Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

A_A_AKCIJA

#42001 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

1Dante1 wrote: 25/08/2025 20:29
A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 19:29 OK, zajebali te za subvenciju za stan.
Majstore, zasto nije najavljeno da nece biti? 2023 godine meni prodavac kaze ne moze nize, ionako ces dobiti od kantona. Meni je znacilo ko kuca tada, nadao sam se, niko nije iskomunicirao da nece biti. Zasto su davali laznu nadu? Zasto navodi ima para ako se ne krade?

Ja sam na sebi osjetio nepravdu proslih, ali i "nepravdu" trenutnih.

Zasto barem to nije moglo drugacije?
Whoow, nije najavljeno i iskomunicirano :shock:
Giljotinu poćeraj, nemaš kud manje!
Ma ništa, povali nas sve onda iz osvete.
Ko vozač autobusa sjargaj se u provaliju sa putnicima, jer ti je jedan od njih ufatio ženu za dupe.

Šta ti imam pričati kada tako razmišljaš. Ti si bitniji od svih.

Vrati nam kioske od frtalj miliona, Asima zabij mu inšallah, Nezira i redukcije poslije akšama, štele na svakom koraku, ukini naknade porodiljama... Ako će te to učiniti sretnim, samo udri, majstore i dokaži zašto su Bosanci glupani u vicevima.

I onda se čudiš što neki papak kada se dočepa vlasti krade ko da nema sutra. Pa jer razmišlja samo o svojoj guzicu, isto ko i ti.
1Dante1

#42002 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 1Dante1 »

Sve to stoji, samo mi nisi odgovorio zasto nisu drugacije postupili na primjeru koji licno dotice mene?
A_A_AKCIJA

#42003 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

karthago_00 wrote: 25/08/2025 19:31 A što se tiče famoznih tramvaja, kasnim češće na posao s novim tramvajem koji malo malo pa stane iz čista mira hahahaha.
E kako se brzo otkrijete, to je čudo jedno :D
karthago_00

#42004 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by karthago_00 »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 20:40
karthago_00 wrote: 25/08/2025 19:31 A što se tiče famoznih tramvaja, kasnim češće na posao s novim tramvajem koji malo malo pa stane iz čista mira hahahaha.
Zadnji slučaj prije samo dva dana, u subotu oko 14:45 sati, između Otoke i GRAS-a. Eto nazovi GRAS, ili Adnana Štetu lično, pošto si ti ovako zajeban i uticajan, pa se raspitaj za mene please šta je bilo, đe ba zapelo, zašto je potpuno nov tramvaj stao ničim izazvan. :thumbup:

I odgovori čovjeku zašto ste ga zajebali za obećane subvencije, nije lijepo obećavati ljudima pa kasnije slagati i prevariti, ali to je vama NIP-ovcima u krvi, to je jače od vas.
Last edited by karthago_00 on 25/08/2025 20:45, edited 1 time in total.
A_A_AKCIJA

#42005 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

1Dante1 wrote: 25/08/2025 20:38 Sve to stoji, samo mi nisi odgovorio zasto nisu drugacije postupili na primjeru koji licno dotice mene?
Možda zato jer vlast nije savršena i nigdje na dunjaluku ne postoji servis za lično titranje muda nezadovoljnim razmaženim derištima koja nemaju pojma šta je realnost.

Da si normalan, psovao bi Salki Zildžiću jer je progurao ukidanje pondera "da se zaustavi nekontrolirani rast Kantona Sarajevo"

Ali jok, ti iz osvete glasaj za njega, jer, nije iskomuniciranoooooo

Odrasti jebote, obriši sline i pokušaj da nešto promijeniš.

Pa ćeš tek onda skontati kako nerviraju likovi poput tebe, koji su sami sebi centar svijeta i neće da se igraju kada nije po njihovom i hoće svoje autiće nazad
A_A_AKCIJA

#42006 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

karthago_00 wrote: 25/08/2025 20:43 ali to je vama NIP-ovcima u krvi, to je jače od vas.
Hahahahahah, ostavi makar neku kartu neodigranu :D
karthago_00

#42007 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by karthago_00 »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 20:46
karthago_00 wrote: 25/08/2025 20:43 ali to je vama NIP-ovcima u krvi, to je jače od vas.
Hahahahahah, ostavi makar neku kartu neodigranu :D
Nešto si mi previše nervozan i agresivan, opusti se malo jer bojim se da tvoje botovanje stvara kontraefekat i da svaki tvoj komentar ovdje otjera pedesetak novih potencijalnih članova kulta ličnosti Dine Konakovića. :mrgreen:
Last edited by karthago_00 on 25/08/2025 21:17, edited 1 time in total.
karthago_00

