BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

izbjeglica_iz_besmisla

#28276 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Ma niste vi normalni.

Da mi je brat rodjeni ja ga ne bih vako branio. Vas trojica pametni a svi ostali selektori i navijaci eto ludi. Kako da ne.
BarbaDue

#28277 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

Treneru je zadatak da bira najbolje na svojim pozicijama. Kod nas to ne pije vode. Biraju se podobni.
Valjda oni koji su veći mangupi u ekipi i oni koji ako nisu mangupi plate izdašne sume. Jbga zato nam je igra,
kažem opet igra ne bodovi u qrcu.
izbjeglica_iz_besmisla

#28278 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Ama gdje je obavezno birati najboljeg igraca?

Historija puna primjera gdje je najbolji igrac prodan iz kluba ili nije pozivan u reprezentaciju jer je toksican za ekipu.

Pogotovo u zadnje vrijeme, prije su se "brilliant jerks" i tolerisali. Al danas sve manje, i tako i treba.

Trenerov zadatak je naci najboljeg igraca koji se uklapa u kolektiv. Ne opravdavam ni ja menadzerske igrace, ali to je druga tema.
luckylaka

#28279 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Glrdam Tahirovica nije uopste los igrac ali igra u nekom grcu kao da je prvi put na terenu.Pokusava se rijesiti lopte u sekundi iako svaki put ima vremena da pogleda gdje sa njom
Point.

#28280 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

BarbaDue wrote: 14/08/2025 08:13 Treneru je zadatak da bira najbolje na svojim pozicijama. Kod nas to ne pije vode. Biraju se podobni.
Valjda oni koji su veći mangupi u ekipi i oni koji ako nisu mangupi plate izdašne sume. Jbga zato nam je igra,
Koga bi ti zvao a nije Sergej? Kakvu bi ti igru realno očekivao od ograničenog igračkog kadra? Pa u veznom redu nema igrača koji zna proturiti loptu. Probalo se sa dosta igrača, ne nazire se ni Pjanić ni Miske.

Anel jeste naš najbolji stoper ali, po 193737 put pa možda shvatite, on je sam odlučio da uzme pauzu od reprezentacije zbog online komentara anonimusa. Toliko o njegovom karakteru. Da to nije uradio, siguran sam da bi danas bio član reprezentacije. Srao je on i drugim selektorima prije Sergeja.
BarbaDue

#28281 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

Point. wrote: 14/08/2025 21:31
BarbaDue wrote: 14/08/2025 08:13 Treneru je zadatak da bira najbolje na svojim pozicijama. Kod nas to ne pije vode. Biraju se podobni.
Koga bi ti zvao a nije Sergej? Ako bi želio uspjeh i rezultate sigurno bi se trudio da sačuvam najkvalitetniji kostur ekipe, u njemu bi između ostalih morao biti i Anel.

Kakvu bi ti igru realno očekivao od ograničenog igračkog kadra? Ne bi sigurno pravio početničku grešku i stavljao igrače da igraju na pozicije koje im ne odgovaraju.

Pa u veznom redu nema igrača koji zna proturiti loptu. Probalo se sa dosta igrača, ne nazire se ni Pjanić ni Miske. Legendo, njegovo je da nađe kvalitetno rješenje, zato je dobio fotelju.

Anel jeste naš najbolji stoper ali, po 193737 put pa možda shvatite, on je sam odlučio da uzme pauzu od reprezentacije zbog online komentara anonimusa. Toliko o njegovom karakteru. Da to nije uradio, siguran sam da bi danas bio član reprezentacije. Srao je on i drugim selektorima prije Sergeja. Ovo nije tačno, 300 puta je rečeno da je sve u sivoj zoni i da se namjerno skriva istina. Čim su neke stvari u magli i špekuliše se tu nešta nije u redu.
studeni76

#28282 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by studeni76 »

Pa sta ima tu biti u sivoj zoni. Lik javno izjavio da uzima pauzu od reprezentacije jer mu navijači iste prozivaju suprugu po bespućima interneta! A on je osjetljiv na to.
Kako sad Barbarez da natjera toliki broj navijača da obećaju da neće više govoriti ružno o Anelovci!?
dječak sa šibicama

#28283 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by dječak sa šibicama »

Koji bi interes imao Barbarez da eto bez razloga odstrani najboljeg stopera kojeg ima, sta je cilj, da unisti reprezentaciju? zasto?
Point.

