Tko te pita za brojeve, ako ne znaš što je jedna jedina točka prostora, nauči to pa se onda javi, eto.
"Teorija svega"
- Voddaa
#1077 Re: "Teorija svega"
[yt][/yt]
A sto porciati, kada ti kredit dajem. Logika nije, fizika nije, matamatika nije, filozofija nije. Jedna fina bajka. Nista lose u tome, samo kaze.
- Voddaa
#1078 Re: "Teorija svega"
[media][/media]
Smjerovi iz jedne tocke odgovaraju tockama na sferi, a sfera se preslikava na ravninu, koja ima kardinalitet kao skup realnih brojeva. Zato je broj smjerova kardinalitet kontinuuma i ne moze se prebrojati. Eto ukratko.
Dapace - ne znas sta pitas, pa evo pomognem ti. E da.
Smjerovi iz jedne tocke odgovaraju tockama na sferi, a sfera se preslikava na ravninu, koja ima kardinalitet kao skup realnih brojeva. Zato je broj smjerova kardinalitet kontinuuma i ne moze se prebrojati. Eto ukratko.
-
teodati
#1079 Re: "Teorija svega"
-
teodati
#1080 Re: "Teorija svega"
Objasnio sam ti sve to ovdje u postu 1071, ak ti nije nešto jasno slobodno pitaj, očito ne znaš što je zapravo jedna jedina točka prostora, pa brkaš to sa mnoštvom točaka prostora, za koje te nitko ništa ne pita, e da.Voddaa wrote: ↑19/08/2025 21:38 [media][/media]Dapace - ne znas sta pitas, pa evo pomognem ti. E da.
- Voddaa
#1081 Re: "Teorija svega"
Dapace, ja ti pomazem kao besplatan kurs. Samo kazem. Samo pitaj, nije problem. Strelice ispod broji, ali nemoj se puno umoriti. Trebat ce ti malo vise nego da brojis do 26. E da. Skoka, skola, se kak.teodati wrote: ↑19/08/2025 21:42Ne znaš ti ništa o postanku, tako da nisi za to mjerodavan, eto, kratko i jasno.

- Voddaa
#1082 Re: "Teorija svega"
Nije sramota - hajde broji. Kada izbrojis do 1071, vrati se da nastavimo. Samo kazem.teodati wrote: ↑19/08/2025 21:45Objasnio sam ti sve to ovdje u postu 1071, ak ti nije nešto jasno slobodno pitaj, očito ne znaš što je zapravo jedna jedina točka prostora, pa brkaš to sa mnoštvom točaka prostora, za koje te nitko ništa ne pita, e da.Voddaa wrote: ↑19/08/2025 21:38 [media][/media]Dapace - ne znas sta pitas, pa evo pomognem ti. E da.

-
vernes81
#1083 Re: "Teorija svega"
Evo citam i ne mogu vjerovati da je lik elementarno nepismenVoddaa wrote: ↑19/08/2025 21:51Nije sramota - hajde broji. Kada izbrojis do 1071, vrati se da nastavimo. Samo kazem.teodati wrote: ↑19/08/2025 21:45Objasnio sam ti sve to ovdje u postu 1071, ak ti nije nešto jasno slobodno pitaj, očito ne znaš što je zapravo jedna jedina točka prostora, pa brkaš to sa mnoštvom točaka prostora, za koje te nitko ništa ne pita, e da.Voddaa wrote: ↑19/08/2025 21:38 [media][/media]
Dapace - ne znas sta pitas, pa evo pomognem ti. E da.
![]()
- Voddaa
#1084 Re: "Teorija svega"
E da - za post 1071, evo ukratko:teodati wrote: ↑19/08/2025 21:17 Što se smjerova prostora iz jedne točke tiče:
"Zašto mogu ja oko sebe napraviti kružnicu, i 360 smjerova prostora oko sebe, pa jer ja nisam jedna točka prostora, nego ogroman prostor koji se valjda sastoji, onako od oka, recimo od milijardi i milijardi točaka prostora, a što je prostor veći ima i više smjerova, ista stvar i sa točkom neke kružnice, ona je ogroman prostor a ne samo jedna točka prostora.
A zašto je važno znati koliko točno iz jedne točke ima smjerova prostora? Zato jer onda možeš nacrtati sve dijagonale, sve popuniti prostorom i vidjeti koji oblik ima, bez toga ništa od toga ne znaš, kratko i jasno"
Dakle traži se koliko je iz jedne jedine točke prostora sveukupno smjerova prostora?