#42008 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by karthago_00 »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 20:45
1Dante1 wrote: 25/08/2025 20:38 Sve to stoji, samo mi nisi odgovorio zasto nisu drugacije postupili na primjeru koji licno dotice mene?
Možda zato jer vlast nije savršena i nigdje na dunjaluku ne postoji servis za lično titranje muda nezadovoljnim razmaženim derištima koja nemaju pojma šta je realnost.

Da si normalan, psovao bi Salki Zildžiću jer je progurao ukidanje pondera "da se zaustavi nekontrolirani rast Kantona Sarajevo"

Odrasti jebote, obriši sline i pokušaj da nešto promijeniš.

Pa ćeš tek onda skontati kako nerviraju likovi poput tebe, koji su sami sebi centar svijeta i neće da se igraju kada nije po njihovom i hoće svoje autiće nazad
I onda se čudiš zašto ste grohnuli 50% u Sarajevu, a tek ćete da grohnete sa ovakvim bahatim, nadmenim, arogantnim, bezobraznim i kurčevitim ponašanjem i komuniciranjem s ljudima, baš onako kako se u javnosti ponaša i vođa vaše sekte. Spustite se malo na zemlju.
1Dante1

#42009 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by 1Dante1 »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 20:45 Možda zato jer vlast nije savršena i nigdje na dunjaluku ne postoji servis za lično titranje muda nezadovoljnim razmaženim derištima koja nemaju pojma šta je realnost.

tipican nadmeni stav iz NiPa a nekada ste drugacije nasutpali, posebno na sjednicama. Trudili ste se biti sve suprotno od ovoga sto ti narices.

Da, trebalo je informisati, jer su bila puna usta mladih. Najmanje sto je bilo moguce jeste iskomunicirati, evo 2 godine nakon zadnjeg konkursa.
tramvajtrojka

#42010 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

kako ne skontas da se on vrati svaka dva mjeseca na forum uvijek ista capri bude :mrgreen: :mrgreen: bukvalno ne obazirati se na ovakve postove i tjt
karthago_00

#42011 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by karthago_00 »

tramvajtrojka wrote: 25/08/2025 21:06
kako ne skontas da se on vrati svaka dva mjeseca na forum uvijek ista capri bude :mrgreen: :mrgreen: bukvalno ne obazirati se na ovakve postove i tjt
Evo ti si tramvajtrojka, idealna osoba da mi objasni zašto se novi tramvajtrojka ovako često kvari/gubi napon/nestaje struje?
karthago_00

#42012 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by karthago_00 »

karthago_00 wrote: 25/08/2025 20:00 Darko Ćulum ostaje direktor SIPA. Misija obavljena, bjegunac Dodik nije uhapšen, opstrukcija uspješno izvršena. Ćulum sada može da se vrati na čelo SIPA-e nakon što su se pošteno ispišali po državi. Gdje su sada smradovi da kažu "neka institucije rade svoj posao"?

Zajebite vaša pijačarska mahalska šibicarska međustranačka prepucavanja Dino - Bakir. Ovo je stvarna slika ove tragikomične države, jad i bijeda i lakrdija u režiji aktuelne vlasti. I za ovo će vas narod kazniti, budite sigurni u to.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/darko-c ... /250825164
Nego šta ćemo s ovim, čemu ova neugodna tišina, no comment? Gdje su sada demagozi da nam pričaju o "državnim institucijama koje rade svoj posao"?
LSD

#42013 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

karthago_00 wrote: 25/08/2025 20:00 Darko Ćulum ostaje direktor SIPA. Misija obavljena, bjegunac Dodik nije uhapšen, opstrukcija uspješno izvršena. Ćulum sada može da se vrati na čelo SIPA-e nakon što su se pošteno ispišali po državi. Gdje su sada smradovi da kažu "neka institucije rade svoj posao"?

Zajebite vaša pijačarska mahalska šibicarska međustranačka prepucavanja Dino - Bakir. Ovo je stvarna slika ove tragikomične države, jad i bijeda i lakrdija u režiji aktuelne vlasti. I za ovo će vas narod kazniti, budite sigurni u to.

