Ne bih da se ubjedjujem vrijeme ce pokazati...znam sta je rekao i znam sta je htio
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#27001 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- canvra888
#27002 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
-
al-em
#27003 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da je musa tu pobili bi se sa svima i vjerovao bih u tri pobjede.
Ovako mislim da mozemo odigrati sa gruzijom dobru tekmu, osim ako ne padnemo psihicki jer je zadnje kolo. Njima sengelija nije igrao na pripremama a najbolji je igrac, ne znam kakav mu je status pred prvenstvo.
Spanci su ocajni ali ce nama neki anonimus iz manrese zabiti 10 trica i rijesiti utakmicu.
Talijani su ok ali nikakav bauk, dok ce nam atetokumbo zabiti 51 poen uz 32 skoka, rekord svih prvenstava.
Ovako mislim da mozemo odigrati sa gruzijom dobru tekmu, osim ako ne padnemo psihicki jer je zadnje kolo. Njima sengelija nije igrao na pripremama a najbolji je igrac, ne znam kakav mu je status pred prvenstvo.
Spanci su ocajni ali ce nama neki anonimus iz manrese zabiti 10 trica i rijesiti utakmicu.
Talijani su ok ali nikakav bauk, dok ce nam atetokumbo zabiti 51 poen uz 32 skoka, rekord svih prvenstava.
- DaysleepeR
#27004 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vidjeh Adisa veceras na projekciji filma i nakon filma ljudi mu prilaze, da kazu sretno i tako i kaze jedan covjek, navijacemo zestoko, na sta Adis kaze - bas ce nam trebati navijaci ovaj put.
- Porodice Foht
#27005 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Juka u intervjuu N1 ozbiljno se zakacio na Adisove kritike o njegovoj formi i spremi. Ocigledno mu je dobro zasmetalo. Daj Boze da ovo ne pukne iznutra ako kola krenu nizbrdo.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#27006 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bas citam juce, nije se ni trudio puno da sakrije rezigniranost. Al eto sve je upakovao u PR pricu, da ne bude da je pretjerao.
-
Dugarry
#27007 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zasto mislis da ce nama Atetokumbo zabiti rekordan broj koseva? Ne vidim kako ce ga bolje cuvati Talijani ili Spanci od nas?al-em wrote: ↑22/08/2025 23:17 Da je musa tu pobili bi se sa svima i vjerovao bih u tri pobjede.
- spree
#27008 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sere i Nurkic. Koji kurac ovoliko negacije. Sve i da nije tačno da nisi u formi, presutis i nastaviš. Ili odes u 4 oka i popricas sa selektorom. Nije lako ni Adisu. Prije nije izgledalo tako, ali sad se čini da Nurkić ima prevelik ego i da on hoće da radi šta hoće i da kontroliše sve. Još je kasnije i pozitivno govorilo njegovoj formi. Ne smije čovjek progovoriti. A novinari vala ko lešinari. Kako da rade zajedno i imaju dobar odnos a ovoliko negative. Teško da može ovo izaći na dobro. Nadam se da se varam.
- hrasno38
#27009 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kao sto sam rekao ne desava se uvijek samo ono sto izadje u javnosti. Nema potreba za ubjedjivanjem i nisam ti rekao da lazes.
- hrasno38
#27010 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ovo je stvarno sramota oko TV prenosa ovih pripremnih utakmica. Pa masa ljudi iz dijaspore je kupilo karte za Kipar ili ako cemo postenu vecina kupljenih karata za Kipar je iz dijaspore i onda ne dati prenos da ljudi mogu da gledaju pripremne utakmice je krajnji bezobrazluk. Ako je protiv Crne Gore navodno protivnik trazio da ne bude prenos a ja ne vjerujem u to Belgija nije sigurno. Stvarno nevidjeni bezobrazluk Berbica i kompanije.
-
Dugarry
#27011 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bio sam siguran da ce biti prenoshrasno38 wrote: ↑23/08/2025 16:17 Ovo je stvarno sramota oko TV prenosa ovih pripremnih utakmica. Pa masa ljudi iz dijaspore je kupilo karte za Kipar ili ako cemo postenu vecina kupljenih karata za Kipar je iz dijaspore i onda ne dati prenos da ljudi mogu da gledaju pripremne utakmice je krajnji bezobrazluk. Ako je protiv Crne Gore navodno protivnik trazio da ne bude prenos a ja ne vjerujem u to Belgija nije sigurno. Stvarno nevidjeni bezobrazluk Berbica i kompanije.
- canvra888
#27012 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja sam još neposredno prije Frankovog demanta ovdje pisao odnosno pitao na osnovu čega misle bazirati tužbu?hrasno38 wrote: ↑23/08/2025 15:56Kao sto sam rekao ne desava se uvijek samo ono sto izadje u javnosti. Nema potreba za ubjedjivanjem i nisam ti rekao da lazes.
Posebno mi je nelogično bilo jer bi, je li, tužba trebala da dolazi od Amerikanca, a znamo da se oni tužakaju za sve i svašta, ali sa pokrićem - kada imaju indiciju da mogu dobiti tužbu.
Još tada sam pisao, FIBA ima jasan pravilnik oko državljanstva prije 16. godine. Sve mimo tog je dobra volja FIBE. Na stranu sad što su drugima izlazili u susret sa još većim ustupcima, to na sudu ne bi držalo nikakvog značaja i težine za naš konkretan slučaj. Oni se samo pozovu na taj svoj pravilnik o državljanstvu i 16 godina i svaka tužba pada. Fakt je da Luka nije imao državljanstvo prije šesnaeste i tu sve ideje o tužbi gube smisao.