Nema ih više od 26, garant, dapače, dakako, zares, pa še kak, e da.![]()
Objasnio si sve, dapace, ali ne ono sto si mislio. Ali jesi da bez skole ne ide. E da.
Sve sto si napisao je logicki i matematicno pogresno, se kak. Kruzica sa “360 smjerova” nema smisla – pobrkao si nesto sa stupnjevima mozda; mogao si staviti i 400 ili beskrajno mnogo radijana, dapace. Brkas stupanj i smjer, e da. A tek da “tocka nije tocka nego ogroman prostor” je velika besmislica – tocka nema dimenzija, se kak (po definiciji). “Sto je prostor veci ima vise smjerova” je opet krivo, broj smjerova je uvijek kardinalitet kontinuuma, iz jedne tocke vec neprebrojivo mnogo, dapace. A crtanje “dijagonala” da se popuni prostor – infantilna greska, se kak.
Eto ukratko, skola ili kurs, dapace. E da. Samo kazem. Eto ukratko.
- Voddaa
#1085 Re: "Teorija svega"
-
teodati
#1086 Re: "Teorija svega"
Ti si elementarno i nepismen i nemaš pojma o logici, točka je najmanji nedjeljivi dio prostora, e sada kada sam te to poučio, jer o tome pričamo, nemoj crtati kružnice, jer središte kružnice nije najmanja točka prostora, pa sada probaj dobiti više od 26 smjerova prostora ak možeš iz samo jedne jedine točke prostora, ajde pametnjakoviću, da te vidim na djelu, ak opet budeš nebuloze o prostoru pisao, neću odgovarati, ako bude nešto pametno, nema problema, ali sumnjam, pozdrav.
Last edited by teodati on 20/08/2025 10:57, edited 1 time in total.
-
teodati
#1087 Re: "Teorija svega"
I te kako je sve točno, ali tebi nisu jasni pojmovi ni točke, ni smjera, ni što je prostorna dijagonala, ne može te čovjek uzeti za ozbiljnog sugovornika, samo kažem.Voddaa wrote: ↑19/08/2025 22:04E da - za post 1071, evo ukratko:teodati wrote: ↑19/08/2025 21:17 Što se smjerova prostora iz jedne točke tiče:
"Zašto mogu ja oko sebe napraviti kružnicu, i 360 smjerova prostora oko sebe, pa jer ja nisam jedna točka prostora, nego ogroman prostor koji se valjda sastoji, onako od oka, recimo od milijardi i milijardi točaka prostora, a što je prostor veći ima i više smjerova, ista stvar i sa točkom neke kružnice, ona je ogroman prostor a ne samo jedna točka prostora.
A zašto je važno znati koliko točno iz jedne točke ima smjerova prostora? Zato jer onda možeš nacrtati sve dijagonale, sve popuniti prostorom i vidjeti koji oblik ima, bez toga ništa od toga ne znaš, kratko i jasno"
Dakle traži se koliko je iz jedne jedine točke prostora sveukupno smjerova prostora?
Objasnio si sve, dapace, ali ne ono sto si mislio. Ali jesi da bez skole ne ide. E da.
Sve sto si napisao je logicki i matematicno pogresno, se kak. Kruzica sa “360 smjerova” nema smisla – pobrkao si nesto sa stupnjevima mozda; mogao si staviti i 400 ili beskrajno mnogo radijana, dapace. Brkas stupanj i smjer, e da. A tek da “tocka nije tocka nego ogroman prostor” je velika besmislica – tocka nema dimenzija, se kak (po definiciji). “Sto je prostor veci ima vise smjerova” je opet krivo, broj smjerova je uvijek kardinalitet kontinuuma, iz jedne tocke vec neprebrojivo mnogo, dapace. A crtanje “dijagonala” da se popuni prostor – infantilna greska, se kak.
-
teodati
#1088 Re: "Teorija svega"
Istina o Bogu, dakle uzroku svega, postoji u religijskim i knjigama i vjerovanjima, ali je krivo objašnjena.
Recimo, tvrdi se da je Bog beskonačan, da je isti u onome najmanjemu i onome najvećemu, da nema uzroka, da postoji oduvijek, da je istovremeno i imanentan (u svijetu), i transcendentan (izvan svijeta), da nema oblika, da postoji oduvijek i zauvijek, da stvara prostor i vrijeme, energiju, materiju, svijest, živa bića, zvijezde i planete, galaksije, i tak dalje.
