Spremi ti pare za pomozi.ba, ja ti kazem nista od ovih debila.
Dok oni izkamce ko ce koga ohrabrit za transfer, hoce-nece ponudit...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Spremi ti pare za pomozi.ba, ja ti kazem nista od ovih debila.
Mislim, razumijem takvu priču prije nego smo otvorili ovaj prelazni rok. Danas - baš i ne. Ljudi su pošamarali sve transfere dosad izuzetno efikasno i brzo. Mislim da sad imamo Iaka i Guehija na listi za zaključiti ovaj rok i vjerojatno backup opcije za obojicu a te backup opcije možemo aktivirati i odraditi brzo. Dakle čeka se da druga strana odluči hoće li ili ne - onda idemo dalje. Sad nam je ionako svejedno jel transfer danas ili u ponedjeljak večer - nikakva razlika.BHF_Manijak wrote: ↑28/08/2025 09:29 Spremi ti pare za pomozi.ba, ja ti kazem nista od ovih debila.
Ma nije meni problem da oni njih zsvrse minut do isteka, meni je problem sto sam uvjeren da oni nikog vise nece dovesti. A u toj postavci meni je to los prelazni rok, bez obzira na potrosene pare i Wirtza i Ekitikea, jer si s druge strane prodao 180 igraca i totalno izgubio na sirini kadra.vaučer wrote: ↑28/08/2025 09:39Mislim, razumijem takvu priču prije nego smo otvorili ovaj prelazni rok. Danas - baš i ne. Ljudi su pošamarali sve transfere dosad izuzetno efikasno i brzo. Mislim da sad imamo Iaka i Guehija na listi za zaključiti ovaj rok i vjerojatno backup opcije za obojicu a te backup opcije možemo aktivirati i odraditi brzo. Dakle čeka se da druga strana odluči hoće li ili ne - onda idemo dalje. Sad nam je ionako svejedno jel transfer danas ili u ponedjeljak večer - nikakva razlika.BHF_Manijak wrote: ↑28/08/2025 09:29 Spremi ti pare za pomozi.ba, ja ti kazem nista od ovih debila.
Apsolutno si u pravu, ovo je izgledalo kao san snova na pocektu kad su doveli Frimponga, Kerkeza, Wirtza a onda i Ekitikea, ali onda si izgubio Trenta, Quansaha, Diaza, Darwina i Jotu, sa cim definitivno fali sirine u odbrani i u napadu sto se itekako vidjelo na ove prve dvije utakmice.BHF_Manijak wrote: ↑28/08/2025 09:48
Ma nije meni problem da oni njih zsvrse minut do isteka, meni je problem sto sam uvjeren da oni nikog vise nece dovesti. A u toj postavci meni je to los prelazni rok, bez obzira na potrosene pare i Wirtza i Ekitikea, jer si s druge strane prodao 180 igraca i totalno izgubio na sirini kadra.
Znam, vecina se nece slozit i velikoj vecini ovaj prelazni je san snova, bio je i meni prvih mjesec dana, onda kad sam vidio da nemas alternative u napadu, da imas 2 i po stopera, onda sam ohladio.
Vidjet cemo...
Ja sam prognozirao da ce izdrzati tri kola a onda po starom ali evo demantovao me bratAmiĐa_Idriz wrote: ↑28/08/2025 16:04 Suma sumarum na kraju bhf opet nezadovoljan, što je dobra stvar, svemir se vratio u ekvilibrijum![]()
![]()
Pa hoces reci da je ok ovo sa ovakvom ofanzivom?AmiĐa_Idriz wrote: ↑28/08/2025 16:04 Suma sumarum na kraju bhf opet nezadovoljan, što je dobra stvar, svemir se vratio u ekvilibrijum![]()
![]()
Stižu još 2 ili 3 pojačanja, nema šanse da ne dovedu više nikoga. To bi stvarno značilo da smo slabiji nego prošle godine i da nas jedna povreda dijeli od katastrofe. Eto sezona nije ni krenula kako treba a već je Szoboslai igrao bekaBHF_Manijak wrote: ↑28/08/2025 17:01Pa hoces reci da je ok ovo sa ovakvom ofanzivom?AmiĐa_Idriz wrote: ↑28/08/2025 16:04 Suma sumarum na kraju bhf opet nezadovoljan, što je dobra stvar, svemir se vratio u ekvilibrijum![]()
![]()
Meni nije. Barem da je ostao jedan od dvojice Diaz/Nunez rekao bih ok. Ovako nidje veze. Ne jer je Darwin dobar, daleko od toga, ali barem da koju utakmicu rastereti Ekitikea.
Chiesa? Dajte ba ljudi, nista od tog.
Odbrana - hoces reci da je ok ostati na Virgilu, ovakvom Konateu, koji hem je glavom daleko hem loseg zdravlja, te Gomezu koji je isto kurcevog zdravlja. Leonija je bezveze racunati kao ozbiljnu alternativu.
Meni je ta sirina odron i svako objektivan ce to reci.
Ostala su ba 3 dana prelaznog, nece vise nikog zavrsit, nema sanse.
Prvih 11 moze se potuci sa svakim, ali kad krene gusci raspored Liverpool ga pusi.
Jebete me ba bezveze. Klupa kurcu ne valja. Tacka.
Sources in Germany have told @MailSport that Newcastle United are closing in on a deal for Nick Woltemade [@CraigHope_DM]
Dobrodosao na Anfield, klosaru.
Ma odlicno je ovo kako je moglo biti.
Ma klupirao ga Carvajal već, jedino da Dani bude povrijeđenBHF_Manijak wrote: ↑28/08/2025 18:48
Ocekujem pakao da naprave! Ako klosar ne eskivira ili bude klupiran.
Evo, Woltemade je već u avionu za Newcastle...HarunKovac wrote: ↑28/08/2025 17:16 Ali je ovaj NC tragican klub, nema napadaca da ih nije odbio ovo ljeto kad su ga pokusali dovest...
Ja isto ne znam što je on mislio kad je prelazio u Real, Carvajal je ponajbolji bek generacije, mogao je isto biti kandidat za Zlatnu loptu umjesto RodrijaAmiĐa_Idriz wrote: ↑28/08/2025 18:52Ma klupirao ga Carvajal već, jedino da Dani bude povrijeđenBHF_Manijak wrote: ↑28/08/2025 18:48
Ocekujem pakao da naprave! Ako klosar ne eskivira ili bude klupiran.![]()