Image

:thumbup: :thumbup:
Lug

#42014 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Lug »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 16:23
Lug wrote: 25/08/2025 14:37
karthago_00 wrote: 25/08/2025 14:30

I onda kad kažeš svi su isti, odmah kažu da si bot i strpaju te u "suprotan tabor" jer su navikli da svijet posmatraju kroz međustranačka čaršijanerska šibicarska prepucavanja i podjebavanja. Nisu svjesni da i dalje postoje normalni ljudi kojima se gadi ovaj politički kurvaluk.
Upravo tako, sve gledaju crno-bijelo. Pa zasto se ne angazuju preko trece strane da malo pomognu oporbene stranke kod Hrvata, ako treba i da se osnuju nove ili slicno..to im je posao. Druga stvar moze se na drzavnom nivou uciniti vise.
Hajte nas vas dvojica prosvijetlite vašom neizmjernom mudrosti, pa nam recite šta bi vi i kako bi vi postupili.

Kako bi izbjegli HDZ, kako bi formirali vlast?
znaci od onih 50% Hrvata sto izidju na izbore i koliki procenat ih glasa za HDZ, oni su neizbjezni. Pa moze li se potencirati vise Hrvata da izidje na izbore, moze li se pomoci hrvatskim strankama koje nisu HDZ, mislim prije izbora, kontas, prije izbora. Kad mogu glasati za Komsica, regularno i po ustavu naravno, tako mogu glasati i za pro-bosanske hrvatske stranke, pomoci financijski hrvatske stranke koje se bore za ravnopravnost.. itd.. to su samo neka moja razmisljanja, to je uostalom vas posao, a ne samo kukati, eto ne moze, jebo vas bakir i sda isti ste.
A_A_AKCIJA

#42015 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

1Dante1 wrote: 25/08/2025 21:04
A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 20:45 Možda zato jer vlast nije savršena i nigdje na dunjaluku ne postoji servis za lično titranje muda nezadovoljnim razmaženim derištima koja nemaju pojma šta je realnost.

tipican nadmeni stav iz NiPa a nekada ste drugacije nasutpali, posebno na sjednicama. Trudili ste se biti sve suprotno od ovoga sto ti narices.

Da, trebalo je informisati, jer su bila puna usta mladih. Najmanje sto je bilo moguce jeste iskomunicirati, evo 2 godine nakon zadnjeg konkursa.
Da, zaboli me dupe za tebe lično.

Pogotovo jer misliš tom ucjenom, daj meni inače ću za SDA, nešto postići.

Bujrum, široko ti polje, a i Poljine.

Takvi poput tebe su nas i unazadili.

Daj mi poso, pa ću za tebe glasat.
Daj mi malom školu
Daj mi dozvolu za kuću, pa ću glasati

Daj meni, a okolo može požar da proguta sve, šta me briga, ja se namirio. Ili, u tvom slučaju, jesu ovi bolji, i svima je bolje, ali JA mislim da su MENE zajebali i zato ću svima da se osvetim i glasam protiv njih.

Sjaši, eno ti Bakira, nek ti on daje subvenciju. :D
Hakiz

#42016 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Hakiz »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 21:32
1Dante1 wrote: 25/08/2025 21:04

Da, zaboli me dupe za tebe lično.

Pogotovo jer misliš tom ucjenom, daj meni inače ću za SDA, nešto postići.

Bujrum, široko ti polje, a i Poljine.

Takvi poput tebe su nas i unazadili.

Daj mi poso, pa ću za tebe glasat.
Daj mi malom školu
Daj mi dozvolu za kuću, pa ću glasati

Daj meni, a okolo može požar da proguta sve, šta me briga, ja se namirio. Ili, u tvom slučaju, jesu ovi bolji, i svima je bolje, ali JA mislim da su MENE zajebali i zato ću svima da se osvetim i glasam protiv njih.

Sjaši, eno ti Bakira, nek ti on daje subvenciju. :D
Jesi li siguran?
A_A_AKCIJA

#42017 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

Lug wrote: 25/08/2025 21:26 znaci od onih 50% Hrvata sto izidju na izbore i koliki procenat ih glasa za HDZ, oni su neizbjezni. Pa moze li se potencirati vise Hrvata da izidje na izbore, moze li se pomoci hrvatskim strankama koje nisu HDZ, mislim prije izbora, kontas, prije izbora. Kad mogu glasati za Komsica, regularno i po ustavu naravno, tako mogu glasati i za pro-bosanske hrvatske stranke, pomoci financijski hrvatske stranke koje se bore za ravnopravnost.. itd.. to su samo neka moja razmisljanja, to je uostalom vas posao, a ne samo kukati, eto ne moze, jebo vas bakir i sda isti ste.
Jeste, neizbježan je HDZ jer je tako uređena država. Dayton i Ustav Federacije im daje te poluge.

