Dešavanja u Srbiji
-
Crvene_brigade
#72026 Re: Dešavanja u Srbiji
Ćaci je postala mjerna jedinica za glupost...
-
DonieBrasco
#72027 Re: Dešavanja u Srbiji
Sad ce u svom ovom ludilu da prebaci lopticu na RS i Dodika, u fazonu odbrane RS.
- karanana
#72028 Re: Dešavanja u Srbiji
mjerna jedinica za glupost i jednih i drugih.
-
Crvene_brigade
#72029 Re: Dešavanja u Srbiji
Studenti u blokadi ponovo najavljuju proteste večeras širom Srbije...
- Peacean
#72030 Re: Dešavanja u Srbiji
Opet aca sjednicu najavio, garant će kukati o dodi 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#72031 Re: Dešavanja u Srbiji
banjaluka078 wrote: ↑18/08/2025 12:32 A, evo je i Ana, nije bila glupa već par dana, zabrinula sam se gdje je.
https://nova.rs/vesti/politika/ana-brna ... diverzija/
-
Karikaturist
#72033 Re: Dešavanja u Srbiji
Sad ozbiljno, ne znam kako ovu niko nije roknuo do sad 
- Peacean
#72034 Re: Dešavanja u Srbiji
Zašto bi je neko roknuo kad je očigledno da je potpuno nebitna.
-
Karikaturist
#72035 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa recimo zato sto prica gadosti vec mjesecima i vrijedja siri krug ljudi.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#72036 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa ona je mjera za glupost, to se ne dira
- banjaluka078
- Moderator
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#72038 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo jos jednog uzornog gradjanina zadovoljnog sto je srbija jedno veliko gradiliste.Osuđenik za ubistvo francuskog fudbalskog navijača Brisa Tatona, Đorđe Prelić, bio je među pristalicama Srpske napredne stranke (SNS), partije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u takozvanom "Ćacilendu" u centru Beograda.
Prelića, poznatog pod nadimkom Prela, zabeleželi su mediji (televizija N1), u noći 13. avgusta, tokom protesta koji su, osim u još nekoliko desetina gradova u Srbiji, održani i u Beogradu.
-
HelaS
#72039 Re: Dešavanja u Srbiji
"U tuči nakon Gulašijade, život izgubio 46-godišnji muškarac"
- Isner
#72040 Re: Dešavanja u Srbiji
Gulašijada, kupusijada, slaninijada, kotlicijada, kobasicijada.... Srecom, ovdje stalo sa cimburijadom, onakav krkanluk ne bi mogao izdržati...
- banjaluka078
- Moderator
-
Crvene_brigade
#72042 Re: Dešavanja u Srbiji
Najnovija vijest: Lete kamenice na SNS prostorije u Cvijićevoj
Kolona koja je krenula od Pravnog fakulteta stigla je ispred SNS prostorija na Paliluli u Cvijićevoj ulici, ka kojima okupljeni bacaju kamenice i pirotehnička sredstva...
Opširnije na: https://nova.rs/vesti/drustvo/blog-uziv ... -proteste/
Kolona koja je krenula od Pravnog fakulteta stigla je ispred SNS prostorija na Paliluli u Cvijićevoj ulici, ka kojima okupljeni bacaju kamenice i pirotehnička sredstva...
Opširnije na: https://nova.rs/vesti/drustvo/blog-uziv ... -proteste/
-
HelaS
#72043 Re: Dešavanja u Srbiji
Vučić ranjen u ruku na ulici u Beogradu

Piše knjigu s naslovom "Kako smo ih pobedili"
Piše knjigu s naslovom "Kako smo ih pobedili"
-
gabonski udav
#72044 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma bravo momcino. Jos jedan iz plejade forumskih intelektualaca.zilog wrote: ↑18/08/2025 01:48Halo ba TROLCINO!?gabonski udav wrote: ↑18/08/2025 01:11SpoilerShowNova vlast, stara vlast, koga boli kurac - zasto su ljudi poginuli? Sta ti nije jasno???tramvajtrojka wrote: ↑18/08/2025 01:00
Pa sam sebi skaces u usta sa ovim sto si napisao pa i u toj situaciji je taj narod rekao da mu se ne svidja ta vlast koju su zamijenili u manje od mjesec dana poslije te tragedije, nije kao u Srbiji da je krivo more i da niko nije politički odgovarao al haj tesko ces to shvatiti ispod EXPO cala![]()
Nova vlast, stara vlast i dalje sadaka mentalitet.