To je sve točno, ali nije Bog osobno biće, to su krivo shvatili, sve su to svojstva nečega drugoga, nečega što zbilja nema uzroka, i sve stvara što postoji.
A to je doslovno NIŠTA, dokazati će se i kako i zašto iz toga sve može nastati.
Sve o tome dakako samo u mojoj "teoriji svega", možete pročitati, vrlo skoro, e da.
Recimo, tvrdi se da je Bog beskonačan, da je isti u onome najmanjemu i onome najvećemu, da nema uzroka, da postoji oduvijek, da je istovremeno i imanentan (u svijetu), i transcendentan (izvan svijeta), da nema oblika, da postoji oduvijek i zauvijek, da stvara prostor i vrijeme, energiju, materiju, svijest, živa bića, zvijezde i planete, galaksije, i tak dalje.
To je sve točno, ali nije Bog osobno biće, to su krivo shvatili, sve su to svojstva nečega drugoga, nečega što zbilja nema uzroka, i sve stvara što postoji.
A to je doslovno NIŠTA, dokazati će se i kako i zašto iz toga sve može nastati.
Sve o tome dakako samo u mojoj "teoriji svega", možete pročitati, vrlo skoro, e da.
-
teodati
#1089 Re: "Teorija svega"
Ako je Bog doslovno NIŠTA, onda to nije da ama baš ničega nema, nego da postoji nešto u čemu ničega nema, i dakako da to ne treba stvarati, dapače.
Jasno je da to nešto onda ima svojstva koja su dovela do toga da nastane svijet poput našega, i ne samo našega, nego i svih dimenzija koje postoje.
Napisao sam eto prije nekog posta koja ima svojstva taj uzrok svega, da to ne treba stvarati, da postoji bez uzroka, sam od sebe, valjda ne treba to posebno objašnjavati.
Jedno svojstvo je i beskonačnost, u prostornom i vremenskom smislu.
Jel može nešto u čemu ničega nema biti doslovno beskonačno?
Jasno je da to nešto onda ima svojstva koja su dovela do toga da nastane svijet poput našega, i ne samo našega, nego i svih dimenzija koje postoje.
Napisao sam eto prije nekog posta koja ima svojstva taj uzrok svega, da to ne treba stvarati, da postoji bez uzroka, sam od sebe, valjda ne treba to posebno objašnjavati.
Jedno svojstvo je i beskonačnost, u prostornom i vremenskom smislu.
Jel može nešto u čemu ničega nema biti doslovno beskonačno?
-
vernes81
#1090 Re: "Teorija svega"
Nepismen si + nisko inteligentan.teodati wrote: ↑20/08/2025 10:47Ti si elementarno i nepismen i nemaš pojma o logici, točka je najmanji nedjeljivi dio prostora, e sada kada sam te to poučio, jer o tome pričamo, nemoj crtati kružnice, jer središte kružnice nije najmanja točka prostora, pa sada probaj dobiti više od 26 smjerova prostora ak možeš iz samo jedne jedine točke prostora, ajde pametnjakoviću, da te vidim na djelu, ak opet budeš nebuloze o prostoru pisao, neću odgovarati, ako bude nešto pametno, nema problema, ali sumnjam, pozdrav.
- Voddaa
#1091 Re: "Teorija svega"
Tocka (tacka) – matematici element bez dimenzija.teodati wrote: ↑20/08/2025 10:50I te kako je sve točno, ali tebi nisu jasni pojmovi ni točke, ni smjera, ni što je prostorna dijagonala, ne može te čovjek uzeti za ozbiljnog sugovornika, samo kažem.Voddaa wrote: ↑19/08/2025 22:04E da - za post 1071, evo ukratko:teodati wrote: ↑19/08/2025 21:17 Što se smjerova prostora iz jedne točke tiče:
Smjer – pravac iz tocke, definisan vektorom do jedinicne sfere.
Prostorna dijagonala – u geometriji duz koja spaja dvije nesusjedne vrhove tijela (npr u kocki).
Zasto je tvoje netacno: brkas stupnjeve i smjerove, tocka ne moze biti “ogroman prostor” (pogedaj difiniciju gore), a broj smjerova ne zavisi od velicine prostora nego je uvijek kardinalitet kontinuuma – neprebrojivo mnogo. Eto ukratko. Trebas uciti, pa se kak. Samo kazem.
