Mislim da je se uradilo puno, ali to je slabo u odnosu na ono gdje je se pogrijesilo.Danguba wrote: ↑18/08/2025 23:53 90% informacija dobijam sa Klixa a pored toga citam Nezavisne, BN, nekada Slobodnu Bosnu i nista vise.
Znam na sta mislite i ne pardam u zamke iz kojih se VI ne mozete izdici.
Cim neko nije za Trojku on je sve najgore.
Vi svi zaboravljate (osim revizije za koju kazem da je neko trebao da visi na vjesalima)...
Koliko je ta jebena SDA u vlasti, sta se sve uradilo za drzavu u tih 25-30 god. zajedno i sa SDSom i SNSDom(sto pregovorima sto pod pritiscima). Je li se to sve zaboravlja a samo pamte respiratori kojima je svako trgovao pa i u brlogu ali eto Fadil je kriv. Ko je u zatvoru u brlogu? Sudi se Zeljkovicu kao sto se sudilo onima iz banaka i na kraju ce biti oslobodjen.
Djedovaca iz Bakinaca izgleda dobro udarila kiflu pa se osvetio Dodiku.![]()
Stavi na listu sve ono sto je uradjeno kako treba, i onda ono sto nije uradjeno kako treba u periodu od 95. do gubljenja vlasti SDA na bitnim pozicijama.
Lista bi bila blago receno bila neizjednacena.
Cak mislim da se SDA ne moze toliko kritikovati za period prvih godina poslije rata kako te neki ovdje rade. Ali jeste u tom nekom medju-vremenu, kada je stanje kako-tako bilo stalo na noge, a ujedno je postojala jos uvijek agresivnija medjunarodna zajednica, a SDA imala skoncentrisanu moc kod Bosnjaka koja im je davala dovoljno slobodnih ruku da nesto urade.