#28284 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

BarbaDue wrote: 15/08/2025 11:37 Ako bi želio uspjeh i rezultate sigurno bi se trudio da sačuvam najkvalitetniji kostur ekipe, u njemu bi između ostalih morao biti i Anel.
Anel neće. Sam je odlučio uzerti pauzu. Kako ćeš natjerati nekog ko neće da bude tu?

BarbaDue wrote: 15/08/2025 11:37 Ne bi sigurno pravio početničku grešku i stavljao igrače da igraju na pozicije koje im ne odgovaraju.
To je tvoje mišljenje. No, imaš trilion primjera gdje treneri stavljaju igrače na razne pozicije. To im je i posao.
BarbaDue wrote: 15/08/2025 11:37 Legendo, njegovo je da nađe kvalitetno rješenje, zato je dobio fotelju.
Legendo, ako nema tog tipa igrača kako ćeš ga naći?

BarbaDue wrote: 15/08/2025 11:37 Ovo nije tačno, 300 puta je rečeno da je sve u sivoj zoni i da se namjerno skriva istina. Čim su neke stvari u magli i špekuliše se tu nešta nije u redu.
Naravno da je tačno. Evo, bez magle, jasno objasnio sam Anel.
Nekada sam mislio da imamo najbolje navijače, koji nas igrače uvijek podržavaju kada pobjeđujemo, remiziramo ili gubimo. Uvijek glasni i raspjevani. Ali, nažalost, nakon ovog prošlog tjedna, ovako napasti moj osobni život? Tisuće poruka koje govore sve najgore stvari koje možete zamisliti? Kao što sam rekao, najveći razlog zbog kojeg sam odlučio igrati za BiH je bio naš narod.

Sada više nemam razloga da dolazim i igram. Mnogo toga nije u redu u reprezentaciji, ali nisam mislio da ću stati zbog navijača. Nemam ego, ne mislim da sam ‘Sergio Ramos’, ne želim nikakav poseban tretman, cijenim svoj mir u životu i ovo dramsko s***e se događa previše puta, nemam energije i volje da se nastavlja sa ovom dramom. Najljepše sjećanje, nakon rođenja mog sina, bilo je to što sam prvi put čuo nacionalnu himnu na mojoj prvoj utakmici protiv Sjeverne Irske. Odlučio sam u bliskoj budućnosti ne nastupati za reprezentaciju. Suigračima i novom stručnom stožeru želim sve najbolje”, poručio je Ahmedhodžić.
luckylaka

#28285 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Kak va drasticna razlika
-Anel proslo kolo proglasen za najboljeg igraca kola
-.Mujakic proglasen za jednog od najgori u tom kolu
Po prvog treba na vrata da odu clanovi predsjednistva,vlade,parlamenta ,nogometnog saveza i strucni stabi da kazu,,gospodine,sve ti je oprosteno vrati se
studeni76

#28286 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by studeni76 »

Možda da mu popuse! Al džaba kad neće lik, jbg
izbjeglica_iz_besmisla

#28287 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

luckylaka wrote: 15/08/2025 16:58 Kak va drasticna razlika
Po prvog treba na vrata da odu clanovi predsjednistva,vlade,parlamenta ,nogometnog saveza i strucni stabi da kazu,,gospodine,sve ti je oprosteno vrati se
Njega treba poslati u 3PM, a ne ici mu na vrata.

Ko hoce da igra za reprezentaciju, doci ce sam. Sve ostalo je ubleharenje likova poput vas, i nikog vise iole normalnog.

I anele, posto je jasno da citas ovo, de se malo spusti na zemlju. Umjesto da hajcas ove jadnike ovdje, stisni muda i povuci sto si rekao da ne zelis igrati. I rijesit ce se sve.
luckylaka

#28288 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

I ne da Anel ovo ne cita,nego ponekad i nesto napise,doduse vrlo rijetko ali tu je.Porucio vam Anel,,vidimo se u US" i jos kaze poseban poz.za dva barbi fana
Edin H.

#28289 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 15/08/2025 18:29

Ko hoce da igra za reprezentaciju, doci ce sam. Sve ostalo je ubleharenje likova poput vas, i nikog vise iole normalnog.

I anele, posto je jasno da citas ovo, de se malo spusti na zemlju. Umjesto da hajcas ove jadnike ovdje, stisni muda i povuci sto si rekao da ne zelis igrati. I rijesit ce se sve.
Da li je moguće da još uvijek postoje pojedinci u BiH kojima je važniji Spaha od Anela :shock:
izbjeglica_iz_besmisla

#28290 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Meni je reprezentacija vaznija od Anela.

Za razliku od vas. I za razliku od njega.

