1Dante1 wrote: ↑18/08/2025 12:49
dr_Evil wrote: ↑18/08/2025 12:07
Ma prodao beg bez problema Bosnu ko sto bi Dante Palestinu.
Apsolutno, samo interesi i interesi moje drzave Bosne i HErcegovine.
Evo kako su palestinci prodavali
U periodu najžešće izolacije SR Jugoslavije, samo nekoliko mjeseci nakon NATO napada na Srbiju, Palestinska uprava uputila je pozivnicu predsjedniku Slobodanu Miloševiću u decembru 1999. godine, da se pridruži proslavi pravoslavnog Božića u Betlehemu u januaru.
Kako je tadašnji predsjednik SR Jugoslavije bio optužen za ratne zločine od strane Haškog tribunala, izraelske vlasti su odbacile mogućnost da se Milošević pojavi u Betlehemu.
S obzirom sta je Juga uradila za Palestinu i Palestince, a kako smo se mi odrekli te drzave i antifasizma u kojega smo unijeli kosti svojih najmilijih veliki lajk za Palestince. Malo Slobo Dacic dan danas blokira vazne odluke putujuci po raznim drzavicama i predstavljajuci se da je bio predjednik Titove omladine, dok mi se gnusamo bilo kakve veze sa pokretom nesvrstanih, a za Tita kazemo da je bio zlocinac. Dopustili smo drazinim cetnicima da se kite nasim perjem.
Hajde, mozemo mi da pricamo o vezama Alije i Arafata, ali ne volim nijednog od te dvojice pa necu. Cak je i Tudjman onakav kakav je uzeo da je Hrvatska naslijednik SR Hrvatske, a ne NDH.
Kakvi interesi BiH, prodao bi se ti druze za kaurmu, sto rece Balas u onoj pjesmi. Begovska posla.