Ghost1105i wrote: ↑16/08/2025 09:42
Da li OiV mijenja i postojeću opremu koju je Dasto Semtel radio? Kad OiV sve zavrsi hoce li to onda znaciti da Dasto Semtel vise nema tu nista ili i dalje ostaje ovo sto su oni odradili?
Kamo lijepe sreće da OiV radi i mux A i mux D
Ovi iz Dasto Semtela, ja stvarno ne mogu naći primjeren izraz kako bi ih opisao...
Pa OiV kako je napravio u Hrvatskoj, pa da se zezaju napravili bi bolje od Dasto Semtela
Večeras 33 ch Vlašić ima slika, jačina je i dalje 100% a kvaliteta i dalje skače, vrti se uglavnom ≈70%
Pa mi u Hrvatskoj, govorim barem za Košarevac s kojeg lovim 4 muxa (M1, M2, C i E) jednostavno ne znamo što je to ostati bez signala, a kamo li kakvo "šetanje" kvalitete i jačine... Kod mene su sva 4 zakucana na 100/100%
Dok Dasto Semtel, kao da su učenici na praksi, nešto sitno napravili, ali daleko je svjetlosnim godinama to od majstora iz OiV-a
Kad će biti EPG, vjerojatno nikad?
Pa uostalom koliko znam oni još nisu ispunili koncesijski ugovor i pustili sve predajnike koje su trebali, a i ove što što su pustili bolje da nisu...
Glavni odašiljač regije Vlašić njih zeza od samog početka, pazi glavni... Zemljo otvori seee