A spaha je inace malo ekscentrican lik, da ne kazem sta gore ... nisam neki fan njegov, kad vec pitate, al to ne mijenja cinjenicu da je vas drug zasrao pa se sad ofirno vadi i preko foruma.
BarbaDue

#28291 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 15/08/2025 18:29

Ja bi to isto poslije ovog posta mogao reći za tebe, ali neću. Bez'ze se spuštati na tvoj "septička jama" level.

P.S. Sve mogu podnijeti ali da me neko zbog različitog razmišljanja vrijeđa, ne mogu!
izbjeglica_iz_besmisla

#28292 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Drug, ti nisi ovdje da dijelis svoje misljenje nego dolazis sa agendom. I to je velika razlika.

Da hocete diskutovati cisto radi diskusije, davno bi se prestala ova tema trovati. I mi bi sad pricali o tome kakav ce spisak protiv san marina i austrije biti, ko ce biti povrijedjen, i sl.
BarbaDue

#28293 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

Da tu sam upravo da kažem svoje mišljenje. Sorry.

To je razlika između nas, mi koji logički i praktično razmišljamo i vas koji ste isključivi, slijepo vjerujete jednom čovjeku i ne dopuštate da neko ima drugačiji stav. Ja tvoj poštujem. Nemam agendu, nemam nikakvih skrivenih namjera. Moja jedina želja je da se reprezentacija pravi na pravilan način bez animoziteta i predrasuda.
izbjeglica_iz_besmisla

#28294 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

:lol: :lol: :lol:

PS Nisam ni ja rekao da imate skrivenih namjera, nakon ovih X mjeseci sto lobirate za svog jarana/rodjaka/idola AA vec je sasvim jasno sta vam je namjera.

Sto se tice Anela, reprezentacija se pravi na apsolutno ispravan nacin. Dok momak ne sazrije i shvati sta je domovina i sta je kolektiv, nece za njega biti mjesta.

Ne kazem da svi koji su u reprezentaciji tu trebaju biti (i meni je Mujakic tu viska, recimo). Ali ne vidim ko je u formi i zdrav bio u junu, a da je trebao igrati sa San Marinom.
Point.

#28295 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

BarbaDue wrote: 15/08/2025 23:45 Da tu sam upravo da kažem svoje mišljenje. Sorry.

To je razlika između nas, mi koji logički i praktično razmišljamo i vas koji ste isključivi, slijepo vjerujete jednom čovjeku i ne dopuštate da neko ima drugačiji stav. Ja tvoj poštujem. Nemam agendu, nemam nikakvih skrivenih namjera. Moja jedina želja je da se reprezentacija pravi na pravilan način bez animoziteta i predrasuda.
Funny ko kaže, ja ne znam da si napisao i jedan post na ovoj temi a da nisi spomenuo Anela. Ko neće, bez njega se mora.

Umjesto da si tu svoju energiju prebacio da postaneš njegiv frend na insta ili FB, pa ga pokušaš nagovoriti da prekine svoju pauzu kontra reprezentacije.

Jer, iako si na ovo preskočio komentarisati, loptica je na njegovoj strani.
Odlučio sam u bliskoj budućnosti ne nastupati za reprezentaciju. Suigračima i novom stručnom stožeru želim sve najbolje”, poručio je Ahmedhodžić.
Point.

#28296 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 16/08/2025 08:54 Ali ne vidim ko je u formi i zdrav bio u junu, a da je trebao igrati sa San Marinom.
Pa po Lakijevoj logici, Tabaković je u julu prešao u Mönchengladbach a Hasić je krajem jula briljirao u dvije tekme u Poljskoj. Logično da su trebali dobiti poziv u junu, jer sa njima bi to mnogo bolje izgledalo :mrgreen:
luckylaka

#28297 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Po lakijevoj logici trebali bi igrati igraci koji su trenutno u najboljoj formi ili
Point.

#28298 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote: 16/08/2025 16:39 Po lakijevoj logici trebali bi igrati igraci koji su trenutno u najboljoj formi ili
Tada ovi igrači koje si ti neki dan nabijao na nos Barbi nisu bili u formi.
luckylaka

#28299 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote: 16/08/2025 21:42
luckylaka wrote: 16/08/2025 16:39 Po lakijevoj logici trebali bi igrati igraci koji su trenutno u najboljoj formi ili
Zato su u formi Tahirovic,Mujakic,Malic,Bazdar...
Point.

#28300 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote: 16/08/2025 22:09
Point. wrote: 16/08/2025 21:42
Zato su u formi Tahirovic,Mujakic,Malic,Bazdar...
Pobijedili smo. Šta te muči cakani?
Post Reply