- Voddaa
#1092 Re: "Teorija svega"
Iako nisi meni odgovorao, evo ukratko.teodati wrote: ↑20/08/2025 10:47Ti si elementarno i nepismen i nemaš pojma o logici, točka je najmanji nedjeljivi dio prostora, e sada kada sam te to poučio, jer o tome pričamo, nemoj crtati kružnice, jer središte kružnice nije najmanja točka prostora, pa sada probaj dobiti više od 26 smjerova prostora ak možeš iz samo jedne jedine točke prostora, ajde pametnjakoviću, da te vidim na djelu, ak opet budeš nebuloze o prostoru pisao, neću odgovarati, ako bude nešto pametno, nema problema, ali sumnjam, pozdrav.
Dapace, pa se kak.
Tvoje greske:
1. “Tocka je najmanji nedjeljivi dio prostora” – netacno. U matematici tocka nije dio prostora nego apstraktan entitet bez dimenzija. Nema velicine, nema “dijelova”.
2. “Srediste kruznice nije najmanja tocka prostora” – brkas pojmove. Srediste kruznice jeste jedna tocka u ravnini, nema veze sa “najmanjom” jer “najmanje tacka” je oskimoron. Isto brkas kruznicu i sferu kada govoris o prostoru. Na slici nije kruznica, nego sfera, ali evo da ti zanemarimo to. Definicija: Sfera u R^3 definira se kao skup svih tacaka koje su na istoj udaljenosti r od jedne fiksne tacke C. Ta fiksna tacka C zove se centar sfere. Ako hoces za kruznicu, promjeni sferu -> kruznicu; R^3 -> R^2.
3. “Daj vise od 26 smjerova” – cista proizvoljnost. Smjerova ima neprebrojivo mnogo (kardinalitet kontinuuma), a ne 26, 360 ili bilo koji konacni broj.
4. Logicka greska: mislis da velicina prostora ogranicava broj smjerova, a to je potpuno pogresno. Iz jedne jedine tocke uvijek ide neprebrojivo mnogo smjerova, bez obzira na prostor.
Eto ukratko. Samo kazem. E da.
-
teodati
#1093 Re: "Teorija svega"
Ti si i nepismen i uopće neinteligentan, treba ti sto postova da shvatiš jedan pojam.vernes81 wrote: ↑20/08/2025 13:10Nepismen si + nisko inteligentan.teodati wrote: ↑20/08/2025 10:47Ti si elementarno i nepismen i nemaš pojma o logici, točka je najmanji nedjeljivi dio prostora, e sada kada sam te to poučio, jer o tome pričamo, nemoj crtati kružnice, jer središte kružnice nije najmanja točka prostora, pa sada probaj dobiti više od 26 smjerova prostora ak možeš iz samo jedne jedine točke prostora, ajde pametnjakoviću, da te vidim na djelu, ak opet budeš nebuloze o prostoru pisao, neću odgovarati, ako bude nešto pametno, nema problema, ali sumnjam, pozdrav.
https://hr.wikipedia.org/wiki/To%C4%8Dka_(geometrija)
Eto ti definicija točke, pa ju prouči, i tek onda se javi za razgovor, budeš li opet nebuloze pisao na mojoj temi, nećemo više razgovarati, otvori svoju temu pa tamo pričaj svoje bajke.
-
teodati
#1094 Re: "Teorija svega"
Ne pričaj bajke na ovoj temi, tko je ikada dokazao da iz jedne jedine točke prostora, ima beskonačno mnogo smjerova prostora, nitko, da se i malo razumiješ u logiku, uvidio bi kakva je to glupost tvrditi, ali nemaš ti kapaciteta to shvatiti, pa zato zaboravi.Voddaa wrote: ↑20/08/2025 14:46Iako nisi meni odgovorao, evo ukratko.teodati wrote: ↑20/08/2025 10:47Ti si elementarno i nepismen i nemaš pojma o logici, točka je najmanji nedjeljivi dio prostora, e sada kada sam te to poučio, jer o tome pričamo, nemoj crtati kružnice, jer središte kružnice nije najmanja točka prostora, pa sada probaj dobiti više od 26 smjerova prostora ak možeš iz samo jedne jedine točke prostora, ajde pametnjakoviću, da te vidim na djelu, ak opet budeš nebuloze o prostoru pisao, neću odgovarati, ako bude nešto pametno, nema problema, ali sumnjam, pozdrav.