Prodajes muda za bubrege ko i Chmoljo. Napisi ko je kriv,
Ovo su nadrealne stvari.
Sunce ti jebem vama ja smetam i bodem oci, a ne krivac za smrt 19 ljudi.
Vazno je meni se svega nagovoriti, a Jablanicu....
Je li ovdje vlada skrhala 60 miliona EUR u "rekonstrukciju" kamenoloma?
Je li ta "rekonstrukcija" ugovorena bez tendera?
Je li se ta vlada 2x slikala na otvaranju tog "rekonstruisanog" kamenoloma?
Jesu li se krili ugovori o rekonstrukciji kamenoloma?
Kada je bujica kamenja, iz kameoloma, pobila ljude, je li neko poletio na televiziju da kaze "sve smo rekonstruisali, osim kamenja"?
Je li neko izmisljao i naprdjivao, o diverziji stranih sluzbi?
Je li ovo tema za diskusiju o Jablanici?
FIno sad sve ovo isprintaj u velike formate pa Chmolju pod ruku i pravac Jablanica. Kad vas tamo pitaju ko je kriv za pogibiju 19 ljudi Chmoljo ce im pricati o meni, a ti im pricaj od nastresnici, o novom sadu, rekonstrukcijama, tenderima, slikanjima...
Odbor za docek vam je vec spreman, izvinjavaju se sto ce vas docekati u dvoristu. Ne mogu u kucama...jer ih vise nemaju.
I srce drago nije tema o Jablanici, ali ja nisam prvi skrenuo. Imao si ih nekoliko prije mene da im skrenes paznju, ali ti bas mene izabra...Iz najbolje namjere, bezbeli...
-
gabonski udav
#72045 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo opet svoja trabunjanja prodaje ko cinjenica.Chmoljo wrote: ↑18/08/2025 02:15gabonski udav wrote: ↑18/08/2025 01:11Nova vlast, stara vlast, koga boli kurac - zasto su ljudi poginuli? Sta ti nije jasno???tramvajtrojka wrote: ↑18/08/2025 01:00
Pa sam sebi skaces u usta sa ovim sto si napisao pa i u toj situaciji je taj narod rekao da mu se ne svidja ta vlast koju su zamijenili u manje od mjesec dana poslije te tragedije, nije kao u Srbiji da je krivo more i da niko nije politički odgovarao al haj tesko ces to shvatiti ispod EXPO cala![]()
Nova vlast, stara vlast i dalje sadaka mentalitet.
Prodajes muda za bubrege ko i Chmoljo. Napisi ko je kriv,
Ovo su nadrealne stvari.
Sunce ti jebem vama ja smetam i bodem oci, a ne krivac za smrt 19 ljudi.
Vazno je meni se svega nagovoriti, a Jablanicu....
Smetas jer prosipas nebuloze. Rasprsio si pricu na sta si stigo osim na cinjenice.
A to je da se ovdje vlast mijenja. Jos pomenes jablanicu gdje je nacelnik ekspresno smijenjen.![]()
A evo sad i zrtvu izigravas i toboznju brigu za jablanicu.
Kako se koprcas![]()
CInjenicu su tri - da je u novom sadu poginulo 16, a u jablanici 19. Treca cinjenica je da se u oba slucaja ne zna krivac.
Sve ostalo je tvoje trabunjanje.
Sto se tice toboznje brige ona je identicna tvojoj toboznjoj brizi.
A sto se tice ekspresne smjene nacelnike, jos jedna muda za bubrege.
