Krenem u 1 ujutro u 3 sam u Mostaru predjem to svo sranje i na obali sam taman na sabah......da klanjam na molu u makarskoj
Jbte 2015 kreno u 3 za Dubrovnik bio u Capljini za 2h srko kafu na puNpi.....mecka letila mrtva c klasa
Moderator: anex
Vikendom je haotično stanje prema moru i moraš gatat jel tunel ispravan,prave li put kod Jablanice i rade li semafori u Konjicu i Mostaru.Naše vlasti se istinski potrude da ti otežaju tih 120 km do Mostara.mali_balon wrote: ↑16/08/2025 20:35 Pa lakse je jebat i grebat u Mostaru na semaforu, Jablanici i Ivanu nego ici tim putevima.......2014 bilo katastrofa mogu mislit kako je sada....
Krenem u 1 ujutro u 3 sam u Mostaru predjem to svo sranje i na obali sam taman na sabah......da klanjam na molu u makarskoj![]()
Jbte 2015 kreno u 3 za Dubrovnik bio u Capljini za 2h srko kafu na puNpi.....mecka letila mrtva c klasa......u augustu......onda 3h do Dubrovnika
![]()
Pa nista....onda kupresPM72 wrote: ↑16/08/2025 20:39Vikendom je haotično stanje prema moru i moraš gatat jel tunel ispravan,prave li put kod Jablanice i rade li semafori u Konjicu i Mostaru.Naše vlasti se istinski potrude da ti otežaju tih 120 km do Mostara.mali_balon wrote: ↑16/08/2025 20:35 Pa lakse je jebat i grebat u Mostaru na semaforu, Jablanici i Ivanu nego ici tim putevima.......2014 bilo katastrofa mogu mislit kako je sada....
Krenem u 1 ujutro u 3 sam u Mostaru predjem to svo sranje i na obali sam taman na sabah......da klanjam na molu u makarskoj![]()
Jbte 2015 kreno u 3 za Dubrovnik bio u Capljini za 2h srko kafu na puNpi.....mecka letila mrtva c klasa......u augustu......onda 3h do Dubrovnika
![]()
Hdz hebe i ne vadi, bar ovo kod Mostara je ocito.PM72 wrote: ↑16/08/2025 20:39Vikendom je haotično stanje prema moru i moraš gatat jel tunel ispravan,prave li put kod Jablanice i rade li semafori u Konjicu i Mostaru.Naše vlasti se istinski potrude da ti otežaju tih 120 km do Mostara.mali_balon wrote: ↑16/08/2025 20:35 Pa lakse je jebat i grebat u Mostaru na semaforu, Jablanici i Ivanu nego ici tim putevima.......2014 bilo katastrofa mogu mislit kako je sada....
![]()
Mostar nema obilaznicu , ono gdje se sada vozi , tzv.magistrala , to se više može smatrati gradskom ulicom, jer to sada i jeste , dakle gradu fali obilaznica , a o auto putu da ne pričam .konektovan wrote: ↑16/08/2025 22:45Hdz hebe i ne vadi, bar ovo kod Mostara je ocito.PM72 wrote: ↑16/08/2025 20:39Vikendom je haotično stanje prema moru i moraš gatat jel tunel ispravan,prave li put kod Jablanice i rade li semafori u Konjicu i Mostaru.Naše vlasti se istinski potrude da ti otežaju tih 120 km do Mostara.mali_balon wrote: ↑16/08/2025 20:35 Pa lakse je jebat i grebat u Mostaru na semaforu, Jablanici i Ivanu nego ici tim putevima.......2014 bilo katastrofa mogu mislit kako je sada....
![]()
Pa jest,kad ideš preko Kupresa sa okolinu Dubrovnika-značajno brže stignešmali_balon wrote: ↑16/08/2025 21:47Pa nista....onda kupresPM72 wrote: ↑16/08/2025 20:39Vikendom je haotično stanje prema moru i moraš gatat jel tunel ispravan,prave li put kod Jablanice i rade li semafori u Konjicu i Mostaru.Naše vlasti se istinski potrude da ti otežaju tih 120 km do Mostara.mali_balon wrote: ↑16/08/2025 20:35 Pa lakse je jebat i grebat u Mostaru na semaforu, Jablanici i Ivanu nego ici tim putevima.......2014 bilo katastrofa mogu mislit kako je sada....
![]()
Tako je jednostavno, bar sto se tice Mostara, kruzni tok..mozda se i u Konjicu moze sta sklepati.mayab wrote: ↑17/08/2025 07:35Mostar nema obilaznicu , ono gdje se sada vozi , tzv.magistrala , to se više može smatrati gradskom ulicom, jer to sada i jeste , dakle gradu fali obilaznica , a o auto putu da ne pričam .
Slična stvar je sa Konjicom i Jablanicom , ti tamo voziš glavnom gradskom ulicom, prenapučenom i autima , i ljudima i kojekakvim trgovinama , nema šansi brzo i bezbolno proći
Ko je reko da cu u Dubrovnik.....odo BA u Marasku.....PM72 wrote: ↑17/08/2025 08:44Pa jest,kad ideš preko Kupresa sa okolinu Dubrovnika-značajno brže stigneš![]()
U Mostaru je malo bolje kako su kod semafora napravili da moras ici na kruzni i zaobici ga, tako da su dosta ubrzali protok saobracaja. A vikendom je nabolje u Potocima kod EP pumpe ici desno na most i onda u grad sa te strane Neretve, pa prodjes kroz grad sve do sjemenarne i izlazis ponovo na magistralu i bukvalno najgori dio si zaobisaomali_balon wrote: ↑16/08/2025 20:35 Pa lakse je jebat i grebat u Mostaru na semaforu, Jablanici i Ivanu nego ici tim putevima.......2014 bilo katastrofa mogu mislit kako je sada....
![]()
Budem probao, hFala.konektovan wrote: ↑17/08/2025 14:35Beach bar slatka voda mali Drvenik, pizza majstor iz Bih, inace fino mjesto...nije velika ponuda klope, ali sto ima je korektno.
Teško da im Sućuraj bude zanimljiv...tap3ah75 wrote: ↑17/08/2025 21:16Budem probao, hFala.konektovan wrote: ↑17/08/2025 14:35Beach bar slatka voda mali Drvenik, pizza majstor iz Bih, inace fino mjesto...nije velika ponuda klope, ali sto ima je korektno.
Idem sa klincima prošetati pa na trajekt bez auta - kontam da će im biti zanimljivo.
A jeftinije je nego gumeni grad![]()
Više puta sam koristio ovu varijantu i mjerio prolazno vrijeme...Uglavnom, kad magistralom na semaforu zaglavim 15 minuta u koloni opet brže dođem "najgorim dijelom" do sjemenarne nego kad skrenem u Potocima i idem kroz grad.
Ma trajekt je fol a ne Sućurajdoktor78 wrote: ↑18/08/2025 13:47Teško da im Sućuraj bude zanimljiv...tap3ah75 wrote: ↑17/08/2025 21:16Budem probao, hFala.konektovan wrote: ↑17/08/2025 14:35
Beach bar slatka voda mali Drvenik, pizza majstor iz Bih, inace fino mjesto...nije velika ponuda klope, ali sto ima je korektno.
Idem sa klincima prošetati pa na trajekt bez auta - kontam da će im biti zanimljivo.
A jeftinije je nego gumeni grad![]()