hrasno38 wrote: ↑20/08/2025 09:45
Ne zezam se uopste vidio sam prepisku jer i ja nisam vjerovao e sad ako mene loze raja lozim i ja vas. Sinoc bi trebalo da je krenuo iz USA i kao potvrdjeno mu je da on ide 100% na EP jer je zamolio da ne dolazi ako nece ici jer ima porodicnih problema. Valjda bi se danas trebao neko oglasiti. Ono sto je dobro je to da je John vec igrao sa nasim igracima tako da nece biti potrebe za nekim velikim uigravanjem jer ovo je ista ekipa kao i na zadnjem EP
E ako se to desi, onda je kod nas fakat sve naopako. Adis i prekucer u intervjuu za Novu nikakav nagovjestaj nije dao o Castanedinom otpadanju s konacnog spiska, vec kao ima neke bolove (vise strahove), ali nema dileme da je on tu.
Ma Roberson se poznaje s igracima, ali je upitno koliko je spreman i u kakvoj je formi (a ima i 37 godina). Mada, nama ce znaciti i 20 min da odigra na toj poziciji PG-a, da ne gledamo 'rudarenja' u prenosu lopte od igraca koji to (inace) ne rade + sut s (polu)distance nekoga ko je dokazan u tome, u ekipi koja se ne moze pohvaliti dobrim suterima.
Xavier me vec odavno nervira, govor tijela mu je u fazonu "ko mene natjera da se ovdje nadjem" i upitno je koliko bi sebe dao u svemu ovome (posebno sto se tek vratio nakon povrede). Iako, kao igrac mi se svidja i sigurno ima kvalitet, ali sve dzaba ako ce zalaganje biti ravno nuli.
Mogao je ovo i Adis bolje odraditi. Sve nesto iznenada, neocekivano, nekakvi dopusti pojedincima, pa dobro je, nema povreda, idu jedni, forma se dize, a ono iza kulisa otprilike gomila nekih nepoznanica i njemu samome.