Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tramvajtrojka wrote: ↑18/08/2025 11:33
Bhrt i ove godine po obicaju sa SFF u 360p retro izdanju fkt minimalan trud uloze svake godine u Sff bolje tehnicko izdanje ima jedna tvsa od javnog servisa
Bhrt i ove godine po obicaju sa SFF u 360p retro izdanju fkt minimalan trud uloze svake godine u Sff bolje tehnicko izdanje ima jedna tvsa od javnog servisa
da. zamijetio sam i ja ovo kod maje. mislim, blizu je 5 banki, godine su to, ali nekako se preko noci desilo, mozda.
noge su jos uvijek poprilicno solidne.
Selco_SA wrote: ↑18/08/2025 11:55
Slika na BHT 1 sa SFF-a je katastrofa,izgleda da šalju signal analognim linkom
Snimaju sa analogijom, kamion na lokaciji im je analogni umjesto sto imaju HD kamere modernije vozilo oni uvijek izvuku ono najgore sto imaju
Ti opet lazes neinformisani narod.
Ovo se prenosi u SD formatu rezolucije 576p.
Dakle, kakva crna analogija i qrci palci...
Btw, kakav je to analogni a kakav digitalni kamion
Ulece karanana
Pa sramota je u 2025oj da se prenosi u sd formatu od 576p kada taj isti bhrt ima modernija produkcijska kola parkirana u garazi sivog doma, ima modernije kamere sa kojima bi mogao snimati a ne da se Sff snima sa ikegami kamerama iz jica donacije od poslije rata, ne mogu nabaviti steady rig najobičniji od 1300KM da snimatelj na crvenom tepihu ne drzi kameru staru 20+ godina i tešku 25+kg, da ne koriste ovaj futavi plasticni sto itd itd.
Bukvalno svake godine odrade SFF top 3 najvaznija događaja u njihovom kalendaru preko one stvari
Covjek zna da mogu bolje al sto bi ona zadnja dubiozina pjesma rekla zesci blkrczm
Ako ih nije sramota neka pitaju svoje kolege iz iste zgrade kantonalne televizije koja ima manje ljudi i sredstava kako se rade javljanja i prenosi sa SFF-a
i nije da nemaju spremnu opremu, ocigledno imaju dovoljno HD opreme za emitovanje, ali odluke poput emitovanja jutarnjih intervjua s HD opremom, i emitovanja crvenog tepiha s muzejskom opremom su vise nego zbunjujuce