružila sam se svojoj prijateljici Stejsi Salivan (Stacy Sullivan), vanjskoj saradnici "Newsweeka" u obilasku Sarajeva kako bismo pronašle vodu za kupanje koja nam je danima bila neophodna.
Zaustavljene smo i uhapšene zbog kršenja policijskog sata i pritvorene u ćeliju sarajevskog zatvora. Nakon što mi je dozvoljeno da telefoniram, umjesto da pozovem američkog ambasadora u Sarajevu, ja sam nazvala bosanskog premijera kojeg sam do tada često intervjuirala i koji je bio ozloglašen kao zavodnik - napisala je Pauer.
Ona ne navodi ime "bosanskog premijera", mada je iole upućenom čitatelju jasno da je riječ o Harisu Silajdžiću, ratnom ministru vanjskih poslova a kasnije i predsjedniku Vlade Bosne i Hercegovine.
- Činilo se da on uživa u korištenju svojih veza kako bi osigurao naše oslobađanje, tako da smo kroz nekoliko sati mogle krenuti kući - piše u knjizi.
- Nekoliko mjeseci kasnije prihvatila sam da se nađem sa (već pomenutim) premijerom na intervjuu u jednom hotelu u Zagrebu, dok se on spremao na put u SAD za lobiranje kod Clintonove administracije u Vašingtonu.
Kada sam stigla u hotelsku sobu u koju me uputio jedan premijerov saradnik, očekivala sam da će me dočekati neko iz njegove pratnje. Umjesto toga, na vratima sobe me dočekao lično premijer i to skoro potpuno neodjeven. Bila sam toliko šokirana da sam, umjesto da smjesta pobjegnem kao što sam trebala učiniti, kao na auto-pilotu prekoračila prag njegove hotelske sobe.
Narednih petnaestak minuta sam provela izbjegavajući njegove stalne nasrtaje i pokušaje da me zagrli, dok sam ga istovremeno, uzaludno, nagovarala da započnemo naš zakazani intervju. Nakon što mi je rekao da mu nije previše zanimljivo da ga se ispituje o ratu koji je pogodio njegov narod, spremila sam se i otišla - piše Pauer u knjizi."
Nema razloga da se ženi ne vjeruje, dobitnica Pulitzera, nekadašnja direktorica USAID-a, ambasadorka USA pri UN-u, izvještavala iz Bosne kad je malo koja žena se usudila doći kod nas.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#42371 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
muškarci
nema se tu što reći
zemlja gori on bi karindjao
nema se tu što reći
zemlja gori on bi karindjao
- Billy The Pljuc
#42372 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Poenta je da je velika većina njih pokazala ikuracmezaboli stav za ovu zemlju i patnje naroda u istoj, koristila mogućnost da radi šta hoće i akumulirala bogatstvo uglavnom pokradeno na krvi i znoju tog istog naroda. I kada je bilo pokušaja da ih se prozove, The Stranka (sviđa mi se ovaj izraz i izvinjavam se autoru na posudbi) je to branila nemuštim pravdanjima o porodičnim naslijeđima, novcem zarađenim u inostranstvu itd.itd.
Konkretno, kad je Lepi Hare u pitanju, Aprilski paket mu je možda najveći grijeh, to koliko je zajmao ili nije u suštini se ne zna a ovo glumljenje Hefnera je naravno imalo svoju cijenu. Kad je izmuzao što je mogao i kad se chuna prestala dizati oženi tad već dobro naograjisalu Selmu Muhedinović i ispali se u Tursku i time samo potvrdi gore navedeno.
O ostalima se manje-više sve već zna a narod i dalje veliča bosanskohercegovačke izdajnike jer im je mozak ispran višedecenijskim ubijanjem u pojam.
Konkretno, kad je Lepi Hare u pitanju, Aprilski paket mu je možda najveći grijeh, to koliko je zajmao ili nije u suštini se ne zna a ovo glumljenje Hefnera je naravno imalo svoju cijenu. Kad je izmuzao što je mogao i kad se chuna prestala dizati oženi tad već dobro naograjisalu Selmu Muhedinović i ispali se u Tursku i time samo potvrdi gore navedeno.
O ostalima se manje-više sve već zna a narod i dalje veliča bosanskohercegovačke izdajnike jer im je mozak ispran višedecenijskim ubijanjem u pojam.
Last edited by Billy The Pljuc on 29/08/2025 12:24, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
-
sumirprimus
#42374 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Iskreno nidje veze legendo, ja sam iz grada u kome najjaca clanica te trojke nikad nije izgubila izbore, i ne znamo za sda vlast. Za razliku od tebe gdje ti je sda jos uvijek na vlasti.
Tvoj je problem sto je tebi samo hdz u glavi.
- Billy The Pljuc
#42375 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ah te žene Bato, isto k'o da nikad nisi bio u nekoj situVaciji gdje su reagovale kako ne treba._BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 12:18Ovdje me je izgubilaBilly The Pljuc wrote: ↑29/08/2025 11:40Da, nađoh neke tragove po netu:_BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2025 11:20
Znaci Lepi Hare imao zakazan intervju sa americkom novinarkom a doceko je u bade mantilu?