Jer u domovima naroda mogu blokirati državu, ako imaju dovoljno ruku, a oni imaju.

Tu priču sa guranjem Hrvata je ugasio Komšić svojom lijenosti. Bila odlična šansa, ali on nije mrdnuo do većinski hrvatskih dijelova države.

Kako bi ti pomogao i kojim novcem?
Daj neki plan, kako bi to izveo.
Možda fakat imaš dragulj koji treba da promijeni sudbinu države
Lug

#42018 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Lug »

ja sam ti vec odgovorio, procitaj ponovo..
vi trojkasi i sda ste razlog zasto smo jos uvijek u kandjama separatista. Razjedinili ste bosnjacko glasacko tijelo, zato separatisti i rade sto rade, jer im se moze.

evo i bakira:

Nisu odavno, ali čini se da su se Bakir Izetbegović i Elmedin Konaković konačno u nečemu složili. Ni manje ni više, bit će da su se Izetbegović i Konaković složili oko toga da izdaje u onome što radi aktuelna vlast Trojke nema, piše NAP.ba.

Dok Konaković tvrdi da navodni narativ o izdaji Trojke jenjava, kao da se tek radi o narativu, a ne o notornim činjenicama kojima u stvarnosti svakodnevno svjedočimo, Izetbegović tvrdi da cijeni SDP BiH, kao da se SDP BiH može odvojiti od onog šta radi Trojka.

Bez strateške odluke SDP-a sve izdaje Trojke koje su u proteklih nekoliko godina počinjene ne bi bile moguće.

Elmedin Konaković i njegov NiP nisu ništa drugo nego faktor koji je na sebe preuzeo rizik da kupi svo nezadovoljstvo građana politikom Trojke, dok u pozadini SDP, pa i njihov kriminal ostaju netaknuti.

O Našoj stranci suvišno je i govoriti, budući da je njihov stav i pozicija uzrokovana identitetom za koji sami ističu da je u opreci sa Bošnjacima kao većinskim narodom u BiH.

Ipak, od Konakovićeve konstatacije da izdaja ne postoji, koja ne začuđuje jer neko ko je duboko zagazio u izdaju u mjeri da ga otvoreni dušamani naše države svojataju i nazivaju “dobrim dečkom", ne može biti mjerodavan po pitanju toga postoji li izdaja ili ne; od te Konakovićeve izjave, mnogo je važnija Izetbegovićeva, iz koje se može nazrijeti da u konačnici nije ni bitno kako u odnosu spram izdaje države stoji SDP.

Govoreći o SDP-u kao potencijalnom članu buduće koalicije, Izetbegović poručuje da je SDP utemljen u narodu.

“Naravno da očekujemo pobjedu snaga koje vode slične politike, ali cijenimo i SDP. To je najmoćnija ljevičarska stranka, ona ne treba biti isključena iz spektra ovako kako je isključena SDA. Po mogućnosti, cijenimo i njih, ne cijenimo ove politike koje sada vode, ali oni su utemeljeni u narodu. A onda ćemo vidjeti da li oni da li neko drugi. Zavisi kakvu podršku dobiju od naroda i glasača”.

Po istoj logici Izetbegović bi i za neke izdajnike iz ranijeg perioda mogao reći da su utemljeni u narodu, jer je utemljenje SDP-a u narodu nikakvo drugačije nego 'abdićevsko' i uzurpatorsko, a to se naročito vidi da se pogled baci na čin nametanja vlasti, suspendiranja Ustava FBiH, i čin gaženja političke volje bošnjačkog naroda u čemu je SDP odigrao ključnu ulogu.

Prema Izetbegoviću, moguće je istovremeno pogaziti političku volju Bošnjaka, te i dalje ostati cijenjen za najveću bošnjačku političku partiju.

I to kakvu političku partiju? Onakvu koja je osnovana upravo zato da se ne bi gazila politička volja bošnjačkog naroda. Danas tri i po decenije nakon toga, i nakon tri godine aktivnog gaženja bošnjačke političke volje, Izetbegović poručuje da oni koji to rade (SDP) zaslužuju da ih se cijeni.