Dapace, pa se kak.
Tvoje greske:
1. “Tocka je najmanji nedjeljivi dio prostora” – netacno. U matematici tocka nije dio prostora nego apstraktan entitet bez dimenzija. Nema velicine, nema “dijelova”.
2. “Srediste kruznice nije najmanja tocka prostora” – brkas pojmove. Srediste kruznice jeste jedna tocka u ravnini, nema veze sa “najmanjom” jer “najmanje tacka” je oskimoron. Isto brkas kruznicu i sferu kada govoris o prostoru. Na slici nije kruznica, nego sfera, ali evo da ti zanemarimo to. Definicija: Sfera u R^3 definira se kao skup svih tacaka koje su na istoj udaljenosti r od jedne fiksne tacke C. Ta fiksna tacka C zove se centar sfere. Ako hoces za kruznicu, promjeni sferu -> kruznicu; R^3 -> R^2.
3. “Daj vise od 26 smjerova” – cista proizvoljnost. Smjerova ima neprebrojivo mnogo (kardinalitet kontinuuma), a ne 26, 360 ili bilo koji konacni broj.
4. Logicka greska: mislis da velicina prostora ogranicava broj smjerova, a to je potpuno pogresno. Iz jedne jedine tocke uvijek ide neprebrojivo mnogo smjerova, bez obzira na prostor.
Definiciju točke sam ti dao, a najmanja točka nije oksimoron, ona zbilja postoji, i službeno će se zvati Nulti prostor, nauka o tome pojma nema da to uopće postoji.
I vrijeme ima najmanju vremensku točku, zove se Nulto vrijeme, eto da konačno nešto saznaš što sve postoji, a do čega fizika nikada svojim ograničenim alatima neće doći, ni ti, jedino ak pročitaš i shvatiš moju teoriju, tada ćeš to znati, samo kažem.
-
teodati
#1095 Re: "Teorija svega"
Pitaju me neki jel moguće da je sve iz NIŠTA nastalo, ja tvrdim da jeste, da znam i kako, problem je što dalje ne znaju ništa pitati, jer ono pitanje odakle to nema smisla, svima je jasno da to nema uzrok, i da može postojati samo od sebe.
To pitanje odakle to nešto, je glavni problem kod onih koji vjeruju da je Bog osobno biće, kod mene nema tih problema, upravo suprotno.
Bog nije osobno biće, pa nema ni toga pitanja, barem smo se jednoga pitanja riješili što se tiče postanka svega.
Zanimljivo je da i Biblija tvrdi to isto samo ne direktno, jer kako kaže Oca nitko nikada ne vidje, Sina su mnogi vidjeli, isto kao i Duha Svetoga, pa je jasno da je Otac u Bibliji, zapravo NIŠTA iz moje teorije.
Bog je NIŠTA, to je prva istina o postanku svega, e da!
To pitanje odakle to nešto, je glavni problem kod onih koji vjeruju da je Bog osobno biće, kod mene nema tih problema, upravo suprotno.
Bog nije osobno biće, pa nema ni toga pitanja, barem smo se jednoga pitanja riješili što se tiče postanka svega.
Zanimljivo je da i Biblija tvrdi to isto samo ne direktno, jer kako kaže Oca nitko nikada ne vidje, Sina su mnogi vidjeli, isto kao i Duha Svetoga, pa je jasno da je Otac u Bibliji, zapravo NIŠTA iz moje teorije.
Bog je NIŠTA, to je prva istina o postanku svega, e da!
-
vernes81
#1096 Re: "Teorija svega"
+ Lazovteodati wrote: ↑20/08/2025 17:43Ti si i nepismen i uopće neinteligentan, treba ti sto postova da shvatiš jedan pojam.vernes81 wrote: ↑20/08/2025 13:10Nepismen si + nisko inteligentan.teodati wrote: ↑20/08/2025 10:47
Ti si elementarno i nepismen i nemaš pojma o logici, točka je najmanji nedjeljivi dio prostora, e sada kada sam te to poučio, jer o tome pričamo, nemoj crtati kružnice, jer središte kružnice nije najmanja točka prostora, pa sada probaj dobiti više od 26 smjerova prostora ak možeš iz samo jedne jedine točke prostora, ajde pametnjakoviću, da te vidim na djelu, ak opet budeš nebuloze o prostoru pisao, neću odgovarati, ako bude nešto pametno, nema problema, ali sumnjam, pozdrav.![]()
Eto ti definicija točke, pa ju prouči, i tek onda se javi za razgovor, budeš li opet nebuloze pisao na mojoj temi, nećemo više razgovarati, otvori svoju temu pa tamo pričaj svoje bajke.