- hrasno38
#27013 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Stavr je u tome sto su trazili izvjesne papire od Luke da dodnese i ako ih bude imao obecali su da ce mu ukinuti zvjezdicu. On je zbavio sve te papire i oni nisu sve to uradili i zato je Frank i popizdio ali pokusava da spusti loptu da ne bi dodatno naskodio Luki koji sa nevjerovatnom zeljom zeli da ihgra za reprezentaciju. Ja mislim da ne postoji niti jedna reprezentativac koji ima toliku zelju.canvra888 wrote: ↑23/08/2025 17:20Ja sam još neposredno prije Frankovog demanta ovdje pisao odnosno pitao na osnovu čega misle bazirati tužbu?
Posebno mi je nelogično bilo jer bi, je li, tužba trebala da dolazi od Amerikanca, a znamo da se oni tužakaju za sve i svašta, ali sa pokrićem - kada imaju indiciju da mogu dobiti tužbu.
Još tada sam pisao, FIBA ima jasan pravilnik oko državljanstva prije 16. godine. Sve mimo tog je dobra volja FIBE. Na stranu sad što su drugima izlazili u susret sa još većim ustupcima, to na sudu ne bi držalo nikakvog značaja i težine za naš konkretan slučaj. Oni se samo pozovu na taj svoj pravilnik o državljanstvu i 16 godina i svaka tužba pada. Fakt je da Luka nije imao državljanstvo prije šesnaeste i tu sve ideje o tužbi gube smisao.
-
Karikaturist
#27014 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sta uigravate toliko pa ne date prenose, igrate sa Marsovcima?
- hrasno38
#27015 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Koarkaski savez da bi zaradio koju marku vise. Na celu saveza presudjeni kriminlac iz 2004 Aid Berbic SDP-ovac iz Tuzle koji je odlucio da nam djeca ne igraju EP sa UO a onda kad smo im jebali majku i kad smo zvali par adresa da se obezbjede pare onda su djeca otisla. Jadni smo mi u sportu kada se takvi ljudi nalaze na celu sportskih saveza.Karikaturist wrote: ↑23/08/2025 17:54 Sta uigravate toliko pa ne date prenose, igrate sa Marsovcima?
Evo i ta saga oko Garze. E sad zimisli ti kada se FIBI obrati neki Aid Berbic ili recimo kada se obrati Teletovic ili da smo zamolili Tanjevica, ili jos bolje da smo se obratili Goranu Radonjicu covjeku koji je bio generalni sekretar FIBE. Ko ce uzeti ozbiljno ove kriminalce iz saveza.
- hrasno38
#27016 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
PRAZNA SKENDERIJA!
-
kakavdanakneiskustvu
#27017 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ne znam zbog čega je bitno naglasiti da je taj i taj koji je na čelu saveza, iz te i te stranke. budalaština, po običaju
-
Lug
#27018 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Stvarno smo dno dna sto se tice UO i mesetarenja, a mislim da bi mogli u kosarci sa pravim ljudima na celu, daleko dogurati, talenta ne fali. Ali ne treba padati, nastaviti borbu za bolje sutra i nasu djecu. To nam je na neki nacin i obaveza. Ne dopustiti levatima da nam kradu buducnost.hrasno38 wrote: ↑23/08/2025 18:10Koarkaski savez da bi zaradio koju marku vise. Na celu saveza presudjeni kriminlac iz 2004 Aid Berbic SDP-ovac iz Tuzle koji je odlucio da nam djeca ne igraju EP sa UO a onda kad smo im jebali majku i kad smo zvali par adresa da se obezbjede pare onda su djeca otisla. Jadni smo mi u sportu kada se takvi ljudi nalaze na celu sportskih saveza.Karikaturist wrote: ↑23/08/2025 17:54 Sta uigravate toliko pa ne date prenose, igrate sa Marsovcima?
Evo i ta saga oko Garze. E sad zimisli ti kada se FIBI obrati neki Aid Berbic ili recimo kada se obrati Teletovic ili da smo zamolili Tanjevica, ili jos bolje da smo se obratili Goranu Radonjicu covjeku koji je bio generalni sekretar FIBE. Ko ce uzeti ozbiljno ove kriminalce iz saveza.
- hrasno38
- hrasno38
#27021 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zato sto je tip presudjeni kriminalac!kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/08/2025 18:13 ne znam zbog čega je bitno naglasiti da je taj i taj koji je na čelu saveza, iz te i te stranke. budalaština, po običaju
-
izbjeglica_iz_besmisla
#27022 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
To da je neko presudjeni kriminalac svakako da treba pomenuti.
Ali pominjanje stranke uvijek puno kaze o onom ko to pominje.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#27023 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A sad on-topic, ima li neko impresija sa utakmice?
Rezultat vidimo, al kako je to izgledalo na terenu - licimo li na tim?
Rezultat vidimo, al kako je to izgledalo na terenu - licimo li na tim?
-
Dead Man Walking
#27024 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma nista posebno, Belgija truba, Nurkic je sa vise minuta mogao preko 40 utrpati. Kamenjas i Atic super, a Lazic, Roberson i Alibegovic nisu podgodili nista. Nisam siguran da ce ovo sa Robersonom biti kako smo zamislili, ali nadati se najboljem. Halilovic i Gegic nisu ni ulazili.
-
kakavdanakneiskustvu
#27025 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
tačnoizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑23/08/2025 20:21 To da je neko presudjeni kriminalac svakako da treba pomenuti.
puno je presuđenih kriminalaca i iz drugih stranaka. treba li svaki put spominjati iz koje su stranke?