Međutim, ne posjeduje niko u Bosni i Hercegovini tu vrstu autoriteta koja bi SDP mogla amnestirati od gaženja Ustava FBiH i od suspendiranja političke volje Bošnjaka. Ljevičari koje Izetbegović cijeni nisu na vlast došli voljom “utemljenog naroda” no voljom stranog intervencionizma, da ne kažemo kolonijalnom voljom.

Nema veće sramote za bilo kojeg ljevičara na svijetu od te da bude falangista u vlastitoj državi, odnosno vlast koju je stranac nametnuo lokalnom stanovništvu.

Takve ljevičare (falangiste) izgleda, može samo cijeniti Bakir Izetbegović, jer su pogazili i vlastiti politički indentitet i interese države.
tramvajtrojka

#42019 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

Lug wrote: 25/08/2025 21:41 ja sam ti vec odgovorio, procitaj ponovo..
vi trojkasi i sda ste razlog zasto smo jos uvijek u kandjama separatista. Razjedinili ste bosnjacko glasacko tijelo, zato separatisti i rade sto rade, jer im se moze.

evo i bakira:

Nisu odavno, ali čini se da su se Bakir Izetbegović i Elmedin Konaković konačno u nečemu složili. Ni manje ni više, bit će da su se Izetbegović i Konaković složili oko toga da izdaje u onome što radi aktuelna vlast Trojke nema, piše NAP.ba.

Dok Konaković tvrdi da navodni narativ o izdaji Trojke jenjava, kao da se tek radi o narativu, a ne o notornim činjenicama kojima u stvarnosti svakodnevno svjedočimo, Izetbegović tvrdi da cijeni SDP BiH, kao da se SDP BiH može odvojiti od onog šta radi Trojka.

Bez strateške odluke SDP-a sve izdaje Trojke koje su u proteklih nekoliko godina počinjene ne bi bile moguće.

Elmedin Konaković i njegov NiP nisu ništa drugo nego faktor koji je na sebe preuzeo rizik da kupi svo nezadovoljstvo građana politikom Trojke, dok u pozadini SDP, pa i njihov kriminal ostaju netaknuti.

O Našoj stranci suvišno je i govoriti, budući da je njihov stav i pozicija uzrokovana identitetom za koji sami ističu da je u opreci sa Bošnjacima kao većinskim narodom u BiH.

Ipak, od Konakovićeve konstatacije da izdaja ne postoji, koja ne začuđuje jer neko ko je duboko zagazio u izdaju u mjeri da ga otvoreni dušamani naše države svojataju i nazivaju “dobrim dečkom", ne može biti mjerodavan po pitanju toga postoji li izdaja ili ne; od te Konakovićeve izjave, mnogo je važnija Izetbegovićeva, iz koje se može nazrijeti da u konačnici nije ni bitno kako u odnosu spram izdaje države stoji SDP.

Govoreći o SDP-u kao potencijalnom članu buduće koalicije, Izetbegović poručuje da je SDP utemljen u narodu.

“Naravno da očekujemo pobjedu snaga koje vode slične politike, ali cijenimo i SDP. To je najmoćnija ljevičarska stranka, ona ne treba biti isključena iz spektra ovako kako je isključena SDA. Po mogućnosti, cijenimo i njih, ne cijenimo ove politike koje sada vode, ali oni su utemeljeni u narodu. A onda ćemo vidjeti da li oni da li neko drugi. Zavisi kakvu podršku dobiju od naroda i glasača”.

Po istoj logici Izetbegović bi i za neke izdajnike iz ranijeg perioda mogao reći da su utemljeni u narodu, jer je utemljenje SDP-a u narodu nikakvo drugačije nego 'abdićevsko' i uzurpatorsko, a to se naročito vidi da se pogled baci na čin nametanja vlasti, suspendiranja Ustava FBiH, i čin gaženja političke volje bošnjačkog naroda u čemu je SDP odigrao ključnu ulogu.

Prema Izetbegoviću, moguće je istovremeno pogaziti političku volju Bošnjaka, te i dalje ostati cijenjen za najveću bošnjačku političku partiju.

I to kakvu političku partiju? Onakvu koja je osnovana upravo zato da se ne bi gazila politička volja bošnjačkog naroda. Danas tri i po decenije nakon toga, i nakon tri godine aktivnog gaženja bošnjačke političke volje, Izetbegović poručuje da oni koji to rade (SDP) zaslužuju da ih se cijeni.

