Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
5,5 litara u mrtvoj sarajevskoj špici je nemoguće postići bez nekog PHEV/FHEV u A, eventualno B segmentu, a vi pričajte bajke i basne oko te potrošnje sa SUS motorom. Može u nekom manjem gradu mimo Sarajeva sa neuporedivo manjim špicama.
canvra888 wrote: ↑16/08/2025 06:58
5,5 litara u mrtvoj sarajevskoj špici je nemoguće postići bez nekog PHEV/FHEV u A, eventualno B segmentu, a vi pričajte bajke i basne oko te potrošnje sa SUS motorom. Može u nekom manjem gradu mimo Sarajeva sa neuporedivo manjim špicama.
To ni sebe ne mozes lagati da trosi 5,5 u spici a kamo li druge
Duster dci 110 KS , 2WD , zadnji rezervoar 6.1 l/100km , to je bio put do Orebića i nazad , uz 7 dana gradske po Sarajevu kuća-poso, poso-kuća, na putu za more je bilo 4 odrasle osobe i gepek do plafona , po moru bilo kratkih vožnjica , klima ovo ono ....
Sa gz jutros, ravno 100km. Sve sto sam vidio ispred sebe je bilo prestignuto, nije bilo uopste peglanja i stednje goriva
Mozda 1/4 puta u 4x4 sport mode odvezao
tokio25 wrote: ↑13/08/2025 21:51
Nema motora
Nema potrosnje
jedino što je auto smeće
Tesla je baš smeće ako isključiš osjećaj ubrzanja kod električnih auta - kvalitet na nivou Kine prije 20.godina
nije bas tako al eto zivi u tom ubjedjenju
ubjeđenje ili ne ali je to moj utisak nakon što sam ga vozio - istina vozio sam Model 3 koji jeste najjeftiniji ali onakvu jeftinoću i nekvalitet nisam očekivao
Sa gz jutros, ravno 100km. Sve sto sam vidio ispred sebe je bilo prestignuto, nije bilo uopste peglanja i stednje goriva
Mozda 1/4 puta u 4x4 sport mode odvezao
Ovaj moj, 2.0 TSI, DSG. Arteon SB na 19-kama ljetnim.
2.0 TDI 150ks, DSG
U pravu je Elre 2.0tdi babo potrosnje. A zahvalan motor
Roki nisam znao da je aviJon arteon TSI.. koja je god. Jeli sa EA888 gen3 motorom.. imam audija a3 i slicna potrosnja na otvorenom cak moze i 5.5-5.8 od šale ako je prazan..
canvra888 wrote: ↑16/08/2025 06:58
To ni sebe ne mozes lagati da trosi 5,5 u spici a kamo li druge