-
teodati
#1097 Re: "Teorija svega"
Konkretno, o čemu govoriš?vernes81 wrote: ↑20/08/2025 18:59+ Lazovteodati wrote: ↑20/08/2025 17:43Ti si i nepismen i uopće neinteligentan, treba ti sto postova da shvatiš jedan pojam.![]()
-
teodati
#1098 Re: "Teorija svega"
Fascinantno je da fizika daje jedino sebi za pravo da otkrije istinu o postanku svega, a nema alata za to, nikako da to konačno hvati.
Konkretno, fizika ne može doći do najmanjega dijela prostora, isto kao što ne može detektirati najmanje vrijeme koje postoji u našoj dimenziji prostor-vremena, a bez toga ne može ništa znati ni kako su prostor i vrijeme nastali, a još manje koja sve svojstva imaju.
Dakle osnovne stvari ne znaju objasniti, zato to i nitko ne zna.
Ali kako sam rekao, moja teorija to sve vrlo lako objašnjava.
Svi koji će biti na prvom predavanju o mojoj teoriji u živo, dobiti će sve to detaljno objašnjeno, a drugi će poslije to moći pročitati u jednoj knjižici o mojoj "teoriji svega".
Da je moja teorija točna u svemu, provjereno je bezbroj puta, osobito ono najvažnije što objašnjava, od čega je i kako zbilja nastao naš svijet, a to je za nas i najbitnije, e da.
Konkretno, fizika ne može doći do najmanjega dijela prostora, isto kao što ne može detektirati najmanje vrijeme koje postoji u našoj dimenziji prostor-vremena, a bez toga ne može ništa znati ni kako su prostor i vrijeme nastali, a još manje koja sve svojstva imaju.
Dakle osnovne stvari ne znaju objasniti, zato to i nitko ne zna.
Ali kako sam rekao, moja teorija to sve vrlo lako objašnjava.
Svi koji će biti na prvom predavanju o mojoj teoriji u živo, dobiti će sve to detaljno objašnjeno, a drugi će poslije to moći pročitati u jednoj knjižici o mojoj "teoriji svega".
Da je moja teorija točna u svemu, provjereno je bezbroj puta, osobito ono najvažnije što objašnjava, od čega je i kako zbilja nastao naš svijet, a to je za nas i najbitnije, e da.
-
teodati
#1099 Re: "Teorija svega"
Pošto je sve iz NIŠTA, nastalo, i Vansvemirska naprednija inteligencija (Sila koja je svemir i život na Zemlji napravila, kao i nas ljude), također je nastala iz toga uzroka svega, ali ne direktno, nego indirektno preko stvaranja našega prostor-vremena, i to u samom njegovom središtu.
To nisu materijalna bića, već čista svjetlost (ne foton, da ne bude zabune), i mnogo eona kasnije ta Prva bića došla su na ideju o stvaranju materijalnoga svijeta, u kojemu bi živjela bića slična njima, ali koja bi se sastojala od atoma, i imala materijalno tijelo.
Tako su napravili umjetni svijet koji ne postoji u stvarnosti, a koji se stimuliše, dakle koji postoji manipulacijom svijesti nekog osobnog bića.
Tako da je cijeli svemir laboratorij tih Prvih bića, dakle naš svijet je SIMULACIJA, PRIJEVARA, tih Prvih bića, ali ne kompjuterska, nego stvarna u kojoj za svjesno manipulisana bića (recimo za bića kao što smo mi ljudi), postoji pravi fizički svjesni život, i to traje tako dugo, dok su materijalna bića u tijelu, kada nisu, simulacija, prijevara nestaje, i onda se tek dolazi do prave stvarnosti koji zbilja objektivno postoji.
Eto neke "sitnice" iz moje teorije, koje će se dokazati do u najmanje detalje, samo kažem.
To nisu materijalna bića, već čista svjetlost (ne foton, da ne bude zabune), i mnogo eona kasnije ta Prva bića došla su na ideju o stvaranju materijalnoga svijeta, u kojemu bi živjela bića slična njima, ali koja bi se sastojala od atoma, i imala materijalno tijelo.