Međutim, ne posjeduje niko u Bosni i Hercegovini tu vrstu autoriteta koja bi SDP mogla amnestirati od gaženja Ustava FBiH i od suspendiranja političke volje Bošnjaka. Ljevičari koje Izetbegović cijeni nisu na vlast došli voljom “utemljenog naroda” no voljom stranog intervencionizma, da ne kažemo kolonijalnom voljom.

Nema veće sramote za bilo kojeg ljevičara na svijetu od te da bude falangista u vlastitoj državi, odnosno vlast koju je stranac nametnuo lokalnom stanovništvu.

Takve ljevičare (falangiste) izgleda, može samo cijeniti Bakir Izetbegović, jer su pogazili i vlastiti politički indentitet i interese države.
Rasim belko i nap kao izvor vijesti :mrgreen: :mrgreen: :run:
A_A_AKCIJA

#42020 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

karthago_00 wrote: 25/08/2025 21:16

Nego šta ćemo s ovim, čemu ova neugodna tišina, no comment? Gdje su sada demagozi da nam pričaju o "državnim institucijama koje rade svoj posao"?
Jah, kakve veze sa Trojkom ima Nezavisni Odbor, u ovom sastavu izabran 2021. više od godine dana prije nego je Trojka ušla u vlast?

Naravno, za očajne SDA lažove, svaka igra, svaka dobija.
Laži danas, ko će provjeravati sutra, ha ja :D

Konstituiran Nezavisni odbor PSBiH, nezavisno tijelo policijske strukture BiH
BiH
09.03.2021. 21:57
Konstituiran je Nezavisni odbor Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH), nezavisno tijelo policijske strukture BiH, saopćio je Sektor Parlamentarne skupštine BiH za odnose s javnošću.

Tokom današnje konstituirajuće sjednice, članovi Odbora upoznati su s Odlukom oba doma Parlamentarne skupštine BiH kojom je na mandat od četiri godine, za predsjedavajućeg Nezavisnog odbora imenovan Enes Obralija, za prvog zamjenika predsjednika Miše Ćavar, a za drugog zamjenika predsjednika Uroš Pena.

Istom odlukom su za članove Nezavisnog odbora imenovani Muhamed Mujakić, Enes Bezdrob, Mate Miletić, Nikola Džambas, Darko Kremenović i Milan Stanić.

Članovi Nezavisnog odbora upoznali su se s dosadašnjim i dogovorili budući način rada Nezavisnog odbora.

Nezavisni odbor je nezavisno tijelo Parlamentarne skupštine BiH koje je između ostalog nadležno za provođenje procedure odabira kandidata i predlaganje smjene policijskih rukovodilaca i zamjenika rukovodilaca policijskih tijela BiH - Granične policije BiH, Agencije za istrage i zaštitu i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.
A_A_AKCIJA

#42021 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

Lug wrote: 25/08/2025 21:41 Razjedinili ste bosnjacko glasacko tijelo, zato separatisti i rade sto rade, jer im se moze.
Hajmo i ovaj mit da razbijemo.

Šta bi značilo praktično, da su svi Bošnjaci glasali za NiP?

Da li bi imali više ministara?
Direktora?
Članova odbora?
Članova u hrvatskom i srpskom domu naroda na svim nivoima?

Sve bi bilo isto. Bukvalno.

Ili fakat pušiš priču da smo mogli izvesti operaciju Komšić puta pet i sve sami riješiti, proglasiti republiku i ljiljane...

Isto djeci da objašnjavam. Prvo se upoznaj sa državom, pa onda predlaži promjene.
Danguba

#42022 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Dokaz da ce Trojka ici na smetliste.
Ko ce ih zamijeniti, to cemo jos da vidimo.

Previse ste osorni a rezultati nula.
A_A_AKCIJA

#42023 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by A_A_AKCIJA »

Danguba wrote: 25/08/2025 23:31 Dokaz da ce Trojka ici na smetliste.

Naravno

Pogotovo nakon što smo zatukli Dodika :D
Danguba

#42024 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

A_A_AKCIJA wrote: 25/08/2025 23:36
Danguba wrote: 25/08/2025 23:31 Dokaz da ce Trojka ici na smetliste.

Naravno

Pogotovo nakon što smo zatukli Dodika :D
Vi? :lol:
GandalfSivi

#42025 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by GandalfSivi »

A trebao ti tramvaj da se otkrije lik koji se registrovao prije dva dana?
Post Reply