Nacelnik je izgubio na redovnim izborima koji su raspisani godinu dana prije tragedije, mada i nevezano za to je bio ocajan pokusaj sam po sebi.
AKo je nacelnik kriv za stradanje 19 ljudi onda se kaznjava oduzimanje slobode, a ne fotelje. Dodusem tvoj vrijednosni sistem je vrlo drazestan, pa ces vjerovatno smisliti novo kreativno tumacenje.
-
gabonski udav
#72046 Re: Dešavanja u Srbiji
Nego da se vratimo na temu.
Evo nesto iz edicije - gotov je.
Simpatican pokusaj ismijavanja od strane opozicionog Danasa.
https://www.danas.rs/vesti/politika/izb ... nedimovic/
Kao sto vec rekoh, protestvuje glasna manjina.
Evo nesto iz edicije - gotov je.
Simpatican pokusaj ismijavanja od strane opozicionog Danasa.
https://www.danas.rs/vesti/politika/izb ... nedimovic/
Bez medija, bez batinasa, huligana, prijetnji...SNS podero, opozicija suti i lize rane, dok Danas ismijava ubjedljivu pobjeduu mjesnim zajednicama iako se radi o 9 hiljada glasova. Sjeticemo se samo Danasovog visednevnog hajpa nedavno oko Zajecara gdje je opozicija osvojila samo hiljadu vise - oko 10 hiljada.Posmatrano prema glasovima, od ukupno 10.282 važeća listića, kandidati SNS-a osvojili su 9.420 glasova, odnosno 90,2 odsto. Sve ostale liste zajedno dobile su 1.025 glasova ili 9,8 procenata
Kao sto vec rekoh, protestvuje glasna manjina.
- dječak sa šibicama
#72047 Re: Dešavanja u Srbiji
covijek objasnijo
posto nasi prepisuju od njih, ocekujem od trojkinih botova slicne zakljucke
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#72048 Re: Dešavanja u Srbiji
Zakljucak jeste tacan, samo sto je ovaj tek slucajno do njega pa daje najgluplji primjer ikada.
Ne moze drzava nista rijesiti time sto ce direktno uticati na cijene, pa cak ni preko davanja direktne pomoci.
Ako sistem natjera prodavace da smanje cijene, oni ce jednostavno prestati plasirati odredjene proizvode na trzistu, smanjiti kolicine, muljati na ovaj ili onaj nacin.
Ako u sistem ubacis lovu bez dodatne stvorene vrijednosti, takodjer stvaras inflaciju jer stvaras vecu potraznju koju ne prati povecana ponuda.
Drzava jedino moze da reaguje tako sto ce unaprijediti domacu poljoprivredu, praviti trgovinske ugovore sa uvoznicima hrane i tkd.
No, balkanski politicari nisu sposobni za to pa je onda najlakse stresnuti pare na neki problem i reci "sta je, mi smo to rijesili" a samo napravili problem jos gorim.
Ne moze drzava nista rijesiti time sto ce direktno uticati na cijene, pa cak ni preko davanja direktne pomoci.
Ako sistem natjera prodavace da smanje cijene, oni ce jednostavno prestati plasirati odredjene proizvode na trzistu, smanjiti kolicine, muljati na ovaj ili onaj nacin.
Ako u sistem ubacis lovu bez dodatne stvorene vrijednosti, takodjer stvaras inflaciju jer stvaras vecu potraznju koju ne prati povecana ponuda.
Drzava jedino moze da reaguje tako sto ce unaprijediti domacu poljoprivredu, praviti trgovinske ugovore sa uvoznicima hrane i tkd.
No, balkanski politicari nisu sposobni za to pa je onda najlakse stresnuti pare na neki problem i reci "sta je, mi smo to rijesili" a samo napravili problem jos gorim.
- Danguba
#72049 Re: Dešavanja u Srbiji
Cekam gradjanski rat u Srbiji da se krug zla na Balkanu zatvori.
-
suspect_zero