Tako su napravili umjetni svijet koji ne postoji u stvarnosti, a koji se stimuliše, dakle koji postoji manipulacijom svijesti nekog osobnog bića.
Tako da je cijeli svemir laboratorij tih Prvih bića, dakle naš svijet je SIMULACIJA, PRIJEVARA, tih Prvih bića, ali ne kompjuterska, nego stvarna u kojoj za svjesno manipulisana bića (recimo za bića kao što smo mi ljudi), postoji pravi fizički svjesni život, i to traje tako dugo, dok su materijalna bića u tijelu, kada nisu, simulacija, prijevara nestaje, i onda se tek dolazi do prave stvarnosti koji zbilja objektivno postoji.
Eto neke "sitnice" iz moje teorije, koje će se dokazati do u najmanje detalje, samo kažem.
- Voddaa
#1100 Re: "Teorija svega"
Vidis, bas si pokazao da ne mozes logiku / matematiku pratiti, dapace.teodati wrote: ↑20/08/2025 17:59Ne pričaj bajke na ovoj temi, tko je ikada dokazao da iz jedne jedine točke prostora, ima beskonačno mnogo smjerova prostora, nitko, da se i malo razumiješ u logiku, uvidio bi kakva je to glupost tvrditi, ali nemaš ti kapaciteta to shvatiti, pa zato zaboravi.Voddaa wrote: ↑20/08/2025 14:46Iako nisi meni odgovorao, evo ukratko.teodati wrote: ↑20/08/2025 10:47
Ti si elementarno i nepismen i nemaš pojma o logici, točka je najmanji nedjeljivi dio prostora, e sada kada sam te to poučio, jer o tome pričamo, nemoj crtati kružnice, jer središte kružnice nije najmanja točka prostora, pa sada probaj dobiti više od 26 smjerova prostora ak možeš iz samo jedne jedine točke prostora, ajde pametnjakoviću, da te vidim na djelu, ak opet budeš nebuloze o prostoru pisao, neću odgovarati, ako bude nešto pametno, nema problema, ali sumnjam, pozdrav.
Dapace, pa se kak.
Tvoje greske:
Definiciju točke sam ti dao, a najmanja točka nije oksimoron, ona zbilja postoji, i službeno će se zvati Nulti prostor, nauka o tome pojma nema da to uopće postoji.
I vrijeme ima najmanju vremensku točku, zove se Nulto vrijeme, eto da konačno nešto saznaš što sve postoji, a do čega fizika nikada svojim ograničenim alatima neće doći, ni ti, jedino ak pročitaš i shvatiš moju teoriju, tada ćeš to znati, samo kažem.
Da ti pomognem jos jednom - sve logicki i matematski:
1. Kazes da nitko nije dokazao beskonacno mnogo smjerova iz tocke. Kojesta. Dokaz je trivijalan: svaki smjer odgovara jednoj tocki na jedinicnoj sferi, a ta sfera ima kardinalitet realnih brojeva, dakle neprebrojivo mnogo. To je standardna matematika, ne bajka. Neka je P = (0,0) tacka u ravnini.
Za svako prirodno n iz N uzmi vektor v_n = (1,n).
Nagib pravca koji daje v_n je k_n = n.
Posto su svi k_n razliciti, i pravci kroz P koje oni odredjuju su razliciti.
Tako dobijamo preslikavanje N -> {smjerovi iz tacke}.
Dakle, iz jedne tacke ima beskrajno mnogo smjerova. Pa se kak!!
2. “Najmanja tocka” je oksimoron jer tocka u matematici nema dimenziju, nema “veliko” ni “malo”. Pricati o “nultom prostoru” je isto kao reci da postoji najmanja nula – gordo, ali nema nikakvog smisla. Samo kazem.
3. Isto vrijedi i za “nulto vrijeme”: trenutak u matematici je samo tocka na osi vremena, ne “najmanja vremenska tocka”. E da.
Dakle, ono sto nudis nije logika niti matematika nego zbir rijeci onog ko ne cita i ne uci. Nauka to ne “ne zna” nego jednostavno odbacuje jer nema konzistencije - logicke ili matematicke. Eto, kratko i jasno. Pa se kak. Uciti i uciti - mora se, inace slaba fajda. Samo kazem.