Jutarnja, Kos. Plaže po mom meraku, pješčane (sivi, žuti pijesak). Ostrvo puno maslina, starih kamenih kuća, koza, magaraca.
Brzina interneta nije neka sreća, često nestaje mreža (eSIM Plus Poljska).
Moderator: anex

Naravno. Mi odmor koristimo i za istraživanje, upoznavanje novih gradova i mjesta a koji su nam relativno povoljni i dostupni avionom/autom. Bili smo na Lefkadi 2 godine, Vourvourou prošle godine i sada Kos. Time Grčku kompletiramo, a da nismo otišli u Atinu
ElRe wrote: ↑22/08/2025 09:23Naravno. Mi odmor koristimo i za istraživanje, upoznavanje novih gradova i mjesta a koji su nam relativno povoljni i dostupni avionom/autom. Bili smo na Lefkadi 2 godine, Vourvourou prošle godine i sada Kos. Time Grčku kompletiramo, a da nismo otišli u AtinuPrije Grčke išli smo u Dehrmi Albanija kada im je turizam bio u povojima.
Naredni projekat je aBd Alžir (vjerujem sad da razumiješ šta je nama odmor)
Ako se ide na more ovo gore meni nije cemu.ElRe wrote: ↑22/08/2025 09:23Naravno. Mi odmor koristimo i za istraživanje, upoznavanje novih gradova i mjesta a koji su nam relativno povoljni i dostupni avionom/autom. Bili smo na Lefkadi 2 godine, Vourvourou prošle godine i sada Kos. Time Grčku kompletiramo, a da nismo otišli u AtinuPrije Grčke išli smo u Dehrmi Albanija kada im je turizam bio u povojima.
Kao ni oni kojima odmor predstavlja odlazak na more.Ateista wrote: ↑22/08/2025 10:30ElRe wrote: ↑22/08/2025 09:23Naravno. Mi odmor koristimo i za istraživanje, upoznavanje novih gradova i mjesta a koji su nam relativno povoljni i dostupni avionom/autom. Bili smo na Lefkadi 2 godine, Vourvourou prošle godine i sada Kos. Time Grčku kompletiramo, a da nismo otišli u AtinuPrije Grčke išli smo u Dehrmi Albanija kada im je turizam bio u povojima.
![]()
Nikad mi nisu bili jasni oni koji 10 dana mogu guzinjati na plazi ili bazenu, gdje god da su. I meni svaki odmor znaci nesto obici i vidjeti nesto novo.![]()
Da, i to isto, ko da je odmor samo na moru.Chloe wrote: ↑22/08/2025 11:47Kao ni oni kojima odmor predstavlja odlazak na more.Ateista wrote: ↑22/08/2025 10:30ElRe wrote: ↑22/08/2025 09:23
Naravno. Mi odmor koristimo i za istraživanje, upoznavanje novih gradova i mjesta a koji su nam relativno povoljni i dostupni avionom/autom. Bili smo na Lefkadi 2 godine, Vourvourou prošle godine i sada Kos. Time Grčku kompletiramo, a da nismo otišli u AtinuPrije Grčke išli smo u Dehrmi Albanija kada im je turizam bio u povojima.
![]()
Nikad mi nisu bili jasni oni koji 10 dana mogu guzinjati na plazi ili bazenu, gdje god da su. I meni svaki odmor znaci nesto obici i vidjeti nesto novo.![]()
Nisi bio na moru, aaaaaa, pa nisi bio/bila na odmoru.![]()
Balkanska teorija ...Dzontra_Volta wrote: ↑22/08/2025 13:05 Odmor je plaža, sunčanje, baš odmaranje, što bi onaj gore rekao "guzinjanje".
Za istraživanje, obilazak raznih kulturno historijskih i prirodnih dobara, ima ostalih 350 dana u godini.
Pitam jednog jarana nisam ga vidio 2 ili 3 mjeseca što ne ideš na more, kaže stid me naroda šta će reći ako odem i četvrti put ove godine.
Ma ne treba se nikom pravdat ( sem ženiTananarive wrote: ↑22/08/2025 14:36Pitam jednog jarana nisam ga vidio 2 ili 3 mjeseca što ne ideš na more, kaže stid me naroda šta će reći ako odem i četvrti put ove godine.![]()
PM72 wrote: ↑22/08/2025 14:43Ma ne treba se nikom pravdat ( sem ženiTananarive wrote: ↑22/08/2025 14:36Pitam jednog jarana nisam ga vidio 2 ili 3 mjeseca što ne ideš na more, kaže stid me naroda šta će reći ako odem i četvrti put ove godine.![]()
).Takoder,plaho mi idu na živce oni koji samo što negdje dođu opale selfi da odmah objave jer ako nisi objavio-nisi nigdje ni bio.
Ja možda,kaže možda,uslikam na odmoru par slika sebi za ćeifa.
Pogledaj Grand Neum, Sunce, Vapore...hali gali halid wrote: ↑22/08/2025 14:39 Ne mogu preko granice, hajd kontam ako ništa do Neuma na par dana, može li preporuka za hotel smještaj?
Ne bih se složio. To je moja lična (i porodice mi u mene) ljubav prema moru. Ljeti mi nikakva planina ni jezero ne može zamijeniti more, makar na planini imao all inclusive 5* odmor, a na moretu neki prosječan apartman.Chloe wrote: ↑22/08/2025 14:07Balkanska teorija ...Dzontra_Volta wrote: ↑22/08/2025 13:05 Odmor je plaža, sunčanje, baš odmaranje, što bi onaj gore rekao "guzinjanje".
Za istraživanje, obilazak raznih kulturno historijskih i prirodnih dobara, ima ostalih 350 dana u godini.![]()
Imam obicaj stat i gledat raju kad se vracaju sa plaže, jebo rudare nakon 8 sati kopanja kako se vecina vuceDzontra_Volta wrote: ↑22/08/2025 13:05 Odmor je plaža, sunčanje, baš odmaranje, što bi onaj gore rekao "guzinjanje".
Za istraživanje, obilazak raznih kulturno historijskih i prirodnih dobara, ima ostalih 350 dana u godini.
Posejdon isto tako, vrlo pristojan mali hotel, tik uz more.konektovan wrote: ↑22/08/2025 15:39Pogledaj Grand Neum, Sunce, Vapore...hali gali halid wrote: ↑22/08/2025 14:39 Ne mogu preko granice, hajd kontam ako ništa do Neuma na par dana, može li preporuka za hotel smještaj?
Kakav je Kos, imal se sta vidjeti?ElRe wrote: ↑22/08/2025 09:23Naravno. Mi odmor koristimo i za istraživanje, upoznavanje novih gradova i mjesta a koji su nam relativno povoljni i dostupni avionom/autom. Bili smo na Lefkadi 2 godine, Vourvourou prošle godine i sada Kos. Time Grčku kompletiramo, a da nismo otišli u AtinuPrije Grčke išli smo u Dehrmi Albanija kada im je turizam bio u povojima.